Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אבא שלי עוד חודש מחזיר את הרכב של העבודה ועכשיו אנחנו מחפשים לו רכב בתקציב עד 160-170

ההתלבטות שלנו היא בין CX5 2018 4X4 Premuim או BMW x4 או  X3  2016-2017.

ההתלבטות יותר לכיוון ה ב.מ.וו. חשוב לי עניין האמינות  אני רוצה רכב שישרת אותי ל 5 שנים  הקרובות בלי לבקר כל חודש במוסך.

CX 5 מאוד אמין אך פחות מפנק מה BMW והם ממש קרובים במחיר השאלה היא לגבי מנוע או חלקים באוטו  ב BMW יכול להגיע לסכומים של 10000 בשנה  על תקלות לא כולל תחזוקה שוטפת זה משהו שנפוץ ל Bmw לרכב בן 4.

עריכה אחרונה על ידי ro-ze1990
פורסם

תבדוק גם תעריפי ביטוח - הביטוח של הב.מ.וו יכול להיות יקר מאד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מעבר למחיר, אלו שתי חיות שונות בתכלית.

המזדה תהייה בחירה הגיונית , ה BMW תהיה בחירה של הלב. אישית הייתי בוחר ב X3. בתקציב תוכל למצוא דגם מאובזר לא רק בסיסי. עליות האחזקה בהחלט שונות אבל הלב והכיש הם שני דברים שונים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

CX5 לאחר מתיחת פנים בדגם הכי מפואר- תא נוסעים יותר איכותי ממה שכנראה תצפה.

אם אין חובה למותג פרימיום, אני לא חושב שתרגישו איזה חסרון, בטח אם משווים לרמות הגימור הבסיסיות של האחרות.

במידה וצריך פרימיום אמין, גם הNX של לקסוס יכולה להיות אפשרות טובה.

• תוכן חדש...