ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,624 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 579 צפיות
מתלבט בין שני רכבים חדשים הראשון יונדאי סונטה לימטיד מול אאודי a3 sline הראשון רכב מנהלים מפנק עם כל מערכות הבטיחות השני אאודי עם רמת גימור ברמה גבוהה, בכל זאת מה עדיף לקנייה, אני מבין שזה לא בר השוואה מנהלים מול האצ'בק מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת גילי48, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 766 צפיות
שלום לכולם ! אני רוצה להתחיל לקדם את רכישת רכב החלומות. אבל כרגיל ברגע שמתקרבים לרגע הרציני, החששות מתחילות להגיע. הרכב שאני רוצה לרכוש הוא מיאטה Nd מעדיף יותר Nd2 ,אבל משיקולי תקציב, לא בטוח שאמצא.. אבל זה כבר הבעיה הקטנה. עכשיו הדילמה היא כזאת, אני באמת חושב לעצמי מתי באמת אוכל להשתמש ברכב. בגדול אני מייעד את הרכב נטו לטיולים בשישי , שבת. אבל אופס שכחתי שיש לי אפרוח ( ילד ) בן שנתיים פלוס בבית. אז לא הבנתי, כל פעם שארצה לטייל עם אישתי, אצטרך לשים את הילד אצל סבתא שלו ? את האמת לא רוצה... אני רוצה שהוא יהנה איתנו. מה יקרה שיהיה עוד אחד ? גם הוא אצל סבתא , כל שבוע ? מסכנה רוצה גם לצאת.. ומצד שני, גם …
הודעה אחרונה מאת hdal, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 827 צפיות
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש רכב ראשון מהיבואן. חשבתי על סיאט איביזה, לתת מקדמה ולשלם את השאר בתשלומים. הייתי באולם שלהם והציעו לי עסקה עם הלוואת בלון. אני לא כל כך מבין בזה. מישהו שמבין יוכל להסביר לי בעצם מה היתרונות וחסרונות של הלוואת בלון?מהי בעצם? ובאיזה תקופה של השנה הכי כדאי לרכוש רכב מהיבואן? אציין שאני רוצה להיות עם הרכב לשנים הקרובות ולא למכור/להחליף אחרי שנתיים שלוש. אני רוצה שישמש אותי ללימודים באוניברסיטה. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לנו 3 ילדים קטנים שיושבים על 3 כיסאות בטיחות. עד כה היה לנו יונדאי טוסון (שנת 2019) שהיה רכב מצויין ומרווח והכיסאות נכנסו בו בלי בעיה. בגלל רילוקיישן צריכים כעת לקנות רכב חדש, ספציפית הטוסון במדינה החדשה יקר מאוד ולכן לא אופציה. ההתלבטות כרגע היא בין ניסן קשקאי שנת 2019 (מנוע 1.3) לבין פג'ו 3008 שנת 2019. שני הרכבים נראו פחות מרווחים מהטוסון, כשהפג'ו הרגיש קצת יותר גדול (וגם הקילומטראז' שלו נמוך יותר ועומד על 17 אלף ק"מ, לעומת 25 אלף ק"מ בקשקאי). חוץ מהמירווח, חשוב לנו שהרכב יהיה כמובן אמין ויהיה לנו שקט ממוסכים לכמה שנים טובות, שיהיה בטיחותי, וכמו כן שיהיה חסכוני בדלק ככל הניתן. אשמח לשמוע דעות ותובנות איזה מהדגמים הנ"ל עדיף לרכישה? אנחנ…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 515 צפיות
שלום לכולם מה כדאי לבדוק ולבקש מהמוכר? ראיתי את הרכב במקרה בחניה בתל אביב. מינואר 2015, הדגם לפני מתיחת הפנים. עבר 160000 ק״מ. יד ראשונה מפרטי, יש היסטורית טיפולים מ3 השנים האחרונות. בשיחה ראשונית הבחור נשמע נכון לבדיקה וכל בירור שארצה לבצע. נסיעות של 1-2 אנשים רוב הזמן. כמעט תמיד בינעירוני ולרוב לא באזורים פקוקים. נסועה שנתית של כ15000. חשוב מבחינתנו בטיחות ואמינות. לא חשוב צריכת דלק, מראה וסחירות עתידית. מחירון 55000. רוצים לוודא שאין תקלות שלדה או גיר מנוע משמעותיות. אשמח להמלצות מה לבדוק והיכן?
