ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
איך הפולקסווגן אפ, סקודה סיטיגו וסיאט מי? בגירסה הרובוטית, כדאי? הגיר מתפקד בסדר? והבנתי שאין להן שוק, האם זה מעיד על משהו?
הודעה אחרונה מאת elihershko, -
-
- 8 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, האם יהיה נכון לרכוש 3008 שנת 2017, דיזל כאשר הוא היה ביד הראשונה רכב הדגמה? לטענת המוכרת היא עבדה שם וזכתה במרכז על מנת לרכוש אותו. היה ברשות היבואן כשנה וחצי ונמכר עם 20 אלף, כרגע הוא עם 77K מחירון 91 מחירון משוקלל 81 האם זה משהו כדאי או להתרחק? יש רישום כלשהו שניתן לוודא את זה? תודה
הודעה אחרונה מאת idanva7, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי אני היום עם סופרב 2018 אמבישיון 1.5, מרוצה מאוד. נוחה, מאובזרת סביר, נוסעת טוב (מפחד מהגיר בטירוף, מנסה לנהוג בשמירה עליו) הגיע הזמן להחליף, אני קונה מודל חדש משומש, דהיינו צד את הלוחות לרכבים שמכה חודשים על הכביש. האופציות שבתקציב שלי ושמעניינות אותי: 1. קארוק באבזור פרמיום 2. סונטה פרמיום שניהן כ-4 חודשים על הכביש עם פחות מ4000 ק״מ. הקארוק קטן יחסית ליונדאי, אבל אני מאוד אוהב את המולטימדיה, סביבת הנהג, התא מטען (אחריות מוגבלת בזמן) הסונאטה, נראית מיליון דולר, תא מטען יחסית גדול אבל פתח מבאס, המון מערכות וטכנולוגיות עם אחריות נורמלית (5 על הרכב ו7 על הסוללה), בסוף אבל יונדאי, אולי עדיין אני סטגמטי. מה תמליצו …
הודעה אחרונה מאת Chura, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 25 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
אהלן, רוצה לשתף אתכם בשיקולים שלי ולקבל המלצות או כיוונים זוג שמתכנן להרחיב את המשפחה בקרוב, רוצים לשדרג בחודשים הקרובים את הרכב העיקרי בבית. כיום סקודה סיטיגו 2014. קצת פרטים: 1. נסועה שנתית גבוהה כ- 30-32K קילומטר 2. פקקים לשני הכיוונים (אשדוד-צפון ת"א כל יום), לא צפוי להשתנות בשנים הקרובות. 3. חשובים לי כמובן הדברים הרגילים (בטיחות, נוחות בגלל הנסיעות הארוכות) אבל רוצה לקבל גם בקרת שיוט אדפטיבית כולל זחילת פקקים כדי להקל קצת את הנסיעות המעיקות. בכל זאת שעתיים וחצי כל יום על הכביש 4. אם אפשר שלרכב יהיה קצת עניין זה מבורך, אפילו האצות כיפיות יענה על הצורך עד עכשיו הכיוון היה משפחתית יד שנייה בסביבות 80-85K. אני מאוד אוהב TSI…
הודעה אחרונה מאת Amired, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 575 צפיות
נפלה לי הזדמנות לרכב הזה עם קילומטראז' נמוך מאוד (60,000+-), מטופל יפה ואחרי החלפת מצמדים ועדכון היבואן שאמור לטפל בבעיה הידועה בגיר. המחיר גם ברצפה כי זה קרוב משפחה שעושה לי ג'סטה. מבחינת שאר הצרכים הוא מתאים. יש פה אנשים עם פוקוס סטיישן אחרי החלפת מצמדים (ועדכון תוכנה לגיר) של היבואן? במציאה כזו בתנאים האלו הוא שווה? או שעדיף לא להיכנס לפוקוס בכלל?
