Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

יש לי קיה פקינטו 2014, אני רוצה להחליף לרכב קצת יותר גדול, גם מבחינת המושבים הפנימיים. 

מתלבטת בין קיה ריו/ יונדאי i20/ טויוטה יאריס. 

מעדיפה להישאר באזור שנת 2014 ולא לקנות רכב ישן יותר. הבעיה שביאריס במחיר שאני מוכרת  זה גם לרדת שנה וגם קילומטראז גבוה... 

1. מה המלצות על הרכבים הנ"ל או רכב אחר שלא הזכרתי

2. איך הם מבחינת דלק, חלפים, תחזוקה וגודל

3. האם כדאי ללכת על יאריס למרות שזה ללכת אחורה בשנים...

תודה רבה לכל העונים.

פורסם

ממה את לא מרוצה בפיקנטו?

בעקרון הדגמים שהזכרת אכן גדולים מעט יותר, אך לא בפער שיצדיק החלפה (לדעתי) במיוחד אם אין לך כסף להוסיף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה אופי הנסיעות? מה השיקול לשדרג חוץ מזה שהמושבים קטונים?

אין שום הצדקה למחיר המופרז של היאריס, מכונית שתרגיש לך יותר מיושנת אפילו מהפיקנטו שלך בחלק מהדברים.

יופי, היא חסכונית יחסית, סחירה ואמינה ושם זה נגמר בערך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המושבים ברכבים שציינת לא קטנים, אך נוחות הנסיעה בהם סבירה.

אישית הייתי בודק גם אם מדובר על תוספת קטנה על פיגו 208 שלא רחוקה מהרכבים שציינת במחיר.

במיוחד מודל 2015 עם מנוע טורבו.

הנוחות משמעותית טובה עם מושבים נוחים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לi20 יצא דגם חדש החל משנתון 2015, גדול ומרווח יותר מקודמו.

זו סה"כ מכונית די בינונית אבל אחת המרווחות בקטגוריה, והיא נמכרת ביד2 במחירים סבירים (בטח ביחס ליאריס, שגם קטנה וצפופה יותר).

פורסם
בתאריך 29.1.2021 בשעה 15:28, הילה 2 כתב:

לא מרוצה מהגודל, המושבים קטנים לי מידי...

לדעתי את צריכה לנסות לשבת בכל אחד מהדגמים הבאים בחשבון ולראות מה נוח לך - יתכן שתגלי שאת צריכה להשתדרג לרמה גבוהה אף יותר מבחינת הגודל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מחזק את ההמלצה על ה208, תלוי באופי הנסיעות שלך אבל לא הייתי פוסל את הדגמים של שנתון 2015 ומטה גם (עם מנוע אטמוספרי וגיר מיושן יותר). 

כנ״ל לגבי הסיטרואן c3 שנסחרת במחירים יחסית נמוכים אבל מנסיוני מדובר ברכב מאוד מרווח, עם תחושה סופר אוורירית בתא הנוסעים תודות לחלונות גדולים. 

החסרון בC3 וגם ב208 מהשנתונים המוקדמים היא צריכת דלק לא מדהימה וגיר בינוני, מצד שני אני לא בטוח שביחס לפיקנטו תרגישי ירידה כלשהי ברמה. 

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

שוה לחפש שברולט ספארק מהדגם החדש יותר. הוא גם רכב מיני אבל יש תחושה הרבה יותר מרווחת וישיבה יותר גבוהה.
אופציה אחרת היא ניסאן מיקרה - סופר מיני לא מאוד גדולה אבל עדיי ןקצת יותר טוב מפיקאנטו ואפשר למצוא במחירים ממש טובים.

תמיד שמח לעזור וליעץ לגבי רכישת רכב - במיוחד רכבים שנותנים תמורה טובה לכסף(אפשר גם בפרטי).
בעבר: פג'ו 205, דיהטסו אפלאוז, פיאט מולטיפלה(זוכת תחרות הרכב הכי מכוער בעולם), רנו לוגאן, ניסאן מיקרה
היום: טויוטה סיינה

פורסם

הספארק צפופה כמו הפיקנטו, כך שאין פה שידרוג מבחינת המרווח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...