ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,624 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 476 צפיות
אני רוצה לקנות RZR דגם s800 או s900 של שנת 2014 ויש לי כמה שאלות - 1. איזה דגם עדיף? 2. מה טווח המחירים לכל אחד מהם לפי השנתון שציינתי? 3. מה ירידת הערך תהיה פחות או יותר (נניח אם ארצה למכור בעוד שנה)? תודה רבה לעונים !!
הודעה אחרונה מאת Nave kenzi, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היי, קיבלתי הצעה ב125 אלף לאיביזה FR 2021, עם התוספות של פול לד וCONNECTIT וההרחבה של האחריות בעוד שנה. יש עסקאות יותר משתלמות כרגע? האם יש סיבה לחכות לאיביזה חדשה שתגיע כי הדגם הנוכחי כבר בן 4?
הודעה אחרונה מאת אלי55, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 708 צפיות
היי התעניינתי ברכב פולווסוגן פולו 2015 מסוחר הרכב לא נסע הרבה 30k שזה קצת מוזר הוא הסביר לי שהרכב היה של אדם מבוגר ויותר מוזר הדגם שרשום ברישיון הרמת גימור היא Endline plus על רמת גימור הזו מעולם לא שמעתי אני מכיר Comforotline/Trendline האם מישהו שמע על זה? ניסתי לבדוק מחירון לפי הדגם אבל לא מצאתי במחירון של יצחק לוי את הרמת גימור אנדליין פלוס הזו וגם לא ביד 2 המוכר ציין שהרמת גימור מופיע בספר של יצחק לוי ולא באפליקציה.. ולי אין את הספר ואין לי איך לבדוק מחירון האם ניתן להשוות את הרמת הגימור הזו לקומפורטליין ומה היא שונה ממנה האם הEndline plus קיים בכלל דגם כזה?
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 608 צפיות
מחפש סופרמיני אוטומט עד 25-30 אלף ראש שקט בלי לרוץ למוסך,מרווחת ושקטה,ביצועים סבירים, צריכת דלק סבירה לנסיעות בעיקר משולבות שלא ירגיש כמו קרטון (לדוגמא סוזוקי אלטו) רכב לנסיעה 15k בשנה בערך רוב הנסיעות קצרות. עד 120 אלף קילומטר חשבתי על קיה ריו האצבק(13-14) - הבנתי שהיא לא מבריקה אבל אמינה. פקודה אוקטביה (13) - סקודה ביקורות טובות השאלה עד כמה האיפולים יקרים ושווים את זה פולו(12)-טיפולים אותו דבר ירידה בשנתון לא מתקרב לקליאו בעקבות חבר שסבל ממנה המון עוד המלצות?
הודעה אחרונה מאת Nevizelik, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום מחפש רכב עם אופציה ל 7 מקומות (לא לעתים קרובות, אבל שתהיה אופציה). קילומטרז' רגיל עם פוטנציאל לתקופות יותר אינטנסיביות בעתיד. מתלבט בין קיה קארנס לסיטרואן C4 פיקאסו. ועוד דבר: האם הקיה דיזל מומלצת או לא? (מבחינת אמינות, תיקונים) בשני המקרים הדגש הוא על אמינות ובטיחות. תודה
הודעה אחרונה מאת save, -
שלום לקוראים. עד כה לא ייצא לי לקנות רכב בהעברה בנקאית. אני תוהה איך להתנהל מול המוכר מבחינת: מתי אני מבצע את ההעברה? ביאור: ברור שהוא לא רוצה לבצע העברת בעלות בדואר עד שהוא לא קיבל את הכסף. מצד שני, אני לא רוצה לשלם עד שלא קיבלתי את הרכב. אז מה ההתנהלות הנכונה במקרה כזה? אשמח שתרשמו כל דבר רלוונטי אחר שאני צריך לדעת בנושא. שבת נעימה.
