ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
- 10 עוקבים
- 36 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
הרכב מיועד ל3-4 אנשים. רוב הזמן אסע ברכב לבד כ40 ק"מ ביום. בסופי שבוע הרכב ישמש לטיולים מהמרכז לצפון/דרום. התפוסה המקסימלית - 2 מבוגרים מקדימה ו-2 ילדים מאחור (הילדים בני 11 ו-13). כאמור, רוב הזמן הרכב עבור הנהג בלבד. אני רוצה רכב מפנק=מאובזר. יש לי חלום שמושב הרכב יכלול קירור (משום מה יש רכבים עם חימום אבל אין הרבה עם קירור, חימום לא רלננטי לארץ לדעתי ) נוח לשימוש -לאחרונה שמתי לב שהשליטה על המיזוג ברכב נעשית ללא פקדים פיסיים, לדעתי זה מאוד לא נוח ולא פרקטי בזמן נהיגה. אמנם לא נכנסים לרכב בכדי לשחק עם המזגן אך לעיתים ישנם ימים בהם נדרש להתאים את הטמפרטורה יותר מפעם אחת בזמן הנסיעה (בעיקר בקיץ). הפעלת אורות אוטומטית ברכב =פיצ'ר נחמד , חבל שבחורף הוא מא…
הודעה אחרונה מאת elilevi1425, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 4 אלף צפיות
האם יש כאן מישהו עם ניסיון על הרכב ויכול לתת חוות דעת בקשר לאמינות שלו? 1.6/1.4
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 661 צפיות
כרגע נוהגים בשברולט סוניק מ2012 והגיע הזמן להחליף אותה. זוג+1+כלבה בינונית. בעיקר נסיעות עירוניות(במרכז, לא עליות של חיפה), מעט מאד נסיעות באופן כללי ובמיוחד בזמן הקורונה(משהו כמו 13 אלף ק"מ בשנתיים האחרונות), אבל כן רוצים שיהיה מקום לכולם ושהאוטו יסחוב במקרה של נסיעות ארוכות. מחפשים משהו קצת יותר גדול, הכיוון הוא יפנית/קוריאנית עם האצ'בק/סטיישן(בונוס גדול אם יש מקום לכלבה במטען). מבחינת סדר עדיפויות - אמינות הכי חשוב BY FAR(מחפש לא להגיע למוסך מעבר לטיפול שנתי), בטיחות, נוחות. לאור היקף הנסיעות חסכון בדלק לא עדיפות עליונה אבל לא מחפש משאית.. חשבתי על מאזדה3, יונדאי I30, יונדאי איוניק... שנתונים 16-17. מה נחשב לקילומטראז' סביר עבור…
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
- 10 עוקבים
- 13 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום לכולם, כחלק ממו"מ עם טרייד מוביל הם טוענים כי המחירון לפי האפליקציה של לוי יצחק לא נכונה בגלל שמדובר במוצר חינמי. נשמע לי תלוש מהמציאות, מישהו שמע על דבר כזה? תודה
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 644 צפיות
שנתון-2014, קילומטר- 80,000 שימש בעברו רכב הדגמה של כלומוביייל בניקוי הכסתחים הקבועים של המכוני בדיקה נשארתי עם כמה ממצאים שאני רוצה להבין את המשמעות והעלות שלהם מנוע- תושבות מנוע חלשות מתלה קדמי-תותבים למשולשים סדוקים מערכת היגוי -לתקן זווית היגוי ,נקישה בהגה (האם מדובר בתקלה הידועה של הi30 ויהיה צריך להחליף מסרק הגה?) תודה
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
שלום, יש לי אפשרות לקנות פיגו 3008 שנת 2017 (מאי) עם 33k km בבדיקה שעשיתי אודות היסטורית הטיפולים שלה מצאתי כי בוצעו סה"כ 2 טיפולים בכמעט 4 שנים. הראשון טיפול קטן של פילטר שמן ושמן כשנה לאחר הרכישה ועוד טיפול נוסף במאי האחרון שגם שם הוחלף פילור שמן ושמן ודיסקיות קדמיות. זה אמור להטריד? או שזה בסדר ביחד לקילומטרג? אשמח להתיחסותכם
הודעה אחרונה מאת idanva7, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 752 צפיות
שלום, הבוקר הרכב שלי הפך ל TOTAL LOSS. אני מחפש רכב חלופי ממשפחת המיני משפחתי / סופר מיני . פניתי לפלוני לגבי הסוגיה ואמרתי שאני מחפש משהו דומה ל i20, עם הוצאות שוטפות נמוכות (כנס וסע ומינימום מוסך). הוא הציע לי הונה ג'אז משנת 2017. אשמח לשמוע דעות על הרכב הנ"ל ו/או חלופה ספציפית אחרת.
