ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 476 צפיות
אני מעוניין לקנות רייזור ארבעה מקומות, ולא יודע הרבה על אחזקה, אמינות, שעות מנוע, וההבדל בין הגירסאות. ההתלבטות שלי היא בין ה1000 לטורבו. האם יש הבדל גדול באמינות בין שני הדגמים? כל כמה שעות מנוע יש צורך בטיפול, או אפילו יותר מטיפול? מה ממוצע שעות מנוע סביר פר שנה? אילו עוד עלויות אחזקה צריך לקחת בחשבון (צמיגים, ברקסים, בולמים וקפיצים)?
הודעה אחרונה מאת ליאוGT, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי שאלה על הדגם בשנתונים 2013 2012 מדובר על מנועי 1600 טורבו 180 כ"ס. בתקציב של 30 35 אלף שח, אני מוצא שזה הכי VFM לתמורה שאני מחפש ברכב. לאחר שקראתי על הרכב לא מעט בשרשורים קודמים. ראיתי שהיו בעיות עם המנועים, האם היה משהו נקודתי, והמצב שופר או שעדיין לקנות רכב כזה זה בגדר הימור, והרפתקה ששווה להימנע ממנה?. האם יש רכבים בתקציב הזה , שהם גם משפחתיים וגפ עם נגיעות ספורטיביות?. *** גילוי נאות, חבר טוב שלי רכש מחבר פורום פה, אחת כזאת שנת 2012, ומאד מרוצה בינתיים, אחרי סיבוב על הרכב שלו החלטתי שזה גם יהיה הרכב הבא שלי. אחרי קריאה קצת בפורומים פה ובחו"ל, עלתה לי ההתלבטות ששאלתי למעלה. שבת שלום Sent from my SM-G960F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Crazy motorcycle, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 631 צפיות
היי אני מחפש רכב במחיר של 25K בערך מה שחשוב לי לפי הסדר מכוון שאני צריך להתנייד ממקום למקום אמינות ,נוחות נסיעה ( אוטומט, שקט ) , מרווח אני לוקח נוסעים וציוד , צריכת דלק לא מוגזמת, נראות טובה יחסית למחיר. תודה ושבת שלום לכל האלופים!!!
הודעה אחרונה מאת ronbbmxx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 488 צפיות
שלום לכולם, מתלבט בנוגע לרכישת רכב יד 2. כרגע יש לי הזמנות לרכוש 3008 במצב חדש עם קילומטרג' נמוך, אך כרגע לפחות אין לי צורך ברכב (עובד בהייטק מהבית), ואין צפי חזרה כרגע. מנגד זה רכב שקשה להשיג ואני חושש לפספס הזדמנות דעתכם? להמתין? ללכת על זה?
הודעה אחרונה מאת nadavd4, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרכב מצב מאוד טוב ומטופלת טוב לפי מה שראיתי אבל אם נגיד כל יום אני נוסעת בערך בגג 4 שעות ויהיו ימים שביכלל לא אז נגיד כל כמה זמן בערך אני אתדלק ? (מתכננת כל תידלוק לעשות מלא)
הודעה אחרונה מאת סלע, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 775 צפיות
שלום לחברי הפורום לאחר 5 שנים מצלחות מבחינתי עם שברולט טראקס 2014 מנוע 1.8 רוצה להחליף לאחד הגיפונים של פיזו. תקציב עד כ- 65K. מבדיקה בפורום, ראיתי שהרכבים הנ"ל מומלצים. מבקש את עצתכם למספר שאלות: 1. הוזכרה בעיה ברצועת הטיימיניג לפיזו 2008. האם הבעיה עדיין קיימת? מה צריך לבדוק אם קונים מכונית כזאת? 2. בעיות טכניות נוספות שקיימות ברכבים 2008 או 3008 מהשנים 2016 - 2018 3. במחירון קיים הבדל מאוד גדול בין 3008 PREMIUM לבין PREMIUM PK. מה ההבדלים בפועל בין הדגמים? האם ההפרש במחיר מוצדק ?