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני לא נוסע הרבה קילומטרים בשנה ונוטה להחזיק את כלי הרכב שלי לאורך זמן. אני בקיאות סבירה ברכבים ויכול בדרך כלל לאבחן בעיות לפני שאני מבקר במוסך. אני גם נוטה לבצע שיפורים מכניים מסוימים המשפרים את ביצועי הרכבים שבבעלותי. כרגע אני מחפש לקנות משהו חדש (חדש בשבילי) ומעניין. מסתכל על כמה רכבים בני 7-8 שנים. כמה דגמים שנמכרו במקור בכמעט 200 אלף שקל אך לא היו פופולריים במיוחד בישראל וכבר איבדו ערך אדיר. במקור קיוויתי לקנות משהו בסביבות 100,000 ק"מ, אבל אני מתקשה למצוא את הרכב הנכון. ראיתי כמה רכבים חדשים יותר עם פחות ק"מ שנראים כמו זבל מוחלט (עצוב לראות כמה אנשים בישראל מתעללים לחלוטין במכוניות שלהם). היום ראיתי באוטודיל משהו שאני אתבייש למכור בעצמי (אני מקבל שיהיו תאונות, אבל ל…
הודעה אחרונה מאת חולה רכב#1, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי חברים, לעיתים קרובות אני מוצא את עצמי חושב על הרכב הבא שלי. כיום אני נוסע במאזדה 6 Signature והיא מעולה! אך לאחר 7 מאזדות שעברתי + 3 מאזדות שיש לבני משפחתי אני תוהה באשר לרכב הבא. למרות ה"קרוסאובריזציה" שקיימת אני עדיין שומר אמונים לקטגוריית המנהלים. קשה לי להסביר למה אבל התחושה של מכונית מנהלים מכובדת ומאובזרת עושה לי את זה יותר מאשר לנסוע ב"יענו ג'יפ" (המונך קרוסאובר עוד לא חלחל לרוב הצרכנים ואלו שהבינו עניין ופחות התעסקו במינוח קוראים לזה "ג'יפונים"). אז תמיד אהבתי את הסופרב, אפילו מאוד ולכל דורותיה- מהראשונה ועד הנוכחית (אם כי אני מאלה שהרימו גבה כשראו את הדור השני אך מיד לאחר מכן גם אני נדלקתי עליה) אבל מאוד פחדתי ל…
הודעה אחרונה מאת shlomi6280, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 785 צפיות
מחפש רכב עד 40-45 אלף שח שיתאים לעבודה שלי. *אמינות *נוחות ובידוד רעשים *מרווחת לציוד לחוגים *צריכת דלק חשבתי על - הונדה ג'אז (2014) שמאוד קשה למצוא, מאזדה 2 צורה חדשה (2015) הונדה סיוויק האצ'בק (2013) שברולט ספארק (2016) בדקתי גם את הפג'ו 208 משום מה לא אהבתי את הנהיגה בה. רועדת ומרגישה כאילו היא צריכה את המוסך שיטפל בה. תודה רבה לעוזרים. אני הכי הייתי רוצה מבחינת הגודל סקודה אוקטביה אם יש משהו בסגנון חסכוני והבלי מחלות מחרידות אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת RonCC__, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 543 צפיות
שלום, נשים בצד את הבחירה ברכב ובדגם הנ"ל שאני מניח שלחלק יהיו השגות לגביה. הרכב יד 1, פרטית, היסטוריית טיפולים במוסך רנו, מעט חבוט (שריטות, שפשופים) ואחרי החלפת כנף בגלל פגיעה בחניה כשכל התיקון בוצע במוסך רנו במסגרת הביטוח. עם הקוסמטיקה אין לי בעיה מיוחדת כי סיכמנו על הפחתה במחיר למטרות "פחחות", כנ"ל לגבי הצמיגים וכיוון פרונט. המנוע לעומת זאת - לדבר הבוחן "עובד קשה", תקין אבל רועש. "יכול להיות שצריך טיימינג, אולי בגלל פילטרים/שמנים או טיפולים לקויים". ומוסיף בחצי קריצה לבדוק טוב טוב למה החליפו אגן שמן. המוכר, לעניות דעתי, לא מבין חצי דבר, הולך למוסך משלם כסף טוב (ראיתי פירוט) ואין פה שום כוונה להסתיר משהו. חשוב לציין שסיכמנו על מחיר נמ…
