ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, אני שוב. עדיין עמוק בחיפושים אחר האחת שלי. ראיתי יאריס 2014 עם נתונים טובים למדי. אלא, יש המון מתעניינים. מכיוון שהסגירו לי כבר שהרכב עבר תאונה ונרשמה ירידת ערך של 1.5% אני מתלבטת בין בדיקה של איש מקצוע בתשלום או לקחת למכון בדיקה מסודר. מצד אחד, כבר לא נותר בי הרבה אמון למכוני הבדיקה עם רשימת הכסתחים הארוכה שלהם. הרכב עם היסטוריית טיפולים, לא ראיתי משהו חריג ( נזילות קורוזיה וכו׳). למעט ענין התאונה. שוחחתי עם איש מקצוע שקיבלתי עליו המלצות שיכול לבוא ולבדוק את הרכב בצורה יסודית ( גם מתחת) אבל זה לא יהיה מכון בדיקה ( אין בדיקת קומפרסיה, אין ליפט) ולתת לי חוו״ד חד משמעית. מבחינת עלויות- אין הבדל. קצת אובדת עצות ואשמח לשמוע מה…
הודעה אחרונה מאת מנילה, -
-
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן חברים, בוחן אפשרות של רכישת היברידית פשוטה כמו האיוניק, עושה רושם שהיא תספק את הדרישות שלי, אבל אשמח לקצת סדר בבלאגן. איני מתכנן לרכוש רכב חדש מהחברה, ופוזל יותר לכיוון משומשת חדישה, שנתון 17-18 השאלה היא האם יש תיעוד למחלות כלשהן כעבור 3-4 שנות שימוש ברכב? מה קורה עם הסוללה? כמה זמן אחריות ניתנה מהיבואן בשנתונים האלו? האם ניתנת להרחבה? מתיחות פנים למיניהן, מתי היו, מה עשו? ובאופן כללי אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב מאנשים שהיה אחד בבעלותם, לאיזו צריכת דלק אמיתית לצפות בנסיעה שרובה עירונית, והאם כדאי לבחון חלופות אחרות ומאיזו סיבה? נירו/אוריס? תודה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת matanff, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום,אני מתעניין באופל גרנדלנד ואשמח לשמוע מה דעתכם על הרכב מבחינת חווית נהיגה,עלות טיפולים והאם יש בעיות עם האוטו. תודה
הודעה אחרונה מאת ofer3212, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, לאחרונה פשפשתי במודעות באתר יד 2 בחיפושים אחר בי קלאס. שמתי לב שמלבד מוניות אין היצע לרכבים האלה עם הצורה העדכנית (2015-2019) עם ק"מ סביר. הרכב הפרטי היחיד שמוצע למכירה שנחשב אלטרנטיבה טובה עבורי(ועוד דגם אורבן ) הוא מידי סוחר. הסוחר לא ציין שהוא סוחר רכב במודעה וגם לא בטלפון. נסעתי מרחק של חצי שעה מביתי בכדי לראות את הרכב, התלהבתי מאוד, הרכב מודל 2015 עם 95K ק"מ, שמור מאוד מבפנים וגם מבחוץ. החלטתי שאני הולך על העסקה ולבסוף נזכרתי שצריך להנמיך את הלהבה שבוערת בי ולהתאפס, שידרתי רוגע מבחוץ ובתוכי כבר ידעתי שהרכב שלי. ביקשתי לראות רישיון רכב, הסוחר ציין במודעה שהרכב יד 2, בפועל ראיתי שהרכב 02 בעלים קודמים. הדבר הבא ששמתי לב אלי…
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 510 צפיות
מתכנן לקנות מאזדה 3 2012 ורוצה לוודא שהמוכר עשה טיפולים בזמן כל כמה ק״מ אמורה לעבור טיפול?
