ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לקחתי היום את הרכב לבדיקה הרכב זה סקודה אוקטביה 2016 המחירון שלה 65 אלף הבדיקה לא יצאה משהו והסכמנו על מחיר 47 אלף מה אתם חושבים שווה לקחת?שימו לב לתוצאות הבדיקה יש פגיעה בשאסי ויש ירידת ערך מה זה אומר בידיוק ירידת ערך?כי הורדתי אותו על במחיר האם עדיין שווה לקחת או לא להתקרב?מבחינת בטיחות יש ממה להיזהר?
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 5 אלף צפיות
היי, אני שוקל להשתדרג לv40 מהסיוויק שלי, התקציב הוא סביב ה60-70k חשוב לי שהרכב יהיה יותר איכותי ומהנה ובגלל זה חשבתי על הוי40 יש לי 2 אופציות בקנה כרגע 2014 t4 1.6 יד 3 עם 65 אלף קמ דגם אר דיזיין עם כל התוספות שיש (גג פנורמי וכו) ב58 אלף שח 2017 1.5 t3 יד 2 עם 50 אלף קמ הדגם הפשוט יחסית ב68 אלף שח הבנתי שה1.6 הרבה פחות אמינות - האם זה נכון? והאם לדגמים החדשים של ה1.5 יש ״מחלות״ ידועות? תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת nath, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חשוב : בטיחות, אמינות, נוחות, ישיבה גבוהה, תחושת בטחון היקפי חשבתי על : סיטרואן C5 , פיג'ו 3008 אשמח להמלצות וגם ממה להתרחק, תקציב עד 170K
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 676 צפיות
מה שאני מחפש זה רכב אמין. נקודה. אני ממש משתגע כל פעם שיש תקלה באוטו. אני מחפש רכב מעל 2012 לפחות. יש בבית קורולה 2008 ואני לא מסוגל לנסוע בו... (כנראה שאני מפונק ... סורי.) יש עוד רכבים אמינים חוץ מקורולה ? כאילו, בטוח שיש, רק אני לא מכיר... אולי אחד כזה אני יצליח לדוג במחיר שלי ? עד כמה קילומטראז' / ידיים, רכב עוד לא עושה בעיות? כאילו, אם אני קונה אופל אסטרה (לדוגמה), עם קילומטראז' נמוך ושנתון גבוה מיד שלישית נניח אז הוא לא יעשה בעיות, נכון? נראה לי שאני יעדיף לקנות במגרש ולא מפרטי, כדי לקבל אחריות, זה חכם ? תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת daniel204, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 663 צפיות
שלום לכולם , התייעצתי כאן חודש שעבר בנוגע לרכב במחצית מהתקציב ובהתייעצות עם מספר מכרים החלטתי שעדיף באמת להשקיע יותר, אז אני מחפש רכב עד איזור ה15K אני רואה כרגע 3 אופציות ריאליות: פנדה ידנית איזור 2012-2014 פונטו גרנדה/איבו ידנית איזור 2012 סוזוקי אלטו ידנית איזור 2012 הדרישות שלי בגדול זה בראש ובראשונה אמינות וחסכוניות. לאחר מכן, אך בחשיבות פחותה מאוד: בטיחות מראה (פחות מדבר על הצורה, יותר הכוונה שייראה יחסית מודרני ולא עגלה ישנה לכן מעדיף לא לגעת בפנדה 2008 לדוגמא) נוחות נהיגה (ישומש בעיקר בעיר אבל עדיין) אשמח לשמוע דעות והצעות חדשות, תודה לכולם ושתהיה שבת שלום
הודעה אחרונה מאת nepet, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
3008 בנזין 1200 active pack הרכב לאשתי ולא ימכר ב3-4 שנים הקרובות. 0 קמ קיבלתי הצעה של 146,000 כולל רישוי +טיפול ראשון מתנה. זמינות עוד 3 ימים. יבואן רשמי 160,000 כולל רישוי זמינות עוד חודש לפחות. מתלבט בין ההצעות..
הודעה אחרונה מאת nepet, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 507 צפיות
היי אני מחפש רכב בנזין מרווח עד 10000 שח וראיתי שהויואנט נמכר במחירים ממש נמוכים. שווה לקנות יד שניה או לחפש משהו אחרכמו מאזדה MPV יד שניה תקציב עד 10000!