הודעה אחרונה מאת smoosh, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אלה הרכבים שחשבתי עליהם: אופל קורסה החדשה יתרונות: 4 שנות אחריות, תיבת הילוכים פלנטרית, הבטחת יבואן של קניית הרכב במחיר מחירון (האם זה נכון?) חסרונות: 3 צילינדרים, אמינות לא מוכחת, שמירת ערך לא ברורה לבינתיים רנו קליאו החדשה יתרונות: 4 צילינדרים, חוץ מזה לא מצאתי משהו בולט (תקנו אותי אם יש משהו מיוחד) חסרונות: שנתיים אחריות (זה באמת שנתיים?), תיבה רובוטית, אמינות לא מוכחת, שמירת ערך לא ברורה לבינתיים סיטרואן C3 החדשה יתרונות: 5 שנות אחריות, תיבת הילוכים פלנטרית חסרונות: 3 צילינדרים. אמינות? שמירת ערך? טויוטה יאריס החדשה לא כל כך מכיר את הרכב מאזדה 2 יתרונות: תיבה פלנטרית, אמינות, שמירת ערך חסרונות: דגם …
הודעה אחרונה מאת Doron_Z, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי חברים, מצרף בדיקות והיסטוריית טיפולים של 208 דיזל ידנית. אשמח לדעתכם, אני די סגור על הרכב, אבל אשמח לדעות של אחרים. לטענת הבוחן מדובר ברכב מוצלח, גם הדגם וגם ספציפית הרכב הנ"ל. הממצא של רעש באביזרי מנוע נשמע לי כסת"ח. פרט לכך המוכר יחליף את הצמיגים הקדמיים ויעביר טיפול במוסך מורשה. הוא מבקש מחירון מלא 57,300 ולא מוכן לרדת יותר אפילו שקל. בהינתן המידע, מה דעתכם? האם העסקה טובה? אשמח לקבל את כל הדעות, לחיוב ולשלילה. תודה רבה גדי
הודעה אחרונה מאת deltaHF, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 512 צפיות
אהלן, חבר לקראת גיל ה-40 חלם על קבריולט, תמיד היתה לו בראש מיני אבל הקורונה (חתכה את התקציב) ואשתו (הטילה וטו על הגודל) הביאו אותו לחפש משהו בינוני גדול בתקציב של 60K. הוא הולך לראות טויטה סולרה עם מנוע 3.3 V6, ובלי להכיר את הרכב אני מדמיין שהוא פשוט אמריקאי גדול וזקן שהנאה אמיתית לא תהיה ממנו. יש רעיונות לאלטרנטיבות? מבחינת דרישות: 1. לפחות 4 מקומות ישיבה. אפשר 3 דלתות 2. שנתון גבוהה ככל האפשר (יענו לא איזו מרצדס מטורפת בת 25) 3. אחזקה שפויה אין דרישה ספציפית לביצועים, תאוצה, מסלול וכו' אבל אני רוצה קצת לנסות לעזור להגשים לו את החלום של הנאה מרכב ולא רק לקנות כי זה מה שיש... תודה חברים
הודעה אחרונה מאת רק מיאטה, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, בן 17 עם רישיון ידני טרי (במרץ ייגמר מלווה יום). רוצה לקנות רכב משומש, ואשמח לקבל תשובות לשאלות הבאות: מה לשאול בטלפון? איזה תשובות רצויות? מה לשאול שבא לראות את הרכב? איזה תשובות רצויות? מה לבדוק בעצמי ברכב? איזה מסמכים לבקש לראות? מה לחפש בהם? בנוסף, אני מתלבט בין ידני לאוטומט. למדתי נהיגה על ידני בעיר ואהבתי. כרגע נוהג על אוטומט של אבא- סה"כ נחמד. אשמח לשמוע מה לדעתכם היתרונות וחסרונות של אוטומט ושל ידני. מנקודת הראייה שלי: ידני- (+) חסכוני בעלויות (מחיר, צריכת דלק, טיפולים, הברקסים פחות נשחקים בזכות האטה בעזרת המנוע), בטיחותי (סיכוי נמוך לאובדן בלמים עקב חימום יתר - עקב האטה בעזרת המנוע השימוש מתון …