הודעה אחרונה מאת ronrcz, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טויוטה קורולה 12/2017, יד 1 מליסינג (קל אוטו), 91,000 ק"מ, כולל אחריות לשנתיים. מחיר לאחר מיקוח - 66 אש"ח, יכול להיות שיירד עוד טיפה (500-1000 ש"ח) לאחר עדכון המחירון בתחילת פברואר. הרכב הוחזר מליסינג לפני כשבועיים, ויעבור טיפול 90,000 לפני שאני לוקח לבדיקה עצמאית, אשמח לשמוע מה דעתכם על הליקויים בטופס הבדיקה של קל אוטו. אני מצרף גם תיעוד היסטורית הרכב שיש לקל אוטו, ניתן לראות שהיו 2 'תיקוני פח בינוניים' בתאריכים 07/19 ו-01/20. הנציג של קל אוטו אמר שבוצעו החלפות של חלקים עם ברגים בלבד, ללא ריתוכים או פגיעות שלדה. מה דעתכם - האם אלו באמת תיקונים בעלי משמעות נמוכה ואפשר להתקדם עם הרכב לבדיקה? חרשתי את כל הסוכנויות הגדולות לל…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 514 צפיות
אני מחפש לקנות רכב יד ראשונה מחברת השכרה / ליסינג או חברה שמוכרת רכב של אנשים פרטיים. האם יש חברת שהיא אמינה? שלא ירמו אותי במצב האוטו והתחזוקה שלו? שיספרו לי את האמת האם היה לרכב תאונות?
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם עד עכשיו רק הייתי קורא ולומד פעם ראשונ שאני פותח יעוץ. אני משתחרר עוד שבוע מהצבא ועם המענק יהיו לי 20 אלף שקלים (מענק 12 אלף ועוד 8 בעובר ושב) חשבתי בהתחלה יותר בכיון של רכב ידני פשוט באיזור ה15 אלף שקל מיני/סופר מיני בגלל עלויות נמוכות ואופצייה להשיג רכב יחסית בשנתון סביר. אבל קצת קשה לי, היתה לי לפני עד שנתיים הונדה אקורד 07 שקיבלתי מתנה מבחינת מרחב והרגשה,נוכחות וביצועים מאוד הייתי מרוצה! אבל הדלק והמסרק הגה... עזבו בקיצור משלים עם העובדה שמכונית מנהלים ישנה לא מתאימה לי בכלל. אבל בכל זאת כן הייתי רוצה משהו מרווח כי להורים שלי אין רכב ואני כן יכול לעזור להם עם רכב קטן בקניות והסעות אבל יש עדיפות מסויימת למרווח. אני מנסה להגיע לאיז…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
היי, מתעניין לגבי קיה ספורטאז' טורבו. משיטוט באינטרנט ובפורום, נתקלתי בטענות רבות לגבי חוסר אמינות בגיר - התחממות וצורך בעצירה, מגבלה בזחילה בפקקים וכדומה. כמובן, גם עניין החלפת הקלאצ'ים (למרות שכנראה מדובר בבלאי רגיל כמו בכל DSG). האם הבעיות האלו היו רק בדגמים הראשונים שיצאו או שנמשכו גם אח"כ? חשובות לי אמינות הרכב ועלות אחזקה. תודה.
הודעה אחרונה מאת SeazeR, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 9 תגובות
- 664 צפיות
הי, יש לי קיה פקינטו 2014, אני רוצה להחליף לרכב קצת יותר גדול, גם מבחינת המושבים הפנימיים. מתלבטת בין קיה ריו/ יונדאי i20/ טויוטה יאריס. מעדיפה להישאר באזור שנת 2014 ולא לקנות רכב ישן יותר. הבעיה שביאריס במחיר שאני מוכרת זה גם לרדת שנה וגם קילומטראז גבוה... 1. מה המלצות על הרכבים הנ"ל או רכב אחר שלא הזכרתי 2. איך הם מבחינת דלק, חלפים, תחזוקה וגודל 3. האם כדאי ללכת על יאריס למרות שזה ללכת אחורה בשנים... תודה רבה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי יש לי תקציב של 25,000 שח בערך. ראיתי 2 רכבים - מאזדה 3 2011 שזאת הייתה ההחלטה שלי מההתחלה וקיה סול 2012 שראיתי מודעה ודי נידלקתי עליה. רני עובד עם 2 כלבים וציוד שתמיד איתי ברכב, וכרגע אני עם שברולט ספארק ידנית. אני מחפש נוחות ואיכות חיים. מכוון שהספארק ידנית ומרעישה. לא מחפש רכב יפה מחפש רכב שקט, נוח , כמה שפחות מוסך, וחלפים זולים. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת akivas, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 517 צפיות
