ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 959 צפיות
שלום. ברשותי שברולט ספארק 2014, 1 ליטר ידנית. נרכשה כ"יד שניה 0 קמ". אני מאוד מרוצה מהרכב והוא עונה על כל צרכי היטב. עם זאת, אני מעוניין להחליף לרכב אוטומט, מאחר ובת הזוג, אשר הוציאה רשיון, תתחיל להשתמש גם ברכב. בגלל שבת הזוג רק מתחילה לנהוג, בנוסף לשיקולים כספיים (הרכב שלי שווה גרושים...), אני מעדיף לא לקנות רכב חדש. אחד השיקולים שנוספו לי כרגע זה עניין הבטיחות. זה שיקול שמבחינתי כרגע הוא חשוב יותר מאשר צריכת דלק, לדוגמה. באופן עקרוני אני מאוד מרוצה מתצורת המיני, זה מספיק לי, וזה מאוד נוח במקום מגורי - גבעתיים. עם זאת, רכבי מיני כגון ה 108, כנראה לא מתאימים כרגע (מנוע חלש באוטומט, ובטיחות נמוכה). הפרמטרים שלי לבחירה הם כדלהלן, …
הודעה אחרונה מאת Ido.G, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אשמח לייעוץ ברכישת רכב עד 60000 שח יפני או קוריאני נסיעה של 30 דקות לכל כיוון צריכת דלק נמוכה חשוב תודה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
כמה שאלות כלליות על קניית רכב מליסינג וכמה נקודתיות לגבי אופל אסטרה סטיישן (החדשה) וקיה סיד סטיישן
מאת desertdriver- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הי, גלשתי הרבה פה בפורומים ונעזרתי המון מהמידע הקיים, הגיע הזמן לשאול כמה שאלות משלי, אודה לכם אם תוכלו לענות. אני מחפש סטיישן סביב שנות 2016/17 בתקציב בין 40 ל50 אלף ש"ח ואשמח לעזרתכם. בעיקרון חשבתי על קיה סיד או אופל אסטרה סטיישן (הדגם החדש עם מנוע 150 כ"ס) עם פחות מ100 אלף קמ. עשיתי סיבוב בסוכנויות ליסינג וקיבלתי כל מיני הצעות: 1. אופל אסטרה סטיישן 2016 עם 90 קמ 41 אלף ש"ח. אבל בהיסטוריה היה תיקון למסרקי הגה ונזילת שמן. בבדיקה שהחברה עשתה מכון, רשום רטיבות שמן במנוע. כשהסתכלתי, לא היה רטיבות והמנוע היה נקי עם ממש קצת אבק (כנראה שטפו את המנוע). גם מבפנים האוטו עם פנל מלוכלך עם שמן וכפתור שבור. 2. אופל אסטרה סטיישן 2017…
הודעה אחרונה מאת almoniyot, -
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי אני מחפש רכב משפחתי להסעת שני מבוגרים ו-2/3 ילדים, בתקציב של עד 100 אלף שקל חשבתי על סיאט ארונה, ניסאן קשקאי, סיאט ארונה, סקודה יטי וקיה X-CEED חשוב: בטיחותי, אמין, צריכת דלק סבירה אשמח לרעיונות תודה
הודעה אחרונה מאת pumon, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 711 צפיות
היי לכולם. זוהי השאלה הראשונה שלי בפורום ואודה לכם על סיוע אני לקראת רכישה של רכב יד שניה. אחד מהרכבים בהם אני מתעניין הוא מעולה חדש. הרכב נמכר לפני תום תקופת הצינון שבתומה הרכב יכול להימכר כרגיל. כלומר על המוכר לשלם מיסים וכו׳. השאלה היא מהי הפרוצדורה לשם כך וכיצד והיכן ניתן לשלם ובעצם להפוך את מכירת הרכב לכשרה?