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 6 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי אחרי שבדקתי הסתכלתי הגעתי למה שהכי מתאים לי. חיפשתי רכב שייתן לי נוחות אחרי 3 שנים של רעש מנוע יותר חזק מהרדיו והילוכים בפקקים. אני כל חיי הייתי עם מכוניות קטנות. אין לי ילדים אבל יש לי כלבים ובת זוג, חשבתי לעבור למשפחתית חזקה שתתן לי שקט ונוחות. אני קצת מפחד מצריכת הדלק כי אני רגיל לסאפרק ידנית עם צריכת דלק נמוכה. נשארתי עם 4 אפשרויות 1.מאזדה 3 2011, המון המון ביקורות, מאוד פופולרית ויש סיבה כנראה. חיסרון- דלק ,צפופה יחסית היתרון- אמינות,נוחות 2.קיה פורטה, קראתי ביקורות טובות אם כי היא נראית לי גדולה מדי למישהו שרגיל לרכב פיצי. 3.סופארו אימפרזה "החדשה". מראה מצויין משדרת נוחות ביקורות טובות אך קשה למצוא אותה בקילומטרג' סביר …
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 970 צפיות
אז ככה, בשעה טובה החלטנו לשדרג את הרכב המשפחתי, I30 שנת 2011 , הרכב שירת אותנו נאמנה 6 שנים ולא חווינו איתו תקלות או בעיות, הרכב מתחיל להזדקן והרגיש שהגיע הזמן להשתדרג, שמתי פעמיי לסוכנות רכב Lease4U בחיפה, שם הציעו לי ניסאן סנטרה 2018, אמרו שזה רכב מעולה, משפחתי, רחב, אמין וכו'....בהתחלה חשבנו ללכת על גודל כזה ואז אחרי מחשבה שנייה החלטנו לרדת מהניסן ולהמשיך עם הקו של יונדאי, ההצעה של האיש מכירות בסוכנות היתה יונדאי I25 שנת 2017, מכיוון שאין לי ידע נרחב ברכבים בכלל וביונדאי בפרט אני פונה לעזרתכם ממה שקראתי הI30 יותר רחבה מהI25 וגם יותר גבוהה, ואלו 2 פרמטרים שדי חשובים לי מכיוון שקצת "סבלתי" מבעיית הגובה בI30 ותמיד הרגיש לי שהוא רכב נמוך ובנוסף זה רכב שאמור לשרת משפחה…
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
מזגן ב"פריוס".
מאת שמואל- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 457 צפיות
מתעתד לרכוש פריוס חדשה בקרוב, אך כתמיד - יש לי רגישות גבוהה לנושא המיזוג... האם מערכת המיזוג ברכב הנ"ל טובה ממש? כיום אני נהנה ממזגן מצוין בניסאן אלטימה, הטוב ביותר שהיה לי. תודה לבעלי נסיון! שמוליק
הודעה אחרונה מאת שמואל, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 626 צפיות
אהלן בקרוב מאוד מתווסף ילד שלישי למשפחה ואנחנו מחפשים רכב שיתאים לשני הורים , 3 זאטוטים בין 0 ל 4.5 וכלב בינוני ( בורדר קולי) . השיקולים שלנו הם : רכב מרווח מספיק להכיל את כולנו אבל באורך קטן מ 4.6 מטר עקב שיקולי חנייה בטיחות אקטיבית ברמה גבוהה , לכל הפחות בלימה אוטונומית ותיקון סטייה מנתיב אקטיבי . רצוי גם תיקון אקטיבי לרכב בשטח מת תקציב של סביב 120 שניתן למתוח קצת במקרה הצורך . אחרי שקראתי שרשורים דומים בפורום הבנתי שסיטרואן ספייסטורר קצר מתאים לדרישות שלי אבל מאוד קשה למצוא כאלה יד 2 ברמת אבזור אקסקלוסיב שכוללת את הבטיחות האקטיבית. חדש קיים כרגע בגירסת דיזל במחיר מחירון של סביב 150 (או קצת פחות מ 140 אחרי מיקוח ) . השאלה שלי…
הודעה אחרונה מאת save, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 985 צפיות
אני עומד למכור את הרכב אך יש לו שריטות ומכות בפח. האם שווה לי לתקן אצל פחח או להשאיר כמו שהוא ולמכור ככה? מה עדיף?
