ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
קקטוס C4, לחפש רגיל, טורבו או בכלל דיזל? 1 2 3
מאת Guest AAA-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 42 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
אנחנו צריכים רכב שני ואני לא יודע איך זה קרה, כי אף פעם לא היה לי רכב צרפתי, אבל החלטתי שאני רוצה קקטוס... השאלה שלי היא איזה מנוע עדיף - האטמוספרי, הטורבו או הדיזל? אני שואל מנקודת המבט של האמינות והטיפולים - לא מבחינת מחיר, חווית נהיגה, חסכון בדלק או כח (ממה שקראתי בפורום, מאחר והרכב לא שוקל הרבה, גם ה-82 כ"ס לא מרגיש כמו עגלה). יש לציין שאני שואל לגבי יד שנייה מהשנתונים של 2015-2017 בערך, בהנחה הרכב טופל היטב ורק לגבי גיר ידני. תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן לכולם.... אחרי מספר חודשים שאני מחפש הונדה גאז בסוף הרמתי ידיים כל הרכבים שראיתי היו פח פרטיים (חיים בסרט עם המחיר) וליסינג. הלכתי היום לאוטו סנטר והיה להם הונדה גאז שנת 2018 עם 84K מהשכרה... לטענת הנציג הרכב נקי והכל מקורי ברכב, לא הוחלף כלום וגם כשהוא הראה לי במחשב את הכרטיסי עבודה של הרכב חוץ מטיפולים שוטפים לא היה כלום... (היה טיפול אחד שנכנס באיחור של 2000 ק"מ בערך). נתתי להם מקדמה של אלף שקל בשביל שיביאו את האוטו ורציתי לשאול אם יש דברים מיוחדים שאני צריך לבדוק ברכב/ חוזה מולם ? כמו כן, הם נותנים אחריות ל10 מכלולים ואפשרות לרכוש את הרכב ממני בחזרה בעוד 3 שנים ללא התחייבות מצידי (בתנאי שלא עשיתי יותר מ54 אלף קמ ב3 שנים ושפעם בשנה טיפלתי …
הודעה אחרונה מאת בולגי, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אתמול רכשתי רכב יד 03 שנת 2015. היום הגעתי לדואר לעשות העברת בעלות ובדיקת משכון רשום שהרכב ממושכן. הרכב ממושכן ביד הראשונה שלו בשנת 2015. הרכב לא משועבד ברישיון רכב אלא רק ברשם המשכונים. מה לעשות במצב כזה? עדיין לא עשיתי העברת בעלות אך העברתי כבר כסף למוכר עם זכרון דברים. בזכרון דברים לא רשמנו כלום לגבי משכון.
הודעה אחרונה מאת dorgo, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יצרתי קשר עם בעלים של פולקסוואגן גולף 1.6 ליטר שנת 2011 אוטו' והבעלים אמר לי שברכב הנורת ממיר קטליטי דולקת ושהרכב היה כבר במוסך ועבר טסט והכל אבל הנורה לא נכבית מישהו יודע מה זה אומר?
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רכב שטח רציני, לא משופר, עם תקציב של 40,000, סטייל איסוזו טרופר/ מיצובישי פאג'רו. הכי חשוב לי זה שיהיה ידני ועם הנעה אחורית עם אפשרות לשלב ל4X4 (כלומר לא 4X4 קבוע) יש למישהו אופציות טובות לתת לי? אולי אפילו מישהו רוצה למכור ? ? ?
הודעה אחרונה מאת TheHappyHour, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 658 צפיות
אהלן, האם יש לרכב מחלות ידועות? מדובר על דגם הטרנד סטיישן 1.6 125 כ"ס תודה !
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 504 צפיות
שלום לכולם עוזר לחבר למצוא רכב עבור דודה שלו. האישה גדולת מימדים + שבר בטבור, זאת אומרת בטן גדולה +עוד בטן. קנה לה מאזדה 2 בהפתעה והיא לא נכנסת לאוטו עכשיו האתגר למצוא רכב אחר הרכב חייב מפתח דלת גדול(אני חשבתי על 2 דלתות) ועל כיסא נהג שיזוז עד כמה שאפשר אחורה. ללכת למגרש איתה קצת בעייתי כי יקח מלא זמן להיכנס ולצאת מכל אוטו שאלות: 1. האם קיים אתר למצוא גודל כיסא נהג/מפתח דלת? 2. האם יש המלצה על רכב שאפשר להמליץ לו? 3. התקציב עד 100 אלף אודה לעזרה. טל.