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 719 צפיות
אהלן, אשמח לעזרתכם ולשמוע מהמנוסים ממני. אני נהג חדש בן 25, מתגורר עם הורי שמעולם לא החזיקו ברכב.. מחפש רכב חדש לנהג יחיד שישרת אותי בעיקר, עושה נסיעות של 100 קמ ללא פקקים 1-3 פעמים בשבוע וכל השאר בתוך העיר. חשוב מאוד שיספק להורים נוחות והנאה כשאסיע אותם. שוקל לקנות רכב חדש, התחלתי מכיוון של סופר-מיני (יאריס מובילה בגלל האבזור הבטיחותי והאמינות) אבל הרכב מרגיש ממש קטן ואולי בעוד 1-2 שנים לא אהיה שלם עם הרכישה. לעומת זאת הסקודה קאמיק (2008 וקפצ'ור גם אפשרות ונמצאות בתקציב) מאוד מדברת אלי, היא יקרה בערך ב20 אש"ח אבל מאמין שההורים יתפנקו ממנה יותר מהיאריס.. החסרונות מבחינתי הם: ירידת ערך גבוהה יותר (האם יש משמעות אם אחזיק את הרכב ל3-4 שנים לפחות?), והס…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, זוג + 1 בקרוב לא נוסעים הרבה. כ-7,500 קמ בשנה, רוב הנסיעות עירוניות. אני מתלבט אם לקנות קורולה יד 2 2019 יד 00 עם כ-40,000 קמ ב-110 אלף שח או לנצל הנחה שמגיעה ולקנות קורולה בנזין 21 ב-120 אלף שח. מה לדעתכם עדיף גם מבחינת בחירות ?
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 769 צפיות
איך הסיאט מי, סקודה סיטיגו ופולקסווגן אפ? איך מתפקדת תיבת ההילוכים הרובוטית? והאם הן באמת אותו רכב?
הודעה אחרונה מאת elihershko, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום היום לקחתי את הרכב בו אני מעוניין לבדיקה. התוצאות (רק הליקויים) להלן: מנוע- עודף שמן במנוע, לבדוק שמן בנסיעה לבדוק זמני טיפולים כולל במערכת תיזמון לפי דרישות יצרן. סרן קידמי ומערכת היגוי- לתקן זוויות היגוי וציר אחורי. שילדה ומרכב ליקויים בעל משמעות נמוכה- תיקונים במרכב פח וצבע, הוחלפו חלקי מרכב, כיפופים/מעיכות בספים, מעיכות בתחתית, תיקון דופן ימין + שמאל אחורי, פגיעות פח ופגמים בצבע. צמיגים- צמיגים יבשים/ בלאי יתר. מערכת תאורה כולל מצבר- מצבר פגום. העברת הכח- נקישות והשהיה בשילוב ומעבר הילוכים. הנציג של לובינסקי מוכן להחליף מצבר, לעשות טיפול תקופתי ובדיקת ברקסים וגם להוריד 1000 ש"ח (יצא 62.000). אני מתלבט אם …
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי מחפשים רכב משפחתי עד מחיר של 25 אלף שח אוטומט, חשוב בטיחות, אמין וחסכוני בדלק. שיכנס עגלה בבגאז בשנה עושים בערך 18 אלף קילומטר אשמח לייעוץ
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אנחנו בגדול מחפשים רכב אמין וזול לנסיעות קצרות לסופר ולשימושים קלים, אבל כמובן נשמח אם אפשר יהיה נגיד לנסוע איתו לירושלים בלי להרגיש שהוא עוד שניה מדרדר חזרה למטה. כמו שכתבתי השימושים ברכב יהיו קלים במיוחד ולכן צריכת הדלק או תאוצה ודומיהם פחות חשובים, גם לא משנה אם אוטומטי או ידני(עד עכשיו הייתי עם ידני, אבל אלא אם יש ייתרון רציני מבחינת אמינות לא באמת משנה לי). ניסיתי לחפש בעצמי אבל כמובן שאין לי מושג על מה בכלל להסתכל, המוסכניק שלנו המליץ לחפש i20 כי הן לא רואות מוסך, אבל משיטוט קצר ביד שתיים הi20 שומרת על הערך בצורה פנטסטית ולכן קשה למצוא רכב בן פחות מעשור שיכנס בתקציב לעומת סוזוקי אלטו ושברולט ספארק שנראה שיש הרבה מאד מהן שנכנסות בתקציב מ2015~(השנה לא קרי…