הודעה אחרונה מאת maxkid88, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 687 צפיות
אבא שלי עוד חודש מחזיר את הרכב של העבודה ועכשיו אנחנו מחפשים לו רכב בתקציב עד 160-170 ההתלבטות שלנו היא בין CX5 2018 4X4 Premuim או BMW x4 או X3 2016-2017. ההתלבטות יותר לכיוון ה ב.מ.וו. חשוב לי עניין האמינות אני רוצה רכב שישרת אותי ל 5 שנים הקרובות בלי לבקר כל חודש במוסך. CX 5 מאוד אמין אך פחות מפנק מה BMW והם ממש קרובים במחיר השאלה היא לגבי מנוע או חלקים באוטו ב BMW יכול להגיע לסכומים של 10000 בשנה על תקלות לא כולל תחזוקה שוטפת זה משהו שנפוץ ל Bmw לרכב בן 4.
הודעה אחרונה מאת O.R., -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 725 צפיות
היי, מעוניין לשמוע את דעתכם על שברולט קרוז שנת 2017 הבנתי שבשנתון הזה הרכב הוא אמרקאי ולכן לא בעייתי. אני יודע שלקרוז יש שם רע בשוק היד שניה, השאלה אם זה לא בעיקר בגלל הייצור הלא אמריקאי? בנוסף אשמח לשמוע איך הרכב מבחינה בטיחותית. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 673 צפיות
היי, אז כפי שמצויין בכותרת, אני מעוניין בקניית רכב בתקציב של סביב ה30K~33K גג. בעיקרון חשבתי על פיאט 500 גם כי חשוב לי העיצוב וגם כי הבנתי מהפורום הנפלא הזה, שמדובר ברכב יחסית אמין אם כי לא ברור מה הדעות לגבי גיר רובוטי. יש אנשים שמציינים שהגיר לא נורא ושזה עניין של ״ניסוי ותהייה״ עד שמתרגלים ויש שאומרים שמדובר בגיר איום ונורא, אז אני לא באמת לאיזה כיוון ללכת. הלב אומר - פיאט, הראש אומר - i10/פיקנטו סביב המכוניות הללו שפחות יפות בעיני ובעלות עיצוב שגרתי מדי. ניסיתי לחשוב על אופציות אחרות וחשבתי על אופל אדם (אמרתי שהעיצוב חשוב לי?), אבל קצת קשה למצוא בתקציב שלי. היום יצא לי להתייעץ עם מישהו שיש לו יונדאי i10 וכששאלתי אותו מה הוא חושב על הפיאט 500, הוא עיקם פרצוף כאילו…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בת הזוג שלי סטודנטית מחפשת רכב עד 20 אלף שקלים שיהיה אמין וחסכוני, עם עדיפות גם לנוחות נסיעה טובה בתוך העיר (חיפה והסביבה) יש לה רישיון על אוטומט בלבד תא מטען לא חשוב מה הגודל, מאחורה גם אף אחד לא יישב מחפש המלצות על דגמים מסויימים, למה צריך לשים לב וממה להתרחק תודה
-
רכישת פז'ו 208
מאת 9R99- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 953 צפיות
אהלן אני מעוניין לרכוש את הרכב הנ''ל שמאוד מצא חן בעיניי בתקציב של 30-35 ראיתי שמומלץ להביא את ה1.2 רמת איבזור אקטיב,העניין הוא שאני מוצא רק 1.2 אקסס בטווח שלי האם רמת האיבזור קריטית?,מה ההבדל?
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
- 11 עוקבים
- 29 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
כבר הזמנתי Type R, שאמורה להגיע באוגוסט ואז הגיעה טסלה לישראל וטרפה את הקלפים. שוב מתלבט. מחפש רכב כשהמטרה העיקרית היא הנאה מנהיגה. באופן דיי חריג יחסית לחו"ל שני הרכבים הנ"ל מתומחרים במחירים קרובים מאוד בישראל. ברור שהמודל 3 לא תוכנן במקור כרכב ספורט, אבל הביקורות עליו ממש טובות והביצועים נשמעים ממש טובים. אשמח לדעתכם.