הודעה אחרונה מאת Therabrab, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מתעניין ברכב הנ"ל אשמח לשמוע מבעלי ניסיון על הרכב באופן כללי ובעיקר על הגיר. תדירות החלפת שמן ואמינות כללית. 🙏
הודעה אחרונה מאת NP1, -
-
- 10 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני מחפש לעשות טרייד אין על הרכב הנוכחי שלי(הונדה ג'אז 2017), בגדול מה שחשוב לי: תא מטען(מינימום 420-430 ליטר), אמינות, צריכת דלק, מחיר(עד 110K, כך שבעצם בנוסף לרכב שלי אצטרך להוסיף 50K+-) לכל רכב כמובן יש את היתרונות והחסרונות שלו, אבל בכמות ההיצע של היום מאוד קשה להחליט, אלה הרכבים שחקרתי עליהם: הונדה HRV - ההליכה הטבעית לשם, בינתיים נראה הכי שילוב מנצח, תא המטען קצת גבולי אבל סופר פקרטי כמו כל הונדה, המחיר קצת יקר ביחס לשאר סיאט אטקה - נראה מדהים מכל הנתונים, קראתי כאן בפורום על עלויות תחזוקה מאוד יקרות ובעיות עם הגיר פיג'ו 3008 - גם נראה מדהים אבל קראתי על בעיות(כמו בכל צרפתי?) מיצובישי אאוטלנדר - קצת מרגיש מגושם, מחיר קצת יקר מצריך…
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- 9 עוקבים
- 7 תגובות
- 698 צפיות
היי מחפשים רכב SUV, הטוב ביותר ש120K~ יוכל לקנות. לא כל כך משנה אם זה 0 קמ או חדשה, הכוונה שלנו היא להחזיק את האוטו ל7-10 שנים קדימה. הק"מ השנתי שנעשה יהיה מאוד נמוך. באזור ה6 בשנה. שמענו שה"ויטרה" לא משתלמת מבחינת עלות תועלת. גם הקרוסאובר של סוזוקי לא מעניין אותנו. קיבלנו הצעה על האופל גרנלנד INNOVATION באזור הזה. אשמח לרעיונות תודה
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 29 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר שנמכרה המונדאו התחלנו בחודשים האחרונים להרגיש יותר ויותר את חוסר הנוחות בהתנהלות עם רכב אחד, במיוחד כי המצב המשפחתי השתנה ואני נאלץ יותר ויותר לנסוע עם אבא לביקורי רופאים וכד'. תקציב כ 10-12K גמיש, לפני ישור קו. מספר מאפיינים: 1. הרכב לא יהיה ארוך יותר מ 4.30 מטר, מה שמשאיר אותי עם סופר מיני או משפחתית האצ'בק. 2. לא משנה ידני או אוטומט 3. חייב לסחוב טוב, לא צריך טיל. 4. רצוי מודל גבוה כמה שאפשר, משער שאני בין 2008 ל 2012 ? 5. דגמים עם אמינות סבירה, לא פוסל כלום. 6. צריכת דלק לא רלוונטית כלל, לא משנה בנזין או דיזל. 7. הרכב יסע אולי כ 2000 ק"מ בשנה, שיתאים לנסיעות קצרות ולא לעיתים תכופות, ללא מצבר ס…
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 824 צפיות
