ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,623 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אשמח לסיוע והכוונה לקראת רכישת רכב שישרת שתי מטרות בשגרה: 1. רכב ראשי למשפחה - 5 נפשות, ילדים בגילאי 1-8 (כסאות בטיחות לטווח ארוך). 2. הסעה על בסיס די קבוע (מדי כמה ימים) של נכה שמתניידת בכסא גלגלים, אבל כן יכולה לקום ממנו ולעבור לרכב. המשמעות היא שבמקרה כזה יש ברכב לפחות 3 מבוגרים (ייתכן 4), ובתא המטען צריך להיות כסא גלגלים מקופל + הליכון מקופל. כרגע עם גולף, מאוד נוח לנסיעה אבל בשביל להחליף בין שתי הפונקציות צריך להוציא לפחות שני כסאות בטיחות מהרכב, ולהעמיס על הנותר חלק גדול מהציוד (כסא הגלגלים ממלא את רוב המטען). הרכישה תהיה תוך סיוע מהרשויות (החלפת רכב נכה קיים), כך שהתקציב גמיש יחסית, נניח מחירון עד 250-300. המגבלה - …
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 739 צפיות
היי חברה, אודה לעצתכם בנוגע לפיענוח בדיקת רכב .. הבדיקה היא מלפני שנה - הרכב עבר תאונה מהבעלים הקודם לוותר או לדחוף את המחיר מטה תודה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני ובת זוגי גרים ברמת גן, עובדים מהבית, ואנחנו צריכים רכב לסופי שבוע בלבד. מעולם לא היה לנו רכב, תמיד הסתדרנו עם מוניות/אוטובוסים/טרמפים. החלטנו שהגיע הזמן לקנות רכב, כי כבר קשה לצאת לבילויים, טיולים ולמשפחה בסופי שבוע. הייתי רוצה להשקיע ברכב חשמלי חדש (אולי טסלה?) אבל כרגע אני גר בבניין משותף ואין לי חניה פרטית ככה שזה לא באמת רלוונטי. אני מעדיף לקנות רכב פשוט לטווח קצר של כשנתיים-שלוש, עד שאעבור דירה ותהיה לי חניה פרטית ואז אקנה רכב חשמלי מפנק (אני לא באמת צריך, אבל זה פינוק שארשה לעצמי בבוא העת). אני צריך להחליט כמה אני מוכן להשקיע על רכב שאשתמש בו רק שנתיים-שלוש ורק בסופי השבוע. אין לי בעיה של כסף, 30 אלף, 50 אלף ו-70 אלף נשמעים כ…
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 796 צפיות
שלום, אשמח להמלצות עבור רכב לאדם מבוגר לקראת פנסיה, נהג עד כה על שברולט קרוז ונהנה מאוד אך לאור מגבלה בריאותית מתקשה להכנס ולצאת מהרכב ולכן מחפש מיני SUV או כל רכב גבוה יותר שיהיה לו נוח יותר להכנס מבלי להתכופף. התקציב: 50-60 אלף ש״ח. הצורך: ברוב הזמן המוחלט - נסיעה עירונית בכמות ממוצעת (כ-12 אלף ק״מ בשנה). דגש על אמינות, גובה רכב כמו שכתבתי וחווית נהיגה או תא נוסעים נעים זה אחלה בונוס. תודה מראש לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 682 צפיות
שלום חברים אני מחפש לקנות רכב פולקסווגן פולו כבן 8 שנים זאת אומרת שנת 2013 עכשיו שאלה שלי האם הרכבים של פולקווסגן בדגש לדגם פולו הם רכבים עמידים ואמינים שיכולים לסחוב עוד לפחות כ6-7 שנים נוספות (בהנחה שהרכב טופל בזמן והיה שמור לכל היותר)? איך האמינות שלהם הבנתי שגרמניות חזקות ואמינות רק שאני רק שמעתי ולא באמת מבין ברכבים והייתי רוצה לשמוע מכם!
הודעה אחרונה מאת ik3, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 920 צפיות
שלום רכב סוזוקי איגניס שנת 2018 23k קילומטר 60k מחיר כולל טרייד אין יונדאי גסט 2009 תודה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם , מתעניין ברכישת רכב פרטי מהדגמים שלעיל ולא מצליח באמת להבין האם יש הבדל משמעותי בצריכת הדלק של שניהם (קראתי המון אתרים ) . אני מדבר על מודלים החל מ 2017 עד חדש . רוב הנסיעות שלי בין עירוניות ואני נוסע לבד . אני לא מחפש נתוניי יצרן אלא מישהו שיש / היה לו את אחד הרכבים האלה ובדק בפועל . תודה !!