הודעה אחרונה מאת PASHUT, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם לפני כשנתיים רכשתי סיטרואן c4 פיקסו וכמיטב המסורת הלכתי למכון בדיקה לפני קניה רק בסוף התברר לי שהם לא בודקים את הגיר כי הור רובוטי וכו'. כרגע אני לפני רכישה של 308SW מודל 2016 איזה מכון מומלץ לבדיקה לפני קניה באיזור פ"ת שיבדקו את כלל מערכות הרכב ויתנו המלצה אמיתי. תודה מראש שלמה
הודעה אחרונה מאת sh8335904, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 575 צפיות
שלום, סיפור ארוך בקצרה...חברים שלי עזבו את הארץ והשאירו לי למכור את הרכב שלהם (ניסאן ג'וק שנת 2019 עם 25,000 ק"מ). הרכב נקנה בהנחת עולים ועל כן ברצוני למכור אותו לעולה חדש (עד 3 שנים בארץ), אחרת אצטרך לשלם מס די גבוה. רוצה לשאול את הקהילה - האם אתם מכירים פורום מיוחד שבו אפשר לפרסם את הרכב? או שפשוט להסתפק ביד-2 ולקוות שאנשים אכן יתייחסו שהרכב ימכר רק לעולה. בתודה מראש,
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 7 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי לכולם, מתעניין בקניית אוטו חדש - מחפש דגם ספורטיבי קופה, או הכי קרוב לקופה, בסגנון הבאים: מיני קופר S 2013 ומעלה אלפא רומיאו ג'וליטה 2014 ומעלה - האם כדאי לשקול תלתן ירוק? במוו סדרה 1 2014 ומעלה אאודי A1 מאזדה MX5 - שווה לשקול? האם יש דגמים פחות או יותר מומלצים? דברים שחשוב לשים אליהם לב? הדברים שחשובים לי בתכלס הם: כוח אוטו ידני זה מדהים, אם יש אופציה לידני כמו האלפא או המיני קופר תחזוקה לא הכי יקרה יכולת למכור עוד 3 שנים במחיר סביר אשמח לעזרתכם, תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
הונדה אקורד 2008
מאת icc- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 814 צפיות
היי נסעתי היום על אקורד 2008 הדגם הישן נסיעת מבחן ונסע מעולה דאגה אחת שיש לי הרכב 160 אלף ק''מ ולא הוחלף שמן גיר מעולם עם זאת ההילוכים עוברים טוב מאוד ולא שם לב לאיזו בעיה לברוח או שזה לא סוף העולם?
הודעה אחרונה מאת icc, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מעוניין לקנות רכב . פיג׳ו 2008 ליסינג. קמ עשה . 78000 יד 1 מליסינג. שנתון 2018 . האם יש תקלות נפוצות בפיג׳ו הזה . או בכלל בדגמי פיג׳ו . אשמח לחוות דעת . על פיג׳ו בכלל ועל הדגם הזה.
הודעה אחרונה מאת blushda, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לצערי נגנב לי אקסנט 2016 מצוינת שעברה רק 42 קילומטרז' בזמן שהייתי בחו"ל אנחנו זוג ללא ילדים (גם לא מתכננים בעתיד) מחפשים דגם בעל צריכת דלק טובה מאוד לנסיעות עירוניות/בין עירוניות. נוסעים בערך 12 אלף בשנה. היונדאי הקודמת עשתה 11 לליטר ולהבנתי זה לא משהו. הסכום הגבוה משקף את הרצון שלי לרכב יחסית חדש/קילומטרז' נמוך כדי לחסוך ביקורים במוסך. מחפש 2-4 דגמים שיתנו לי כיוון באתר יד 2. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת daniel.asu, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני חושב לקנות רכב שני למשפחה, שמתי עין על סוזוקי בלנו 2017 ופיג'ו 2008, 2017 אחת ההצעות שקיבלתי היא על פיג'ו 2008, שנת 2017, 45,000ק"מ, יד ראשונה מליסינג פרטי. המחיר מאוד אטרקטיבי, אבל מגיע עם קאץ' - הרכב עבר החלפת מנוע (מנוע משופץ עם פחות מ 30,000 ק"מ אצל מוסך היבואן) לפני חצי שנה עקב תקלה בטרמוסטט והתחממות המנוע. האם להתרחק בריצה מהרכב או שדוקא מדובר פה ביתרון כי אני מקבל מנוע חדש יותר?
