ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 796 צפיות
אהלן, אמא שלי לא נהגה כבר 14 שנה (מאז שעברה טסט). אחרי שהיא עשתה מספר שיעורי נהיגה בשנית, היא חוזרת לכביש שוב. מה היא רוצה: 1. לא רכב נמוך (מיני יורד מהפרק), אבל גם לא ג'יפ. נראה לי שהכי כדאי זה רכב פנאי קטן / סופר מיני 2. שלא יזלול דלק, אבל לא חייב להיות חסכוני. 3. 2018 ומעלה. 4. מחיר- גמיש. 70K-100K 5. הכי חשוב- בטיחות. מערכת בלימה אוטונומית, מצלמות וחיישני רוורס. עדיפות למזהה שטחים מתים (נורה שמסמנת האם אפשר לעבור נתיב בבטחה)- יש כזו להבנתי בסיטרואן C3. אני מודע לזה שאולי כדאי להתחיל עם רכב ישן יחסית, אבל יש לה ביטוח רכב בסכום גבוה יחסית מהעבודה. אז אני פחות מודאג מזה. _________________ אני מתלבט בין כמה רכבי פנאי קטנים - סיטרואן C3, סקודה קאמיק,…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 705 צפיות
ערב טוב לחברי הקהילה, אני מעוניין לרכוש רכב מפנק ("מנהלים" או משהו בסגנון) מ2014 ואילך ובתקציב עד 60-70 אלף. דרישות: אמין ומצד שני שלא ישחט אותי מדי בטיפולים. חשבתי על סופרב אבל לא מעט מתלוננים על בעיות גיר וכאלה. מה דעתכם על וולוו? אשמח לקבל חווד על דגמים ושנים ספציפיות. (אם יש רעיונות לרכבים אחרים אשמח לשמוע גם)
הודעה אחרונה מאת ILAN2CV, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום רב, מתלבט לפני קניית רכב חדש. כוונות: רכב ל-6 שנים לפחות (אמין). שני ילדים קטנים + כלב. מרווח מאחורה עם בגאז גדול. חסכוני בדלק + אבזור בטיחות. 17 אלף קמ בשנה. חצי עירוני /בינעירוני. תקציב 150 מתחברים לסגמנט של סטיישן אבל לא שוללים רכב פנאי בתקציב. דגמים מעניינים שראינו הם: אוקטביה סטיישן/פורד אקטיב טורר/ קאיה סיד סטיישן החדשה. מה חסרונות של הפורד? לא מכיר את החברה מספיק. האם יש מה לחשוש מעט מהDSG 7 של האוקטביה למשך 6 שנות אחזקה? קאיה סיד ללא מערכת שיוט מסתגלת.. האם יש מכונית מומלצת אחרת? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת tepic, -
-
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, ממש אשמח לשמוע תשובות של כן ולא ואם אפשר, מבלי לתת אופציות של רכבים עם תמורה טובה יותר כי כרגע זה לא האישיו. הייתם קונים... טויוטה יאריס, Sol, 2013 , יד 1 ( נהגת יחידה, קנתה מהחברה), היסטוריית טיפולים מלאה ( טופל בזמן לפי הוראות יצרן במוסך מורשה), חיצונית ללא פגמים, במצב מכני מצוין ב... 41,000 ש״ח? הערות- ברור שמוסך מורשה זה לא חזות הכל, ברור שיש רכבים במחיר זהה בשנתונים טובים יותר. ברור. אשמח להתיחסות אובייקטיבית. עוד אציין, רוכש הערכה מעונין ברכב סולידי ל5 שנים לפחות. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אהלן חברים, אני לפני החלפת רכב, הבנתי מהמוכר שהרכב עדיין משועבד. אני קצת קלולס בעניין ואשמח לעצת המומחים כאן - זאת עסקה שנדונה לכישלון? מה השלבים, על מה עליי להקפיד? עקב אילוצי המוכר (רילוקיישן לחו"ל) - יש סיכוי להשלים רכישה בתוך שבוע? (בדיקה, הורדת שיעבוד והעברת בעלות). כמה זמן בעצם לוקח הליך הורדת השעבוד? שמעתי שזה סרט.. אשמח לדעתכם הכנה.