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 0 תגובות
- 441 צפיות
אני מחפש רכב מיני ממולץ בתקציב של 60k. חשוב לי חיסכון בדלק, בטיחות ואמינות הרכב. חווית הנסיעה פחות חשובה לי. הייתי מעדיף שנתון כמה שיותר חדש. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Askfs, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים, אני נמצא בליסינג פרטי (כולל ביטוחים וטיפולים) עם שברולט ספארק 2018 ואני סופר מרוצה. רכב מיני, זריז, נכנס לחניות ומתאים בול לצרכים שלי. התקופה מסתיימת בקרוב והגיעה העת לבצע עסקה חדשה. בקרוב משניים נהפוך לשלושה, ולכן רכב מעט גדול יותר יהיה נחוץ, אך מבלי להתפשר על הכניסה לחניות. הטויוטה יאריס Eco ההיברידת 2021 משכה את תשומת ליבי. אשמח להתייעצות בנושאים הבאים: איך הרכב באופן כללי? מומלץ? זריז בדומה לספארק? עם הספארק מילאתי דלק אחת לשבוע בכ-180 ש"ח. האם אוכל באופן כלשהו לחשב את הוצאות הדלק ביאריס בעזרת נתון זה? כל דיעה מלומדת תבוא בברכה תודה רבה חברים וחג שמח!
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
השתחררתי מהצבא בשעה טובה והגיע הזמן לרכב ראשון. הרכב יהיה לצורך נסיעות קצרות בעיר(לעבודה וחזור) ומדי פעם לנסיעות בין עירוניות. התקציב הוא עד 4K-10k לרכב עצמו. עדיפות לידני. הכיוון שחשבתי עליו זה רכב קטן 3 דלתות בלי ספסל אחורי ספורטיבי שנראה טוב, אמין, חסכוני שיקח אותי ממקום למקום ושיהיה לו כוח אחיזה ויכולת בלימה על הכביש השאלה אם בתקציב אפשר למצוא משהו גם אם הוא ישן(אבל עדיין חשובה מאוד האמינות ולא משהו שיתפרק תוך כמה חודשים). במידה ורכב מהסוג הזה לא נכנס בתקציב, מה כן שווה לבדוק שעומד בקריטריונים הנל חוץ מהפוזה של הרכב ספורט (עדיין אשמח לרכב בלי ספסל אחורי מתוך מחשבה שזה יותר זול ופחות משקל וסהכ יותר יעיל לאדם שנוסע לרוב לבד או אם עוד מי…
הודעה אחרונה מאת Daniel009, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 463 צפיות
אהלן חברים, שאלה למנוסים שביניכם: מתעניין ברכישת יונדאי, ידוע לי שבמהלך השנים האחרונות הם החליפו את הגיר שלהם (כמו שעשו עם הגטס לפני איזה 10 שנים בערך למשל). מישהו יודע להצביע מתי התחילו לעלות על הכביש בארץ הדגמים עם הגיר החדש? (i10/i20/i25/i30cw). *עריכה: מובן שבכל דגם הגיר שונה והשינוי הוא פר דגם ושנה, אשמח לידע שלכם על כל דגם בנפרד (או אלו שאתם מכירים) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 469 צפיות
שלום רב, מבקש המלצתכם לרכב שני במשפחה שישרת את אם המשפחה וכן הבת, נהגת חדשה צעירה. הנסועה היא עירונית ברובה ומעטה יחסית - עד 8000 בשנה הקריטריונים : - קטגוריה מיני/קומפקטי -רכב בן עד 6 שנים - בטיחות - אמינות אמינות אמינות ! (לא רובוטי ולא טורבו - טיפול שנתי ובלאי שוטף רגיל כגון צמיגים ,מצבר) - תקציב -> עד 45 אלף שח כל השאר בונוס. תודה למשיבים וחג שמח !