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום וברכה, כיום יש לנו קורולה . אחד הפיצ'רים הנוחים הוא בקרת שיוט, התפעול של בקרת השיוט מאוד אינטואיטיבי ונוח . הייתי רוצה להתייעץ עם חברי הפורום לגבי רכבים חדשים בתקציב עד 160 אש"ח בהם בקרת השיוט שודרגה לאדפטיבית עם יכולת נהיגה בפקקים . הנושא די מבלבל אותי . עד כמה הנהיגה בפקקים עם בקרת השיוט נוחה ומדוייקת ? אני כמובן לא הולך לסמוך על מערכת אלקטרונית שתנהג במקומי , מצד שני ,נראה לי די נוח שבפקק הרכב שלי יידע להתנהל עצמאית - להאט,לעצור ולהתחיל בנסיעה מחדש רק כאשר הרכב "המוביל" החל בנסיעה. חשבתי על ג'יפונים קטנים (B-SUV) ללא גיר רובוטי כמו מאזדה CX30 ,פורד אקטיב-X או משפחתית קומפקטית -אפשר אפילו מעט יותר קטנה מהקורולה. ראינו…
הודעה אחרונה מאת Uri-V, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
האם יש הבדל בין גיר רובוטי כפול מצמדים שנקרא DSG(פולקסווגן) לבין גיר כפול מצמדים של יונדאי שנקרא DCT? או שזה אותו גיר רק בשמות שונים.
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי חברים, אני רציתי לרכוש פגו 2008 שנת 2018 מחברת ליסינג . כולם הזהירו אותי מאמינות הרכב ושהוא טוב לשנתיים ואחר כך מתחילות בעיות והתעסקות עם מוסכים . האם זה נכון? האם כדאי לרכוש או לא?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, האם קיה סיד סטיישן סחירה? האם זה אוטו עם ביקוש כיום, ועם שוק טוב ? תודה
הודעה אחרונה מאת yaya70, -
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, חקרתי קצת בנוגע לרכב (בעיקר ביקורות ביוטיוב) - לכאורה ניראה שכולם התלהבו ממנו. המרחק בין טעינות 260 ק"מ (אמיתי 230) - מתאים לי, אני נוסע כ-30 ק"מ ביום, (לעבודה וחזרה) ואולי פעם בשנה אילת או צפון. המחיר 129K - מתאים (יש אפילו מבצע מימון ללא ריבית) 5 שנים אחריות ו-8 שנים על הסוללה. התקנת עמדת טעינה בחניה בחינם השאלות שנשארו לי פתוחות - 1. האם מישהו נתקל/מכיר תקלות ברכב הספציפי הזה. 2. עלויות של טיפולים - רשום טיפול כל שנה או 24,000 ק"מ, אבל מה יש לעשות וכמה זה עולה אם אין החלפת שמן + פילטר שמן ? 3.עוד משהו שיש למישהו להגיד לפני הזמנה ? תודה רבה לעוזרים נ.ב ניסיתי לחפש בפור…
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי חברים לאחר התבלטויות רבות הצלחנו למצוא ''מציאה'' ומצאנו רכב שנת 2018 שעבר 69 אלף קילומטר בחברת הליסינג שכנראה נהגו בו יותר מנהג אחד, לפי הבדיקה של חברת הליסינג רק הצמיגים וקצת מכות יש שם מצ''ב תמונה ברישיון רכב נרשם ש ב 2/2020 הוא עמד על 51 אלף קילומטר האם לדעתכם זה שימוש סביר ברכב או שטחנו אותו על פניו? בחישוב מהיר 23 אלף קילומטר בשנה אשתדל לעלות את התמונה של המכון בדיקה מחר בשביל חוות הדעת שלכם . תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת t830king, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 509 צפיות