הודעה אחרונה מאת itaybo, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 614 צפיות
אהלן חברים אשמח לשמוע חוות דעת על גראנד קופה שנת 2017-18, אמינות, עלות טיפולים ביצועים וכו. תודה ויום טוב Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Yovelb, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 663 צפיות
מחפש רכב קטן לאשתי שיהיה הדיילי שלה, התקציב נע סביב ה-65K. היא נוסעת בעיקר לעבודה וחזרה, 70 ק"מ כל יום. מה שחשוב לה זו מצלמת רוורס, כלומר חובה מערכת מולטמדיה עם מסך. עבורי חשובה גם צריכת הדלק, אמינות ובטיחות. אחרי קצת קריאה, צפייה בוידאו וחיפוש ביד-2 ראיתי שספארק שנתון 2018 נכנס יפה בתקציב ועונה על הדרישות, אבל אני לא רוצה להיות נעול על דגם אחד. האם פיקנטו הוא אמין ובטיחותי באותה רמה? יש דגמים נוספים שווה לשקול בשנתונים 2018 ומעלה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת noamosh, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 799 צפיות
שלום לכולם כפי שרשום בכותרת, אני מחפש רכב לאשתי קטן ורק גיר אוטומט! שיהיה מקום בבגאז לעגלה+אמבטיה. ומקום לשני כסאות בטיחות מאחור בדגש על אמינות. עד 25k אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בוקר טוב - הבדיקה היא לא מטעמי אבל אם גם שם יש סימני שאלה אפילו לא אטרח לקחת לבדיקה מטעמי. בעיקר מטריד אותי מה שכתבו על תושבות מנוע ותושבות תיבת הילוכים. מצד שני אני שמח שאין שום דיווח על נזילות שמן. הקילומטראז ממש נמוך אז אני שואל את עצמי כמה באמת האוטו היה יכול להיגמר? מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת akivas, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 566 צפיות
נדלקתי על הרכב הזה, נראה יפהפה ומאוד מפנק מבחינת ומאובזר. בתקציב שלי אפשר למצוא שנת 2009-2011 עם 150-200 אלף ק"מ. אני מבין ששותה דלק, זה רכב שני אז לא מטריד אותי. השאלה מבחינת שאר הבעיות הנפוצות ותקלות, מפחד להיכנס לבור של השקעה למרות שמה שקראתי בהרבה מקומות עושה רושם של רכב אמין.
הודעה אחרונה מאת מוני123, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 605 צפיות
שלום מחפש המלצה לרכב משפחתי - מקום ל2 כסאות תינוק מאחור. דרישות לפי סדר חשיבות: 1. בטיחות 2. אמינות 3. נוחות ומרווח 4. חסכון בדלק (קמ שנתי ממוצע 15-17 אלף) 5. לא מזהם תקציב סביב 70K כמובן שעדיף פחות אם אפשרי.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 653 צפיות
אהלן שבוע טוב, אשמח מאוד לעזרתכם בהמלצה על רכישת רכב, אחרי שהרכב הקודם הלך בתאונה 😕 מי: זוג הצרכים: הרבה נסיעות בתוך העיר, פעם בשבוע נסיעה הלוך ושוב מחוץ לעיר. בע"ה נגדל בשנה הקרובה ב+1, אז המליצו לנו לחפש משהו עם בגאז' נורמלי דרישות: רכב אמין, חסכוני יחסית, נוח וסחיר ירושלים - באיזור בלי הרבה מקום חנייה התקציב: איזור ה-30K-35K 2 התלבטויות: ---- מתלבטים בין הדגמים הבאים: סופרמיני - טויוטה יאריס, יונדאי I20 , סיאט איביזה, סקודה פאביה מיניואן - טויוטה ספייס-ורסו, ניסאן נוט --- אילו שנות ייצור ממליצים על הדגמים? יש שנים שמומלץ כבר לא לקנות? מכוונים לקנות לכל הפחות 2014 - האם בכלל ספייס ורסו …
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