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן! התקציב מאוד נמוך (עד ה15K), אבל זה מה יש. יקשה עלינו לסחוט את התקציב למעלה מכל מיני סיבות. אנחנו מחפשים רכב כמה שיותר אמין. פחות רודפים אחרי נוחות, כן נוסעים המון ברחבי הארץ. חשבתי על הקורולה הרובוטית, 2008-2009. ממה שראיתי, בשורה התחתונה מדובר ברכב אמין. יש לו בעייה שדורשת להחליף קלאץ' אחת ל70-100 אלף קילומטר, ובעיה חוזרת של כוהלים שצריך להחליף. לתיבה הרובוטית אנחנו מאמינים שנתרגל. הרכב כרגע נסחר בטווח של 10,000 עד 15,000. אשמח לדעתכם. חייב להגיד שהאמינות של הטויוטה בכלל והקורולה בפרט קורצת. בהתחלה הייתי די "נעול" כי לא חשבתי שאשיג רכב משפחתי שנועד לנסיעות חוצות ארץ בתקציב כזה, אבל בינתיים שמתי לב שהפורד פוקוס דגם 2012 נסחר במחיר דומה, וכן הלאה. …
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
יאריס רגילה או ההיברדית? (חדשות שנת 2021) וטיפ להתנהלות מול הסוכנויות בקניית 2 רכבים (יאריס ופריוס +)
מאת אסף סוף-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 876 צפיות
מה החסרונות של ההיברידית, מעבר לכוח והאצה חלשים יותר? האם ההפרש במחיר (9,000 ש"ח לפי המחירון של היבואן) מצדיק את עצמו ביחס לתמורה של צריכת הדלק הנמוכה יותר ובקרת שיוט האדפטיבית? בהנחה שאני מתכוון לקנות יאריס ופריוס פלוס 2021 ואני לא צריך מימון ויכול לשלם את כל הכסף עבור 2 הרכבים, האם לצפות לאיזושהי הנחה / הטבה - ואם כן, מה סביר לקבל?
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב לנסיעות מהמרכז לצפת (הלוך חזור) פעם בשבוע ועוד קצת נסיעות באזור המרכז בסופ"ש. חשוב לי שיהיה רכב חסכוני ואמין. (נהג רגוע) לא חשוב לי החברה כל עוד לא אצטרך להסתבך עם מוסכים הרבה, מעדיף שנתון גבוה. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 687 צפיות
שלום למומחים, ברשותי מאזדה 5 שנת 2008 שעשתה למעלה מ250,000 ק''מ כבר אחרי החלפת גיר/שיפוץ מחשב גיר (למעלה משנה) בנוסף מזגן לא מקרר,דלתות שלא נסגרות כמו שצריך. כעת שוב נורות צ'ק אנג'ין+AT דולקות,הגיר מידי פעם קופץ, הבנתי שבעיות גיר נפוצות במאזדות 5 אחרי סביבות 200,000 ק''מ מתלבט האם לנסות שוב ולתקן? (זה גם מה שחשבתי לפני יותר משנה אבל התקלות שוב חוזרות) או לרכוש רנו גרנד סניק דיזל משומשת?האם היא אמינה?אם כן מאיזה שנתון היא כבר משופרת יותר? כמה יכול לעלות שיפוץ/החלפת גיר ברכב כזה למקרה שדבר כזה קורה? האם ישנם מחלות יקרות של הרכב הזה שצריך לקחת בחשבון?דברים נוספים שלא חשבתי עליהם? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת tangens, -
-
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
אהלן חברים, אני מחפש רכב משפחתי שישמש בעיקר את הילדים (נשואים) וקצת אותנו. תקציב - כאמור, עד 50K. שנה - מ-2016, ק"מ - עד 100K. דגשים: אמינות, בטיחות, תא מטען גדול. המועמדים שחשבתי עליהם עד עכשיו: - סקודה ראפיד (כולל ספייסבק) - קיה פורטה - פיאט טיפו - אופל אסטרה מה דעתכם? איזה מהנ"ל מומלץ? הייתם מוסיפים עוד משהו לרשימה?