הודעה אחרונה מאת BeBest, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מברר על רכב זול בלי הרבה תיקונים ואמין עד 10,000ש"ח מה ממולץ וחליפים לא יקרים
הודעה אחרונה מאת PASHUT, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 585 צפיות
למשפחה צעירה (זוג + קטנצ'יק). בעיקר נסיעות קצרות לרכבת (15 ק"מ). תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת akivas, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 589 צפיות
היי חברים, אני בן 21, רווק מחפש רכב אוטמטי שישמש לפעמיים בשבוע נסיעה בין עירונית (130 קמ הלוך חזור) ושאר הפעמים נסיעות קצרות בעיר הכי חשוב לי אמינות - אני קורא כבר תקופה על דגמים ונראה כיאלו רוב הרכבים עם בעיות גיר מנוע כאלו ואחרות חשוב לי אחר כך ביטחות ושיסחוב את העליות לירושלים תקציב עד 30 אלף אבל גמיש למעלה אם צריך תודה למי שעוזררר
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי לכולם, הציעו לי בחברת ליסינג, מיצובישי ספייס סטאר 2019, מליסינג נהג יחיד, קמ 14 אלף, במחיר של 57500. בעיסקה הזאת אני משלם 42 אלף ומוסר את הרכב שלי. אותה המיצובישי כאפס קמ, מציעים לי ב 62 אלף + למסור את הרכב שלי. מה הייתם מעדיפים? שווה את ההפרש ? ולמה ניראה לי שבעסקת אפס קמ הערך של הרכב שלי (זה שאני מוסר) צונח פלאים??
הודעה אחרונה מאת vicom, -
-
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז ככה, חבר ביקש שאתן לא המלצה על רכב. כרגע הוא נוסע על לנסר בת 15 כעניין "זמני". הרכב ישמש אותו ואת אשתו ל2-3 נסיעות בשבוע ובעיקר מחוץ לעיר (כ15,000 קמ' בשנה) מעבר לכך אין דרישות מיוחדות: -צריכת דלק סבירה -אחזקה סבירה -שיראה טוב אבל לא של ער%@#. חובה: אוטומט. *מתכונן להחזיק את הרכב 4 שנים בערך. הוא אמר שהוא רוצה לקנות רכב, אבל להתפנק ולא לקנות רכב סטנדרטי. כמובן הוא חשב לקנות איזה ג'יפון (קיה נירו או משהו), מיותר לציין שפינוק אין פה וזה הכי סטנדרטי שיש. אני אשיתי לא אוהב את אופנת הג'יפונים (יורד לשטח/שבילים? קנה 4X4. לא יורד לשטח/שבילים, אז למה?!) מפה לשם, אמרתי לו שלדעתי וולוו…
הודעה אחרונה מאת alex321, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 2 תגובות
- 543 צפיות
תקציב: 15,000 דרישות: *אמין- לא רוצה לבלות במוסך, ואם כן שהחלקים לא יהיו יקרים מדי) *אוטומט *חסכוני בדלק שימוש שלי: אוטו לרוב ליציאות ובילויים.. נסיעות לרוב בתוך העיר(לעיתים רחוקות גם לאילת אבל לא קריטי). תשלחו כמה שיותר מכוניות בבקשה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, הרכב המדובר הינו סיטרואן C4 שנת 2016 מנוע 1.2 טורבו. יד ראשונה מטופלת במוסך מורשה. בעל הרכב עדכן אותי בע"פ שהוחלף מנוע ברכב (מצויין גם בהיסטוריית הטיפולים, יכול להיות שהותקן מנוע של 308?). עוד משהו אחר שקופץ לכם וצריך להעלות סימני שאלה? תודה. היסטוריה C4.pdf
הודעה אחרונה מאת Eran Baruch, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 754 צפיות
שלום, אנחנו רוצים להחליף רכב 7 מקומות התלבטות בין אורלנדו גם הדיזל וגם הבנזין באים בחשבון לבין פיג'ו 5008 אסביר: התקציב לא גבוה סביבות 40k. לא מעוניינים לחרוג מתקציב זה. אורלנדו- שמעתי שעלות החלפת מנוע שלו אם קורה סביבות 25k!!! הגיוני? כמו כן מה דעתכם על שני הדגמים (גם הדיזל) מבחינת אמינות/טיפולים וכד' וכמה זמן הם יכולים להחזיק-אני לא רואה כל כך הרבה כאלו על הכביש-מה זה אומר? האם דגם הבנזין צורך 1/11 בערך? ראיתי מבחנים שהוא צורך סביב 8.3 ומבחנים אחרים שדיווחו סביב 11,מה יותר קרוב למציאות? פיג'ו 5008- קראתי ואני מודע לבעיות הרבות שיש לרכב הזה, מצד שני...אני יכול לרכוש אחד כזה סביב 20k אולי פחות עם קילומטרז' לא …
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 713 צפיות
שלום לכולם. חיי לקבל הכרעה בימים הקרובים . המועמדות על פרק אוונסיס מול הקרוסאובר. לרעת האונסיס הפסקת ייצור וקושי בחלפים , לרעת הקרוסאובר תופעה של גירים בעייתים (עד 2017 , סודר במנועים של ה-1.4) . התקציב הוא עד 50 ולכן יכנס רק קרוסאובר עם מנוע 1.6 . אודה על כל מידע. תודה חברים.