מדובר על אישה בת 60 עם בעיות גב רציניות, שצריכה את הרכב לראות את הנכדים והילדים בעיקר מדי פעם. מה שהכי חשוב שהרכב לא ירגיש את כל הקפיצות של הכביש ושפנים הרכב יהיה מרווח. תקציב עד 30 אלף אוטומט תודה לעזרה
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רווק סטודטנט נסיעות בין עירוניות בעיקר ירושליים-> מרכז ראיתי את האוטו הזה: סיאט ארונה 2018 והוא סקרן אותי, והבנתי שהוא עשוי להתאים גם לייחידים האם שווה לקחת רכב בתקציב הזה, כרכב ראשון, מה דעתכם על אמינות הרכב(כל הקטע של הגיר סיאט איביזה ובכללי משהו השתנה?) הסתכלתי על מאזדה 2 פחות נהנתי מהנסיעה עליה בנסיעת מבחן הרגשתי צפיפות, ונוקשות בנהיגה והחלטתי שאני מוכן להשקיע קצת יותר כסף בשביל חווית נסיעת יותר טובה אשמח לשמוע את דעתכם
הודעה אחרונה מאת Crazy motorcycle, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 464 צפיות
שבוע טוב, לאחרונה התחלתי לחפש רכב לבנות המשפחה ויש התלבטות עקרונית מה נכון - בהנחה שמדובר רק ברכבים עם 4 כוכבי בטיחות לפחות - האם רכב משפחתי/משפחתי קומפקטי בן 4-6 שנים ללא בטיחות אקטיבית (בלימה אוטונמית, בקרה אדפטיבית וכיו"ב), או לשלם יותר ולקחת רכב מיני/קטן בן שנה/שנתיים שיש בו את החיישנים הללו אך יש בו פחות מרחב פח....... (דהיינו לצורך הדוגמא ספייססטאר בן שנה או I30/קיה פורטה בן 5 ) שאלה פילוסופית שעלתה במשפחה בסוף השבוע. נימוקים לכאן ולכאן יתקבלו בשמחה!
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רכב שישמש אותי לנסיעות פעם-פעמיים בשבוע (הורים/סידורים) ומרבית השבוע לא יהיה בשימוש. חשוב לי שהרכב יהיה נח בנסיעה ולכן אני מעדיף סופר מיני ולא מיני (איטי, בסיסי) כמו למשל קיה פיקנטו. מבדיקה ביד 2 הגעתי למספר רכבים והיום בדקתי רנו קליאו 2013 1149 אקספרסיון. כמה דברים שאשמח להתייחסות שלכם (קראתי את הפוסטים על הרכב): 1. צריך להחליף רצועת טיימינג (נאמר לי שזה ב-90K או לאחר 6 שנים. הרכב עוד לא הגיע ל-90K ולכן לא הוחלף). מה העלות של זה והאם זה סביר שהרכב בן 8 שנים ועדיין לא הוחלפה הרצועה? 2. כשבדקתי את הרכיבים במכסה המנוע היה משהו נוזלי שאבקש מהמכון לבדוק ולהתייחס. מלבד זאת, הכל נראה תקין (אם כי, אני לא מגדיר את עצמי כמבין). 3. אנ…
הודעה אחרונה מאת yrn, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 846 צפיות
היי, מתלבט איזה מכונית לקנות... הדברים שאני צריך במכונית הם : 5 מקומות (עם 4 דלתות) מכונת אמינה שלא צריכה מוסך כל שבוע, שלא מאבדת מהערך כל הזמן כמות כוח סבירה (שהמכונית לא תהיה חלשה) בסביבות 170 ומעלה לא ארוכה מדי אני יודע שאלו הרבה דרישות אבל אשמח אם מישהו ימליץ על משהו, יהיה נחמד שהמכונית תהיה לא משעממת. כרגע ראינו אלפא רומיאו גולייטה תלתן ירוק, אבל היא גם מאבדת מהערך וגם קילומטראז' גבוה לאלפה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת online, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מתלבט בין טויוטה יאריס שנת 2015 או יונדאי I20 שנת 2015? רצוי גם להסביר את הבחירה שלכם.