הודעה אחרונה מאת Doron_Z, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 936 צפיות
אשמח לחוות דעת לגבי הרכב. צריכת דלק אמיתית, כמה הטיפולים יותר יקרים מהממוצע והאם הרישיון רכב יותר יקר, ביטוח? להלן המודעה שראיתי, האם זה חשוד? אני בכלל הייתי בכיוון של ספייס סטאר אבל נהגתי עליה וביא חלשלושית ובא לי להשתדרג אני מרגיש שאני עומד במקום 3 רכבים עם כ״ס של חמור. למרות שאני בלי משפחה אני עובד עם הרכב ואני מתעצבן בפקקים אז בא לי אוטו שייתן לי רוגע. אם זה להוסיף עוד 10 לתקציב למרות הקשיים אעשה זאת. תודה Sent from my iPhone using Tapatalk https://www.yad2.co.il/vehicles/private-cars?manufacturer=31&year=2014--1&price=4231-40000&km=20000-120000&gearBox=1&open-item-id=lmq5yn96&viewPage=item-page-popup Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Nevizelik, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אחרי מסע מפרך בחיפוש אחר רכב, הגולייטה נתפסה לי בעין. מעוניין בגולייטה אוטומט עד 2014 בעיקרון חשוב לי שהרכב יהיה סופר אמין. 1.רציתי לשאול אם הביטוח ל24+ בלי עבר וכו׳ יקר כמו שאומרים. 2. זה רכב שקשה לטפל בו? אני רואה מחירים להחלפת טורבו או מולטי אייר יכול להגיע ל10k. דרושה שם עבודה שמכונאי לשעבר לא יכול לעשות עם כלים פשוטים בבית? (החלפתי בעבר גיר לגרמנית על הרצפה אז כן אני יודע מעבר לשמנים וברקסים). 3. תקלות, מחלות או כל דבר שצריך לדעת לפני שמתחילים לחפש. תודה לכולם🙏🏼
הודעה אחרונה מאת zizkebab, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 615 צפיות
שלום ותודה מראש על העזרה. אני מעוניין לרכוש רכב עם גיר אוטומטי עם מערכות ADASאקטיביות מתקדמות ככל שאפשר, בדגש על מערכות אקטיביות כמו בלימה אוטונומית (כולל זיהוי הולכי רגל ודו גלגלי ואם אפשר גם בלימה אחורית), תיקון סטיית נתיב, איתור רכבים אחרים בצדי הרכב וכו'. עדיפות לרכב קטן, מוכן גם לקנות חדש לגמרי ולספוג ירידת ערך (מעדיף כמה שיותר חדש). החלום שלי זה חניה אוטומטית - אבל נראה לי בתקציב הזה , אם אני רוצה לרכוש רכב חדש יחסית, זה לא אפשרי. למזלי אני הולך להמשיך לעבוד מהבית בשנים הקרובות ולא נוהג בפקקים בדר"כ ושנוסעים רחוק/כל המשפחה אז בת הזוג נוהגת, אחרת הייתי מגדיל את התקציב ומחפש גם בקרת שיוט אדפטיבית, אבל נראה לי שזה ממש מיותר בנסיבות האמורות. …
הודעה אחרונה מאת D4K, -
סופר מיני חדשה
מאת Yarco-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 707 צפיות
היי, אני מחפש סופר מיני חדשה, התקציב הוא עד ~130K אבל יש גם שיקול של עלות מול תועלת אז לא בהכרח שאני רוצה לנצל את כל התקציב. עברתי בכמה אולמות תצוגה ואני מתלבט בין כמה דגמים 1. סיאט איביזה FR 2. קורסה 3. פיג'ו 208 4. C3 הרכב ישמש אותי לעבודה (שכרגע מהבית אבל מדובר על עבודה שיכולה לדרוש נסיעות לא קצרות) ונסיעות עם הבת זוג וכנראה בהמשך להתרחב גם. בחמש שנים האחרונות נסעתי בסיאט (איביזה וארונה) אז אני מכיר כבר את הרכב. כשישבתי בקורסה וה-208 הרגשתי שקצת צפוף שם אבל אני לא בטוח אם זה פוסל לגמרי או עניין של הרגל כי הסיאט די מרווחות. לגבי ה-C3 היא מאוד גדולה אבל אין מקום להניח דברים...אפילו פלאפון (סיאט יש מטען אלחו…
הודעה אחרונה מאת ronrcz, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 558 צפיות