היי, לכולם, יש ברשותי שאלה קלילה, אשמח לדעת מי שיודע ולמי שיצא להתנסות בזה. אז כך, בקצרה אחד מהמשפחה שלי נכה (100) אחוז מלא, כן גר איתנו בבית גילוי נאות זה אחי, אין לי מה להסתיר. אז להבנתי האדם זכאי לרכב על ידי ביטוח לאומי או משהו בסגנון הזה נכון או מימון שלא ממש הבנתי איזה סוג מימון זה? אני אשמח לדעת כיצד אפשר להתנהל בדבר זה, וכמה זמן התהליך בערך הולך ומאיפה מתחילים, תודה רבה מראש לכל מי שעונה ומי שעבר את זה ויכול לענות יעזור מאד, תודה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 506 צפיות
שלום אני רוצה לקנות קיה ספורטאג׳ תוצאוץ בדיקה הכל תקין רכב שנת 2016 עם 51,00 קמ הדבר היחיד שמופיע הוא : פגיעות פח ופגמים בצבע - משמעות נמוכה וסף מדרכה ימין פגום. האם לרכוש?? מה זה סל מדרכה? האם צריך לתקן?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 494 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש רכב 2021 מיבואן רשמי. שאלתי היא, במידה ואני מגלה במעמד קבלת הרכב, שהפלסטיקה יוצרה בתחילת 2019 זאת אומרת שהרכב יוצר במהלך 2019 ולא לקראת סוף 2020. האם עומדת לי הזכות לביטול עסקה? ולתבוע פיצוי? כמה זמן מותר ליבואן רשמי להחזיק רכב בנמל משנתון קודם? במעמד הרכישה היבואן יודע להגיד לי את מספר השילדה שאני אקבל, האם הוא רואה את משך הזמן שהרכב היה בנמל/הגיע? או תאריך ייצור בפועל של המפעל? תודה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 451 צפיות
היי לכולם לפני כמעט שנה ראיתי מודעה על רכב שרציתי לקנות, במודעה היה רשום: קבריולט יבוא אישי שנת 2009 גיר אוטומט טסט לשנה חיישני רוורס ריפודי עור מסכי דיוידי כסאות חשמליים עשה רק 88,000 קילומטר !!!!!! רכב שמור ומטופל בזמן ללא תאונות או מכות פח מחיר לשבוע הזה 51,000₪ אפשרות החלפה ומימון !!!. פניתי אליו ושאלתי אותו אם מתחייב בבדיקה הוא השיב שכן האוטו קיבל איקס על הכל חוץ מ3 סעיפים. אמרתי לו שאצטרך לחשוב על זה וגם רק אם יתקן הכל (כמובן שנכשל מנוע גיר שילדה) לאחר שעה התקשר והחל ללחוץ עליי שיגיע למקום עבודתי ונחתום זריז על זכרון דברים והוא יתקן הכל ביקשתי שלא אבל הוא ממש התעקש נתתי לו כתובת ופרטים …
הודעה אחרונה מאת טום1997, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 652 צפיות
שלום לכולם, אשמח לכיוונים לדגמי רכבים מומלצים עבורי : מדובר ברכב שני למשפחה ( הראשי קיה פורטה ) אשר ישמש אותי בעיקר לנסיעות לעבודה ( 20 ק"מ לכיוון בין עירוני ) וייתכן שמידי פעם פיזור ילדים (2 כסאות בטיחות + טיולון ) נוסע כ 800 ק"מ בחודש ( ~10K בשנה ) נושאים חשובים לי : א. לא קטן מידי ולא גדול מידי (סופר מיני ) ב. בטיחות ג. שנתון 2014 - 2015 לפחות ד. בטיחות וחסכון בדלק ה. נראות האמת שהנטייה הראשונה שלי הייתה קיה ריו האצ'בק אבל כמעט ואין כאלה.. אז חשבתי על ספייס סטאר .. אשמח לדעתכם.
