Jump to content

tkhvbcht188

  • הודעות

    61
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של tkhvbcht188

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

2

מוניטין

  1. חששתי מזה... לא נורא, יש אלטרנטיבות אחרות, אנדרואיד אוטו, או דונגל מסוים. אבל זה הרגיש בחירה שפויה יותר..
  2. שלום לכולם. איפה נמצא הסים במערכת מולטימדיה של סנטה פה 2019? אני מעדיף להחליף את הסים בעצמי ולא לשלם ליונדאי על החידוש 350 שקלים לשנה.. קונקטקד קאר. מערכת כמו בתמונה. תודה!
  3. היי לכולם. רכשתי יד שנייה את הרכב. יש לו את המערכות שמצויינות למעלה בהודעה. לקונקטד קאר נגמרה חבילת הגלישה, יכול להאריך דרך יונדאי( יקר) או להחליף בעצמי ( אין לי מושג איפה ממוקם הסים). - הבעיה, אין ספוטיפיי מובנה. אנדרואיד אוטו- מערכת מעצבנת. לא יכול להקליד כתובת בזמן נסיעה או בכלל בוויז, אי אפשר לבחור שירים בספוטיפיי. מתסכל. אופציה שלישית- לקנות מן דונגל אנדרואיד אוטו כזה שישתלט על המערכת ויהיה עם גוגל פליי פתוח. מה תכלס הכי טוב?
  4. בדיקת רכב לפני קניה, מכון רכב, טסטים, מה לשים לב? על מה להצביע לבדיקה מקיפה? ( סנטה פה 2019, דיזל, 4x4). תודה!
  5. בדיקת רכב לפני קניה, מכון רכב, טסטים, מה לשים לב? על מה להצביע לבדיקה מקיפה? ( סנטה פה 2019, דיזל, 4x4). תודה!
  6. ואם נוציא את עניין ירידת המחירים מהמשוואה. האם הרעיון הכללי של הנתונים הללו והמחיר מסתדרים באותה השורה?
  7. שלום לכם. חבר שמתגורר סמוך אליי מוכר את הסנטה פה 2019, דיזל, luxury בערך כ100 אלף קילומטר, יד ראשונה. המשפחה מתרחבת וחיפשתי רכב 7 מקומות, מחפש רכב אמין ומפחד להתעסק עם קונצרן פולקסווגן או פיג'ו סיטרואן. גם לא מיצבושי. על פניו הרכב נראה מעולה. אך במחיר סביב 160 אלף שקלים תוהה לעצמי האם הרכב שווה את המחיר על סמך הקילומטרז היחסית גבוה והשנתון הלא יותר מדי מתקדם.. על אף שהמחירון סביב 175 אלף. מה אומרים? האם שווה לחכות חצי שנה והמחירים ירדו?
  8. אם כל הזמן אני נוסע על מצב Eco שבו ההנעה היא רק קדמית, האם זה מאודי במידת מה את השחיקה של מערכת ה4 על 4?
  9. תודה..עזרת.
  10. אז...יפיל את קניית סוג רכב הזה או בקטנה?
  11. מצד שני, הצמיגים פחות נשחקים אם מועבר לכל הארבעה, לא? מבחינת מערכות ה4x4 באיזה טווח קילומטרים מתחיל להישחק?
  12. שלום לכולם. מתקרב לקנייה של סנטה פה, 2019, דיזל. שתי רמות גימור, luxury עם ארבע על ארבע. וה prestige עם שתיים על ארבע. מכוון לרמת הגימור הגבוהה ה4x4 אבל חושש מהאמינות בהשוואה לרמת הגימור הנמוכה יותר עם 2x4. מבחינת בלאי, שחיקה כפולה של מערכת ההנעה, ונשים בצד את צריכת הדלק שגם מעט נפגעת. או שלא רלוונטי כל כך בפועל ודווקא עדיפה האחיזת כביש המועדפת ועוד עם ה4x4? בנוסף, התיבה הפלנטרית, לעומת מודל 2021 עם הרובוטית כפולת מצמדים הרטובה, נמוכה באיכותה? דורשת יותר טיפול לאורך זמן ( שמן גיר וכו')? תודה! ( כי פשוט גם אשמח לאבזור המוסף בגימור זה)
  13. תודה... אז הדיזל 2000 לא בולט על פני דיזל 1.5/1.6...
  14. אשמח להתייחסות...לא סגור על אמינותו של ה2000 דיזל.
  15. איך המנוע דיזל 2000 של ה5008? עדיף על ה1.6? איך המנוע דיזל 2000 של ה5008? עדיף על ה1.6?
×
×
  • תוכן חדש...