הודעה אחרונה מאת timtim87, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 777 צפיות
שלום לכולם, משפחה בת 4 נפשות, הקטן ביותר בן 4 וחצי. טרום הקורונה נסועה כ-20-25 אלף ק"מ. בשנה האחרונה הרכב שלנו עומד לרוב. ב-7 השנים האחרונות מחזיקים פריוס (עליה לכביש דצמבר 2009). עקב ירידת הנסועה השנתית, וגם בהתחשב בכך שרוב הנסיעות הן בת-ים - אשדוד וחזרה, ירד הצורך ברכב היברידי. מנגד, אנחנו מרבים לטייל ונכנסים לפעמים עמוק (מידי) לשטח. שוקלים להחליף את הרכב ולהשתמש בו כמקדמה לרכישת רכב משומש. הדרישות הן שיהיה משנתון 2016-2017 עם מרווח גחון משופר, בתקציב בין 60,000 ל-75,000 ש"ח (עם עדיפות לכמה שפחות כמובן). האופציות שעלו הן סובארו XV, סוזוקי ויטארה וקיה ספורטז'. עצתכם תתקבל בברכה!
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
שלום, הגיעה זמן להחליף רכב. חייב רכב עם תא מטען גדול יחסית (לא להציע מסכריות ( ). סדר עדיפויות: 1. אמינות 2. צריכת דלק 3.חזק ומהנה לנהיגה ככל שניתן בסגמנט 4.איכות הרכבה 5. סחירות כל הנושא של איבזור הוא משני. אני עושה בסביבות 25K בשנה, רוב מחוץ לעיר. ב99% מהזמן ברכב ישבים בן אדם או שתיים. תקציב בערך 150K, אפשר למתוח, אבל רצוי לא להגיע ל200. מעדיף ישיבה גבוה, אבל לא חייב. זה מכניס אתי לקטגוריות SUV/סטיישן. מה אתם מציעים?
הודעה אחרונה מאת mikyl, -
SUV מרווח עד 200K 1 2
מאת צ'וצ'ו-
- אחראי פורום
- 15 עוקבים
- 29 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מתלבט לגבי רכב שיחליף את הטיגואן שלי. התוכנית היא לרכוש רכב בעסקת ליסינג מימוני ולהחזיק אותו כ-5 שנים. עד הקורונה הייתו נוסע 3000 בחודש, היום עם היכולת לעבוד מהבית והסגרים שלא נגמרים אני באיזור ה-800 קמ. כנראה יחזור לאיזור ה-2000 לחודש לאחר הקורונה. משפחה של 5 נפשות עם ילדים קטנים (כיום שני ילדים עם תוכניות להרחבה של המשפחה ב-5 שנים הקרובות). דברים חשובים: 1. מרווח - גם בשורה השניה (כדי להצליח לשים 3 כסאות בטיחות) וגם בבגז (שני עגלות). 2. Apple Car Play - יודע שזה הזוי שזה הדרישה השניה בחשיבות שלה פשוט אני לא מוכן לחזור אחורה בנושא הזה. - ACP אלטוחי - ייתרון 3. מערכות בטיחות - חובה, ולכן גם ההשוואה תהיה תמיד ל…
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 507 צפיות
שלום, מתעניין ברכישת ג'אז 2012 היברידי כרכב שני בבית. הרכב שמור ומטופל עם 90 אלף ק"מ. אני מכיר את המוכר ואת ההיסטוריה של הרכב. קצת חושש מתקלות עתידיות בסוללה או שאר רכיבי המערכת ההיברידית כי הבנתי שההוצאה לא קטנה בכלל. 1-האם ידוע על אורך חיי סוללה היברידית ברכבים האלו? 2-מה עלות של סוללה? 3-האם אוכל למכור את הרכב עוד 3-5 שנים? תודה
הודעה אחרונה מאת Btar, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 654 צפיות
שלום לכולם. הספלאש כבר קטנה מלהכיל ולכן רוצה לשדרג את הרכב לאישה . היא רוצה להשאר במשפחת סוזוקי. משיטוט קצר הבנתי שיש את הקרוסאובר והויטארה. לקרוסאובר הבנתי שיש מנועי 1.6 אטומספרי וגם מנועי טורבו , וכנ"ל לויטארה. הויטארה יפה יותר , אבל לרעתה סחירות גרועה. לפי מה שאני קורא הקרוסאובר עדיפה יותר בכל התחומים אבל לרעתה עומד עיצוב של פנסיונרים. התכנון הוא למכור את הספלאש בטרייד אין או למכור לבד (מחירון שלה סביבות ה-30) . התקציב הוא עוד 50 נניח. יש עוד רעיונות על גיפונים בכאילו במחיר שציינתי? איך הקשקאי או האאוטלנדר ? בעקרון אמינות בראש סדר העדיפויות , ומקום ל-2 כסאות תינוק + בגאז נורמלי. רצוי שיהי קצת כח בגלגלים אודה לכל רעיון . …
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 755 צפיות
