ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,624 נושאים בפורום הזה
-
- 8 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. לקראת רכישת רכב ובשבועיים האחרונים לאחר חקר ובדיקות אני מעוניין לרכוש מאזדה 2. ראיתי אחד שמוצא חן בעיני, מדובר על תת דגם דינאמיק, מודל 2009 יד 2 עם כ115000 ק"מ. המחיר הנדרש הוא 22K. הרכב נראה טוב מאוד פנימית וגם חיצונית. גם בבדיקה של קפדנית יותר של ברגים (האם נפתחו) הכל נראה אחלה בסך הכל כמו כן עשיתי עליו סיבוב והכל מרגיש תקין ללא רעשים או השהיות. אני שוקל האם לעשות לרכב בדיקה, מאחר אני יודע שמדובר על מודל 2009 וצפוי שירשמו שם מיני דברים לטובת כסת"ח. חושש מעט, מאחר ואני לא לגמרי מבין בממצאים ואולי אף על פי שמצב הרכב יהיה טוב הדו"ח יגרום לי לוותר על הרכב. מה דעתכם ? תו…
הודעה אחרונה מאת moni.shitrit, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 469 צפיות
שלום לכולם קניתי וולו XC90 2007 מנוע 2500 בנזין טורבו האם מישהו יודע איך מבטלים את מצב הנסיעה בכביש על מנת שיהיה יותר טוב בשטח ? האם מישהו ניסה לנסוע עם הרכב הזה בשטח ויכול לתת לי חוות דעת? האם כדאי לשים מערכת גז או שזה לא מתאים לרכב הזה? תודה שמעון
הודעה אחרונה מאת שמעון148, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 898 צפיות
שלום לכל חברי הפורום היקרים, ברצוני לרכוש את הרכב הנ"ל, אך איני בטוח לגבי רמת הבטיחות שלו - אני מעוניין ברכב שאין ספק לגבי הבטיחות שלו והוא מדורג עם 5 כוכבים. הכוונה היא - מבחן הריסוק הראשון של הסיוויק בשנת 2017 קיבל 4 כוכבי בטיחות, ולקראת סוף 2017 בוצע מבחן ריסוק חוזר שהרים את הציון לכדי 5 כוכבים. מכאן, האם נכון להגיד שכל הרכבים החדשים שעלו על הכביש בישראל עד אמצע 2018 (הערכה גסה) הם מדורגים עם 4 כוכבי בטיחות? אני קצת אובד עצות ומאוד מתחלבט ברכישה של יד שניה מהשנים 2017-2018 בגלל הסיבה הזו. אשמח לקבל מעט פידבק עינייני ממישהו שבמקרה אולי חשוף למידע הזה?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 507 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב שני לבית (ליתר דיוק, רכב שלישי לצד אופנוע שלי ורכב של אשתי), שיחליף את הגרוטאה שלי-יונדאי אקסנט 1995. הרכב לא אמור לנסוע הרבה בכלל, לא יותר מעשרה ק"מ בשבוע עמוס. נטו לפיזור/איסוף של שלושה ילדים, אחת מקדימה ושניים בכיסא בטיחות ובוסטר מאחור. למטרה זו חשבתי לקנות רכב בסגנון סוזוקי אלטו או פיג'ו 108 שנתונים 2011 ומעלה, הבעיה שלא מצאתי ממש מידע על הרכבים האלו כיד שניה. אשמח לשמוע חוות דעת על הרכבים סוזוקי אלטו, פיג'ו 108,שברולט ספארק ורכבים אחרים בסגנון. בעדיפות לרכבים עם תיבת הילוכים ידנית, ועד עשר שנים על הכביש. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 9 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מה המחלות של הרכב? על מה להסתכל בעיקר? המחיר הוא 55 אלף בערך. בעקרון לזוג בלי ילדים, יש חניה פרטית. נסיעות של פעמיים בשבוע מגבעתיים לכפ"ס ומידי פעם בסופש לצפון.