שלום חברים. אני מחפש להחליף את הרכב של אשתי (רכב שני במשפחה). כיום היא נוהגת על קפצ'ור 2013. מה שחשוב לנו זה הדברים הבאים: - לא רכב מיני/סופר מיני. עדיפות למשפחתית/ג'יפון. - חשוב לי שיהיה רכב פשוט ככל הניתן (אטמוספרי/אוטומט) ואמין כמה שניתן. רכב טורבו כמובן בא בחשבון. - קילומטראג' נמוך. - נוחות נסיעה ומרווח פנים. חשוב שיהיה רכב רך ונעים בנסיעה, יציב ויחסית מרווח בפנים. - חוץ מהדברים האלה, אין דרישות מיוחדות ואין סלידה ממשהו מסויים. התקציב הוא באזור ה60K+-. מסקירה של יד 2, ראיתי את הרכבים הבאיםם כאופציה. מה דעתכם? פיג'ו 2008 - 2016. ראיתי מנוע 1.2 טורבו ו1.6 אטמוספרי. מה עדיף והאם בכלל הרכב הזה…
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מאזדה 2 שנת 2020 רכב נורא!!!! קודם כל היא קטנה כמו צימוק. עדיף להכנס לקופסת גפרורים ולא למאזדה. בשביל להכניס את הראש צריך להתכופף ממש כדי לא לדפוק את הראש בפתח הדלת. דבר שני, שדה ראיה גרוע. כשרואים לפנות שמאלה הקורה שקרובה לנהג מסתירה את הכביש. וגולת הכותרת. אם בא לכם כאבי גב וצוואר-תקנו מאזדה 2!!! כל פירורון על הכביש מורגש בתוך תא הנוסעים ודופק את הגב. התחושה היא שכל התקרבות לאיזה מכסה ביוב או חור קטן בכביש תגרום עכשיו שתקפוץ ויהיה טילטול לכל הגוף והרכב!! פשוט בלתי נסבל!!!!!!
הודעה אחרונה מאת פבל, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 723 צפיות
אני מחפש רכב באיזור המחיר הנקוב הרכב יהיה ברשותי 3 שנים ואז ישודרג אני מחפש רכב שיהיה מהנה לנהיגה ויהיה יחסית מאובזר יש המלצות לרכבים אחרים?
-
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם מתלבט לגבי יונדאי סונטה היבריד 2016 אשמח לחוות דעת מהמומחים מה קורה לגבי הבטריה הבנתי שאין אחריות כמו בטויוטות
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 628 צפיות
מצאתי רכב שהנתונים על פניו מעולים והרקע שלו מבית טוב, מתוחזק ומטופל טוב, ספר טיפולים מלא. עקר הנסיעות שלי זה בגוש דן בפקקים... השאלה אם צריכת הדלק תיהיה משמעותית יותר יקרה בגלל מנוע 2000?
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 914 צפיות
פיג׳ו 107 שנת 2014 ב15000, כדאי? יש משהו טוב יותר במחיר הזה?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- 8 עוקבים
- 25 תגובות
- 3 אלף צפיות
אהלן לכולם, מבקש את המלצתכם בנוגע לרכישת ג'יפ יד שנייה שיהווה שדרוג עבורנו ויתאים למשפחה. - זוג + 2 ילדים בני 4 ו 2, ותינוקת שצפויה להצטרף בקרוב בע"ה. - אין צפי לילד רביעי ב3 שנים הקרובות.(לא נהיה חייבים להצטופף בספסל השני,ולא חייב 3 איזופיקס) - נוסעים בשנה כ15K, רוב הנסיעות עירוניות. - חשוב: אמינות, מרווח, נוחות. - לא קריטי: אבזור מערכות בטיחות, צריכת דלק(יחסי כמובן). - תקציב עד 100K. כרגע הרכב הראשי הוא i35 שנת 2012, עם 2 כיסאות בטיחות מאחור. עם הצטרפות התינוקת נצטרך לבצע מעבר ל בוסטר(לילד בן ה4+) ו2 כיסאות בטיחות. בג'יפ זה כנראה יהיה 2 כיסאות בטיחות בספסל השני, והבוסטר של הילד הגדול יותר בספסל השלישי.(הוא ייכנס מהבגאז' כנראה) ברור לי שאם נתא…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
היי, התייעצתי כאן לגבי רכב בשביל אמא שלי וקיבלתי הצעות ללכת על יונדאי i20 או מאזדה 2. לצערי לא מצאתי משהו שיתאים לתקציב שלי (עד 30 אלף), הגעתי היום למגרש רכבים והציעו לי מיצובישי ספייס סטאר. מודל 2014 יד 01 (בעלות קודמת ליסינג פרטי) 1.2 סמ"ק עשתה 68,000 קמ' ודורשים עליה 29,000 ש"ח אני מאמין שאני אוכל להוריד אותו בעוד אלף ש"ח, אבל אני פשוט לא מכיר את הרכב ואני רוצה לשמוע את דעתכם.. האם הרכב הזה אמין לטווח הארוך ולנסיעות ארוכות? האם יש לו חולשות? איזה דברים בכללי כדאי לי לדעת במידה ואני הולך על העסקה הזו? תודה לעוזרים.