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם! אני רווק שרוב הנסיעות הם לעבודה (רוב הנסיעה היא בין עירונית) אבל מידי פעם גם לוקח את הרכב לטיולים או נסיעות ארוכות בין עירוניות. בממוצע אני נוסע בערך 20K בשנה לכן צריכת דלק פחות חשובה לי (בערך 90% בין עירוני) כרגע נוסע על שרבולט אוואו 2007 ידנית על סף גסיסה, קניתי אותו לפני שהתחלתי לעבוד לפני חמש שנים(היה ממש זול) אבל האיכות שלו נוראית.... רועש, לא נוח, חלש .... מצד שני הוא לא עשה לי הרבה בעיות בחמש שנים שהוא איתי והחלפים\טיפולים היו ממש זולים (וגם ידני שמאוד נהנתי ממנו) מחפש כרגע לקנות רכב יד שניה עד 30K (יכול לעלות מעט אם יוצא כדאי) אני בדילמה לגבי איזה רכב לקנות כבר תקופה מה חשוב לי (לפי סדר): אמין, bang for your back *אין לי בעי…
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחיר דיי זהה, הפגו מפנקת יותר, האטקה יותר זריזה.. מי עדיפה לדעתכם? מי תשמור טוב יותר על ערכה? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ronrcz, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים יקרים לאחרונה התחלתי להתעניין שוב ברכבי SUV כמו הטוסון החדש / 3008/ C5 אני מאוד מתחבר לחידוש טכנולוגי אבל מאוד קשור לאמניות ושקט נפשי. מישהו פה בקהל יכול להגיד מהחווה דעת שלו לגבי המנוע 1.6T ותיבת DCT בטוסון מבכינת אמינות ? או אולי כדי לחכות לדגם ההייבריד ? אני מאור אוהב את הרכב הזה ורמת טכנולוגיה בו עלית מאוד ושופרה באיכות . רכבים נוספים שכן הצליחו לשב את תשומת ליבי זה ה3008 מנוע 1.5/1.6 ( נקבע כבר נסיע ) עכשיו שם זה תיבה 8 פלנטרי זה מעולה לי נכון לגבי הC5 . ממש מבולבל כולם טובים .
הודעה אחרונה מאת ronrcz, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 9 תגובות
- 888 צפיות
היי, ההורים שלי רוצים לקנות רכב חדש, הם רוצים לנסות לעבור למין "גיפון" מרכב נמוך. הם ראו הונדה (CRV) ומאזדה אך לא התרשמו במיוחד. ההמלצות שהם קיבלו הם על מיצובישי, טויוטה, ופגו (3008). מה אתם ממליצים? בפרט איזה דגמים? (איך הדגם ראב4 של טויוטה)? מה שחשוב זה מנוע חזק, נסיעה רכה (כמה שיותר לא להרגיש את הכביש/כביש עפר, וכל בור קטן שמופיע), כמובן שאמינות ומחיר שמשתלם יחסית למחיר (יד ראשונה).
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות יונדאי קונה חדשה ומתלבט בין ה 1.6T(הדגם החדש) לבין ההיברידי. לשם הדיון, נתמקד רק גדאיות מבחינת תחזוקה ודלק ולא מבחינת איזה פית'רים יש בכל אחד מהדגמים). הנסועה השנתית ברכב היא סביב 10000 ק"מ בשנה ורובה בנסיעה עירונית (בערך אלת לשבועיים יש נסיע בין עירונית של 150 ק"מ). הנציג בחברה אומר שיותר כדאי ה 1.6T בגלל שאני לא נוסע הרבה מחוץ לעיר והסולה לא תיטען מספיק כדי לחסוך בדלק. לפי מה שידוע לי , הסוללה נטענת גם בנסיעה וגם בבלימה. ההפרש במחיר הרכב הוא סביב 7000 ש"ח. אשמח לדעותיכם
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 503 צפיות
ערב טוב, במסגרת חיפושיי אחר סופרמיני, הוצעה לי אופל קורסה אוטומט 1400. אני יודע שאין שוק לרכב אבל הוא מציע חבילה לא רעה ביחס למחיר. אבל אני מוטרד מאמינות המנוע והגיר. בשנתון זה הרכב אם אינני טועה היה בחסות GM עדיין ולכן השאלה היא אם המנוע והגיר מקורם ביחידות של GM שמותקנות ברכבי שברולט -דייהו ואז פחות אטרקטיבי - או שמדובר במנוע וגיר ממוצא גרמני ואו אחר ואז אולי אפשר לסמוך עליהן (בהנחה כמובן שטופלו כנדרש) אשמח לתובנות והבהרות ממי שמכיר, תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת online, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, בעוד כחודשיים אני מסיים את עסקת