ערב טוב קהילה יקרה, מחפש לראשונה בחיי לקנות רכב חדש מהניילונים תקציב: 100,000 שח נוסע בעיקר בתוך העיר, לא יותר מדי. חשבתי בכיוון של מאזדה או טויוטה אבל אני לא מבין בזה (יש ברשותי כרגע פוקוס סטיישן 2012, יוצאת ליסינג 🤦) אז אני עם ראש פתוח. מה ההטבות אם אני משלם מזומן לסוכנות הרכב? כי אני מתלבט אם לעשות עסקת טרייד אין. אודה לכל המלצה/עצה תבורכו🙏🙏
- 7 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי ביצעתי הזמנה של רכב 0 קילמוטר חדשה! מחברת ליסניג מכירות רכב מיבואנים מפורסמת בישראל שילמתי מקדמה של 5000 עד שהרכב יגיע ואחר כך הייתי צריכה ואמורה לשלם עוד מקדמה ומשם מימון. (עוד לא עברה לבעלותי!!) ההזמנה בוצעה אתמול בערב ובבוקר אני רוצה לבטל בחשש שלא באמת אצליח לעמוד בתשלומים (עזובו לשפוט) האם יש חוק שמגן עליי שאני יכולה לקבל את ההחזר המלא שלי? גם אם כתוב סעיף שאם הלקוח מבטל אז דמי הפיקדון לא יחזרו אליו? בכל זאת גם לא עברו 24 שעות אפילו תודה אשמח לתשובות של מבינים בלבד
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 671 צפיות
הי טויוטה סלקט הציעו לי אואריס (לא סטיישן) 2018 עם 150K ק"מ בבעלות לשעבר חברה (טויוטה היה של איש מכירות), ללא תאונות מטופלת לפי הספר עם אחריות לשנתיים ב61K, הרכב מתעתד לנסוע 23K בשנה (בעיקר בין עירוני), העיסקה סבירה? יחזיק מעמד ב4 שנים הקרובות? לחלופין הציעו לי יאריס 2017 פרטית עם 73K ק"מ אבל שם הם רוצים 72K ש"ח. רעייתי מתלוננת היום על רעש וחוסר סחיבה בספייס ושנמאס לה, הרכב גם צורך לנו כבר ליטר שמן ל2000 ק"מ. מעדיף שם מכיוום שהם יקחו את הספייס וורסו שלי בטרייד במחיר סביר.
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם יש כאן מישהו עם הרכב שיודע להגיד לי האם הבלמים טובים? עשיתי נסיעת מבחן ממש קצרה על רכב של חבר והרגיש לי שהבלמים מאוד חלשים. אולי אני טועה? זה באמת היה מאוד קצר ולא משמעותי בכדי לדעת באמת. אני שוקל לקנות את הרכב הזה בהמשך, עזרתכם
הודעה אחרונה מאת haipbm, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 681 צפיות
היי שלום רב רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים האם יש שינוי משעמותי בין הדגמים אני מתבלט בין שני השנתונים תודה אריאל
הודעה אחרונה מאת arielmasin, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה הולך חברים, בעבודה של בת זוגתי הודיעו כי הם צריכים לחזור לעבוד במשרד, ובמיקום אחר(המשרד החדש רחוק מהבית ב55 ק"מ). היא צריכה לחזור ב1 במרץ, ולכן אנחנו צריכים לקנות רכב עד התאריך הנ"ל (מעדיף לא להשכיר רכב להתחלה כי זה יקר יחסית). השאלה שלי היא כזאת, מה הדרך המהירה ביותר לקנות רכב מבלי ליפול(אני לא יכול להרשות לעצמי לחפש ביד 2 רכב במשך חודשים) אבל לקנות רכב בתקציב שהצבנו לנו מראש. התקציב לרכב הוא עד 40k(גמיש אם יש משהו באמת טוב), מחפש רכב אוטומטי, בטיחותי אמין,מאובזר(אופטימלי) עם צריכת דלק סבירה, כאשר רוב הנסיעות זה לעבודה(בין עירוני). שאלה נוספת זה איפה אני יכול לקנות רכב לפי הקריטריונים שהגדרתי אבל בצורה דיי מהירה חוץ מיד 2(ליסינג, מגרשים, וכו') …
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 570 צפיות
אני בהתלבטות נורא גדולה אם ללכת אליהם או לא. יש ביקורות לא מדהימות אבל זה נורא נורא קרוב לבית. צריך מחר מוקדם בבוקר לבצע בדיקה ואני דיי לא יודע לאן ללכת
הודעה אחרונה מאת Evyatar Shtern, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 915 צפיות
היי, אני בראשון רואה את הרכב, עם 32000 ק"מ, דורשים 51000. על מה לשים דגשים? אשמח ממש לעזרה כי אני רוצה לעשות את הקניה בצורה מהירה. כמוכן אשמח להמלצה על מקום בראשל"צ והסביבה (מניח שתל אביב גם תופס) לבדוק את הרכב. תודה!
