ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי! אשמח לקצת סדר בהתלבטויות הבאות שלי לפני קניית רכב. אתחיל ואומר- אני יודעת בדיוק מה אני רוצה. מחפשת דגם טויוטה יאריס או סוזוקי סוויפט, אוט׳ שנתונים 2015-2016, יד 1 מפרטי. אחרי סיקור יומיומי ביד2, מצאתי בעיקר סוכנים מחופשים לפרטיים, רכבים מהשכרה ועוד שלל תרחישים ( מוכרת את האוטו של בעלי, איפה פרסמתי? וכו׳). עכשיו, אני תוהה אם יש עוד אופציות מהימנות לרעוש רכבים עפ״י הפרמטרים שלי? רכבים מליסינג פרטי, יד 1, ניתן לבדוק אם זה עבר רק ידיים פרטיות? יש מגרשים אמינים ( לא חשוב איפה ) שמתעסקים ברכבים מידיים פרטיות? יש דרך לדעת כמה זמן הרכבים שכבו במגרש? תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת מנילה, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 648 צפיות
אהלן, אני נמצא בתהליך רכישת רכב מחברת ליסינג. יונדאי סונטה 2018. הרכב עם שריטה יפה בחלק הימני אחורי. מצ"ב תמונה. ממרחק של כמה מטרים לא שמים לב אליה. תיקון של השריטה יהיה על חשבון החברה לפני המסירה, בדרך של פחחות וצביעה. טוענים שהשריטה עמוקה לטיפול בדרך אחרת. יש לי כמובן אפשרות להגיד להם שלא לתקן. או לתקן בצורה יותר קוסמטית עם פוליש. החסרון בביצוע הצביעה כמובן שהחלק כולו ייצבע. זה יהיה על הצבע של הרכב המקורי, אולי ירידת ערך עקב צבע וכיוצ"ב. אולי גם יהיו פגיעות עקיפות ונזקים אחרים עקב התהליך. מה עושים? האם כדאי להגיד להם לצבוע או לא?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 484 צפיות
היום נוסעים בטויוטה פריוס 2008, מאוד צפוף מאחורה ל 2 בוסטרים וכסא תינוק (evenflow) מחפשים המלצות לרכב 5 נוסעים שיהיה מרווח מספיק לאכלס כסא תינוק + 2 בוסטרים דגש על בטיחות אמינות ותחזוקה בעלות סבירה.
הודעה אחרונה מאת המהיר הזהיר, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן, הייתי באחד מסחרי הרכב הידועים בארץ וביררתי לגבי הפיז'ו 3008 בצורה הישנה כי הדגם החדש יקר לי מאוד. הנציג של החברה אמר לי שלא כדאי לי ועדיף רכבים אחרים ונתן למשל את הפיקסו של סיטרואן, שזה אותה חברה. מה אתם יודעים על הרכב? מה הבעיה או בעיות שידועות?
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש v40 או s60 בתקציב של עד ~80K, מה שמכוון לשנים 2016-2018. יהיה נחמד לקנות s60 עם 245כ"ס אבל בהתחשב בנסיעות שלי (כלומר בישראל :)) גם T3 v40 עם 152 כ"ס תספיק. נראה שאין הרבה היצע ל-v40. ל-s60 יש יותר, אבל קשה למצוא אוטו עם קילומטרז' נמוך. מה המשמעות בעלות תחזוקה של קילומטרז' גבוה, נניח 130K לעומת 70K ? באיזה נקודות יש טיפולים יקרים ? אני מניח שאחזיק את האוטו לפחות 5 שנים, כנראה יותר, ואני נוסע פחות מ-5000 לשנה. תודה!