הודעה אחרונה מאת Carring_Ron, -
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי לכולם, אני מחפש רכב משפחתי מרווח (אני עם 3 ילדים = כסא תינוק, בוסטר ורגיל) עד 80K. אני מעוניין שהשנתון שלו לא יירד מ 2017 (אם זה אפשרי). האופציה הראשונה שלי היתה סקודה אוקטביה שהיא ממש מרווחת אבל לאחר בירור אני רואה שהרכב בעייתי מבחינת אמינות (גיר בעייתי וכו..) רציתי לשמוע על המלצות לרכב מרווח אבל גם אמין. וכמובן בטיחותי תודה :)
הודעה אחרונה מאת הלוחש למכוניות, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 3 תגובות
- 877 צפיות
הי, מה אתם אומרים לגבי הטיפולים שהרכב עבר ודו"ח הבדיקות שעשו? יש שם משהו חריג מעבר למה שנראה כמו החלפת רצועות טיימינג ב-2019? זה בעייתי מה שכתוב שם לגבי הנזילות שמן?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי אני מתעניין ברכב ספורטאז gt 2016 הגרסה עם ה177 כוח, מחיפוש קצר בעברית לא ראיתי תקלות למרות שנתקלתי בנושא אחד שהגיר שלה בעייתי, האם זה נכון ויש להם בעיות גיר ? התקציב שלי 100 אלף בערך ולא בא לי להיכנס עם רכב יחסית חדש למוסך בבעיות כאלה קריטיות, תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Hondacivic8t, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש רכב סופר מיני באזור ה40-50 אלף (יד2) אוטומט בין השנתונים 2013-2016 נפטר מקיה פיקאנטו ששירתה אותי שנה, אהבתי את הקומפקטיות של הרכב אבל ההידרדרות בכביש המהיר לא שווה את זה לפי מה שאני מבין זה לא ראלי רכב מיני שגם מספק מבחינת ביצועים אז החלטתי ללכת על סופר מיני (לא מצפה למשהו מטורף, אבל זה בטוח יהיה עדיף על הקיה[אני מקווה]) כרגע ההתבלטות שלי בין סקודה פאביה, יונדאי I20, סיאט איביזה ומאזדה 2 יש לי הרבה אופציות כי מודה שאין לי גדול מושג ברכבים, מחפש את ההכי טוב מבניהם overall בין שנתונים 2013-2016 אוטומט בדגש קל על חיסכון וביצועים בכביש המהיר (לא מחפש רייסים כי אחרת לא הייתי קונה סופר מיני, אבל כמה שאפשר בקטגוריה הזאת)
הודעה אחרונה מאת גל2, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 853 צפיות
שלום אשמח לשמוע דעתכם האם הרכישה של רכב חדש ב 0 ק"מ היא רכישה כדאית ? במידה וכן האם יש מקומות מומלצים ?
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
ייעוץ לפני רכישה גראנד קופה 2017
מאת Guest bs160-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 546 צפיות
זה הרכב לפני הבדיקה של החברה כמובן שאקח אותו לבדיקה משלי רציתי לדעת עם הדברים שרשומים בשלדת מרכב קריטיים? הרכב עם 94 אלף קילומטר דיזל ליסנג לשעבר
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 886 צפיות
יצרתי קשר עם שני מוכרים. האחד יד 2 104,000 ק״מ שנת 2014 השני יד 4 74,000 ק״מ שנת 2014 המחיר נע בין 30-28 אלף ש״ח וכמובן גמיש. בשני הדגמים הוחלף המנוע לפני חודשיים עקב תקלה(ולא recall) ידוע שמנוע ה1.2 רגיש מבחינת לחץ שמן ונוטה לבעיות גם לאחר החלפת המנוע. כמו שניתן לקרוא בשרשור הזה(בעמוד 67-68 מצוין לגבי 1.2tce): השאלה היא האם הייתם פוסלים על הסף? מצד אחד המחיר זול והאוטו ידני ונחשב כאן בפורום לאמין. מצד שני.... התלבטות אמיתית.