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן לכולם, אז עשיתי קצת חקירה (בעיקר בפורום) בנוגע לאיזה רכב לרכוש (שהדגש הוא תקציב נמוך, חסכוני ואמין כמה שיותר בתקציבי), הגעתי למסקנה שאמקד את החיפוש שלי בפיאט פנדה וגרנאדה. יש איזה משהו ספציפי שאני צריך לשים לב בדגמים אלו? דברים שכדאי לבדוק? לברר? אני רואה ביד 2 רכבים נגיד ב8 אלף וגם ב6 שבתכלס לא רואה שום הבדל לפחות ממה שרשום, ולא רוצה ליפול בפח חלילה. מצד שני אני מבין שבמחירים הנמוכים בהם אני מחפש יכול מאוד להיות שחלק מהאנשים מחפשים למכור זריז ומוכנים "להפסיד" קצת כדי שלא יהיו יותר מדי כאבי ראש ותשלומי ביטוח וכ'ו... בתקציב שלי רוב השנתונים שאני רואה הם באיזור ה2008-2011, שיש גם 2012 וגם קצת שנתונים ישנים של פנדה.. ראיתי לדוגמא פנדה 2008 עם טס…
הודעה אחרונה מאת Crazy motorcycle, -
-
- 6 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, אני סטודטנט שמתחיל ללמוד בירושלים שנה הבאה אני מאמין שאתנייד בסופשים למרכז, או ארצה לטייל בסופשים, וכו' ), וכן ברור לי שאוטו זה פריוולגיה רצינית(הוצאה שאפשר לחיות בלעדיה), אך אני מעוניין לרכוש רכב בכל מקרה התקציב הוא עד 40 אלף,(מוכן לתת את ה10 אלף הנוספים, אם זה באמת רכב שאפשר יהיה למכור בעתיד או משהו) מחפש אוטו שיסחוב את העליות של ירושלים, משהו עם מוטלימדיה נורמלית, נוחות, נראלי פחות מיני(לא תיהיה נסיעה כנראה בקטע מוגזם בעיר) התייעצתי עם אבא כמובן, הוא המליץ על : hyundai i25 , suzuki baleno עבר קצת זמן מאז שהוא ביצע רכישה, ואני גם לא יודע איך הרכבים רציתי לשמוע את דעתכם, על איך מחפשים אוטו ובכללי על החוויה של רכישה יד 2 תודה צעיר שמחפש אוטו
הודעה אחרונה מאת AlexKing, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 988 צפיות
מתלבט בין שני הרכבים הנ''ל. הסיבה העיקרית היא המחירון הנמוך יחסית לשנתון והצורה שלהן שאהבתי, והבנתי שהן מאובזרות זריזות וחסכוניות יחסית, מחפש רכב עם קילומרז' כמה שיותר נמוך וכמה שפחות ידיים. כמה שאלות : 1. הסטיגמות על רנו ופיג'ו. האם הסטיגמות עדיין רלוונטיות לגבי הדגמים האלה בשנתונים האלה או שהכל נשאר בגדר סטיגמה ודיבורים ? 2. עד כמה הרכבים האלה באמת אמינים ? אשמח לשמוע חוות דעת, המלצות וטיפים מאנשים בעלי ניסיון. 3. ממה צריך להיזהר ומה כדאי לבדוק ? 4. מאיפה עדיף לקנות (יד 2, ליסינג, השכרה וכו'..) ? 5. מה אתם חושבים על הרכבים בכללי ? תודה רבה חברים !