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ערב טוב, אשמח לקבל חוות דעת לגבי צריכת הדלק של סובארו אימפרזה 2013 (ראיתי מקורות סותרים בעניין), וכן לגבי איך בא לידי ביטוי זה שהמנוע שלו חלש תודה רבה
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 880 צפיות
אהלן, חבר מצא רכב i25 ב33k שקל, שנת 2014, נסע 110 אלף קילומטרים, והשאלה שלי כזאת. הרכב עצמו הוא סבבה, מכות קצת בצדדים ונראה כי לא נסעו בו הרבה, אבל יש קצת קורוזיה על המכסה מנוע ובצדדים של המכסה. השאלה אם כדאי לוותר על הרכב או בכל זאת לקחת אותו, כאשר הבדיקה במכון בדיקות סבבה(אין בעיה במנוע גיר וכו'). תודה!
הודעה אחרונה מאת ETAY1998, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום אני חייב בבקשה עזרה לדעת אם לרכב שלי יש כפתור לפתיחת התא מטען מתוך הרכב אני מצטער שאני פותח כותרת אבל אני חייב תשובה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ויסמן, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום חברים. כיום אני נוהג על סקודה קארוק 1.5 2020, דרך ליסינג בעבודה. אני מאוד אוהב את הרכב וגם המנוע 1.5 של הקבוצה נחמד מאוד, יחסית בקטגוריה (לדעתי). למרות שאני מחבב את הקארוק, אני שוקל להחזיר את הרכב ולקנות רכב שקצת יותר ירגש ויהיה יותר מהנה לנהיגה. התקציב שלי הוא באזור ה200k, אפשר למתוח קצת. התחלתי לחשוב על האוקטביה rs החדשה, שבדיוק היום התחילה את שיווקה בארץ. המחיר היחסית נמוך הפתיע לטובה והיא מגיעה סופר מאובזרת. מה דעתכם על הרכב? אני לא נהג מירוצים, לכן חשוב לי שגם ביום יום הוא יהיה נוח ופרקטי גם למשפחה (ילדים). מבחינת ההנאה, אני יודע שזה לא רכב ספורט מטורף, אבל האם המעבר מקארוק יהיה מורגש ברמה שמצדיקה את ההפרש וההתעסקות? …
הודעה אחרונה מאת liberfarb, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 713 צפיות
שלום לחברי הפורום אני מתלבט בין 3 הרכבים הללו. רוב הנסיעות הן יחיד אבל צריך אופציה ל זוג+4 כמה פעמים בשנה. תקציב: 90-100K קילומטרז' שנתי (בלי קורונה כמובן) כ 20 K אורלנדו זה רכב שאני מכיר היטב אבל רק בגרסת דיזל (2012). ראיתי 2017 רק בנזין ולא מכיר (אמינות?) באורלנדו גם ראיתי שתי גרסאות LS ו LT. מה ההבדל והאם שווה לשלם קצת יותר בשביל ה LT? מבחינת נוחות: האורלנדו בעדיפות אבל אני מכיר גם את המחלות של הדגם הישן (רמז: גיר) ולא יודע מספיק על החדשים יותר. סדר עדיפויות: אמינות, נוחות משפחתית, צריכת דלק. כל תובנה תעזור לי. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 520 צפיות
אנחנו זוג תל אביבי צעיר עם ילד ראשון בדרך, ולפני רכישת רכב חדש ישנה התלבטות רבה איזה רכב אנחנו צריכים - בהתחלה המחשבה הייתה על סופרמיני, משהו כמו יונדאי I20 או מאזדה 2 אחרי שהבנו שכנראה מדובר ברכב קטן מידי עברנו לחשוב על ג'יפון, קיה ספורטאז או יונדאי טוסון או משהו בסגנון. אבל לתחושתי אולי מדובר בקצת הגזמה לזוג עירוני עם תינוק אחד.. כרגע המחשבה שלי היא לכיוון היונדאי I30, אבל אני באמת לא יודע. מה אומרים? האם הI30 (או אם יש לכם המלצה למשהו אחר)יתאים לנו? האם זה לא מספיק וכן כדאי רכב קרוסובר?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
אהלן. אני מחפש לקנות רכב במקסימום של 35אלף שקל. מצאתי שתי מציאות של לאון 2011 אוטומט מנוע 1.8 ופאסאט 2011 מנוע 1.8. חבר אמר לי שיש בעייה כלשהי בדגמים הספציפים האלו של המנועים ושל הגיר, תוכלו אולי להרחיב לי על זה? ואיזה עוד רכב הייתם ממליצים בטווח מחירים הזה אבל שיהיה שווה ערך לרכבים האלו בכוח שלהם?