הודעה אחרונה מאת bigbosf, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, מה דעתכם על טיוטה יאריס סול 1.5ל' 2017 עם גיר ידני?? עברה כ47,000 קמ. אני ממש בשוק שהביאו טויוטה ידנית, האם זה יבוא מקביל? תודה
הודעה אחרונה מאת PriceDevil, -
רכב יד 2, 8k
מאת yoss770-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 621 צפיות
אני מעוניין לקנות רכב ראשון, מודע לתקציב הזול, השאלה אם יש רכב אמין יחסית במחיר הזה? הכי חשוב לי שיראה נורמלי ואם לא ישתה הרבה דלק זה יהיה בונוס. תודה לעוזרים.
-
שלום לכולם מתלבטים בין cx5 comfort מיבואן או 0 ק"מ, לבין 3008 1.2 פרימיום מיבואן. מיועד להורי . מחזיקים רכב די הרבה שנים, נוסעים בעיקר בעיר ולעיתים מחוץ לעיר. חשוב: אמינות נוחות הפיגו יותר מאובזרת ומפנקת. חוששים קצת מהגג שיפלוט חום בקיץ (הרכב שלהם חונה בחוץ). למשהו יש נסיון עם הפיגו 1.2 פרימיום? אמינות?. איך המזגן? אשמח לחוות דעת מאנשים שמכירים את שתי המכוניות או אחת מהן. האם כדאי לחכות לטוסון החדשה? איך הגיר שם? תודה רבה לעונים:)
הודעה אחרונה מאת itamar01, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש לקנות פריוס פלוס הייבריד בתקציב של עד 65,000 שקלים אבל אני גם מעונין במקביל שהקילומטרז' לא יהיה גבוה מ150 א' זה רלוונטי למיישהו?