הודעה אחרונה מאת הלוחש למכוניות, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 465 צפיות
אהלן סיוויק 1 ליטר טורבו 2017 - הרכב הזה אמין? איך הביצועים שלו? מה צריכת הדלק שלו? ואיך הוא באופן כללי לעומת מאזדה 3 בעל מנוע 2 ליטר שנת 2016? אשמח אם תוכלו לעזור לי בהשוואה בין 2 הרכבים. תודה
הודעה אחרונה מאת Dushane, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 517 צפיות
שלום לחברי הפורום. הגיע הזמן לקנות אוטו שני למשפחה, האוטו (אוטומט) ישמש לקחת ילדים לבית הספר ולעבודה של אשתי 15K ביום. בהיותי שאני לא מנוסה לקנות רכבים משומשים אני פונה אליכם לעזור לי להחליט. רשימת הרכבים האפשרים לפי סדר אקראי. אופל אסטרה/קורסה, סוזוקי ספלאש, פורד פיאסטה. עדיפות לאוטו קטן SX4 סדאן לא מתאים. אשמח להצעות על רכבים אחרים, ועל אמינות הרכבים שהזכרתי. תודה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 576 צפיות
שלום חברים, אני מתכוון לקנות רכב יד שניה בשנתון 2015 פלוס מינוס. אני מתלבט בין יונדאי I 20 לקיה ריו. יש למישהו המלצות מה עדיף? תודה, איתן
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 564 צפיות
אשמח לעזרתכם בבחירה בין 2 רכבים שעומדים על הפרק. טויוטה קורולה 2015 יד 1 פרטי ,83,000 ק"מ, דרך אוטו דיל, מחיר סופי לאחר מיקוח 63,500 ש"ח. אחריות על מנוע וגיר 3 חודשים. טויוטה אוונסיס 2015 יד 1 פרטי, 78,000 ק"מ, דרך טויוטה סלקט, מחיר לפני מיקוח 63,000 ש"ח, אמור לכלול אחריות כלשהי לשנה . נראה לי ממש מוזר שהאוונסיס עולה כמו הקורולה (כנראה קצת פחות לאחר מיקוח) - יש סיבה הגיונית לא לקחת דווקא אותה? אולי אחזקה\חלפים יותר יקרים כיוון שפחות נפוצה? תוספת המקום והאבזור באוונסיס קורצת לי - אבל ממש לא קריטית. אשמח לשמוע את דעתכם המנומקת לכאן או לכאן.
הודעה אחרונה מאת imprezadude, -
שלום לכולם מתלבט בין שני הרכבים, אומנם הם קטגוריות שונות אך מצאתי ששניהם הכי מעניינים אותי כרגע מבחינת כל הנתונים. *מציין שהתעניינתי במאזדה 3 האצ'בק - איך היא יקרה מאוד לטעמי (גם הביטוח שלה), בדקתי לגבי פוקוס ST LINE אך בגלל עניין הביקוש וירידת הערך של פורד בארץ היא כנראה תרד מהפרק. אם יש למישהו הערה/המלצה על שתיהן אשמח לשמוע. מחפש שיהיה רכב צעיר וחזק (וכמה שיותר חסכוני), יודע שהסיויק מתאימה מאוד כאן ואולי הקיה פחות, אך היא עניינה אותי מאוד (עוד לא עשיתי נסיעת מבחן בשתיהן.. בגלל הסגר, מקווה לשבוע הבא) לא נוסע הרבה, בעיקר נסיעות עירוניות ובטח שבתקופה הזו בינתיים. שתיהן גם באותו מחיר פחות או יותר, הסיויק קצת יותר יקרה. כרגע הכיו…
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
שלום רב, הייתי היום בחברת ליסינג והציעו לי יונדאי איוניק שעלתה לכביש בנובמבר 2017 (קצת יותר מ 3 שנים) צריך המלצה, איך האיוניק.... אמרו לישהנסיעה בו שקטה מאוד וחסכונית בדלק האם הרכב אמין? מה לגבי הסוללה? יש סיכון שהיא תתקלקל אחרי שנה או שנתיים ואז עלות התיקון גבוהה? האם יש בעיות אחרות?
הודעה אחרונה מאת rotemb, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי חברים אני מתכנן לקנות רכב מחר (אם הבדיקה בסדר) ואני לא מבין איך אני אמור להעביר למוכר את הכסף. מדובר בסכום של בערך 80 אלף ש״ח. הבעיה שהבנק אומר שאפשרי להעביר כסף רק עד 50K ש״ח מבלי צורך לחכות לאישור. כל סכום מעל 50K דורש אישור בנקאי. לפי התיאור של הבנק האישור יכול להגיע עד לשעתיים, אני לא יודע אם זה בסדר למשוך את המוכר כשעתיים עד שאקבל אישור להעברה... הבנתי שיש דבר כזה שנקרא העברת זהב. אני לא מצליח להבין מה זה אומר בדיוק, אם כדאי להתעסק בזה, ומה זה בכלל מספר IBAN? הבנתי שאני צריך מספר IBAN של המוכר כדי שאני אוכל להעביר לו כסף. אני לא יודע מה זה, ואני חושב שגם למוכר אין מושג מה מספר ה