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
שלום לכולם לאחרונה החלטתי לשדרג את עצמי משבורלט ספארק לרכב suv קטן ואחרי מחקר ארוך מאוד ננעלתי על אחד מהדגמים הנ"ל. אני חייב לציין שעשיתי נסיעת מבחן על הקאמיק 1 ליטר והיה לי מדהים, אם אקנה אלך על ה 1.5 ליטר (כרגע אין צפי לסטייל כלל אז כנראה אלך על האמבישן כי ממה שהבנתי החסרונות הם רק כניסה והנעה ללא מפתח, טעינה אלחוטית, לוח מכוונים דיגיטלי וג'נטים יותר גדולים) על המזדה cx30 לא נסעתי עדיין בגלל הסגר... אבל הבנתי שהיא קשיחה יותר, בקאמיק לא הרגשתי שיבושים כלל. מצד שני, המזדה נותת המון כבר בגרסה הבסיסית שלה והמבנה הפנימי הוא יותר פרימיום. מה גם שהיא מגיעה עם 8 רמקולים והקאמיק עם 6 ומוזיקה מאוד חשובה לי. לגבי המראה שלהן, שתיהן יפ…
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 974 צפיות
בוקר טוב, מתעניין ברכישת שברולט אקווינוקס שנתוני 2018 ומעלה, אשמח לחוות דעת, שמתי עליו עין רק בגלל הצורך ברכב מרווח למשפחה עם 3 ילדים קטנים (4.5, 3 ותינוקת בדרך) ולפי הנתונים שלו הוא הכי מרווח בקטגוריה. אשמח לשמוע נתוני צריכת דלק, נוחות נסיעה ואמינות? תודה מראש לעונים!
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן חברים, במסגרת החיפושים שלי אחר רכב משפחתי חדש אני מתלבט בין סקודה אוקטביה 2017 1.0 לסקודה ראפיד מהשנים 2018-2019 מנוע 1.0 גם כן, כאשר שתיהן נמצאות במסגרת התקציב שלי(70K ש"ח). תוואי הנסיעה שאני ואשתי נוסעים בו לרוב הוא עירוני ולא פקוק. הדרישות שלנו הן למספיק מקום במושב האחורי עבור כסא בטיחות ועוד אדם נוסף ותא מטען גדול שזה אני יודע יש בשני הדגמים. האם מבחינת ירידת ערך ההבדלים משמעותיים מאוד? אשמח לעזרה מהניסיון שלכם
הודעה אחרונה מאת yanivnew91, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 574 צפיות
הי לכולם. אני רוצה להחליף את האלטו האהובה שלי בג'יפ קטן ויחסית חסכוני. הבחירה המיידית היא ג'ימני, אבל מכיוון שזה יהיה הרכב העיקרי לנסיעות כביש ביומיום ושטח רק בסופ"ש, אני לא בטוחה כמה הוא יהיה נוח. יש לכם המלצה על ג'יפ בקטגוריה של קטן זול וחסכוני יחסית, שיש לו יכולות שטח טובות, אבל נוח יותר מהג'ימני בכביש? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת dotan123, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 849 צפיות
צהריים טובים ברצוני לקנות קאמרי 2016 ההיברידי, ראיתי בטויטה סלקט רכב 100000 ק"מ ורוצים עליו בסביבות 100000 ש"ח רכב שמור יד פרטית עם הסטוריית טיפולים מלאה. בדקתי במחירון של יד 2 וראיתי שזה בערך 8000 ש"ח מעל המחירון, א. האם הדגם הזה נמכר מעל המחירון? ב. האם לרכב הנ"ל ידוע על תקלות או עלות אחזקה גבוהים. [חוץ מביטוח וטסט] תודה רבה.
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 497 צפיות
קונה רכב בן שנה וחצי שעדיין באחריות. יש טעם לקחת לבדיקה?