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 914 צפיות
שלום, אנחנו צריכים להגדיל לרכב 7 מקומות. יש לנו היום קורולה 2013 צורה חדשה שקנינו מליסינג + משפחתומטית ליסינג מהעבודה. בעקבות המעבר ל7 מקומות שוקלים לוותר על הליסינג. זה ישאיר אותנו עם 7 מקומות אצל האישה - נסועה סביב 5k בשנה ורכב נוסף לנסיעות יומיומיות יחסית ארוכות (נדרש רכב נח, יכול להיות קטן אבל לא מידי) - 20-25k בשנה. נניח שלאחר מכירת הקורולה נשארנו עם תקציב של 110k לשני הרכבים. דרישות - 7 מקומות בטיחותי, מרווח, כמה שפחות התעסקות עם אחזקה, עדיף גם חסכוני בדלק אבל לא קריטי כי הנסועה יחסית נמוכה. פחות בא לנו על וורסו (צפוף) / אאוטלנדר (לא אוהבים מיצובישי). ואין יותר מידי אפשרויות. רכב נוסף - בטיחותי ונח. חסכוני בדלק וכמובן ל…
הודעה אחרונה מאת shimonam, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 698 צפיות
אשמח לייעוץ, מחפשת רכב לנסיעות עירוניות כ 70 קילומטר ליום עד כ 50k חסכוני בדלק חשוב. אמינות, בטיחות ועדיף ק"מ נמוך מעדיפה לא צרפתי תודה.
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני מנסה לעזור לזוג חברים למצוא רכב מתאים בשבילם, אשמח לקבל יעוץ מחכמי הפורום בעניין. מדובר ברכב ראשון, ישמש בעיקר לנסיעות בינעירוניות. תקציב 30-40 אלף ש"ח. מה שחשוב: בקרת שיוט - חובה. חסכון בדלק ועלויות אחזקה נמוכות. רכב קטן (יחנה בת"א), אבל חשוב שיהיה נוח ומרווח ל- 2 אנשים. בטיחות - די חשוב. אמינות - כמובן. מולטימדיה נורמלית ומודרנית עם אנדרואיד / אפל קארפליי - לא די ברייקר, מקסימום מתקינים בנפרד, אבל רצוי מקורי. כרגע חשבנו על: רנו קליאו 16-17, מאזדה 2 שנתון 15-16, אופל קורסה 16-17, יונדאי i20/i30 שנתון 15-16, הונדה ג'אז 16, פורד פיאסטה 16-17 בקיצור, יש יותר מדיי אופציות, אשמח אם תוכלו למקד אותי כמה שי…
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
חברים, אני מעוניין לקנות רכב שהרוחב שלו גדול שיהיה פחות צפוף מאחור, צריך להכניס שני בוסטרים וכסא תינוק הציעו לי ניסן סנטרה עם 70,000 ק"מ מנוע 1800 עלה על הכביש במרץ 2018 (כמעט 3 שנים) אני לא מכיר את הרכב... חשוב לי שיהיה אמין ושצריכת הדלק לא תהיה גבוהה. חיפשתי גם טויוטה אוונסיס אבל קשה מאוד להשיג בשנתונים הללו.
הודעה אחרונה מאת חייםש, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 541 צפיות
היי, אני מחפש רכב מיני, שהמנוע שלו אמין והתיקונים יהיו לא בשמיים. התייעצתי פה לפני חודש בערך, והציעו לי ללכת על יונדאי i20 או מאזדה 2 (אלה מסוג הרכבים שאני מחפש). השאלה שלי היא האם יש עוד רכב שנכנס בקטגוריה הזאת? למשל כמו טויוטה יאריס? תודה לעוזרים.
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, אני מעוניין ברכישת רכב בתקציב של כ-75 אלף שח. רוב הזמן אני נוסע לבדי ובעיקר נסיעות בתוך העיר. מה אתם ממליצים? חדש או משומש? איזה דגם? תודה מראש!