הודעה אחרונה מאת ik3, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 434 צפיות
טוב אז הגיע הזמן לשדרג את הרכב העיקרי בבית. זוג +1 שעתידים להתרחב בשנתיים הקרובות בעזרת השם. כיום משתנעים ברפיד 2015, סיבת ההחלפה היא התחדשות ( הרפיד אצלנו מהיום שיצאה מהחברה). נוסעים כ10k בשנה. לא רוצים לקנות חדש ומעדיפים להוציא 85-90 אלף שח, 100 זה הרף העליון. מעדיפים רכב אמין וחסכוני. חשבתי על אוקטביה , או ג'טה. אבל הרכבים שאני רואה בסכומים האלה, הם עם נתונים פחות טובים ממה שאני מוכר ואני מרגיש, שלא מתקדם באמת. כמעט רכשתי מאזדה 3, 2018 "ספורט" צבע אדום עם 20 אלף קמ, ב88 אלף שח. אבל אחרי שאשתי עשתה סיבוב הרגישה שהוא פחות "סוחב" מהרפיד, והבגאז' קטן לה מידיי. האם יש דגמים שאני מפספס? *** לא מעוניינים בגיפונים. וגם הסוזוקי קרוסאובר ירדה מהפרק אחרי סיבוב. במילים אחרות, …
הודעה אחרונה מאת Crazy motorcycle, -
רכב 7 מקומות עד 75000 ש"ח שמתאים גם לעגלת תאומים
מאת Guest אלון- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 790 צפיות
היי חברים שאלה אני צריך להחליף את הרכב שלי לרכב 7 מקומות התקציב שלי הוא עד 75000 אני לא מבין גדול ברכבים אבל אני חשבתי או על הורסו או פירויס פלוס מה אתם אומרים או אולי בכלל כדי רכב אחר לי חשוב שיהיה אמין וחסחוני תודה לכול העוזרים
הודעה אחרונה מאת איש חדש, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן פורום. חברה מחפשת רכב שיחליף מיקרה 2009. הדגשים: מיני - סופר מיני. גיר אוטומטי (לא DSG - משמע לא VAG, לא רובוטי חד מצמדי). ביצועים טובים יותר מהמיקרה, מה שפסל את כל המיני החלשות. בידוד רעשים טוב (מה שפסל את המיקרה החדשה יותר), אבזור זה בונוס, אבל לא על זה יקום ויפול. רוב הנסועה עירונית אך לא פקוקה, פעם בשבוע יש נסיעות ארוכות. צריכת דלק לא שיקול משמעותי התקציב 25-30. הכיוונים כרגע: פיקנטו 1.2 2012+- ריו\I20 מאותן שנים. מאזדה 2 2011-12. כיוונים נוספים שאני מתלבט לגביהם, 208 1.6 C3 סוויפט הבנתי שלא להיט בשנים האלה. על הסוניק אין לי מושג או דיעה - אז תעזרו לי אשמח לעזרתכם
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 847 צפיות
שלום חברים, אשמח לסיוע, בטרייד מובייל יש 3008 2018 אקטיב דיזל עם 16K km הרכב במצב טוב, יש לו מספר דברים קטנים קוסמטים, אפשר לראות בתמונות (טמבון קידמי עם סדק, מנורה קידמית עם סדק קטן בפינה, 2 נקודות בפח עם קילופי צבע, ברגי דלת אחורית חלודים ותיקון צבע קטן בכנף האחורית) הרכב עדין באחריות עד ספטמבר 21, כלומר חצי שנה לטסט וטיפול מחירון לא משוקלל 104 משוקלל 110 לא מצליח להוריד אותם בפחות מ 110 אלף, האם כדאי? אשמח ליעוץ
הודעה אחרונה מאת ronrcz, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
עיקר הבעיה תהיה לנסח את השאלה בצורה ברורה אבל אני אנסה. 🙂 אשתי נוסעת כיום בקורולה היברידית סדאן בת שנה. הנסיעות הן 90% לעבודה, 70 ק"מ ביום. הרכב היה במקור מיועד להיות עבורי אבל בעקבות אתגרי הקורונה הפך להיות הרכב העיקרי שלה. לי יש רכב משפחתי נוסף (אל תשאלו איך התגלגלנו למצב הזה, לא משהו שתיכננו מראש). לכאורה אין הצדקה להחזיק שני רכבים משפחתיים יחסית חדשים וכאן מגיעה ההתלבטות. אני חובב הגה ולי מאוד משנה במה אני נוהג, מצד שני נהיגה זה יותר הכרח עבור אשתי, לא משהו שהיא אוהבת לעשות. אנחנו שוקלים להחליף את הקורולה ההיברידית שלה ברכב קטן יותר אבל עדיין לשמור על שנתון יחסית גבוה (אזור ה-2019/18). השאלה היא האם זה משתלם? אני יכול למכור את הרכב, להחליף ברכב ק…
הודעה אחרונה מאת Spongebob, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 641 צפיות
בהנחה ששני הרכבים מאותו רקע ,ידים פרטיות , טופלו כראוי ,קילומטראז נורמלי. איזה מהם יותר אמין? ובאיזה מהם צריכת דלק יותר נמוכה תודה.
