ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,627 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום, אשמח להתייעצות: אני רווק שנוסע כ-20,000 ק"מ בשנה, בעיקר בין-עירוני אבל גם בתוך העיר (חיפה) וטיולים פה ושם. חשבתי להחליף השנה את ה-i10 שהתניידתי איתה ב-4 שנים האחרונות (ובאמת שהיה בסדר, לא סבלתי) ברכב יותר גדול ו"סוחב", חדש/0 ק"מ או משומש בן שנה-שנתיים, שאוכל להחזיק נניח ל-5 שנים הקרובות. תקציב: עד 100,000 חשבתי על שלוש אופציות: * סיאט איביזה - נראה לי כמו שילוב אידיאלי בין חסכון, מרווח, שמירת ערך והנאה מנהיגה, אבל מצד שני מוניטין אמינות ושירות קצת מפוקפקים.. * יונדאי i20 - להמתין לדגם החדש שצפוי להגיע עוד כמה חודשים. מביקורות בחו"ל עושה רושם לא רע ואני סה"כ מרוצה מהשירות והטיפולים של יונדאי (להורים יש i30 2019 טורבו והרכב מדהים…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
רכב עד 10000
מאת IONI1-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מדובר ברכב משני, להתניידות באיזור המרכז ועליות לירושלים פעמיים בשבוע. ברכב יסע אדם אחר, ולעיתים נדירות - 3 אנשים. בממוצע פחות מ 2000 קמ לחודש. הפרמטר החשוב הוא אמינות. בהינתן התקציב המוגבל, לאחר חיפוש קצר, עלו 3 אפשרוית: פורד פוקוס שנת 2008 קליאו דור שלישי ידנית - שנת 2011 סוזוקי אלטו ידנית שנת 2010 כל המכוניות בערך באותו מצב מבחינה מיכנית, עברו טיפולים בזמן ונראות שמורות. האלטו נראית טוב מבחינה חיצונית וגם עם הקילומטראז הנמוך ביותר, אך נותנת הרגשת קלאוסטרופוביה. הקליאו מרווחת יותר אך יש חשש שהמנוע הצנום יקשה על עקיפות במעלה הקסטל. הפוקוס עם 170K קילומטרים . מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
שמירת ערך רכב
מאת amirnat-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מעוניין לקנות רכב חדש אך מתלבט בין יונדאי i 20 דגם פרסטיג שנת 2021 מנוע 1.0 טורבו לבין קיה ריו שנת 2021 מנוע 1.0 טורבו מבחינת מי מאבד מערכו במידה ואמכור בעוד 3 שנים. כמובן שהתשובות יינתנו לפי ניסיון משנים קודמות. ידוע שזה בעצם אותה חברה.
-
אמינות פיג'ו 206
מאת nygp-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. הציעו לי פיג'ו 206XT אוט' 1.6 אשמח לשמוע אם יש מחלות למיניהן? איך הדגם מבחינת אמינות ותחזוקה? צריכת דלק? הרכבשהציעו לי הוא שנת 2001 לפי מה שנאמר הרכב היה בשימוש איש מבוגר ולכן עשה 40K
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 933 צפיות
היי אני מעונין ברכב חדש לא יותר מידי בקשות, חשןב לי האמינות, מרווח פנימי לא קטן (סוף כל סוף איכלוס מלא). ואם אפשר על הדרך גם להנות מהנסיעה, לכן עדיפות לטורבו. אז ככה המתמודדות הם ג'טה 2016-2014. איזה מנוע מומלץ יותר ה 1.2 או א1.4 מחלות ידועות בשנתונים האלה?(הספיק לי שנת 2011 שהיית אצלי הוחלפה פעמיים מצערת). מה שכן הרכב הזה ריק-ממש מיושן מבפנים. או אולי לחפש סקודה ראפיד\אוקטביה, למרות שזה ימתח קצת את המחיר, אם אפשר לשמוע גם איזה מנוע אמין ומומלץ יותר .זהו אשמח ךשמוע עכשיו מכם.
