Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה או אוונסיס 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרתכם בבחירה בין 2 רכבים שעומדים על הפרק.

טויוטה קורולה 2015  יד 1 פרטי ,83,000 ק"מ, דרך אוטו דיל, מחיר סופי לאחר מיקוח 63,500 ש"ח. אחריות על מנוע וגיר 3 חודשים.

טויוטה אוונסיס 2015 יד 1 פרטי, 78,000 ק"מ, דרך טויוטה סלקט, מחיר לפני מיקוח 63,000 ש"ח, אמור לכלול אחריות כלשהי לשנה .

נראה לי ממש מוזר שהאוונסיס עולה כמו הקורולה (כנראה קצת פחות לאחר מיקוח) - יש סיבה הגיונית לא לקחת דווקא אותה? אולי אחזקה\חלפים יותר יקרים כיוון שפחות נפוצה?

תוספת המקום והאבזור באוונסיס קורצת לי - אבל ממש לא קריטית.

אשמח לשמוע את דעתכם המנומקת לכאן או לכאן.

פורסם

לקורולה סחירות יותר טובה, לכן המחיר אחרי 5-6 שנים זהה. כנראה בהמשך קורולה להיה יותר יקרה מאותו השנתון, לא יודע באיזה פער.
אוונסיס יותר מרווחת, מושב הנהג משמעותית יותר נוח, מנוע קצת יותר נמרץ. אמינות דומה בשני הרכבים.
כנראה בעתיד הרחוק זמינות החלפים תחליפיים לאוונסיס תהיה פחות טובה כי הייצור שלה הופסק ב 2018.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האוונסיס תעלה מעט יותר באגרת רישוי, תאכל מעט יותר דלק, ואולי האחזקה שלה תהיה מעט יותר יקרה. 

לישראלי הממוצע חושב שהדברים הללו חשובים הרבה יותר מהנהיגה ברכב עצמו, ושהם גם דרמטים יותר ממה שהם באמת, בגלל זה קורולה תהיה יקרה יותר.

כול השטויות הללו שציינתי יעלו לך אולי 100 שקל בחודש יותר לעומת קורולה. לטעמי זה שווה את זה, ובזמנו חיפשתי רק אוונסיס ולא התסכלתי אפילו לכיוון של קורולה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

לאחר מחשבה ובירורים נוספים אני רואה שבאותו התקציב יכולות להיכנס קורולות SUN 2016-17 מליסינג עם ק"מ דומה אחרי מתיחת הפנים ותוספת מערכות בטיחות.

השנתון המתקדם (בפרט מערכות הבטיחות) והאחריות הנוספת של הליסינג (שנתיים במקומות שבדקתי) מושכת אותי, ואני חושב להמשיך איתם - אלא אם כן יש לכם טיעונים משכנעים שלא לעשות זאת.

פורסם

תבדוק שמושב הנהג נוח לך.
זה חשוב מאוד, אחרת כל נסיעה מעל 20 דקות תהפוך לסבל.

• רעיון טוב! 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
בתאריך 27.1.2021 בשעה 23:53, davemustaine87 כתב:

האוונסיס תעלה מעט יותר באגרת רישוי, תאכל מעט יותר דלק, ואולי האחזקה שלה תהיה מעט יותר יקרה. 

לישראלי הממוצע חושב שהדברים הללו חשובים הרבה יותר מהנהיגה ברכב עצמו, ושהם גם דרמטים יותר ממה שהם באמת, בגלל זה קורולה תהיה יקרה יותר.

כול השטויות הללו שציינתי יעלו לך אולי 100 שקל בחודש יותר לעומת קורולה. לטעמי זה שווה את זה, ובזמנו חיפשתי רק אוונסיס ולא התסכלתי אפילו לכיוון של קורולה. 

מסכים, האוונסיס מהווה שדרוג לא קטן בכלל לעומת הקורולה בכל הקשור לאיכות נסיעה. לגבי הדלק, תלוי בכמה הרגל שלך כבדה אבל ההבדלים לא גדולים בכל מקרה. ממליץ על האוונסיס.

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...