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 560 צפיות
מה רמת האמנות של הרכב? האם יש לו מחלות ידועות?
הודעה אחרונה מאת רובי613, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 805 צפיות
היי, אני שוקל לקנות מאזדה 3 סדאן חדשה, ספיריט. 1) איך זה שלמאזדה 3 מחליפים שמן כל טיפול שנתי, ולסיויק הנוכחית בערך כל 7,000 ק"מ (תלוי מתי נדלקת הנורה)? הרי שניהם מנועי הזרקה ישירה, אז לשניהם דלק נוזל לאגן השמן ומדלל אותו. אני מנסה להבין האם במאזדה מעלימים עין או שאולי במנוע שלהם הבעיה פחות קריטית. 2) האם יש לרכב תקלות ידועות? האם יש דברים שכדאי לשים לב אליהם ברכב מבחינת חולשות או רגישויות? בגלל שהוא חולק גיר ומנוע עם הדור השלישי, אולי יש ידע שהצטבר... 3) האם הולכת לצאת מתיחת פנים בשנה וחצי הקרובות? האם יהיו שינויים מעבר לקוסמטיקה? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 974 צפיות
לקחתי הונדה סיוויק האצבק 2013 ממבוגרים לבדיקה עם 44 אלף ק"מ איך הבדיקה? לגבי הסעיף בשלדה ומרכב ליקויים בעל משמעות נגבוהה הבודק אמר שאין פגיעה עמוקה או פגיעה בשילדה
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 698 צפיות
שלום לכולם, אני מקווה להיפגש עם מוכר פרטי בימים הקרובים. מה כדאי לבדוק בנסיעת מבחן בקנייה של רכב יד 2 - אתם מבקשים לצאת איתו לכביש מהיר או עושים סיבוב זריז באיזה חניון? איך זה עובד מבחינת ביטוח? אני צריך לבדוק שיש לו ביטוח לנהג מזדמן? זה תופס על נסיעת מבחן? מתי אתם מבקשים את הנסיעה - לפני או אחרי הבדיקה במכון? אם המוכר לא מסכים הייתם פוסלים את הרכב? בנוסף, איך אתם מתנהלים מיד לאחר העברת הבעלות מבחינת ביטוח? סוגרים טלפונית במקום או מקבלים הצעות לפני הקנייה? תודה!
הודעה אחרונה מאת waxd8, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז אחרי ביקורים במספר מגרשים עלו לגמר 3 הרכבים הבאים, שעלותם היתה הזולה ביותר שהוצע לי: פיז'ו 308sw, שנת 2016, נסעה 83 אלף ק"מ. מגיעה עם שנה אחריות אופל אסטרה סטיישן, שנת 2016, נסעה 124 אלף ק"מ.מגיעה עם שנה אחריות + 2 שנים אחריות רק על המנוע והגיר פיאט טיפו, שנת 2017, נסעה 83 אלף ק"מ. מגיעה עם שנה אחריות. הצורך הוא ברכב משפחתי עם ספסל אחורי מרווח עבור 3 ילדים עם 2 בוסטרים. אם יש לכול או לאחד הרכבים אמינות גבוהה יותר? מה לגבי עלויות תיקון במוסך?
