Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מחפש רכב בנזין מרווח עד 10000 שח וראיתי שהויואנט נמכר במחירים ממש נמוכים. שווה לקנות יד שניה או לחפש משהו אחרכמו מאזדה MPV יד שניה

תקציב עד 10000!

פורסם (נערך)

ממליץ להתרחק מהויואנט, האוטו צורך דלק רב, עקב מנוע 2000 המפיק רק 121 כוחות סוס שזה נמוך יחסית, האוטו גבוה ורחב ולמרות זאת יש לו חמישה מקומות בלבד, נוטה לתקלות בגיר, חשמל. ראש מנוע. היה לי כזה בעבר ולא נהניתי בכלל!.

מאזדה MPV שתיינית גם כן, אבל אפשר לחפש בהנעה על גז גפ"מ, אשמח לעזור לך בפניה בהודעה לפרטי דרך האתר.

עריכה אחרונה על ידי המחליף

משתדל לעזור

פורסם
לפני 5 דקות, המחליף כתב:

ממליץ להתרחק מהויואנט, האוטו צורך דלק רב, עקב מנוע 2000 המפיק רק 121 כוחות סוס שזה נמוך יחסית, האוטו גבוה ורחב ולמרות זאת יש לו חמישה מקומות בלבד, נוטה לתקלות בגיר, חשמל. ראש מנוע. היה לי כזה בעבר ולא נהניתי בכלל!.

מאזדה MPV שתיינית גם כן, אבל אפשר לחפש בהנעה על גז גפ"מ, אשמח לעזור לך בפניה בהודעה לפרטי דרך האתר.

היי בגלל שאני חדש באתר איני יכול לשלוח הודעה פרטית עדיין. אתה ממליץ על משהו אחר? אולי פרטנר או ברלינגו? מחפש משהו עם בגאז גדול אם רוצים להעמיס דברים קצת על האוטו אבל שהתקציב לא יעבור את ה10000

פורסם

ב-10000 ש"ח אוטו לעבודה - אתה בעיקר תקנה צרוך של מישהו ברלינגו/פרטנר בתקציב הזה יהיו טחונים עד דק ורק ייצרו לך הוצאות.

בתקציב הזה אתה צריך להתרכז בכלי רכב מטופלים, זה הרבה יותר קריטי ממוניטין כזה או אחר של דגם מסויים.

בתקציב הזה כבר אפשר למצוא פורד פוקוס סטיישן מ-2009 מכונית פשוטה, מרווחת ודי אמינה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

עוד נקודה: תא מטען בויואנט הוא ממש קטן ביחס לגודלו, ולכן לא מתאים..

בגאז גדול יש לך גם בסקודה אוקטביה(ספייס או אפילו הצבק 5 דלתות)  וגם בסקודה פאביה, יש היצע גדול, דיזל ובנזין ידני ואוטומט.

יש גם סקודה רומסטר גבוהה הדומה למסחרית קצת.. עם תא מטען ענק, המצוי בשוק הוא 1.6 אוטו' אבל יש גם 1.2 טורבו, המחירים שלהם לא גבוהים.

ממליץ לך לעבור על הקישור:

yad2.co.il/vehicles/private-cars?manufacturer=31&model=276,1759,1731,1285&year=2008-2013&price=90-9500

עריכה אחרונה על ידי המחליף

משתדל לעזור

פורסם

שוב כפי שאמרו כאן גם מנסיון אישי ממש לא (ואצלי הוא עוד היה בליסינג בזמנו והוחזר מוקדם אחרי חודשיים).

רומסטאר 1.6, ניסן נוט, סטיישנים למינהם (B4 אם תמצא מרווחת מאוד).

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...