IBAN שלו... אשמח לעזרה, איך אפשר…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היי חברים, העליתי כאן לפני כמה שבועות סיכום תקופה של 7 שנים בה אני מחזיק באוריס היברידית מודל 12/2013 ועד כה עשתה עבודתה נאמנה ובצורה נהדרת, הסיבה העיקרית שאני בכלל שוקל להחליפה היא למטרת שדרוג לרכב יותר מרווח, כרגע צפוף לנו עם 2 בוסטרים וילדים שודחפים לנו רגליים לגב תוך כדי הנסיעה וכן רצון להשתדרג קצת באופן כללי. חוץ מזה, עולה החשש מצדי באם אשאיר אותה אצלי עוד שלוש-ארבע שנים, שיהיה לי קושי למכור אותה כאשר תהיה בת 10-11 (למרות נושא הארכת האחריות של טויוטה עד סוף השנה ה12). אז התחלתי במסע גישושים לקראת שדרוג אפשרי של הרכב בתקציב נוסף של עד 50 א' ש"ח. לא חייב היברידי, (נסועה ממוצעת של 11 א' בשנה) אך כן אשמח לרכב יותר מרווח,…
הודעה אחרונה מאת roie83, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 528 צפיות
היי, אני סטודנטית מחפשת רכב בתקציב של 25-30 אלף שקל עם שאיפה ל25 אמין מרווח ונוח כמה שאפשר אוטומט. אני מטפלת ויש לי הרבה ציוד. ככה שרכב קטן לא בא בחשבון ואני צריכה עזרה כי אני לא כל כך מבינה. הציעו לי פג'ו 2008 אוטומט שנת 2014 עם 100,000 קילומטר אבל פחדתי כי מדובר בפג'ו והיה לי רכב פג'ו שכל שבוע הייתי שולחת למוסך. תודה רבה לעוזרים 3> !!!!!!!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, הזמנתי רכב 2008 בנובמבר שעבר ועד שהרכב סוף סוף מגיע הסוכן התקשר להגיד לי שהתייקר בכ-4000 ש"ח. הסיבה לכך שהמיסוי עלה וכמובן "אין מה לעשות". האם נשמע לכם הגיוני? יש המלצה אחרת מאשר לקבל ולשלם? תודה על עזרתכם.
הודעה אחרונה מאת ronrcz, -
-
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 901 צפיות
שלום, עקב החלפת מקום העבודה ובדיקה של כדאיות החזקת רכב ליסינג (בדרגות שכר מסויימות יוצא יקר מידי) - קיבלתי החלטה לקנות רכב. רכב משפחתי עבור זוג ושתי ילדים (כיסא תינוק ובוסטר). נסיעות של כ 15K-20K בשנה, נסיעה לעבודה כ 15 ק"מ לכוון. עד היום היינו בליסינג עם קיה נירו, רכב שסיפק אותנו מאוד, רק הייתי שמח לתא מטען גדול יותר. האישה מושכת לכוון רכב גבוה (חשבנו על קיה ספורטג' או סיאט אטקה), אני יותר בכוון הפרייבט (סקודה אוקטביה או טויוטה קורולה). חשוב לנו ברכב: אמינות, אבזור, תא מטען. אשמח להמלצות. תודה.
הודעה אחרונה מאת גוגומגוג, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 897 צפיות
שלום לכולם מתעניין ברכישת רכב מסוג סיאטה איביזה שנת עלייה 10.2017. קילומטרז -75,000 קמ מחיר שדורשים -60,000 שח יד ראשונה פרטי מצרף את תוצאות הבדיקה שעשיתי היום האם לדעתכם לאחר החלפת מצבר, גלגלים ופלאגין הרכב יהיה תקין ? או שאולי עדיף לא להתקרב? אשמח לקבל פידבק האם האוטו תקין🙂
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 770 צפיות
שלום, יש רכב שמעניין אותי במחיר לא רע ביד 2. העניין הוא שנתקלתי בכמה נורות אדומות: הרכב שנת 2017, יד שניה, חצי שנה ביד השניה, יד ראשונה ליסינג מימוני (לטענת המוכר) המוכר טוען שמוכר את הרכב מכיוון שצריך תא מטען גדול יותר (הרכב עצמו כבר סטיישן) לרכב אין היסטוריית טיפולים הרכב כבר נלקח לבדיקה ולמוכר יש את הטופס אבל לא הציע לי לראות אותו המוכר אומר שלרכב יש מכה שטחית שצריך לתקן (עלות באיזור 1500ש"ח) האם יש טעם בכלל להמשיך איתו? אני חושש שגם בדיקה תקינה לא תבטיח לי שהאוטו תקין (נפלתי בעבר...) אני חושש בין היתר שיהיה מאוד קשה למכור אותו בעוד 4-5 שנים
הודעה אחרונה מאת blushda, -
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 807 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- גולד1
- TomerP
- מייק24
- zaf
- arice
- רפי לין
- מרדכי1
- מה רע בשביט?
- Fluffy
- AmitGo
- itamarg
- SurfHigh