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 841 צפיות
אהלן, רציתי בבקשה לשאול ... ראיתי רכב ביד 2, צלצלתי לבחור הוא טוען שהרכב בעלות פרטית אבל מצד שני לאחר שחיפשתי באתר "משומשת" ובאתר find-car ראיתי שרשום בשניהם בעלות חברה. בעל הרכב טוען שברישיון רשום פרטי. האם בעלות חברה נרשמת כפרטי ? מי צודק ? תודה
הודעה אחרונה מאת בולגי, -
- 8 עוקבים
- 29 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
שלום רב לכל החברים. כמובן ניסיתי להריץ חיפוש בנושא, אבל בסוף רק התבלבלתי יותר. אני מעוניין לקנות S-MAX ,אבל הלכתי לאיבוד. -בגדול שאלתי הרבה אנשים שיש להם את הרכב הנ"ל והתגובות היו טובות. אמנם שאלתי אחד מוסכניק ורק אמרתי לו פורד הוא אמר לי אל תיגע. -אחד שמכר את שלו ,אמר לי שהיה לו דיזל והוא עשה איתו 300 אלף וכל יום נסיעה לירושלים עם כל המשפחה, אבל שאלתי אותו על בנזין הוא אמר לי שמוסכניק של פורד אמר לו שיש שני סוגים, אחד שאפשר להסב לגז והם דגמים מוצלחים, וכאלה שמפחדים להסב אותם לגז ויש להם בעיות במנוע. - לי ידוע שיש 2 דגמים הטרנד והטיטניום, ואין לי מושג איזה מהם עדיף (אני מתכוון דווקא מבחינת אמינות, ומעדיף שלא לראות איתו מו…
הודעה אחרונה מאת save, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 856 צפיות
מה אתם אומרים על הרכב ? האם הוא אמין , אין תקלות מיוחדות וכו'
הודעה אחרונה מאת DROR748, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי חברים, אני רוצה להתחדש ברכב יד שניה אוט' לא מעוניין ברכבים שעלולים להגיע למוסך בסבירות גבוהה שקטה נוחות, זריזות , חיסכון בדלת (יחסית), מרווחת חשבתי על הונדה סיוויק אם כי ישנה 2012 ויחסית יקרה לשנה. המליצו לי על פג'ו 208 אוט' אבל אני מאוד מפחד מהן. יש כאן מישהו שמחזיק באחת כזאת 2015-2016 ויכול להעיד שהיא "לא רואה מוסך" מאוד אהבתי את הישיבה והדאג'בורד של הסיוויק המרווח והבגאז' הגדול האם יש רכב לא צרפתי שהוא טורבו(חסכוני) זריז ונוח בתקציב הנל? זה כרגע השיקולים שלי מאוד קשה לי למצוא רכב מתאים. אז הייתי שמח לעזרה מכם
הודעה אחרונה מאת ik3, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 619 צפיות
האם עדיף לבדוק במכון או במוסך ואשמח אם תמליצו לי על מכון טוב בנתניה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אנחנו זוג + 2 עם עוד אחד בדרך.. (יהיה מצב של 2 כיסאות תינוק ובוסטר). אנחנו מעוניינים לשדרג את הרכב (מאזדה 3 2014) ומעוניינים בפיג׳ו 3008 שראיתי המלצות רבות על הרכב... כבר שיריינו את הצבע השחור בחברה אבל חבר שלי הזהיר אותי ששחור זה ״מכה״ מבחינת לכלוך ושריטות.. מה דעתכם בנושא ? אני מחפש באינטרנט איך נראה הצבע הלבן (נוטה לשמנת) עם השחור למעלה, אם יש למישהו תמונות אשמח לראות... עדיין לא עשינו נסיעת מבחן על הרכב ואני אישית רוצה מאוד לעשות נסיעת בלפחות 3 רכבים כדי להיות סגור סופית על הרכב הזה.. חשבתי על סיטרואן c5 אחרי ביקורות טובות שקראתי, יש לו 5 שנות אחריות שזה מושלם והוא גם ממש נוח מבחינת ישיבה (ניסיתי כשהייתי בסוכנו…
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- 10 עוקבים
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן, אני מתעניין ברכב ספורטיבי מסויים כבר תקופה ארוכה והבעיה היא שאין הרבה כאלו במצב טוב, בעלות גיר ידני ובמחירים סבירים (45-70 אלף). מצאתי מספר רכבים שכרגע למכירה אבל רובם לא במצב טוב או שהתעסקו יותר מדי במנוע ובטורבו ככה שאני לא כל כך מעוניין ברכב ניסיונות של מישהו. מצאתי רכב אחד שנראה טוב ובאמת מה שאני מחפש חוץ מהעבודה שהוא יד גבוה משמעותית משאר הרכבים (כ-4 ידיים יותר) ובנוסף הוא עבר תאונה של אובדן גמור אצל הבעלים השני שבביטוח זיכו אותו ב- 160000. בנוסף ראיתי עוד מספר רכבים שלא עברו תאונות ובפחות ידיים, אבל הן נראות פחות טוב ולא משכו אותי עד כדי כך כמו הרכב שעבר את התאונה. האם אתם חושבים שתאונה כזו תשפיע על הרכב? ובנוסף עד כמה יהיה קשה למכור את…
הודעה אחרונה מאת Taipan,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,046 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- meir_gi
- EliC25
- Coresh
- pasat04
- IsraCar
- Zion Shoshani
- yoav911gt2
- daniel.asu
- itsik170
- FROGIE
- asix
- gadik6