הליסינג על הקיה פיקנטו שברשותי (סיפור ארוך למה בכלל לקחתי את העסקה הזו, אבל זה כבר לנושא אחר...) קיימת בפני אופציה לרכוש את הרכב, כאמור אני יד 00 הרכב כרגע עם 70 אלף קמ, מודל עלייה לכביש 06/2018 דגם LX (פחות מאובזר) ב 40 אלף ש"ח (לפני נסיונות משא ומתן). אך בגלל שהילדים שלי יחסית גדולים (12 ו 9) הרכב לא ממש "משפחתי" עבורנו, ולא הכי נוח לנסיעות בין עירוניות בהרכב מלא (אנו מתגוררים בקיבוץ, לכן כל הנסיעות שלנו הם בעצם בין עירוניות). אני מתלבט האם לחפש רכב אחר סביב אותו התקציב, ובכלל אילו אופציות יש ברשותי? או להישאר עם הקיה שאני יודע שלא היו תאונות, שום תקלות או תיקונים מיוחדים במוסך וכו. …
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 772 צפיות
היי אני מעוניין לקנות יונדאי אלנטרה ומצאתי רכב ביד 2 עם קילומטראז יחסית נמוך לשנה (שנת 2016 והקילומטר עומד על 92000 בערך) ברכב יש תאונה קטנה מקדימה שמצריכה תיקון פגוש (בדקתי ואם אני מחליף פגוש קדמי זה עולה 2500 שקל) חוץ מזה לקחתי אותו לבדיקה ובבדיקה נאמר לי כי הרדיאטור מעוך (יכול להיות כתוצאה מהמכה) אבל נאמר לי שאין נזילה דרכו. מה אתם אומרים שווה לקחת את האוטו? חוץ מזה הרכב במצב מכני טוב לפי הבודק צמיגים חדשים מצבר חדש נראה טוב והמחירון שלו 58000 וסגרתי איתו על 48000 והתיקונים עליי. מצ״ב טופס הבדיקה:
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 609 צפיות
שלום לכולם, מחפש לקנות SUV של 7 מקומות. זוג + 3 ילדים בגילאים של 6 10 ו12 מעדיף אוטו חדש (או 0 קילומטר) אבל אפשר עד 3 שנים. בגדול הרכב ישמש לנסיעות בעיר עבור המשפחה תוך אפשרות להסיע עוד אדם או שניים במקרה הצורך מדי פעם. בנוסף לאחרונה הגברנו את תדירות טיולי הקמפניג שלנו כאשר פעם בכמה שבועות אנחנו שמחים לצאת לצאת לקמפינג פשוט ללא צורך ביכולות שטח מיוחדות. מחפש באזור של עד 200 אלף והתמקדתי בניסאן אקסטרייל, מיצובישי אאוטלנדר, סקודה קודיאק ופגו 5008. הילדים נורא התלהבו מהמרווח פנים בפג'ו והמהעובדה ששורת המושבים השנייה מכילה שלוש מושבים נפרדים, ופחות התלהבו מהמכוניות האחרות עקב כך. רציתי לשמוע קצת דעות על הנושא וכמו כן הייתי שמח …
הודעה אחרונה מאת Segway7, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 591 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין ברכישת רכב משפחתי אמין עד 80 אלף ש"ח. מה שארצה שיהיה בו זה אמינות גבוה, תוך שמירה על חסכון בדלק. מעבר לכך אם יכנס בתקציב בקרת שיוט אדפטיבית, כניסה והנעה בלי מפתח זה יהיה מעולה. ראיתי שני רכבים שאהבתי, יונדאי איוניק 17'. או רנו גראנד קופה רמת גימור אינטנס מנוע 1.2 18' טורבו בנזין. אשמח לחוות דעתכם! תודה.
הודעה אחרונה מאת Salbert, -
-
רכב להסעת נכים
מאת gomo- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 529 צפיות
שלום 2 אופציות של קרייזלר לפני - Touring-X - שנת 2011, K107 ק"מ (190 כ"ס) עולה 41 אלף Touring - שנת 2012 , K145 ק"מ (270 כ"ס) עולה 45 אלף ייתר הפרמטרים די זהים ושניהם רכבים שמורים וכו'.. ראיתי שיש הבדל בניהם בכ"ס 270 לעומת 190 . מה המשמעות? האם כדאי להשקיע עוד כמה אלפים (כ 4000) וללכת על ה Touring עם היותר כ"ס ? הרכב לא יסע הרבה. נועד לנייד נכה בנסיעות בודדות וקצרות. האם יש הבדלים נוספים בין הדגמים? כל עזרה תתקבל בברכה תודה.
הודעה אחרונה מאת איזהו חכם הלומד מכל אדם..,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,057 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Coresh
- IsraCar
- BoazB11
- ofer-1973
- DubelBoom
- avizaz
- גולדן191
- `Infinity
- benny-m
- EliC25
- Jef
- amosbmw