הייתי סגור עד לא מזמן על מאזדה 2 , אבל הבנתי שיכול להיות שיש עוד רכבים טובים. חשובה לי אמינות ונוחות בעיקר, חווית נהיגה קריטי, צריכת דלק פחות. הכיוון שלי היה מאזדה 2 , ועכשיו אני רואה שיש רכבים חדשים כמו פגו 208 וכו'... ורציתי את חוות הדעת שלכם. ישמש בעיקר לנסיעות בין עירוניות ולא על בסיס יומי. אני מוכן להשקיע כסף, הכיוון שלי היה 0 קילומטר מאזדה 2. אשמח לעצות/ביקורות וכו' . אגב שכחתי לציין תקציב, הכיוון שלי היה להוציא לא יותר מ100, אבל אם צריך להוסיף עוד על משהו ששווה אני מוכן. אגב כמה הירידת ערך קריטית בסופר מיני כמו מאזדה 2 למשל, אם הירידה במספר מ2021 ל2017 היא 30 אלף, והירידה מ2017 ל2013-2014 היא גם 30 אלף, למה לא כדאי …
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, הפוסט הזה מגיע ישירות בעקבות השרשור הארוך לגבי הסוזוקי שלי בפורום הטכני. הרכב עם תקלה מוזרה כבר שבוע במוסך וצפוי לצאת משם מתישהו במהלך השבוע הבא. התקלה תתוקן לבסוף אבל התחלתי לשקול לעבור לרכב אחר, מכמה סיבות: אני מעדיף גיר ידני, סופר מיני בהחלט מספיקה לי. סיבה נוספת היא שאיכות החומרים בסוזוקי נחותה מאוד לדעתי, הרכב מלא בקרקושים מהיום הראשון שהוא נקנה וקצת מרגיש כאילו הרכב יצא ישן מהמפעל. מכיוון שקשה למצוא רכב ידני חדש בארץ, המועמדות שלי כרגע הם הניסאן מיקרה החדשה והרנו קליאו. אני יודע שמדובר במכוניות "אחיות" שחולקות מנוע ועוד חלקים (מרכב ושלדה?). רכב נוסף ששקלתי הוא הדצ'ה סנדרו סטיפווי אבל עקב ציוני הבטיחות הגרועים, אני כנראה אוותר על ה…
הודעה אחרונה מאת The Greek Freak, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, לקחתי רכב היום לבדיקה ( טויוטה יאריס 2013, אוט׳, 125 אלף קילומטרז׳). בגדול, בעלת הרכב מכחישה שהיתה תאונה משמעותית. גם בעל מכון הבדיקה חושב שהיא לא משמעותית אבל הייתה ירידית ערך של 3000 ש״ח ( לא ארחיב כי פתחתי כבר שרשור בנושא). אשמח לחוות דעת על נתונה הבדיקה ( צירפתי). בייחוד נושא הנקישות בגיר ( ממה שידוע לי, לא מחליפים כ״כ מהר שמן גיר ברכב בן 8 ). האם זה כסת״ח נפוץ? וכן את נושא הקורוזיה במערכת הקירור. האם צריך להחליף רדיאטור? מנסה להבין עלויות של יישור קו לרכב. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת מנילה, -
-
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן, קיום יש לי מיצובישי לנסר 1.8 ספורט 2009, וואלה רכב ממש מפנק מבחינת אבזור לשנתון נותן מלא כח אבל עם זאת הוא שתיין טוב. אני מחפש רכב בקרטריון שיעשה 1 ל 16/17 לפחות. אני מתלבט בין מספר דגמים: סיאט ליאון סטיישן 2016 1.2 טורבו 110 כ"ח קיה סיד EX 2015/2016 או בנזין או דיזל השאלה מה מהם יותר מועדף. סקודה פאביה 2016 1.2 טורבו 110 כ"ח פיגו 2008 1.2 טורבו 110 כ"ח , מחפש רכב עם ביטוח מקיף שלא יהיה יקר, ואם יש דגם מומלץ יותר מאלו אשמח יש לי הצעה לקחת סיאט סטיישן 2016 - 137 אלף ק"מ יד שנייה השכרה > פרטי ב 35 אלף, נשמע משתלם?
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 932 צפיות
שלום לכולם אני די ותיק כאן אך שנים לא נכנסתי ולכן שכחתי את השם משתמש. בכל מקרה...בתוכניתי לרכוש אלפא גולייטה תלתן ירוק שנת 2010 ידנית. הרכב מתוחזק ומטופל ואף משופר בטוב טעם. מכיוון שאני מגיע מעולם הוואגיות וכמו כל חולה רכבים כדאי שלפחות פעם אחת תהיה לי אלפא החלטתי על הכיוון הזה. אני מאיזור בנימינה פרדס חנה ועל כן גם מחפש פה באזור מוסכניק טוב ..מה שנקרא משלנו שיסכים לקבל חלקים ולבצע את העבודה על הצד הטוב ביותר. בנוסף אשמח לשמוע רעיונות לגבי שידרוג למערכת מולטימדיה אזור הכרית אויר מנופח קצת ואשמח להבין מה ניתן לעשות וכמה זה עולה. אשמח לכל מידע הנוגע לרכב בעברי היתה לי את הקוראדו הכי יפה בארץ..שחור מט עם סלון אדום. תודה לכולם …
הודעה אחרונה מאת Hayabusa, -