-
- 13 עוקבים
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אני מתלבט כבר תקופה ארוכה בנוגע לרכב הבא שלי, באמת שכבר חשבתי על כל אופציה אפשרית ופשוט לא הצלחתי "להינעל" על משהו. החל מיונדאי סונטה, פג'ו 2008, סקודה אוקטביה ועוד רבות וטובות (או שלא?).... אני מתכנן להחזיק את הרכב בין 3 ל5 שנים, לא משנה לי לקנות חדש מהניילון (גם 0 ק"מ) או יד שניה ממודל 2017 ומעלה. הנסועה הצפויה היא לכל היותר 15KM בשנה, רוב הנסיעות הן על קו רחובות - פ"ת, בשעות הפחות פקוקות של היום. מה חשוב לי: 1. זמינות כוח, אני מעוניין רק במנוע מוגדש עם לפחות 150 כ"ס ונתוני האצה מתחת ל8 שניות 2. נוחות והנאה מנסיעה - בשיוט ובעיר, בידוד רעשים טוב, אפשר גם משהו שירגיש מעט ספורטיבי, לא אתנגד לסאנרוף. 3. מולטימדיה -…
הודעה אחרונה מאת dpat3344, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 674 צפיות
אשמח לעזרתכם בהבנת המשמעות של הליקויים המופיעים בדו"ח בדיקת הרכב. מדובר על טויוטה קורולה 2015 GLI יד 1 פרטי, 35,000 ק"מ. המחיר המבוקש לפני מיקוח הוא 68 אש"ח. בסעיף 'שלדת המרכב - ליקויים בעלי משמעות נמוכה' נכתב: "תיקוני פח וצבע סביב כולל דפנות מאחור וספים. הוחלפו חלקי מרכב. דלת נהג וכנף קדמית שמאל. כיפוף מגן פנימי ותומך פגוש אחורי. פגיעות פח עם פגמים בצבע." נוסף על כך, הבעלים אומר שהוא בעל מוסך וטיפל בעצמו ברכב, ולכן אין היסטורית טיפולים. מה דעתכם - האם אלו פגיעות משמעותיות או לא כל כך חשובות? במידה והן לא משמעותיות כ"כ - איזה הפחתה כדאי לבקש? מה לגבי טענת ה'טיפולים העצמיים'? הק"מ הנ…
הודעה אחרונה מאת moshes777, -
- 9 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
קיבלתי טופס לפני תיקונים. הרכב סה"כ עם קילומטרז נמוך. נאמר שתוקנו הליקווים וכמובן שאקח את הרכב גם לבדיקה מטעמי ויתוקן כל מה שיצא בבדיקה. הייתם ממשיכים?
הודעה אחרונה מאת jpex, -
סיוויק האצ'בק 99
מאת עילי-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברצוני לקנות סיוויק 99 דגם s 1.4 הרכב יד 6 ועבר 270 א. ק"מ. נשמע שהרכב טופל באהבה וחיצונית ופנימית הוא נראה כחדש. אז יש לי כמה שאלות. כמה בערך עולה ביטוח לרכב כזה לנהג צעיר? כמה יקר הרכב לתחזוקה ומחיר חלפים? האם זו תהיה קפיצה למים העמוקים או שיש פוטנציאל לרכב שייתן לי ראש שקט? כמובן שלפני הקנייה תעשה בדיקה במוסך אבל אלו שאלות שמרגיש לי שכאן זה המקום לשאול.
הודעה אחרונה מאת akivas, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברים , אני כבר כמה חודשים בהתלבטות קשה איזה מהרכבים שציינתי בכותרת לקנות . הנסיעה היומית שלי היא 60 ק"מ (הלוך +חזור) לעבודה וכמובן שיש נסיעות בזמן הפנאי כמו לכולנו . חשוב לי מאוד נוחות ברכב שכולל גם את הבידוד הרעשים וכנ"ל איכות החומרים בקוקפיט . היופי של הרכב פחות מעניין למרות שכן הייתי רוצה שהרכב יראה נורמלי . יש לציין שאני רווק ואין לי צורך גדול במרחב . תודה רבה לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 537 צפיות
יש לו מגבלה של מחיר והוא רוצה לאתר לפי מחיר ולא סוג Sent from my SM-G960F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת dor_xd, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 656 צפיות
הי! עדיין חושבים על שידרוג הרכב הקיים, כיום זוג+1 (כנראה שנגדל מתישהו). יש לנו אופציה לרכוש את הרכב הנ"ל (נהג יחיד שאנחנו מכירים, 60K ק"מ) במחיר של כ 3K מתחת למחירון יד2 ובדיוק אחרי טיפול גדול והחלפת צמיגים. התכנון הוא להחזיק את הרכב ל4 שנים. קראתי פה בפורום כמה שרשורים על תיבת ההילוכים הרובוטות הבעיתית ובכלל ראיתי משפטים כמו "אם אתה מחפש אמינות אז לא אוקטביה". וכן אמינות בהחלט מעניין אותי. כמו שכתבתי בשרשור אחר - מבחינתי כמה שפחות מוסך יותר טוב (בעצם מי שלא חושב ככה שירים את היד ) מה אומרים פה המומחים? האם השם הרע שיצא לאוקטביה מוצדק? כדאי לי להתרחק מהעסקה הזו?