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 461 צפיות
מתכנון לקנות מחר מיצובישי לאנסר הדור החדש שנת 2012 מנוע 1600 דגם ספורט ואשמח לחוות דעת על הרב הזה.
הודעה אחרונה מאת victorg, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 679 צפיות
אהלן, אני מחפש לקנות רכב יד שניה בתקציב של 40אלף גג 50 תלוי אם זה רכב שיענה לי על רוב הדרישות (מבין שצריך להתפשר) אני בן 26 תכף ורוב הזמן נוסע לבד (כרגע גם לא עובד אבל מדבר על שגרה) מחפש רכב סופר מיני (אני 1.85מ) יחסית חסכוני אבל בעיקר חשוב לי שתהיה חווית נהיגה.. היום יש לי מיצובישי אטראז 2016 וסך הכל האוטו עונה על רוב הדרישות אבל בעיקר אין לי חווית נהיגה (מי שמכיר, יש רעש מנוע חזק בלי תגובה הולמת בלשון המעטה) חשבתי כבר תקופה על איביזה אבל התגובות מתחלקות לשניים - הרכב הכי מושלם ומצד שני אל תתקרב יעלה לך ביוקר! אשמח לעזרה 🙏🏼
הודעה אחרונה מאת TomRH, -
-
- 6 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש לקנות רכב משפחתי בתקציב של עד 60k. מיועד לנסיעות בין עירוניות ברובן ומתוכנן לנסוע בערך 10k בשנה. חשוב שיהיה לו תא מטען גדול, מרווח במושב האחורי, בטיחותי, חסכוני בדלק והכי חשוב אמין. אחרי רנו קליאו שהרגשתי שכל יומיים הולכת להתקלקל צריך רכב שאפשר לסמוך עליו. די ננעלתי על סוזוקי קרוסאובר 2015-2016 אבל קשה למצוא אחת עם קילומטראז' נורמלי אז התחלתי לפזול לכיוונים אחרים. שקלתי גם קיה סיד סטיישן או סקודה אוקטביה סטיישן אבל שניהם מגיעות בשנים הרלוונטיות עם גיר רובוטי אז הם נפלו באמינות (תקנו אותי אם אני טועה) אשמח לעצות ו/או המלצות על רכבים אחרים
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי חברים, אני מתלבט מה לקנות, קצת חושש ממנו 3 צילינדר בגלל דעות קדומות. היום יש לי שברולט ספארק 2014, מנוע 1.2 ל', רכב נדיר, נוסע פגז וחסכוני בדלק. יש לי פעמיים בשבוע נסיעות של ירושלים - רמלה. הייתי איתו בצפון ובדרום, נסע מעולה. רוצה להתקדם לחדש. השאלה שלי היא כזאת, מה עדיף? שברולט ספארק חדשה מנוע 1.4 98 כ"ס דגם פרימיום מחירון 86,500 או דאציה סנדרו סטפווי מנוע 0.9 טורבו 90 כ"ס אותו מחיר כמו הספארק. ספארק אני מכיר על הדאציה יש הרבה שמועות טובות רכב גדול יותר רחב יותר אומרים חסכוני יותר בדלק. בגדול יש הרבה אופציות אחרות בתקציב דומה פחות או יותר כמו, סוזוקי סוויפט, סקודה פאביה, רנו קליאו, הזכרתי את הרכבים האלה ספציפית כי הם הכי קורצים לי.... אשמח ל…
הודעה אחרונה מאת ronshul, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות רכב מזדה 2, שנה סביב 2016-2019, מחיר עד 70-75 אלף. קונה אותו בעיקר עקב זה שיש פגיעה משמעותית בתחבצ בעקבות הקורונה.(בן 27). הוא ישמש אותי סביב פעמיים-שלוש בשבוע לנסיעה של 80-100 קילומטר לכיוון. אין לי שום מושג ברכבים וזה הרכב הראשון שלי, כרגע לא נוהג על כלום. רציתי לשאול מה הדברים החשובים שיש לשים לב אליהם לפני שקונים ? האם קילומטרז של 20-30 זה קריטי לעומת 70-90 ? האם זה שווה את העוד אלפי שקלים ? קניה מיד 2 ? סוכנות ? ממה להזהר ? איך מייעצים לבור בנושא לפעול. ובכללי אשמח להמלצות למה לשים לב. תודה.