הודעה אחרונה מאת memilavi, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 896 צפיות
ברשותי יונדאי אקסנט 2004 ידנית, רכב נפלא ופשוט שרק לאחרונה התחיל לעשות בעיות (רעש בהעברה להילוך השלישי, רעש חיכוך בנסיעה עם הילוך חמישי משולב, הדלתות האחוריות לא נפתחות מבחוץ ומדחס המזגן לא תמיד רוצה לעבוד). ממש לפני כמה חודשים התחתנתי ועברנו לקריות ובואו נגיד שהעליות והירידות כאן בצפון לא ממש מיטיבות עם האקסנט הקשישה שלי, בלשון המעטה. התכנון שלי ושל אשתי היה לנסות ולסחוט ממנה מה שאפשר ולתחזק אותה במחירים סבירים עד שהיא תרים ידיים, ואז לרכוש רכב ידני קטן (אך ורק ידני!) או אופנוע. החלומות על ידני נמוגו זמנית אחרי שההורים שלי קנו לנו בהפתעה יונדאי i10 אוט' משנת 2009 עם 47 אלף ק"מ. עכשיו עומדות בפנינו כמה אופציות: אופציה א' - לנסות למכו…
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 584 צפיות
היי, מתלבט בין רמות הגימור הגבוהות מה עדיף מבחינת נוחות ואיכות נסיעה? באתר של שברולט כתוב שיש תמיכה ב apple carplay אבל לא באנדרואיד אוטו, זה נכון? בנוסף, איך אפשר לדעת מה העלות של הטיפולים בכל אחד מהרכבים? מה נהוג מבחינת הנחה של היבואן? (קונה בתשלום אחד) תודה
הודעה אחרונה מאת mottis, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 716 צפיות
שלום לכולם, אשמח להתייעצות בעיקר מבחינת עלויות ביטוח, ועלויות טיפולים ותיקונים. מבין הבאים: Mazda mx5 bmw series 2 convertible BMW Z4 Audi TT ברור לי שיש הבדלים משמעותיים במחיר, אבל יותר מענייין אותי העלויות שלאחר הרכישה. בנוסף אני מחפש דגם של לא לפני 2017, אבל לא חייב חדש. אשמח לכל עזרה 👍
הודעה אחרונה מאת GTI33, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 479 צפיות
שלום לכולםאני חושב לקנות פורד אדג' סביב שנת 2009 מונע בגז עקב צריכת דלק גבוהה או לעשות הסבה לבד מישהו מכיר את הרכב? יודע להגיד את רמת האמינות תחזוקה ? אני עובר מקורולה 2005 או שיש למישהו להציע משהו אחר אמין סביב עד 30000 חשוב גבוה מרווח ואם עוצמה קצתת תודהמראש
הודעה אחרונה מאת shuki1997, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה צץ בי רצון להיכנס לעולם העקרבים והתחלתי לחקור את עולם הפיאט 500 אבארט. אז כן, הדגמים המומלצים הם משנתון 2017 כי הם עברו כמה כיולים מבחינת מתלים, והדגם המומלץ ביותר הוא הקומפיטיציונה של ה180 כ"ס. אבל ההתלבטות היא בגיר. מצד אחד הייתי הולך על גיר ידני (למרות שלא נהגתי כבר 14 שנים בידני) אבל בגלל הפקקים ובגלל העומסים שכולנו מכירים, גיר ידני יכול להקשות על שימוש ברכב כרכב דיילי (או שלא?), ומצד שני יש את הרובוט בעל קלאצ' יחיד (או בשמו הMTA)... אבל שמעתי עליו ביקורות לא אופטימיות במיוחד פה ושם ללא הכרעה אמיתית. אז אולי יש מישהו שיכול לשפוך קצת אור על תפקוד הגירים, עד כמה באמת יש הבדל בין איכות נסיעה? עלות אחזקה שיטופית? תק…
הודעה אחרונה מאת GR8Day, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בתור נהג שנוהג כ 100קמ ביום כמובן שהקפיצה הראשנה היא להמשיך לנהוג בדיזל היום משהו התחיל לחשב לי שעם רכב בנזין אני די מתקזז האם יש איזו נוסחא שאפשר להשוות עלויות כגון מחירי דלק/אחזקה וכדומה ? כוונתי היא לדוגמא: צריכת הדלק בבנזין היא 1:12 ובדיזל היא 1:17 מחיר הבנזין זול ב 10-15K ש"ח הבדל האם אפשר לחשב דבר כזה ?