שלום רב, זקוק להמלצה לגביי התלבטות בין שני רכבים. סיטרואן C4 קקטוס 1.2 ידני או דאצ'יה סטפוואי. תקציב 25-30K. סדר חשיבות: 1.חסכוני. 2.אמין וזול לאחזקה. עבור זוג ללא ילדים. נסועה של כ 25000 ק"מ בשנה, 70% מחוץ לעיר. מחפשים שנתון כמה שיותר מתקדם. במידה ויש המלצות נוספות אז גיר ידני בלבד. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
זוג עם שני ילדים בגילאי עשר ומעלה, קונה רכב שני משפחתי ולנסיעות עבודה תל אביב ירושלים. יש לנו הצעה לנירו היברידEX Plus אוטומטי 1.6 מינואר 2019, עשתה 40,000, בעלות נוכחית חברה, מחירון לפי יד 2 109,300 ש״ח. האם מחיר סביר? האם הורדה של 5% מספקת? האם הרכב חסכוני בנסיעות בין עירוניות ירושלים תל אביב או בעיקר בנסיעה בתוך העיר? בהשוואה לרכבים כמו קיה סלטוס, פוקוס החדשה (המוגבהת) או ניסן קשקאי, או סיטרואן איירקוקס 5, אוקטביה, סובארו XV- האם ההבדל בחסכון משמעותי כשמשקללים דלק ועלויות תיקוןֿהחזקה? האם מבחינת נוחות נסיעה, יציבות, מערכות בטיחות - הנירו לא נופל מהאחרים? מבין הרכבים האלו איך הייתם מדרגים אותם? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 560 צפיות
שלום גר בבאר שבע נוסע לעבודה ב ירושלים מעוניין בסטפווי יד שניה אוטומטית מוטרד בנושא הנסיעה בעליות , איך צריכת הדלק ,המזגן , והגיר הרובוטי תודה
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום, אני וחברה שלי רוצים לקנות רכב ראשון בתקציב סביב ה20-25 אלף. לא אכפת לנו לקנות ידני כדי לקבל יותר כוח ביחס לכסף ותחזוקה זולה יותר, אבל נעדיף אוטומט אם ההבדלים לא גדולים. אנחנו רוצים רכב שיהיה אפשר לעשות איתו נסיעות ארוכות בלי לסבול לכן ירדנו מהמיני הקטנות כמו הi10,הpicanto וכו'. כאן אני צריך את עזרתכם. אני לא כלכך יודע מה הסיבות לבחור דגם מסויים על האחר. כרגע אני מסתכל על i20 כי היא פופולרית ועל סקודה פאביה כי יש אחת להורים. האם כדאי להסתכל על הסיאט איביזה? טויוטיה יאריס (2010)? רנו קליאו? על המאזדה 2? והרשימה עוד ממשיכה. איזו סיבה משמעותית יש לי לבחור את אחד הדגמים על האחר? חשוב לי הדברים הבסיסיים בקניית רכב: תחזוקה זולה, בטיחות, חסכוני בד…
הודעה אחרונה מאת ik3, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, אנחנו חושבים לקנות טיגואן קומפורטליין בצורה ״החדשה״ (2017+) יש דגמי 1.4 ו 1.5 150כ״ס תלוי בשנתון ויש גם את ה 2.0 ליטר שמגיע בתצורת 4x4 וגם 180 כ״ס הייתי שמח לשמוע קצת חוות דעת, למה לשים לב (מחלות ידועות של הרכב?), באיזה גיר הוא מצוייד?