הודעה אחרונה מאת Evyatar Shtern, -
-
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 751 צפיות
שאלתי בעבר על אופל, אבל עכשיו בהשוואה ליונדאי i25 כי המחירים דומים וחשש מלהיכנס למוסך בתכיפת גבוהה. אני צריך למשפחה של 2+3 . אני יודע שהאופל מרווחת יותר לנוסעים וליונדאי בגאז' גדול יותר. אבל אני יודע שליונדאי יש שוק טוב יותר כשארצה למכור ונראה לי שגם תחזוקה ואמינות יותר גבוהות ביונדאי. מה דעתכם? לפי השאלה תבינו ששיא ההבנה שלי במכוניות זה לבדוק שמן, להחליף מים לווישרים ונורה לנוסעים.
הודעה אחרונה מאת alex321, -
מחפש רכב לאשתי ולי למטרה 95% כביש ו 5% שטח ( רכב 4X4 ) מתלבט בין שברולט טריילבלייזר או סובארו XV השברולט חדש לגמריי הבעיה ( או שלא ) שיש לו מנוע 1.3 טורבו עם 3 צילינדרים בלבד. הסובארו 2.0 סמק על הנייר למרות שהמנוע של השברולט קטן יותר היעילות גדולה יותר. מתבטא במומנט גבוה יותר המתחיל בסל״ד נמוך יותר. אשמח על עזרה בהחלטה. תודה
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 570 צפיות
אני לפני קניית רכב ולהלן תוצאות בדיקת טסט, האם לפי הבדיקה הכל תקין. רכב עם 155000 קילומטר
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 550 צפיות
אהלן. אני עכשיו מחפש לקנות רכב והתלבטות הסופית שלי היא בין מאזדה 3 ספיריט לבין מאזדה 3 מנוע 2500 (שניהם בשנתון 2010-2011) מה הייתם ממליצים לקחת מבינהם ולמה? תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת victorg, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 568 צפיות
שלום לכולם. יש לי דילמה קטנה אני בדרך לרכוש מכונית שברולט ספארק מ 2018 עם 77900 ק"מ מיד ראשונה פרטית. האם זה נחשב לקילומטארז' גבוה? מה עדיף רכב מ 2017 נגיד עם אותו קילומטראז או רכב חדש יותר? תודה
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, אני רוצה להחליף את הג'וק 16' שלי ולעבור לסופר מיני+. כלמוביל הציעו לי טריידאין על הג'וק שלי ובתוספת של 20 אלף ש''ח, לקחת i25 premium 68000 ק''מ יד-1 מפרטי 2018. טסט לשנה ואחריות ל-6 חודשים גיר ומנוע. הרכב טופל במוסכים של הרשת. נסיעת מבחן היתה טובה. אני פונה למומחים ולחובבים כאן כדי לדעת מה דעתכם? האם 70000 ש''ח לרכב הזה הוא מחיר סביר? זוג בני 50, נוסעים גג עד 15000 ק''מ בשנה. בעיקר בעיר. מחפשים רכב אמין, זול יחסית לתחזוקה, לשימוש סביר. הרבה תודה על כל הנחייה וטיפ כיצד להתנהל ומה לבקש מהם.