הודעה אחרונה מאת פנתסיליאה, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם ותודה על העזרה! משפחה של 3 ילדים קטנים - תינוקת (סלקל), שנתיים וחצי (כסא בטיחות), 4 וחצי (בוסטר). רוצים לקנות רכב של 7 מקומות - חדש או לא אבל שיחזיק לנו לפחות ל5 שנים. מוכן לשלם 30 א׳ מקדמה והשאיפה לשלם 1500 בחודש (אפילו ל60 חודשים). על אילו רכבים כדאי להסתכל? (אאוטלנדר, פריוס+, 5008, קודיאק, וכו׳)
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
-
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הגעתי למסקנה שמזדה 2 זה רכב שיענה על הצרכים שלי (פתחתי פה אשכול פעם). אני צריך אותו בעיקר לנסיעות בינעירוניות 1-2 בשבוע, לא יותר מזה. אני רווק ולכן הגודל הוא מספיק לי בהחלט. פחות קריטי לי הדלק, כי אני במילא לא אסע לעיתים קרובות, אך שהנסיעה תתרחש היא תיהיה כנראה ארוכה. אמינות ובטיחות חשוב לי. ניסתי ללכת לכמה סוכניות מוכרות ושם לא ראיתי מזדה 2 משומשת, אלא 0 קילומטר שהעלות היא 95 אלף ברמת גימור דינמיק. רציתי לשאול בהנחה ואין לי ידע ברכבים, אני לא מכיר מוסכים וכו' איך עליי להתנהל? האם אתם מכירים מישהו מומלץ שניתן להעזר בו (בתשלום כמובן). מצד אחד חבל על ירידת הערך, אין לי בעיה לקנות רכב 3-4 שנים על הכביש, אבל לא באלי "להדפק" בעסקה כי …
הודעה אחרונה מאת Lior_Django, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 527 צפיות
שלום, אשמח להכוונה אני מחפש לקנות רכב פנאי (קרוסאובר), יחסית חדש (שנת 2019 צפונה). צריך שיהיה אחד מהחברות הבאות: ניסן, סוברו, קיה, יונדאי. אני לא רוצה שהוא יהיה גדול ממש, וחשוב שיהיה חסכוני בדלק, ותיבת הילוכים אוטומטי. מבחינת תקציב אני גמיש אני פשוט צריך שהרכב יתאים לתנאים שרשמתי ממה שחיפשתי ראיתי את האופציות האלה : ניסן ג'וק ניסן קשקאי סובארו XV קיה נירו היברדי קיה ספורטאז יונדאי tucson יונדאי kona היברדי איזה רכב יכול להתאים ? תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אנחנו מחפשים להחליף את הרכב הראשי בבית ורוצים ג'יפון ידני. אנחנו זוג +2 וכלב. נוסעים כ18,000 בשנה. חשובים: בטיחות (פסיבית בעיקר, אבל גם אקטיבית זה פלוס), אמינות, מרווח. מעדיפים 2017 ומעלה ו80K ומטה. אבל גמישים בתקציב עבור משהו מתאים. שמנו עין על קאשקאי וקרוסאובר. יש עדיפות לאחד מהם מאיזשהי סיבה? איך האמינות של מנועי הטורבו שלהם? הבנתי ששל הקאשקאי יכול להיות בעייתי? אותו מנוע כמו בקליאו? רכבים שפסלנו: CRV ידנית - יקרה מידי אאוטלנדר ידני - גדול מידי, יקר מידי, מיושן מידי XV ידני - לא מוצאים בשנתונים הרלוונטיים וקצת חוששים מצפיפות, עגלתיות וצריכת דלק. תודה!
הודעה אחרונה מאת yev, -
-
- 8 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם אשמח לעצתכם בחיפוש דגמים מתאימים. אנחנו זוג + תינוק בן 1.5, בעתיד הקרוב נביא עוד ילד מחפש ג'יפון או ג'יפ קומפטי בתקציב של 120K, אפשר לגלוש טיפה אם צריך. שנתון החל מ2015 כזה שיש לו בגאז' שייתן מענה מספק (יכיל עגלה + טיולון + ניתן להנדס אותו בנסיעות לנופש עם מזוודות) אני נוסע הרבה לבד אז הייתי רוצה שהרכב יספק ביצועים טובים ביחס לסגמנט, חווית נהיגה כיפית בנוסף חשוב שיהיה דגם אמין כך שההתעסקות תהיה מינימלית ככל האפשר תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
היי חברים צהריים טובים מנסה למכור את הרכב הנוכחי בכדי לשדרג לרכב משפחתי, מה הדרכים הכי טובות לקבל את הכסף? עד עכשיו הסוחרים שדיברו איתי הציעו מזומן האם זה כדאי? אם אני הולך איתם להפקיד את הכסף לפני העברת בעלות זה עדיין בעייתי? ראיתי שהציעו צ'ק בנקאי אבל אין דרך ממש לדעת איזה צ'ק זה ואם לא זייפו את זה לא? מהתמונות בגוגל אין כל כך הבדל בין צ'ק רגיל לבנקאי העברת זה''ב הבנתי שזו גם דרך אבל אין לי לאומי רק פועלים ולא הבנתי איך למצוא את מספר הזה''ב . אודה לעזרתכם ומתנצל אם זה לא הפורום הנכון לפרסם בו.