הודעה אחרונה מאת NIMRODVA, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 736 צפיות
היי חברים, ברשותי היום סיאט איביזה שנתון 13. אני שוקל לרכוש גולף בין השנתונים 16-17. הבנתי שב 2017 הרכב עבר מתיחת פנים? אך אני לא כל כך מצליח לזהות הבדל קוסמטי בין 2016 ל 2017. דרך התמונות ביד 2 הכל נראה דומה גם בתוך פנים הרכב וגם מבחוץ האם בוצעו שינויים ואם כן אילו? האם הרכב יתאים בעתיד למשפחה? עגלה ותינוק. איך הרכב מבחינת רמת בידוד רעשים והאם הרכב רחב מאחורה ביחס לסיאט לאון? תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Mattanki, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 469 צפיות
מעוניין לקנות רכב לשיפורים יש לי תקציב של 20 אלף לרכב איזה רכב הייתם ממליצים
הודעה אחרונה מאת Tomer Kahanoi, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 655 צפיות
שלום חברים, יש ברשותי פורד פוקוס סטיישן 2012, 128 אלף ק"מ אשר רכשתי משלמה סיקסט לפני כ3 שנים. אני מעוניין לקנות מחברת טויוטה או מאזדה רכב חדש 0 ק"מ, האם שווה לעשות עסקת טרייד אין? כמה הם ייתנו על רכב כזה או שעדיף לנסות למכור לאדם פרטי? תודה 🙏🙏
הודעה אחרונה מאת maxkid88, -
-
- 7 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב. מאחר והחיפושים אחרי פוקוס אקובוסט ידנית, מתקדמים לאט החלטתי למתוח את התקציב. מחפש רכב "ספורטיבי" ואמין. התקציב 50-55 אלף ש"ח, כולל יישור קו ( לא כולל ביטוחים). מבחינת דרישות אין הרבה מעבר למה שרשמתי, אני עובד קילומטר מהבית, ככה שזה רכב נטו לסופי שבוע ובעיקר בשביל הנשמה. אשתי מתניידת על סקושה ראפיד וזה הרכב העיקרי בבית. נסעתי על גולייטה משופרת עם בערך 200 כוחות סוס אתמול, לא התחברתי, הייתי בטוח שאני קונה אבל אחרי סיבוב על הרכב, לא מצאתי בו טיפת ריגוש, לא יודע להסביר למה. לפוקוס טיטניום התחברתי הרבה יותר, הרגיש לי הרבה יותר מדויק, חד גם אם חלש יותר. חשבתי על 208 gti או קורסה opc. האם יש משהו שאני מפספס בתקציב? אין לי בעיה עם רכבי ואג למיניהם, הבעיה שבתקציב הזה מ…
הודעה אחרונה מאת The Greek Freak, -
שלום, מן הסתם אין בכוונתי לקנות אחת אך אני מאוד סקרן ללמוד על הנייר נראה כי הרכב די סביר באמינותו יחסית למכונית ספורטיבית כזאת מנוע V6 גדול אטמוספרי ותיבת הילוכים ידנית/אוטומטית פלנטרית עם 7 הילוכים מישהו יודע לומר עוד על כך?
הודעה אחרונה מאת miatanc, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 624 צפיות
אהלן לחברי הפורום, התחלתי לחפש רכב שישמש אותי לעבודה (העמסה ושינוע של פלטות שטוחות על גגון בעיקר) אך גם כל מיני דברים שיכנסו לתא המטען. הרכב יסע בערך 8k בשנה, נסיעות עירוניות בעיקר. אני רוצה שיהיה חזק, מרווח, שימושי ונוח. לא נוקשה, לא קופצני, לא ספרטני מדי. יכול ידני, צריך 5 דלתות, יכול להיות גם סטיישן. בנתיים חקרתי קצת, ראיתי את הדאציה דאסטר, גם סנדרו תוכל להתאים, ראיתי רנו מגאן ופורד פוקוס. מחפש רכב לא קרוע (100-120 בשעון קילומטר). תודה מראש לכל מי שיעזור.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 496 צפיות
היי, ראיתי מודעה ביד2 לגבי רכב שמעניין אותי, התקשרתי לדבר עם המוכר, והוא טוען שהרכב עבר תאונה קלה, נעשו תיקוני פח בלבד ברכב והוא מתחייב שהשלדה נקייה, ומתחייב גם שמנוע וגיר בלי בעיות. הוא יד 01 (כלומר בעלים שניים של הרכב) והוא מחזיק ברכב בסך הכל 4-5 חודשים, והוא טוען שכלכלית הוא נחנק ולכן נאלץ למכור את הרכב עקב קשיים כלכליים. ביקשתי ממנו לראות ספר טיפולים, והוא אומר שיש הכל במוסך המורשה ואין לו בעיה להציג לי היסטוריה מלאה. בנוסף לזה ביקשתי ממנו תעודת זהות ותאריך בעלות של הרכב ועשיתי בדיקה במרכז הסליקות של חברות הביטוח. שמתי לב שיש תביעה אחת אבל לא ברור לי מה המשמעות שלה. תמונה של התביעה מצורפת למטה. עכשיו, כיוון שביקשת…
הודעה אחרונה מאת wildlands2019,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 968 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Supertigre
- Giant_TA
- אהרן ג
- גולדן191
- T_A
- orsh99
- gadik6
- עוזי ל
- הדיין
- Igalz
- lanosforce
- David32