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, לצערי היינו מעורבים בתאונה והאוטו של אישתי הלך טוטאל לוס. היה לנו סוזוקי sx4 2011 והיינו מרוצים. התקציב לרכב הוא כ-60k. חשוב מאוד שיהיה אמין ושיכיל מאחור שני ילדים וכיסא תינוק. נוסעת כ10k בשנה. גרים בת''א עם חנייה. חשבנו על סוזוקי קרוסאובר 2017. המלצות עליו או דגם משפחתי אחר? יכולים להתפשר על קילומטראז' גבוה ואוטו פחות סחיר כי כנראה יהיה אצלנו שנים ארוכות. תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 490 צפיות
אני מחפש רכב מסחרי קטן, בסגנון רומסטר או c3 פיקאסו שראיתי שלא קיימים יותר. אני יודע ששתיהן לא מוגדרות רשמית כמסחריות/טנדרונים, אבל בפועל מבחינת מרחב ופתח תא מטען זה עונה על הצרכים. איזה רכבים חדשים קיימים בסגנון? האם קיים רכב דיזל כזה? המסחריות הקטנות ברלינגו/קנגו וכו גדולות ויקרות מדי. תודה Sent from my SM-G980F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 551 צפיות
היי, אני לקראת החלפת הרכב שלי ואני מחפש רכב שיענה על הדרישות הבאות: 1. חסכון בדלק- אני נוסע 25-30 אלף קמ בשנה(דיזל/היברידי זה הכיוון) 2. נוחות- אני היום נוסע בסקודה פאביה 2012 ואשמח לרכב קצת יותר נוח. 3. גודל- אשמח לרכב בגדלים שבין הפאביה לאיזה טויוטה אוריס וכו(מעדיף מאוד מאוד מאוד מרכב האצ׳בק). 4. מהירות- הסעיף הכי פחות קריטי ושאין עליו דגש כמעט, אבל אם אפשר רכב מעט יותר זריז ומהיר מהפאביה(1.4 ידנית). אשמח לדגמים ושנתונים, מכוון למצוא רכב בשנתון 2015-16 אבל אם יש מציאה שחבל לפספס בשנתון 2013-14 אני אשקול זאת. תודה רבה לעוזרים
-
- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי, כרגע אני מחזיק ב 3008 פרימיום 2018, לצערי הרב בגלל מעבר לעבודה חדשה ורחוקה, אני נאלץ לוותר עליו. היום הייתי במגרש רכבים, לגבי קניית רכב חדש, רציתי קיה נירו EX היברידי, אבל איך שהבנתי (מכמה מקומות) שהוא חסר במלאי בכלל. הם המליצו לי שם על הנירו פלאג אין, אמרו שזה בדיוק אותו דבר כמו ה EX רק שיש לו עוד מנוע חשמלי נוסף (לי יש בעיה רצינית בלהטעין רכב, אין כוח לזה וזה לוקח המון זמן). זאת אומרת, שיש את מנוע הדלק, מנוע היברידי, ומנוע חשמלי נוסף, כך שאם אני לא רוצה להטעין אותו, אני עדיין אסע על רכב היברידי. האם דבר כזה קיים בכלל? כל הקטע שלי זה החסכון בדלק, יש לי יותר מ 180קמ נסיעה ביום. האם יש רכבים מומלצים בסגנון? (גיפון), ועד מחיר 155 אלף …
הודעה אחרונה מאת Violex, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם, יש ברשותי כיום הונדה סיוויק 1.5 טורבו (יולי 2018) ואני מתחיל לחפש לה מחליפה ראויה. הייתי בשמחה לוקח סיוויק חדשה אבל תנוחת הישיבה המאוד נמוכה עבור כולם די מפריעה לנו (מלבד הנהג שיכול להרים את הכסא לגובה סביר). בנוגע לדרישות: כח וזריזות זה משהו שחשוב לי מאוד, אשמח לרכב שיספק ביצועים בסדר גודל של הסיוויק הנוכחית. מבחינת אבזור - מערכות בטיחות אקטיביות ללא התקנות מקומיות. (תיקון סטייה מנתיב, בלימה אוטונומית, בקרת שיוט אדפטיבית, התראת רכב בשטח מת + תנועה חוצה וכדו'). בקרת אקלים (רצוי מפוצלת. אם יש פתחי מיזוג מאחור - מה טוב) אנדרואיד אוטו - חובה. כניסה והנעה ללא מפתח - רצוי מאוד. מראה: עדיפות למשהו מודרני עם נט…
הודעה אחרונה מאת Guy_25, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 579 צפיות
אנחנו רוצים לשדרג טויוטה קורולה ותיקה בקורולה חדשה. אנחנו נשמח ליהנות ממיטב הבטיחות האקטיבית שאפשר, הקילומטראז' לא אמור להיות גבוה במיוחד ושדרוגים אסטתיים פחות משמעותיים לנו. איך הקורולה החדשה באופן כללי? איזה מבין תתי הדגמים מומלץ? האם יש אופציה אטרקטיבית ל-0 ק"מ? תודה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 448 צפיות
שלום רב אשמח לשמוע את דעתכם. למשפחה 5נפשות כיסא בטיחות אחד מאחורה. רכב מומלץ שיהיה מרווח לילדים בוגרים מאחורה. התלבטות בין קיה ספורטאז' דיזל,סיטרואן c5, מיצובישי asx,נירו או איוניק. נוסעת בערך 15 אלף בשנה. מתחבטים בין0 קמ לליסינג פרטי תפעולי. יד שניה התייאשנו מהנסיון למצוא תודה
