Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב משפחתי מרווח עד 80K

eyalenjoi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי לכולם,

אני מחפש רכב משפחתי מרווח (אני עם 3 ילדים = כסא תינוק, בוסטר ורגיל) עד 80K. אני מעוניין שהשנתון שלו לא יירד מ 2017 (אם זה אפשרי).

האופציה הראשונה שלי היתה סקודה אוקטביה שהיא ממש מרווחת אבל לאחר בירור אני רואה שהרכב בעייתי מבחינת אמינות (גיר בעייתי וכו..)

רציתי לשמוע על המלצות לרכב מרווח אבל גם אמין. וכמובן בטיחותי

תודה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יונדאי איוניק, קיה נירו, טויוטה קורולה. 

או ג'יפון כמו קיה ספורטאז'. 

כולן מרווחות מספיק, מגיעות עם אבזור בטיחות מקורי (לא זוכר אם קיים בקורולה "סאן") ומאוד אמינות. 

האיוניק/נירו גם יתנו חיסכון בדלק בזכות הנעה היברידית. 

יתכן שתידרש מתיחה של התקציב או התפשרות על רכב ליסינג. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דרך אגב, אם אני מוצא סקודה אוקטביה שלא היו לה בעיות ב 4 שנים האחרונות. האם אני יכול להסיק שהיא סבבה ותמשיך להיות אמינה? האם הבעיות הופיעו בהתחלה או שזה יכול לצוץ גם עוד חצי שנה-שנה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום
לפני 37 דקות, eyalenjoi כתב:
דרך אגב, אם אני מוצא סקודה אוקטביה שלא היו לה בעיות ב 4 שנים האחרונות. האם אני יכול להסיק שהיא סבבה ותמשיך להיות אמינה? האם הבעיות הופיעו בהתחלה או שזה יכול לצוץ גם עוד חצי שנה-שנה?

נהוג לשייך את בעיות הגיר הרובוטי באוקטביה לשילוב בין 2 גורמים;
אופי הנהיגה של הנהג (ככל שהזינוק מהמקום רגוע, והדרישה להחלפת הילוכים פתאומית קטנות יותר - כך ייטב) וכמובן -
אופי הנסועה של הרכב - ככלל רכבים שבילו את חייהם בפקקים ובנסיעות עירוניות, מעמיסים על הגיר בלאי גבוה בהרבה מאלו שבילו הרבה בנסיעות בינעירוניות.

אישית, יכול לדווח על האוקטביה 1.8 שלי עם קצת מעל 100,000 ק''מ ללא כל בעיה בגיר, או בכלל. טפו-טפו-טפו...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי oriu

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...