הודעה אחרונה מאת BoleT, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. בימים אלו אני מחפש רכב ראשון עבורי. התקציב שלי הוא כ20,000, יכול גם להשקיע מעט יותר אם אדרש. בעיקרון- אני מחפש רכב שיהיה קודם כל ידני, בעיקר בשביל ההנאה, אך גם מתוך ראייה שרוב הגירים האוטומטיים (בהכללה לרובוטים, רציפים וכיוב) במכוניות הקטנות והפשוטות, די בעיתיים. עם זאת, ברוב מוחלט של רכבי המיני והסופרמיני, אני רואה גירי 5 הילוכים ידניים. רוב הנסיעות שלי אכן יהיו עירוניות, אך בכל זאת מתכנן לגמוע קילומטראז רב בבין עירוני, בסופשים בעיקר (טיולים, אילת וכו) העניין עם גיר 5 הילוכים (שכמובן שבעבר היה סטנדרטי לחלוטין) מעט מפחיד אותי כרגע, אני לא רוצה לטחון את החמישי על מליון סל"ד כל הדרך לאילת.. מכאן אני שואל- האם החשש שלי…
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
-
- 4 עוקבים
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי רוצים לקנות רכב חדש לטווח ארוך מתלבטים בין 4 הדגמים האלה חדשה או 0 קמ אופל קרוסלנד סוזוקי קרוסאובר מזדה Cx-3 פולקסוואגן tcross אמינות ונוחות
הודעה אחרונה מאת ofer3212, -
- 5 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי אני צריך רכב לשלושה ילדים במושבי בטיחות, בהם אחד בבוסטר. כלומר, חייב להשתמש בחגורה של הרכב. בבעלותי 308 סטיישן שלא מצאתי נוסחה שבה זה עובד, גם לא כשאחד מהם יושב מלפנים. אז יש מבוגר דחוס מאחור שלא יכול להיחגר. הבנתי (בעיקר מהפורום פה) שהC4 פיקאסו/ספייסטורר היא הרכב המתאים למשימה. הלכתי ללובינסקי לראות כזו ואף שילמתי מקדמה עבור אחת מ2017 עם ק"מ נמוך (פחות מ40K, יד1 פרטית). עשיתי זאת כי זה הרגיש כמו "מציאה" מצד אחד ומתוך הבנה שאני אספוג את ה500 שקל אם צריך ולא אקנה בכל מחיר. אשמח לשמוע את דעת הפורום על הרכב, ממה קראתי יש עמדות לכאן ולכאן אבל הדברים נכתבו לאורך זמן וכבר קצת קשה לעקוב. תודה.
הודעה אחרונה מאת הלוחש למכוניות, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 470 צפיות
אהלן הומלץ לי הפורום הזה מחבר אני גר בחיפה אני עובד מהבית אבל כשהקורונה תגמר בסופשים אני עובד בברים,ויש לי חברים בקריות שאני נוסע אל ויש לי בת זוג מרמת ישי אני מחפש אוטו שיהיה גג עד 10 אלף שח הכל כולל הכל אם יש אפשרות גם לפחות רק חזרתי לעבוד ויש לי 11 חודש לעבוד שיהיה לי מספיק להתחיל ללמוד וגם שיהיה לי אוטו גם אני עושה רק ביטוח חובה וצד ג עדיפות באמת לאוטו שהוא חסכוני בדלק הנסיעות יהיו גג לקריות/רמת ישי אשמח באמת לעזרה אני לא מחפש לעשות שופונים ולא דריפטים ולא יודע מה באלי פשוט להגיע מנק א לב עם מוזיקה ושהאוטו לא יתפוצץ לי כל חודשיים בכביש תודה!(מחפש שמות של רכבים/שנתון)אגב עם הסבר למה ספציפי זה כי אני לא הכי מבין במכוניות בהבדלי…
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 476 צפיות
אני רוצה לקנות RZR דגם s800 או s900 של שנת 2014 ויש לי כמה שאלות - 1. איזה דגם עדיף? 2. מה טווח המחירים לכל אחד מהם לפי השנתון שציינתי? 3. מה ירידת הערך תהיה פחות או יותר (נניח אם ארצה למכור בעוד שנה)? תודה רבה לעונים !!
הודעה אחרונה מאת Nave kenzi,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 370 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- mikyl
- urich
- itaimoto
- beastmodeisr
- srool
- bigfoot7375nadav
- WideFocus
- David32
- needforcs
- discoTD5
- meir_gi
- yossiaviel