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 579 צפיות
היי , אשמח לשמוע חו"ד לגבי מאזדה 3 האצ'בק החדשה - נסעתי ברכב ,לטעמי הרכב קולע בול מבחינת יופי שזה מבחינתי פרט חשוב . הבעיה שלי העיקרית היא לגבי המנוע האטמוספרי שדיי נחות מול מנוע טורבו. אשמח לשמוע חו"ד לגביי הרכב . יש לציין רכב נוסף שקרץ לי פגו 2008 אשמח לחוד לגבי רכב זה תודה
הודעה אחרונה מאת Basko, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 610 צפיות
מחפש ג'יפון עם כל האביזרים הבטיחותיים ולא מצליח למצוא. מישהו מכיר ג'יפון שיש לו את כל אלה? מערכת אקטיבית למניעת סטיה מנתיב בלימה אוטומטית ניטור מרחק מלפנים בקרת שיוט אדפטיבית זיהוי הולכי רגל זיהוי רוכב אופניים ואופנועים זיהוי כלי רכב בשטח מת מצלמות רוורס זיהוי תמרורי מהירות 7 כריות אויר לפחות
הודעה אחרונה מאת Westin, -
-
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לאבא של חבר יש 2 אופציות בבחירת רכב חדש ממקום העבודה (רכב ליסינג, דלקן וכולל הכל) ונשמח לייעוץ. שתי האופציות הן יונדאי טוסון ופיגו 3008 (שתיהן ברמת הגימור הנמוכה כיאה לליסינג). הרכב יהיה מיועד למשפחה של 5 נפשות וכן יש צורך במרווח ותא מטען מכובד, רוב הנסיעות ייעשו עם נהג יחיד אך לפחות 1-2 בשבוע עם כל המשפחה. בטיחות חשובה מאוד, ברמה של דיל ברייקר. אבזור יכול להיות נחמד מאוד אבל לא חובה. אמינות אין דאגה משום שבכל זאת רכבי ליסינג. נוחות גם נקודה חשובה. אישית, כל עוד הרכב מליסינג הייתי לוקח את הפיגו, שמעתי עליה המון דעות חיוביות וכל עוד תקלות פוטנציאליות (למרות שלא שמעתי על בעיה מיוחדת בפיגו הספציפית הזאת) מטופלות בליסינג אז זאת האופ…
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
הבדל בגיר אאודי
מאת adab5-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 794 צפיות
מתעניינים באאודי a3 מנוע 1.8 או 2.0 אני רואה שבשנים 2014-16 היה מנוע 1.8 לאחר מכן 2.0 עד היום שאלתי היא, מה ההבדלים בגיר? האם בשניהם זה dsg7 רטוב? או שב1.8 זה ״יבש״ או שבכלל בשניהם זה יבש והאם היבש של אאודי הוא כמו היבש של סיאט (שחוויתי ממנו חוויה רעה מאוד) תודה
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 475 צפיות
איפה כדאי לבצע בדיקת רכב לפני קנייה באזור ראשון לציון והסביבה ?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 12 תגובות
- 957 צפיות
אחרי כמעט 3 שנות ליסינג מהעבודה ומעבר למקום קרוב יותר לבית השלמתי עם כך שלא כלכלי לי על אף שמאוד נוח. הייתי עם סקודה אוקטביה 1.0 ברמת גימור בסיסית ביותר שמבחינתי לא היה חסר בה כלום. הרכב ישמש זוג+1 עם פוטנציאל התרחבות, נסיעות בין עירוניות יחסית קצרות (30 ק"מ לכיוון) ועירוניות באזור לא פקוק, 15 אלף ק"מ בשנה לערך, הכוונה היא להשתמש בו לפחות 5 שנים. הצרכים העיקריים הם אמינות, בטיחות ומרווח (גם בבגאז'), הפרמטר הראשון התייתר בליסינג ועל אף זאת האוקטביה ענתה על כל השלושה (לפחות בזמן שהייתה אצלי). באופן טבעי ניגשתי לבדוק מחירים של אוקטביה חדשה/0 ק"מ והבנתי שמדובר ב- 130-140 אש"ח למנוע 1.5/1.0 ורמת אבזור בסיסית אצל היבואן. 1.5 אין בנמצא ב-0 ק"מ ו-1.0 באבזור בסיסי מגי…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 829 צפיות
