Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ולמומחים שביניכם בפרט,

1. האם זה נכון שבגלל שמדובר ברכב עם מערכת KEYLESS לא ניתן להתקין קודנית?

2. האם ניתן להתקין עליו כספת מאלומיניום? האם יש בעיה כלשהי עם זה?

העניין הוא שאני מתלבט אם להוציא את הרכב מהחברה עם איתורן סייב. האפסייד הוא כמובן דמי מנוי שנתיים בחינם.

השאלה היא אם לא ניתן להשיג מיגון זול יותר, או אפילו את האיתורן סייב בזול יותר אם אתקין עצמאית, ובכך לחסוך לי כסף ואולי אפילו התעסקות מיותרת ברכב אחר כך כי ממילא אני לא מתלהב לשלם דמי מנוי חודשיים לאחר השנה בחינם.

כמו כן, האם שווה לקחת חיישנים או להתקין עצמאית? אם כן, אשמח להמלצות על מקומות באיזור המרכז או השפלה.

תודה לעוזרים מראש.

פורסם

ברוב חברות הביטוח המיגון המינימלי הוא איתורן סייב בלבד, נוח שאין קודנית בעיקר כשיש את כל עניין הkeyless

בנוגע לחיישנים, אני ממליץ להתקין עצמאית, החיישנים שגיל קאר מתקינים הם פשוטים עם מסך קטן נוסף. באותו מחיר ניתן להתקין חיישנים עם תצוגה על המסך המקורי בclass a או ברדיו מילאנו.

אני התקנתי בקלאס איי - ממליץ בחום

פורסם

גם אני לא התקנתי אף מיגון (יש מספיק חברות שיבטחו ללא מיגון)

התקנתי חישנים גם קדמים וגם אחורים בקלאס אי.

הם הרבה יותר טובים מהיחשנים שגיל קאר מתקינים.

פורסם

קודנית אפשר ולטעמי אפילו רצוי , בעיקר עם KEYLESS.

לי באופן אישי יש קודנית ואיתורן סייב (שאותו בשמחה הייתי מבטל אם לא הייתה דרישה מהביטוח).

2017 Type R

פורסם

מה רצוי בדיוק בקודנית?

מעדיף לשלם כל חודש לאיתוראן ולא להתקין את המטרד חסר התועלת הזה.

עדיין לא נולד הגנב שנעצר ע"י קודנית. בעלי הרכב, מצד שני, צריכים לחיות עם השטות הזו בכל התנעה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)

ראשית, תתקין את המינימום שחברת הביטוח שלך דורשת וגם על זה תעשה משא ומתן וסקר בין חברות ביטוח.

נכון הדבר שפולקסווגן אוסרים על התקנת כספת אלומיניום ישראלת לאור נזקים רבים שנגרמו למערכות הרכב. היות וכך, לקח על עצמו היצרן לספק כספות פלדה מקוריות להתקנה בבונדד על חשבונו. הכספות הללו מותקנות למיטב ידיעתי במכוניות שם המחשב גלוי לעין מאחורי קיר אש או בתא המנוע. זו קופסה שחורה המותקנת עם ברגי גזירה סביב המחשב.

מבין כל האפשרויות, איתורן סייב או המקביל של פוינטר הוא הטוב ביותר והמומלץ ביותר. עלות האחזקה שולית. עיקר הגניבות מתבצעות על ידי ניתוק מחשב וחיבור מחשב חלופי עם לוח מחוונים מרכב שנגנב. מייד עם הניתוק של המחשב שלך נשלח אות לחברת האיתור. קודן נעקף על ידי כל גנב בשניות.

חיישני רברס תתקין אצל היבואן או אצל מי שמכיר את המערכות של הגולף. בכל מקרה, תתקין חיישנים מפירמה טובה כגון קוברה או לייזר-ליין ולא זבל סיני. כמו כן מוצע שלא להתקין חיישנים שקועים שדורשים פירוק פגוש אחורי לצורכי התקנה ותיקון בעתיד.

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...