Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שהתאכזבתי.

לפי הכותרת חשבתי שקנית אוטו אמיתי, כמו קורולה או משהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמתי קוביות פרווה. זה מספיק.

אסור לפגוע במראה המושלם של הקורולה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קוביות פרווה זה לחובבנים אם אתה לא מתקין ביחד איתן פס לד סגול - אבל של הביוקר, עם שלט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

התבאסתי, התלבטתי אם בכל זאת לעשות סיבוב או פשוט לרדת מזה, כמה דקות כאלה ולבסוף קיבלתי את ההחלטה ההגיונית היחידה- החבר ביקש ממני טובה, נענתי בחיוב, בעיה שלו שאין ביטוח, אני הרווחתי את הסיבוב הזה.

8)

מאוחר יותר התבשרתי על ידי בעל הרכב שהביטוח הוסדר ואז כבר יצאתי לסיבוב לילי מהנה ועל הדרך "הגשמתי חלום" לחבר שמאוד אוהב את הרכב ושמח להצטרף לסיבוב ועל הדרך לקבל לידיו את ההגה.

סחתיין על הרכב והחוויה.

אבל אני אצטרף לברכות של שאר המגיבים, אך מסיבה אחרת.

אתה חוצפן קטן וחסר טיפת כבוד אם מה שכתבת למעלה נכון.

שתהיה זאת פיאסטה שנת 2012 או פרארי GTO, אתה לא נוהג ברכב לא שלך בלי אישור וביטוח, ובטח שלא נותן לאחרים לנהוג בו.

עריכה אחרונה על ידי Roy

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
תראה עידן, אני מעריך ומכבד אותך מאוד כפי שאתה וודאי יודע, אבל יש מקום לשיפור עם מה שעושה לך את זה בעולם הקלאסיות זו אי טייפ אס שתיים.

קצת כמו שאני אפתח שרשור ואומר שאני לא מת על מודרניות אבל עם כבר אז הנה אחת שעושה לי את זה מוסטנג דגם מודרני קונברטיבל. מקווה שהאנלוגיה ברורה.

בחיוך כמובן.

סדרה שתיים או לא לילד שלך זה לא משנה והצריבה התקיימה, וטוב שכך.

בדיוק יש לי אחת שהגיעה לטיפול ענק מנורבגיה, שכולל אוברול מנוע מלא. לשמחתי היא מהסדרה הראשונה שנת שישים וארבע פיקסד הד קופ. 3.8 על שלושה hd8.

כמובן שגם היה צורך בסט קאליפרים נהדרים של דאנלופ, סט שמשותף לכל הגדולות של התקופה פרארי ,מאזר, וגם אסטון.

ועדיין חכה שתשב באר אס משנת שבעים ושלוש, או בתשע מאות וארבע.

אחכ נראה מה יש לך לומר על הטקרקטור שיצאת איתו לסיבוב.

[ATTACH=CONFIG]478162[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]478163[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]478164[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]478165[/ATTACH]

ולסיום ככה היא הגיעה אליי אחרי חמישה ימי נסיעה ממרכז נורבגיה עד לנמל בזברוגה ומשם במעבורת לאי הבריטי

[ATTACH=CONFIG]478166[/ATTACH] ניתן לראות על המאגנום לוחית ירוקה, של ארץ הוויקינגים. הבעלים ברקע בן שבעים הוא שר לשעבר בממשלת נורבגיה והיה בפארלמנט בעת התבצעו ברקע שיחות כלשהן...

בכל מקרה עידן, לא לעניין לנהוג בלי ביטוח.

ולא בעיה של הבעלים כלל במידה והיית חלילה פוגע במישהו חלילה.

בהצלחה במכירה, מי ייתן וההתנעות המרובות והנסיעות הקצרות לא יסתמו לך מצתים.

וואו, זה מדהים.

סחתיין על הרכב והחוויה.

אבל אני אצטרף לברכות של שאר המגיבים, אך מסיבה אחרת.

אתה חוצפן קטן וחסר טיפת כבוד אם מה שכתבת למעלה נכון.

שתהיה זאת פיאסטה שנת 2012 או פרארי GTO, אתה לא נוהג ברכב לא שלך בלי אישור וביטוח, ובטח שלא נותן לאחרים לנהוג בו.

ואני מחזק את ההודעות מעליי, בגיל 17 זה מובן, בגילנו המופלג כבר אמור להיות קצת היגיון בראש, הבחור ביקש טובה אז על הזין?

אצלנו לפחות הביטוח הוא על הנהג ככה שנהיגה ברכב אחר היא אחריות ביטוחית שלי והביטוח האישי שלי יכסה במקרה שעליתי על רכב אחר בהסכמת הבעלים.

haters will hate

פורסם

אפשר להרגע, אני לא חוצפן עד כדי כך, אמנם הרכב אכן לא היה מבוטח אבל הסיבוב בוצע באישור, יותר נכון לבקשת בעל הרכב כיוון שלטובת אותו נקיון הרכב הועבר לחניית הבניין שלי, מה שאילץ אותי לעשות דאבל פארקינג שלא ששתי לעשות.

לבקשתי שיגיע בגמר הטיפול כדי להחזיר את הרכב לחניה שלו, המרוחקת כ-5 דקות נסיעה הוא ענה ב"אני עייף מדי, אכפת לך להעביר את הרכב בעצמך?" ועל כן נהגתי ברכב.

למרות שכאמור זה בוצע באישור הבעלים, אני אתן אתייחסות נוספת לעניין הביטוחי- לשמחתי יוצא לי לנהוג לא מעט ברכבים של חברי לתחביב, בחלק מהמקרים זה גם לא עניין של סיבוב קצר אלא החלפת רכבים או השאלת רכב לסופ"ש.

ברוב המקרים מדובר ברכבים יקרים, לעיתים אף כאלה שהשירים (סדרות בייצור מוגבל וכו').

כשאני מבקש רכב, יש שני כללי אצבע שמנחים אותי-

1.לעולם לא אבקש לנהוג ברכב של חבר שאני יודע שיכאב לחבר או יבאס אותו אם יגרם לרכב נזק כלשהו במהלך השימוש שלי.

כך למשל הרגשתי בנוח לקחת לסופ"ש בנטלי קונטיננטל סופר ספורט בגרסה מוגבלת ייצור, לעומת זאת לא מעז לבקש סיבוב על האסטון מרטין זגטה של אותו חבר פשוט כי אני יודע שהוא יתבאס לאללה אם חלילה יקרה לה משהו (גם אני אתבאס נורא), אבל לא יזיז לו אם חלילה תינזק הבנטלי למרות שגם היא נדירה.

2.לא לוקח רכב אם אין לי אפשרות לתקן נזק שיגרם לו מכספי האישי וללא הפעלת הביטוח של בעל הרכב.

אני תמיד נוהג במשנה זהירות ובעדינות ברכבים שאינם שלי, אבל בידיעה שאם חלילה נגרם נזק לרכב, בין אם באשמתי או לא- אני לא מתכוון לבקש מבעל הרכב שיפעיל את הביטוח, מבחינתי זה לא לעניין ואני לא מוכן שבעל הרכב יפסיד את הנחת העדר התביעות שלו בגללי.

היה ובכל זאת הופעלה פוליסת הביטוח- בעל הרכב יקבל פיצוי מלא כנגד איבוד ההנחה המדוברת.

בקיצור, הבנתם את הראש והחשיבה הקיצונית שלי בעניין, אפשר להרגע ;).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...