הודעה אחרונה מאת cars112, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
היי חברים, אני מתעניין ביונדאי I20 אפס קמ. קראתי שיש לה גיר רובוטי כפול מצמד. מהצד השני אני קורא כל מיני אזהרות לא להתקרב לגיר כזה. האם זה באמת נכון? מה הבעיה עם גיר כזה? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת vicom, -
-
שלום לכולם, אני נמצא לפני החלפה של הרכב הנוכחי שלי (אקסנט 2008) ששירת אותי נאמנה בשבע השנים האחרונות ואודה לעזרתכם במציאת דגמים מתאימים. דרישות אמינות + צריכת דלק - שתי הדרישות העיקריות. הרכב יסע כ35000 ק"מ בשנה. 60/70 אחוז מהנסיעה בינעירוני. בנוסף, כמו כולנו חיים עסוקים ומחפש שקט מהרכב. מרווח - לא מחפש משהו יוצא דופן. בעקרון מסתדרים גם עם הרכב הנוכחי (זוג + שני ילדים) אך עדיין הייתי מכוון לסגמנט גדול יותר מסופר מיני כדוגמת i25. ביצועים + נוחות נהיגה - את הטסלה שלי אקנה שהילדים יהיו גדולים . מוכן לצערי להתפשר בסעיף הזה לטובת הסעיפים הקודמים. תקציב 50000 ש"ח - מוכן למתוח את התקציב במידה ומשתלם. …
הודעה אחרונה מאת daniel204, -
- 0 תגובות
- 477 צפיות
שלום, בקשה בייעוץ רכישת רכב - תנאי סף מערכת בלימה אוטונומית, רמת בטיחות גבוהה. איזה רכב מומלץ כרב משפחתי: 1.נסיעות בתוך העיר - פיזור / איסוף ילדים. 2.טיולים משפחתיים סטנדרטיים נסיעות מחוץ לעיר. 3. זוג + 3 ילדים: גילאים 7, שנתיים, ~ שנה חשבתי על סובאורו XV האם יש דגם אחר מומלץ יותר מה החסרונות של ה XV לעומת המלצות אחרות במידה ויש ? תודה,
הודעה אחרונה מאת aviv11980, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רב, בדקתי היום רכב, למטרת רכישה. הרכב מצא חן בעיני. עשיתי בדיקה שטחית ( בדיקת צמיגים, מעבר גיר, נזילות שמן, פחחות כללית) ולאחר שכבר עזבתי את האזור, החלטתי שאני מעוניינת. מוכר הרכב, אמר כי אינו שומר לי את הרכב. ביקשתי לקחת למכון בדיקה ולדברי המוכר הוא יכול רק בשבוע הבא ושוב, אם בינתיים יבוא מישהו עם מזומן, ימכור לו את האוטו מבלי להמתין. כיצד עליי לנהוג? אציין שהרכב מתומחר מעל המחירון ( טויוטה יאריס 2014) ובניתי על הבדיקה במכון כדי להתגמש קצת במחיר. לחתום על זכרון דברים לפני בדיקה במכון? עושים זאת? איך אפשר להתמקח על מחיר לפני בדיקה במכון? להעביר דמי רצינות ( עם תיעוד כמובן)? הערת אגב- הלכתי עם אדם נוסף שטען כל עוד יש היסטוריית ט…
הודעה אחרונה מאת מנילה, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, עשיתי כבר פוסט לפני כן אך רציתי ליצור חדש ולשאול יותר נקודתי. קודם כל, אני רוצה להעיף את הרכב שיש לי, יונדאי I20 2010, הוא עם כמה מכות וכ180K, אני יודע שהוא לא שווה המון ואני רוצה להעיף אותו ולהתחדש קצת. אשמח להסבר קטן לגבי טרייד אין והאם שווה לי ללכת על האופציה הזו בכלל. חשבתי להביא לי סיאט איביזה 2016/7 עם קילומטראז' כמה שיותר נמוך. אני נוסע כ15K ממוצע בשנה, מאמין שאפילו פחות, מעדיף אוטומט, אמרו שאיביזה עדיפה בידני כי הרובוטי לא טוב?? לא כל כך מבין. אני מעוניין באיביזה כי לאחר 4/5 שנים עם היונדאי, ממש נמאס לי מכמה היא זוחלת ולא סוחבת והבנתי שהאיביזה זריזה בגלל הטורבו. הונדה ג…
-
- 7 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום, מחפש רכב לגיסתי מרווח בעל 7 מקומות ל 5 ילדים מתוכם 2 תינוקות בכסאות בטיחות ובוסטר. רכב בטיחותי ואמין נסיעה ממוצעת שנתית כ 15,000 ק"מ בשנה התקציב עד 120,000₪ חשבתי על מיצובישי אאוטלנדר, טויוטה ורסו, פורד גלקסי/sמקס... תודה לעוזרים וחג שמח