הודעה אחרונה מאת kurko1992, -
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן לכולם רוצה לשתף בהצעה שקיבלתי לפני כמה ימים: שברולט קרוז LS 2012 יד 1 פרטית 64.000 ק"מ במצב מעולה. הבעלים שכן שלי בבניין ואני סומך עליו הוא הגון וישר, מתחייב על טיפולים בזמן במוסך מורשה מצהיר על אפס תקלות. על פניו נשמע פנטסטי לאור כך שהוא דורש 12.000. אממה, אנשים מזהירים אותי לא להתקרב! האם יש ממה לחשוש? תודה.
הודעה אחרונה מאת קרוז, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. ותודה מראש על העזרה. מחפש רכב שני. תקציב עד 50000 חשוב לי: 1. קילומטרז נמוך כמה שיותר 2. נוחות 3. אמינות פחות חשוב לי צריכת דלק, סחירות של הרכב. יכול למתוח את התקציב עוד קצת אם צריך
הודעה אחרונה מאת Hakarnaff, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב, מי אנחנו ? משפחה + תינוק בן חודשיים. איזה רכב מחפשים ? קומפקטי אך מרווח מבפנים עם תא מטען גדול, אמין ועם צריכת דלק טובה. תקציב ? 50,000 עד 70,000 שח. שנים ? 3-4 שנים על הכביש כלומר החל משנתונים 2017 - 2018 ואילך לכן רכבים כדוגמת טויטה ספייס ורסו או ניסן נוט לא באים בחשבון. חשבנו על הונדה ג'אז אבל החסרון הבולט שלה ממה שהבנו הוא שהמנוע לא חזק מספיק ואנחנו חוששים שהוא לא יסחב בעליות למשל. נשמע לשמוע על הצעות נוספות תודה
הודעה אחרונה מאת קובידון, -
-
- 6 עוקבים
- 17 תגובות
- 4 אלף צפיות
היי לכולם, מחפש לרכוש רכב, הדרישות שלי הן כאלה רכב ספורטיבי/לוק ספורטיבי עדיפות לידני חזק מבחינת ביצועים 3 דלתות גם בא בחשבון התקציב שלי נע בין 20-33 אלף רציתי לשמוע חוות דעת
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 667 צפיות
שלום, שוקלים לרכוש קיה פיקאנטו חדשה, GT Line מעט חוששים מחווית הנסיעה בכבישים מהירים.. לא מצפים לחוויה של רכב יוקרה כמובן ועדיין לא רוצים לסבול יותר מדי מרעידות, או רעש מנוע חזק כשמגיעים ל 100 , 110 קמ״ש. נשמח לשמוע דעתכם על הרכב באופן כללי ועל ההיבט הזה בפרט. תודה רבה 😊
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 614 צפיות
I once again asking for your support היי, אנחנו משפחה עם שלושה ילדים (בוסטר, בוסטר גב וכיסא תינוק) וטויוטה ספייס ורסו אחת. אנחנו מחפשים רכב עיקרי חדש ולהפוך את הטויוטה לרכב משני. התקציב שלנו הוא 40 אלף עם אפשרות למתיחה למעלה אבל ממש מעדיפים להוציא פחות. חשוב לנו המיקום במושב האחורי (ולכן חשבנו על c4 פיקאסו חמש מקומות אבל אנחנו לא סגורים על האמינות שלה), ואמינות. אנחנו פתוחים לרכבים ידניים ולכן חשבנו גם על הקשקאי או הקקטוס (ואולי דאסטר?) הרכב ייסע 100 קמ ביום בינעירוני נגד הפקקים כך שהוא צריך להיות מותאם ונוח לזה. נשמח לשמוע מה דעתכם לגבי הרכבים הספציפים האלה והאם יש אופציות אחרות שיכולות להתאים. תודה!