הודעה אחרונה מאת talid, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם מבקש המלצה לגיפ עד 30 אלף שקל הדרישות ממנו , עבירות סבירה בדרכי שטח לא סלולות . התנהגות כביש רגילה, לא צריך מאובזר ולא נוחות . נהג בודד לרוב . תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת חוש טכני סביר, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, בהמשך לחיפוש אחר רכב לזוג לנסיעות בעיר ולצפון בתקציב עד 20-25 בהמלצתכם התחלתי לחפש 208 וספארק ידניות שמתי לב על פיזו 308 סטיישן שנראה ומרגיש הרבה יותר מפנק ומאובזר...אך ראיתי בלוחות שהוחלף לו מנוע לכמה מהם..זה ריקול ידוע? האם כדאי להתעסק עם רכב שהוחלף לו מנוע במוסך מורשה לובינסקי? לדבריו המנוע חדש עם 0 ק"מ, האמנם? מצאתי מודעה על 308: 120 אלף ק"מ, יד 2, 2015, 1200 סמק 130 כ"ס, הוחלף מנוע לפני שנה, בעלות קודמת השכרה\חכר( לדבריו האוטו היה בליסינג פרטי ולא השכרה כללית) טופל רק במורשה ודורש 32 ולאחר מיקוח ירד ל25 אלף ש"ח.. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת הלוחש למכוניות, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 690 צפיות
צריך רכב משפחתי שגם יחזיק לנסיעות ארוכות, ויהיה חסכוני בדלק התקציב עד 35 אחרי יישור קו. ראיתי ביד 2 רנו מגאן פריוויליג דור 3 דיזל. מקריאה באינטרנט ראיתי שזה אותו מנוע של הפלואנס, מדובר בדגם הקצר ולא באסטייט. הרכב יד 1 פרטי עם 85 אלף קמ ועל פניו נראה לא רע. האם זה הרפתקה ששווה להכנס אליה? Sent from my SM-G960F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, התחלתי ליסינג פרטי בחברת Avis ולצערי הרכב החדש לא מתאים לצרכיי. האם ישנה אפשרות להחליף רכב (אפילו רכב עם שנתון מוקדם יותר) מבלי לספוג את הקנס שמצוין בחוזה? תודה, גיא
הודעה אחרונה מאת belior, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 6 אלף צפיות
מתלבט מאוד בין שני ג'יפונים היברידים, הטויוטה chr והיונדאי קונה. אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות בין הדגמים.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 523 צפיות
שלום לכולם , מתלבט לקנות שברולט אפיקה היא אמינה ? אהבתי את הנסיעה שלה
הודעה אחרונה מאת PriceDevil, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מתעניין בסאניונג טיבולי, שוקל גם את ה- XLV המוארך. ראיתי כי הם שניהם מצויידים במנועים בעלי אותו נפח 1.6 ליטר. אחד עם מנוע בנזין אטמוספרי והשני עם מנוע טורבו דיזל. האם המנועים הם של חברת מרצדס או חברה מוכרת אחרת או שמדובר על פיתוח של סאנגיונג? האם למישהו בפורום יש נסיון עם הרכב ויכול לשפוך קצת אור מבחינת אחזקה ואמינות לטווח הרחוק (לא מבחן קצר כפי שיש באתר). תודה
הודעה אחרונה מאת tomy669, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 558 צפיות
שלום לכל חברי הפורום, לאחר שהבת זוג לא הצליחה להסתדר עם הסקודה פאביה הידנית שברשותי (לצערי),החלטתי להחליף את הרכב לאוטומטי. אני מחפש רכב שיהיה חסכוני יחסית,יפגין אמינות גבוהה,יהיה שקט בשיוט במהירויות בין עירוניות,ושלפרקים יתגמל גם בחווית נהיגה כיפית כמה שניתן. מציין כי יש לי לעיתים לא נדירות נסיעות לא קצרות בכלל,ואני צפוי לגמוע כ-25,000 ק״מ בשנה. כמה אופציות שעברו לי בראש היו בין היתר הונדה סיוויק בגזרת המשפחתיות,ומאזדה 2 או פיג׳ו 208 בגזרת הסופרמיני. אשמח להצעות נוספות או להמלצות ודיס המלצות. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Gavrik,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,057 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Coresh
- IsraCar
- BoazB11
- ofer-1973
- DubelBoom
- avizaz
- גולדן191
- `Infinity
- benny-m
- EliC25
- Jef
- amosbmw