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 530 צפיות
שלום , חברים נא עזרתכם, מעוניין לקנות רכב 7 מקומות בתקציב של עד כ 65000 ש"ח חשוב : רכב מרווח - היה לי בעבר גלקסי והיה ממש מרווח ומזגן גם במושב השלישי אחזקה ותיקונים לא יקרים צריכת דלק ממוצעת בעיקר נוסע בתוך העיר
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, אשמח להתייעצות בנושא קניית רכב. אני מחפש קרוסאובר יחסית קטן שיתאים לשני הורים+שני ילדים (בוסטר וכיסא תינוק). הגודל מאוד חשוב כי יש לנו חניון שקשה לתמרן בו בסיבובים ובחניה. צימצמתי לשני רכבים אפשריים: ניסן ג'וק החדש 2021 (אין מה להשוות לדגם הישן כי הוא שודרג לגמרי מהדור בכל הפרמטרים והוא יותר משפחתי) או סוזוקי קרוסאובר שהוא טיפה יותר גדול. הג'וק משוכלל עם מערכות בטיחות מתקדמות מובנות. אבל כמעט לא ראיתי את הדגם החדש בכבישים שזה מוזר.הסוזוקי לעומתו הוא אמין, משפחתי יותר, מוכר ונמצא בכל מקום אך בלי השכלולים ועם מובילאיי שזה פחות טוב. עשיתי נסיעת מבחן בג'וק כולל נסיעה לחניון והכל היה סבבה. את הסוזוקי לא ניסיתי. המחיר דיי דומה ככה שזה לא פרמטר. יש מישהו שמבין ויכול לפ…
הודעה אחרונה מאת daniel204, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 794 צפיות
שלום, עברתי על כמה שרשורים בפורום אבל לא מצאתי משהו שספציפית יתאים בשביל השימושים שלי. המצב כרגע הוא שאנחנו 3 נפשות בבית עם רכב דלקן אחד שמשמש את כולם, אני רוצה לקנות רכב נוסף שישמש בעיקר לנסיעות מהבית - לעבודה או סתם כשיש צורך להשתמש ברכב הלא משפחתי (אך שעדיין יהיה פרקטי) הסופר מיני למיניהן נשמעות מתאימות כי לרוב לא יהיו עוד נוסעים ברכב / גג 3-4 נוסעים הרכב ייסע קצת בתור העיר לסידורים ונסיעות בין ערים בשביל להגיע לעבודה בעיקר (לעיתים רחוקות אולי לנסיעות ארוכות יותר של 100 ק"מ) אוטומט. חסכוני בדלק בטיחותי שיהיה כמה פחות כאבי ראש בכל הנוגע לאמינות שלו וכמה שפחות לבקר במוסך בטיחותי חשוב שיהיה יחסית מודר…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 561 צפיות
היי לכולם מעוניין לרכוש גראנד שירוקי 2018 אך רציתי לברר האם יש צפי לצורה חדשה בקרוב? ואם כן מתי תגיע ...
הודעה אחרונה מאת Tair, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 446 צפיות
שלום, לרגל התרחבות התא המשפחתי, אני מחפש לקנות רכב משפחתי בתקציב עד 70,000 שקל. חשובה, רמת אמינות גבוהה, אחזקה לא יקרה, בטיחותי. זה משאיר אותי עם יפניות או קוראניות. חשבתי על יונדאי i25, i30, קיה סיד/פורטה, מזדה 3, טויוטה קורולה, הונדה. היפניות יותר יקרות לקניה (השאלה איך הם בירידת ערך, והאם זה שווה את ההשקעה והתפשרות על רכב ישן יותר). אפשר להתפשר על כוח מנוע, כל עוד הנסיעה כן תהייה סבירה, מניח שלסוג המכלולים תהייה משמעות בעלויות אחזקה ואמינות (טורבו, רובוטיות). אשמח לשמוע את הדעות כאן ועזרה להתפקס על דגם. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת bilen, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 458 צפיות
היי חברים, נרשמתי לפורום הזה למרות שהייתי סקרן לגביו הרה זמן... אספר בקצרה... כשאבא שלי היה צעיר הייתה לו רנו 17 ומאילוצי תקציב הוא נאלץ למכור אותה ועד היום הוא מדבר עליה בלי הפקסה, זכרונות, אפילו קנה לאחרונה דגם שלה... כל הדברים עולים לו. אשמח בבקשה מכם לעזור לי למצוא רנו 17 כזו שנוכל לקנות האחים ולעשות לו הפתעה - זה יהיה פנטסטי! תודה רבה לכל העוזרים!