הודעה אחרונה מאת GR8Day, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 550 צפיות
טוב, אז תורי הגיע אני קורא שקט בפורום בשנים האחרונות ומאוד נהנה. לאחרונה, מחלחל בי הרצון להחליף את הרכב (להחליף זה מילה גדולה, אני נוהג על אלפא 147 שנת 2002 - במקום, זו המילה) אני מחפש רכב שיש בו איזה EDGE, איזו קיק שאין ברכבי הMAIN STREAM (עבורי). הדרישות שלי מהרכב: חזק - 200 ++ כ"ס מתנהג מצד אחד ונוח בצורה סבירה - לא בהכרח ברמת מסלול, אבל אני כן נהנה מכבישים מפותלים מאובזר ומפנק שיראה טוב - שיהיה לי כיף להתסכל עליו אחרי שיוצא ממנו ושבא לקראתו משפחה של 4 יכולה לשבת שם - זה לא הרכב הראשי, אך אני מעריך שיתכנו מצבים שכל המשפחה (4 נפשות) יכנסו לאוטו וזה צריך להיות בצורה סבירה מתקשר לסעיף 5 - לא 3 דלתות שנתון מ…
הודעה אחרונה מאת GR8Day, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שבוע טוב , בשישי האחרון אמא שלי קנתה (שריינה יותר נכון) רכב קיה פיקנטו 2018 מטריידמוביל פתח תקווה. אני מחפש בפתח תקווה מכון בדיקה אמין למחר לפני שאנחנו לוקחים את הרכב. תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי חברים נסגרנו על מחיר סופי ב''ה ואחרי שמכרנו את הרכב הקודם רכב משפחתי עד התקציב הנ''ל חשבון לנו בעיקר שיהיה מרווח+ חסכוני + אמין+בטיחותי חשבנו בעיקר על האיוניק שנת 2017 כי התקציב שלנו הוא עד 80 עדיפות לנמוך יותר היו כמה אופציות כמו kia forte/hundai elentra/hundai accent רכבי טיוטה היו גם אופציה כמו auris/coroloa אבל מחירון בשמיים אודה לעזרה בבחירת הרכב האופטימלי
הודעה אחרונה מאת הלוחש למכוניות, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים, אני מתעניין בפורד פומה הרכב החדש מבית פורד. מה אתם חושבים ?
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 476 צפיות
שלום לכולם, עיינתי רבות בפורום בקטיגוריה הרלוונטית ועל אף שליקטתי כמה עיצות נהדרות אשמח לחידודים נוספים: מחפשים רכב בקטיגוריית הסופר מיני, למשפחה עם 2 ילדים קטנים, המתגוררת במרכז תל אביב, דהיינו, בעיות חנייה קשות (הגודל כן קובע). מעבר לכך, אין חשיבות רבה לצריכת הדלק (נוסע מעט), או להתנהגות כביש, אך כן חשיבות רבה לאמינות (הכוונה היא להחזיקה 5-6 שנים לכל הפחות), למרווח יחסי, ולסגנון (היה מי שאמר שסטייל הוא התשובה לכל דבר). כרגע נוסע על סוויפט ישנה - 2011 - שהיא, למעט בעיית מזגן מתישה, אמינה ומצוינת, אך מהשיטוט בפורום נדמה ששמה של הסוויפט החדשה לא עולה כאופציה טובה בקטיגוריה (תוהה מדוע). כמו כן, שאלת המשך - האם כדאי לחפש יד שני…
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 459 צפיות
מחפש לרכוש רכב 7 מקומות נסועה נמוכה -בעיקר בתוך השכונה לעיתים רחוקות יוצא מהעיר אין צורך במרווח - מיועד ל 4 ילדים מתוכם רק 2 בכיסא תינוק נוחות גם פחות נושא מעדיף - אמין בטיחותי צריכת דלק סבירה (למרות הנסועה הנמוכה...) תקציב כ 20 K המליצו לי על מאזדה 5 שנתונים 2008-2010 אשמח לקבל חוות דעת או המלצות אחרות
הודעה אחרונה מאת אנונימי 25, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 518 צפיות
שלום. מתלבט בין שני הרכבים. יתרונות איווליטס אל מול הסיינה - 4*4 חסרונות איוולטיס - תא מטען קטן ביותר מחצי מהסיינה. מה אומרים?