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 608 צפיות
שלום אנחנו מחפשים רכב 7 מקומות בתקציב של עד 50k יש לנו 4 ילדים מגיל 0 עד 7 ומקווים שהרכב יהיה איתנו לפחות ל5 השנים הבאות הייתי שמח לשמוע מה דעתכם על הדגמים הבאים ומי ביניהם עדיף איך הם מבחינת אמינות, צריכת דלק, עלות טיפולים,עד כמה המושב האחורי מרווח והאם במידה והרכב מלא כמה בגאז יש לאוטו: קיה סורנטו 2011-2012 או קארנס פורד smax או גלקסי ניסן קשאקי פלוס 2 סיטרואן c4 מ2015 שברולט טרווארס רנו גרנד סניק קרייזלר גראנד וויאגר את הדגמים של טויטה ומיצובישי אני מכיר. אלה פחות מוכרים לי והייתי שמח לשמוע עליהם. אם יש דגם נוסף שלא רשמתי והוא נראה לכם טוב אשמח לשמוע
הודעה אחרונה מאת shayperetz, -
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי חברים הגרסה עם ה6 הילוכים אוטומט רגיל, המחירים ביד 2 באמת ברצפה, אני יודע שיש לפורד ירדות ערך חזקות בארץ אבל האם זה מוצדק? הרכב עד כדי כך לא אמין? בשנים הראשונות של הדור היה גיר רובוטי ואז החליפו לאוטומט רגיל וזו טכנולוגיה כבר מוכרת ולא חדשה אז אני מאמין שהגיר אמור להיות סבבה באמינות סבבה אז זה לא טויוטה שיגיע מנוע וגיר מקורי ל400 אלף ק''מ אבל לאזור ה200 אלף יכול להגיע בלי שהמנוע יפתח ראש או שהגיר יימס? לפי מה שקראתי למנוע ה1.5 הזה אין בעיות רציניות ווהוא יכול להחזיק הרבה כל עוד ממלאים שמן איכותי ונכון, ראיתי שיכול להיות הצטברות פיח אבל ככה זה במנועי טורבו הזרקה ישירה אז פעם ב אפשר לעשות ניקוי פיח?
הודעה אחרונה מאת online, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 755 צפיות
שלום לכולם :)) אני מתכוון למכור את הרכב הישן שלי (I20 2010) ולהביא משהו יותר נורמלי. עד היום נהגתי עם הI20 שלי וממש לא נהנתי, היו לי מלא תקלות שחלק מהן טעיות שלי, אני חכם יותר עכשיו ורוצה להתקדם לרכב טוב יותר עם הידע שלי. מבחינת כמות הנסיעות, אני מתכוון לנסות לשמר את הרכב כמה שיותר, הרוב אוטובוסים לעבודה, נסיעות לאילת/ים המלח פעמיים שלוש בשנה, אני מתנצל אך לא יודע במשוער כמה זה יוצא בKM. אני מחפש רכב עד 50 אלף, סדרי עדיפיות שלי הן: 1.חסכוני בדלק + בטחוני 2.שמירת ערך 2.לא נוטה ליצור בעיות + חלקים לא יקרים 3.אוטומטית אך לא חובה, אפשר גם ידנית במידה וזה עוזר בצריכת דלק. 4.מושב אחורי מספיק נוח ל3 …
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מעוניין לקנות שברולט קרוז 2011 יד 3, 170 אלף קילומטראז', יש הצעה באזור ה7500K הבנתי שמ2011 הקרוז בסדר, האם כדאי בכללי ולגבי ההצעה הזאת? תודה לעוזרים
המלצה לרכב 80-90k
מאת s m- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 578 צפיות
שלום כרגע אני עם קיה ריו 2016, אני מחפש המלצה לקרוסאובר/ג'יפון כנראה שיהיה דרך טרייד אין. חשוב לי קודם כל נטו נוחות הנסיעה בתור נוסע, אני מוגבל ברגליים ועם בעיות בגב(כרגע הקיה מאוד נמוכה בשבילי בכניסה לרכב וממש מרגישים כל קפיצה/שיבוש בכביש), המליצו לי לחפש בכיוון של קשקאי,cx5, קיה ספורטאז', אשמח אם תוכלו לכוון אותי לעוד דגמים. תודה.
הודעה אחרונה מאת s m, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 520 צפיות
מה ההבדל בין הסטיישן למזדה 2 ולמזדה 3 חוץ מהגודל? מבחינת כוח מנוע
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,057 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Coresh
- IsraCar
- BoazB11
- ofer-1973
- DubelBoom
- avizaz
- גולדן191
- `Infinity
- benny-m
- EliC25
- Jef
- amosbmw