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מקווה שלא אלאה אתכם בפירוט העניינים, אבל אני מנסה בכל זאת לפרט ככל היותר כדי שתוכלו להבין את הצרכים ולהמליץ בהתאם. אז ככה: זוג +1, שמתכנן להתרחב בשנים הקרובות, מחפשים רכב בסביבות 25K (לקנייה עצמה). צרכים: קילומטראז' לא גבוה בשנה, אך הנסיעות שכן עושים ארוכות יחסית. רכב מרווח שיכיל כסאות לילדים בנחת, ועם תא מטען מספק. עלויות שוטפות נמוכות - בא לידי ביטוי בעיקר בצריכת דלק (טיפולים תלוי כמובן במצב הרכב ככה שנראלי פחות רלוונטי להמלצה). עד כאן היו הצרכים בגדול. עוד כמה נקודות שחשוב לציין: הרכב מתעתד לשמש אותנו כ3-4 שנים. אני לא מבין גדול ברכבים, אבל יש ידע בסיסי, ויכול לתפוס במהירות אם יש הסבר מובן. …
הודעה אחרונה מאת O.R., -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 818 צפיות
שלום, מתעניין ברכישת פיג׳ו 3008 פרימיום דיזל שנת 2018 מנוע 1560 120כ״ס, יש ברשותי טופס בדיקה (מצ״ב) ואשמח לייעוץ בנושא: * הוחלפה שמשמה קדמית ברכב - האם יכול להיות בעייתי בגשמים? מוריד ערך? * מופיע בבדיקה Side Slip Result - fail, מישהו יודע מה המשמעות ? * חיפשתי את המספר הרכב באחד האתרים האלה שמאפשרים לקבל מידע על הרכב ומופיע שהרכב עם תו נכה והערה באדום: ״רכב זה אינו מופיע במאגר משרד הרישוי וכפי הנראה ירד מהכביש.״ מה המשמעות ? כתוב גם: תאריך טסט אחרון 05-08-2018 תוקף רישיון 04-08-2019 איך הגיוני ולא עלה בבדיקה שבוצעה לרכב?
הודעה אחרונה מאת O.R., -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב מצורפת תוצאת בדיקת רכב מטעמי במכון לפני רכישת הרכב. מה שמטריד אותי זה בעיקר סעיף המנוע והגיר. מצבר ומשלושים יחליפו לי כמובן. זה מחברת השכרה כך שיש אחריות לשנה על הדברים האלה.הבוחן שעבד על האוטו אמר שזה נורמלי לרכב בנתונים האלה אבל מעניין אותי חוות דעת שלכם. תודה,
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 868 צפיות
שלום אני בקרוב עומד לקנות את האוטו הראשון שלי אני מקווה, ואני דיי התמקדתי על הפיאט בראבו וכרגע מצאתי פיאט בראבו שנת 2009 עם ק״מ דיי נמוך(118,000) ועם מחיר שמתאים לתקציב שלי, בנוסף לזה קניית הרכב תתבצע מחברת סוכנויות רכב של גיל קאר מי שמכיר, ורציתי לדעת מה דעתכם לגבי הרכב והאם מומלץ גם לקנות מהסוכנות או להמשיך לחפש, וכמובן אם לדעתכם רכב כזה מתאים לנהג צעיר ושהתחזוקה שלו לא תקשה עליי תודה למי שיענה.
הודעה אחרונה מאת O.R.,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 949 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לב טוב
- itzik123
- sperial
- SlowRide
- Jeka88
- WE988244
- BioS
- danbr
- אליה
- אורי מ.
- chilcom
- srool