הודעה אחרונה מאת avi 1234, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 500 צפיות
אני מתחבט לצורך רכישה בין מספר רכבים (שחלקם כבר כתבתי בשרשורים אחרים ). אחד מהם זה הרנו מגאן סטיישן עם מנוע בנזין. שנתון 2016 או 2017. הרכב נבחר לשקילה בגלל הצורך שלי במושב אחורי מרווח שיתאים לילד בגודל מבוגר + 2 ילדים בני כמעט 8 שעדיין על בוסטרים. התרשמתי ממבט כללי על הרכב שהמושב האחורי מרווח יותר ממשפחתיות קלאסיות אחרות. ניסיתי לחפש ברשת מידע "מפליל" שיסביר למה הרכב נמכר במחיר יחסית זול ולא מצאתי. רב ההתייחסויות, גם בפורום הזה, הם על גרסאת הדיזל. אשמח לדעת (יותר נכון שלא אשמח אבל זאת דרך כתיבה ) אילו מגרעות, מחלות וכאלה יש לו, שכדאי לי לקחת בחשבון אם אבחר בו לשרת אותי ואת משפחתי בשנים הקרובות.
הודעה אחרונה מאת stum, -
רכב 7 מקומות
מאת יאירי- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 581 צפיות
😗 שלום לכולם! אני מחפש לקנות רכב 7 מקומות וקצת מבולבל מה כדאי לי. ואם אתם ממליצים על הפורד sמקס
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן, אני שוקל לקנות את הרכב הנ"ל ואני מתחבט בין 2 הצעות שקיבלתי: 1. שנתון 2016, נסע 75 אלף ק"מ, יד 1 מפרטי, אחריות לשנה על גיר + מנוע בלבד 2. שנתון 2017, נסע 107 אלף ק"מ, יד 1 מליסינג, אחריות לשנה על 10 מכלולים (כולל כמובן מנוע וגיר). מה לדעתכם עדיף?
הודעה אחרונה מאת save, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי ושלם לכולם אשמח לחוות דעת לגבי קפצ'ור משנת 2014 ומעלה ועד 55000 ש"ח , דגם מומלץ , מחירי טיפולים , בעיות מוכרות , ונוחות . חשוב : בטיחות , נוחות , יציבות , צריכת דלק , תיבת הילוכים , ביקוש . לא חשוב : ביצועי מנוע (מ0-100) . אשמח לחוות דעת מקצועית , ויציבות מחירון . תודה לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת oispc2008, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 19 תגובות
- 4 אלף צפיות
היי, אני רוצה לקנות את הסיאט לאון FR 2021 אבל יש דבר אחד שגורם לי לחשוב כמה פעמים לפני שאני קונה וזה התחזוקה שמעתי מחבר שהתחזוקה שלה היא יקרה מאוד , יקרה בהגזמה האם זה נכון והאם כדאי לוותר על הסיאט לאון בשביל פגו 208 GT שהתחזוקה שלה פחות יקרה? מישהו יכול לעדכן אותי במחירים ביחס למכוניות אחרות ולמכוניות גרמניות בכללי? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת BRAVO30, -
-
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בוקר טוב, התייעצות לי אליכם .. אני נוהג על מאזדה 3 2.0 שנת 2009 כבר 7 שנים, הרכב מדהים, ללא תקלות אבל הגיע הזמן להשתדרג חפשתי רכב שיהיה מעניין ומצאתי סוברו אאוטבק 2017 יד ראשונה דרך חברת טריידאין (האוטו בבעלות פרטית) החשש היחיד הוא כמות הק"מ הגבוהה ב4 שנים (קרוב ל25 בשנה) אשמח לשמוע תגובות (הרכב טרם נלקח לבדיקה)
הודעה אחרונה מאת דלט2078,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 949 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לב טוב
- itzik123
- sperial
- SlowRide
- Jeka88
- WE988244
- BioS
- danbr
- אליה
- אורי מ.
- chilcom
- srool