Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני בראשון רואה את הרכב, עם 32000 ק"מ, דורשים 51000. על מה לשים דגשים? אשמח ממש לעזרה כי אני רוצה לעשות את הקניה בצורה מהירה.

כמוכן אשמח להמלצה על מקום בראשל"צ והסביבה (מניח שתל אביב גם תופס) לבדוק את הרכב.

תודה!

פורסם

לרכב יש בעיה ברצועת טיימינג, היא יכולה להתפורר ולגרום לנזק.

לכן לבדוק האם הוחלפה, כמו יש יש עכשיו ריקול של היצרן שבודק אותה, אבל, בפורום הטכני יש שירשור ענקי בנושא, ואחד המוסכים צילם תמונה של רצועה שנמצאה תקינה בריקול, אך בפועל לא הייתה. לכן אם בריקול החליפו אותה מעולה, אם לא הייתי מחליף באופן יזום.

מעבר לזה אין משהו חריג.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, yulianx כתב:

הרכב ממודל 2017 ויכול להיות שמצויד כבר ברצועה החדשה.

בכל מקרה, לבדוק במכון בדיקות ולאחר מכן ללכת למוסך שמתמחה בצרפתיות, כמו מוסך גבע למשל.

לשים דגש על היסטוריית טיפולים מסודרת ולבדוק אולי כבר מעכשיו (לפני שהולכים לבדיקה) את היסטוריית התאונות של הרכב באתר הסליקה.

אל תעשה את הרכישה בחיפזון בכל אופן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתאריך 5.2.2021 בשעה 17:04, yulianx כתב:

לכן לבדוק האם הוחלפה, כמו יש יש עכשיו ריקול של היצרן שבודק אותה, אבל, בפורום הטכני יש שירשור ענקי בנושא, ואחד המוסכים צילם תמונה של רצועה שנמצאה תקינה בריקול, אך בפועל לא הייתה. לכן אם בריקול החליפו אותה מעולה, אם לא הייתי מחליף באופן יזום.

מעבר לזה אין משהו חריג.

איך אפשר לדעת אם עשתה החלפה או שהיה ריקול? מה אני אמור לראות בדיוק? אני לא מבין דבר בזה אז אשמח להכוונה מדוייקת. מה אמור ליהיות רשום בדיוק בהיסטוריה?
בכללי היית ממליץ עליה? האם המחיר בטווח ההגיוני? 

בתאריך 5.2.2021 בשעה 19:13, dorsht כתב:

הרכב ממודל 2017 ויכול להיות שמצויד כבר ברצועה החדשה.

בכל מקרה, לבדוק במכון בדיקות ולאחר מכן ללכת למוסך שמתמחה בצרפתיות, כמו מוסך גבע למשל.

לשים דגש על היסטוריית טיפולים מסודרת ולבדוק אולי כבר מעכשיו (לפני שהולכים לבדיקה) את היסטוריית התאונות של הרכב באתר הסליקה.

אל תעשה את הרכישה בחיפזון בכל אופן.

איך אני בודק את זה? רשום שזה רק לבעל הרכב או מישהו מטעמו

מה עוד אפשר לבדוק באינטרנט?

פורסם

לבקש היסטורית טיפולים ולשאול את המוכר, אם הרצועה הוחלפה צריכה להיות חשבונית או תיעוד מהמוסך.

דוח מהאתר הסליקה מבקשים מבעל הרכב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

סליקה לא חייב מבעל הרכב.

אפשר לבקש ממנו אישור ואז לבצע את השלב הבא באתר, כנראה שאמור להיות בסדר (אם כי אינני משפטן\עו"ד):

image.png.433711168a9bc85f69698a9604bfa3e7.png

ולאחר מכן להזין את הפרטים הרלוונטיים בטופס הזה:

image.png.bdc8c5e0a1fd3c0149dfea8a1e725be7.png

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
לפני שעתיים, yulianx כתב:

לבקש היסטורית טיפולים ולשאול את המוכר, אם הרצועה הוחלפה צריכה להיות חשבונית או תיעוד מהמוסך.

דוח מהאתר הסליקה מבקשים מבעל הרכב.

הוחלפה רצועה, בדקתי. דוח מאתר סליקה אני אבדוק איך אני אסדר.

לגבי בדיקה שלו, באיזו מוסך בראשל"צ\תל אביב\גבעתיים הייתם ממליצים? והאם הייתם ממליצים בהתחשב בפרטים של האוטו (שנתון גבוה, ק"מ נמוך) לקחת אותו גם למוסך גבע שיסתכל?

פורסם

בלי קשר לקילומטראז', לאחר בדיקה שווה לגשת למוסך שיסתכל על הרכב ויגיד לך מה רציני בבדיקה ומה יכול לסבול דיחוי או סתם כסת"ח.

ככה גם תדע אם צריך להוריד סכום כסף כלשהו על תיקון שצריך לבצע ברכב.

פורסם
לפני 2 דקות, dorsht כתב:

בלי קשר לקילומטראז', לאחר בדיקה שווה לגשת למוסך שיסתכל על הרכב ויגיד לך מה רציני בבדיקה ומה יכול לסבול דיחוי או סתם כסת"ח.

ככה גם תדע אם צריך להוריד סכום כסף כלשהו על תיקון שצריך לבצע ברכב.

תוכל להמליץ על מכון בדיקה אמין? אחריו אנסה ללכת למוסך גבע שיסתכל אבל בכללי אני מעדיף לא ליפול על עניין המכון

פורסם

לא מכיר כל כך במרכז.

נסה לחפש כאן בפורום או חכה לתגובות של אנשים שכן מכירים.

פורסם
לפני 4 דקות, dorsht כתב:

לא מכיר כל כך במרכז.

נסה לחפש כאן בפורום או חכה לתגובות של אנשים שכן מכירים.

תודה!

ד"א קיבלתי דוח מסלקה, מה אני אמור לחפש? רשום שאין מידע על תביעות נגד האוטו, זה מספיק?

כמוכן אם למישהו יש המלצה למכון, אשמח לשמוע!

פורסם

פעמיים בדקתי רכבי ב"מעבדה לרכב" בחולון - אין תלונות.

ממליץ אח"כ לקפוץ למוסך "גבע" בת"א לבדיקה כללית וחוות דעת מקצועית.

בהצלחה.

פורסם
לפני 10 שעות, Evyatar Shtern כתב:

תודה!

ד"א קיבלתי דוח מסלקה, מה אני אמור לחפש? רשום שאין מידע על תביעות נגד האוטו, זה מספיק?

כמוכן אם למישהו יש המלצה למכון, אשמח לשמוע!

אם לא מופיעים תביעות זה מעולה, סימן שלא היו תאונות רציניות.

אך עדיין יכולים להיות דברים שהוחלפו ולא יופיעו שם במידה ולא הופעל ביטוח.

פורסם
לפני 6 שעות, yulianx כתב:

אם לא מופיעים תביעות זה מעולה, סימן שלא היו תאונות רציניות.

אך עדיין יכולים להיות דברים שהוחלפו ולא יופיעו שם במידה ולא הופעל ביטוח.

חזרתי היום, הרכב נראה בובה, ממש במצב טוב. עבר טיפול 45 אלף או 3 שנים ממש עכשיו, נראה שאין מכות בכלל, רק כמה שריטות פה ושם. מחר אני צריך לקחת למכון אבל אני לא מכיר אף מקום באיזור שלי. נורא מפחיד אותי

• תוכן חדש...