שלום לכל האנשים המועילים שברשת. אני כבר תקופה ארוכה מאוד מאוד רוצה לקנות את הרכב האישי הראשון שלי. רוצה אוטו קטן יחסית, חסכוני, אמין, ספורטיבי ומהנה לנהיגה. ואז הגיעה לאוזניי הפונטו איבו ספורט בעלת 135 סוסים חביבים. אז אני רוצה להבין כמה דברים: כמה מערכת היחסים שלי עם הרכב תהיה נעימה? מה הזמינות שלו בשוק יד2 בתקציב של עד בערך 20 אלף? איך האמינות שלו והאם באמת אני אקבל חוויה יחסית ספורטיבית? בשורה התחתונה אשמח לקבל המלצות ודיס המלצות על על האוטו
הודעה אחרונה מאת פבל, -
-
מחפש רכב משפחתי בתקציב של 50,000 -המליצו לי על פיאט טיפו 2018- איך הרכב -האם מרווח? האם אמין? רוב הנסיעות שלי זה בעיר
הודעה אחרונה מאת הלוחש למכוניות, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי. אני חייל שבקרוב משתחרר ומתחיל לעבוד ובקרוב סטודנט ומחפש בתקציב של עד כ20 אלף רכב ידני ומעניין. הכוח פחות הפקטור, אלא בעיקר ההתנהגות של הרכב והאמינות שלו. יש לי את הכלים, הרצון והתמיכה לתחזק לבד דברים שאינם מסובכים מדי (בכל זאת בעל רקע טכני) . בנוסף חושש מה2 טסטים בשנה, אשמח אם מישהו יכול לשפוך מעט אור על העניין. האם לחפש רכב כגון פיגו 106 ראלי, 206XS/GTI, יאריס TS יכול להוות פיתרון טוב או להתפשר על העניין קצת לטובת האמינות ולפנות לכיוון של רכבים ידניים חדישים יותר (כגון איביזות וכדו') שפחות מרגשות אותי- מודה שבמשפחה מוחזקת כרגע אלפא מיטו 135 כ"ס אוטו'. כל חוות דעת, רעיון וכיוון למישהו שמוכר רלוונטי. תודה!
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 728 צפיות
שלום אשמח להמלצות למכון בדיקה למיצובישי אאוטלנדר במזרח גוש דן. ראיתי בגוגל את: המרכזי בדיקות רכב https://www.hamerkazi.co.il/ מכון אהרון http://lp.test-car.co.il/ אשמח להמלצה או דיס אם מישהו מכיר, תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 588 צפיות
משפחה של חבר מתרחבת כרגע הוא כל יונדאי i25/אקסנט. ילד בן 7 עם בוסטר. ילד בן 3 עם מושב. ועוד מעט תינוק חדש. שאל איזה רכב. הצעתי לו קודם רכב בסגנון סטיישן ולא סדאן. אני לא חושב שיש הרבה סטיישנים והיום עלתה לי מחשבה של הג'יפון של יונדאי, ברח לי השם. חשבתי גם על רנו מגאן סטיישן דיזל. איזה עוד רכבים אפשר להציע לו?.
הודעה אחרונה מאת Mr_Shankly, -
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי לכולם, אז בגדול - אני מחפש לקנות רכב ביד שניה, והמטרה היא למצוא רכב מטופל ובמצב טוב, בעודי חדש לחלוטין בתחום. גם העובדה שכרגע אין ברשותי רכב מאוד מגבילה את הניידות שלי. מה שזה אומר עבורי כרגע - על כל רכב שאתעניין בו ביד 2, אצטרך לקחת חצי או יום חופש שלם מהעבודה כדי להספיק להגיע בתחבורה ציבורית, לדאוג לטרטר אותו למוסך לצורך בדיקה, ואולי לגלות שהוא לא במצב טוב כמו שתיארו אותו. האם יש שירות כזה שאני יכול להשתמש בו - מישהו שיעשה עבורי את כל התהליך של מציאת רכב במצב מספיק טוב, בדיקה במוסך, והבאה שלו אליי בסופו של דבר? או לחילופין - סוכנות רכב שיכולה לעשות עבורי את הבדיקה במוסך ושבאמת אפשר לסמוך עליהם
הודעה אחרונה מאת הלוחש למכוניות,
-
מי מחובר 13 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 952 אורחים (הצג רשימה מלאה)