הודעה אחרונה מאת אחיין של רונלדו, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
היי מתלבט כי חושש מהגיר הרובוטי - סקר בעלי מוסכים הראה כי 75 אחוז מהם לא ממליצים על הגיר הרובוטי האם עדיף המנוע 1400 עם הגיר האוטומטי על פני מנוע 1000 טורבו עם גיר רובוטי? רוב הנסיעות יהיו בעיר. אחוז קטן מהזמן מחוץ לעיר מה מומלץ? תודה
הודעה אחרונה מאת Yuvalino, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 753 צפיות
הי אני חדש כאן.האם יש דירוג כאן באתר של רכבים לפי צריכת דלק? למשל "10 מכוניות הסופר מיני \משפחתיות \היברידיות\ קרוסאובר החסכוניות ביותר"? אני אצטרך לנסוע 200 קמ ביום כל יום עבודה מחפש בראש ובראשונה מכונית לפי צריכת דלק... תודה
הודעה אחרונה מאת NMOS, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 758 צפיות
שבוע טוב אנשים! מתחילת הקורונה מתנייד עם מאזדה 3 2009 סדאן, אך בקרוב שיגמרו כל הסגרים, איאלץ להיפרד ממנו... אחרי בירורים מקיפים התקבעתי על סוזוקי סלריו או C1. מה שמנחה אותי בחיפוש: מימדים קטנים(99% מהנסיעה בתוך ירושלים הצפופה להחריד)צריכת דלק ואמינות. בונוס: מרווח גחון גבוה, עד כמה שזה נשמע מגוחך בפלח המיני. הרבה מהחניות סביב העבודה שלי כוללות טיפוס על מדרכה בכניסה למגרש עפר ועם מאזדה 3 בעלת גחון של כ13 ס"מ בלי לגעת עם הגחון בריצפה דורש תימרון מחושב מאוד. לסלריו יש 14.5 ס"מ, לא יודע כמה לC1. האם גם סוזוקי זו אמינה כמו שנהוג לייחס למותג? איך המזגן שלה? שמעתי שבC1 המזגן די גרוע. אם יש משהו שכמובן פספסתי אשמח לשמוע! ולא, תפעול קופצני ש…
הודעה אחרונה מאת 50smet, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, הגיע גם זמני להתחדש צריך את עזרתכם בבחירה מתוך הרשימה הבאה: 1. סקודה אוקטביה 1.0 טורבו בנזין Dynamic 2. סיאט אטקה 1.5 טורבו בנזין Style 3. רנו מגאן גרנד קופה 1.5 טורבו דיזל Intense Plus 4. פורד פוקוס 1.0 Titanium בשלוש שנים האחרונות אני נוסע על סקודה אוקטביה 1.0 . חשוב לי ברכב : * שיהיה מרווח - אני בחור גבוה וחשוב לי שסביבת הנהג תהיה מרווחת, כמו כן גם מי שיושב מאחוריי * תא מטען גדול - להכניס לפחות שתי עגלות ודברים נוספים * שיהיה נוח - אני אבצע הרבה נסיעות ארוכות איתו בכבישים ביעירוניים, וכסא טוב וייתן תמיכה לירכיים ויהיה רחב. * שתבודד רעשים טוב בנסיעות בינעירוניות * שיהיה לה כוח, בעיקר בעקי…
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
כחלק מתהליך קנית רכב יד שניה (סוזוקי קרוסאובר) הוצאתי דו"ח סליקה על הרכב. מצורפת תמונה. אשמח לשאול כמה שאלות למבינים. 1. באחת מרשומות הביטוח רשום" החלפת מספר רישוי" מה זה אומר? 2. אני רואה שהייתה תביעת ביטוח שבועיים אחרי שהרכב עלה על הכביש עם תגמול ביטוח די גדול - 10400 ש''ח אבל מצד שני שיעור ירידת הערך הוא 0. זה אומר שהייתה תאונה אבל לא רצינית? לא נפגע שאסי או משהו בסגנון? צריך להגיד שבעל הרכב לא מכיר אף תאונה ולפי התאריך זה קרה אצל הבעלים הקודם. 3. בתביעה האחת לפני אחרונה כתוב שהיא עדיין פתוחה. זה משהו שצריך להדאיג אותי?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 964 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- גולדן191
- Tal7
- orsh99
- borsood
- parnuk
- Giant_TA
- פאר האורה
- פינדר
- Supertigre
- T_A
- gadik6
- עוזי ל