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 664 צפיות
שלום רב מצאתי רכב עם מעט מאד ק"מ (2019 עם 3700 ק"מ). לקחתי לבדיקה, הכל נראה תקין. היום הייתי אמורה לעשות העברת בעלות , אך לאחר שביקשתי לראות את הרשיון, ראיתי שיש שעבוד לבנק . הוא הראה לי מכתב כוונות מהבנק כלומר שאם יכנס כסף הם יסירו לו את השעבוד, ז"א הוא רוצה שנלך לדואר יחד, אני אעשה לו העברה ואז הבנק ישלח מיידית מכתב שחרור מהשעבוד ונוכל להעביר בעלות. אני קצת חוששת. לא קניתי אף פעם רכב יד 2. האם בד"כ קודם משלמים או קודם מעבירים בעלות? או במקביל כמו שהוא מבקש? האם זה נראה סביר מה שהוא מבקש? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת מאיה2009, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן. מחר אני הולך לקנות רכב ואשמח להמלצה למכון בדיקת רכבים באחת הערים: חולון ראשון לציון בת ים
הודעה אחרונה מאת lucv1, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 780 צפיות
אהלן לכולם, אני שוקל לקנות את הרכב הנ"ל כי נראה לי שהוא מתאים למשפחה עם 2 ילדים על בוסטר ועוד ילד בן 14, כמו כן, אני חושב שהוא גם די מפנק מבחינת העלות הנדרשת, וגם, ואולי לא פחות חשוב, נראה שהוא הזול ביותר בקטגוריית המשפחתיות עם תא נוסעים גדול. אני אשמח לקבל את חוות דעתכם לגבי אמינות הרכב, תדירות תקלות, כמה מתוכן זה תקלות משביתות ובכלל חווית נהיגה. אני יודע שיש לצרפתית עדין שם לא טוב במיוחד, אז אשמח שיענו לי כאלו שמחזיקים ברכב או שיש להם מידע אמין (מחבר, משפחה וכולה) מכאלו שיש להם את הרב. תודה מראש אייל
הודעה אחרונה מאת דוב המערות, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 622 צפיות
שלומות, חיים בורגניים במודיעין עם 2 ילדים וכלב וחוסר רצון להתפשרות על המרכיב האוטומוטיבי הביאו אותי לשהות במחיצתה של וולבו V50 2011 ידנית עם מנוע טורבו דיזל בשנתיים האחרונות. הרכב הנל עונה על הפטיש שלי לשילוש הקדוש סטיישן-דיזל-ידני ועל כך השמחה מרובה. החלקים הפחות משמחים הם: 1. לא נתקלתי עד כה במוסך שמכיר ויכול לתת מענה לבעיות המתעוררות ממנו דיזל מודרני- למרות שהוא מנוע דיזל 1.6 מתוצרת PSA ופורד. 2. גם בשיא הספקו, 115 כס על כ1.5 טון לא מרגשים במיוחד ואני רוצה להתקדם. אחרי הרקע - לחלק של יעוץ ברכישה. עקב מצב השוק לרכביים ידניים,אני אובד עצות וישנן מחשבות על אוקטביה חדשה אוטומטית וגם על איוניק, רחמנא ליצלן. אוד…
הודעה אחרונה מאת The Greek Freak, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 571 צפיות
הקורולה לא יותר מדי איטית אבל היא מרגישה איטית והרעש של הגיר בלתי נסבל האקורד תרגיש יותר חזקה ביחס למשקל? הרכב עדיין ממש כבד ורציתי לדעת אם יהיה הבדל מורגש בכוח בין הרכבים כמה תאוצה לאקורד יש?
הודעה אחרונה מאת llaavvii,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 316 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- גולדן191
- דודיחמודי
- PASHUT
- itaysamurai
- yossiaviel
- Pavlik
- Igalz
- RK
- DENON
- פעם
- Fazer
- aiib