הודעה אחרונה מאת PASHUT, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 816 צפיות
אהלן חבר׳ה, כבר הרבה זמן מחפש רכב עד 80,000₪ מאוד חשובה לי האמינות, מתלים נוחים, בידוד רעשים שיהיה סבבה וכמובן שלא יחסר כח.. לא עכשיו 3.0 טורבו אבל שיהיה סבבה לא עגלתי חחח כרגע יש לי איביזה 2016 1.0ט׳.. אשמח להצעות שלכם[emoji16] Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
יש מישהו בפורום עם מאזדה 3 עם מנוע ה-G165? אשמח לחוות דעת ממישהו שהיה לו ניסיון ארוך טווח עם הרכב על חיסכון בדלק, נוחות מושב נהג, אמינות וביצועים עד כמה שונה התחזוקה של מנוע בהזרקה ישירה לעומת מנוע בהזרקה רב נקודתית ותזמון משתנה? לא אכפת לי מרכב נוקשה, יש לי אקורד כבר לא מעט זמן ואני מעדיף כיול נוקשה
הודעה אחרונה מאת שליקו99, -
רכב 9 מקומות 1 2
מאת יסכה-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 19 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
הי, אנחנו משפחה עם 7 ילדים. מחפשת רכב 9 מקומות מרווח ובמחיר של עד 60,000₪. קראתי על טויוטה הייאס ופולקסווגן טרנספורטר שהם טובים ועונים על הצורך. הבעיה היא שלא מצליחה למצוא במחיר הזה אלא אם זה שנתון ישן ממש או עם 500k+ קילומטר.. מוכנה להתפשר על ידני, מוכנה להתפשר על שנתון (מ2008 זה בסדר לי). האם יש רכבים נוספים בקטגוריה שיכולים להתאים למה שאני מחפשת? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, מחפשים רכב חדש, התצורה המועדפת היא משפחתית האצ'בק, לא פוסלים סופר מיני. נסועה שנתית מוערכת 25 אלף קילומטר. רכב אוטומטי (רובוטי כפול מצמדים יכול לבוא בחשבון, האישה צריכה לנהוג ולאשר) רכב עם טיפה "ערך מוסף" שאוכל להנות ממנו (לא בא בחשבון רכב ללא טורבו). אשמח לקצת הכוונה, היום יש לנו פיאט בראבו. אני אוהב את האוטו ונהנה ממנו, אשתי לא סובלת אותו בגלל הגיר. תודה!
הודעה אחרונה מאת online, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מבחינה כלכלית: נגיד רכב חדש לא היברדי - רק בנזין עלות 160 אלף שקל בעוד שנה שנתיים אין סיכוי שהן יקרסו במחיר עקב ביקוש ירוד תודה,
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 735 צפיות
היי חברים, אנחנו מעוניינים לקנות רכב והדרישות הן: 1) לא צפוץ מאחורה - מקום לנוסעים 2) הרבה מקום בתא מטען 3) רכב גבוה 4) בטיחותי 5) יכולות שטח (שטח קל) 6) יחסית חדש - החל משנת 2017 בינתיים חשבנו על XTrail או Rav4. מה מומלץ משני אלה? או איזה רכבים אחרים הייתם ממליצים בתקציב הזה ועם הדרישות הנ"ל? תודה :)
הודעה אחרונה מאת IWantACar, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה בעקבות עבודה חדשה, יהיה עליי לעשות כ-110 ק"מ (הלוך וחזור סה"כ) פחות או יותר ביום, לצורך הגעה לעבודה. כמובן לא כולל נסיעות אישיות, סופי שבוע וכדומה עד היום היה ברשותי רכב צמוד מהעבודה ולא עסקתי בשאלה של רכישת רכב וכדאיות, כעת המצב שונה: בנסועה יומית כזאת, הייתי מאוד רוצה לקחת רכב היברידי. יש לי ניסיון מאוד טוב עם איוניק (2020+), וההתלבטויות הן כדלקמן: ראש שקט עם ליסינג תפעולי דרך Avis, מקדמה של 7,500 ש"ח, תשלום חודשי של 2,630 ש"ח כולל הכל (רכב חדש, אגרת רישוי, ביטוחים, צמיגים, השבה לקדמות, ביטול השתתפות עצמית ועוד - בעצם, כל ההרחבות). חסרונות: - קנסות יציאה של 7,500 ש"ח בשנה הראשונה, 6,500 ש"ח בשנה השנייה ו…
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
-
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
החלטתי להשתדרג. ממש. בא לי רכב מפנק ויוקרתי. אבל לא חדש. אין לי כסף לחדש. מדובר על שנתונים של 2013-2016. תקציב של עד 150K. ראיתי את ה- fx37 (האמת ממש התאהבתי בה, הכל לבן בפנים.. ואוו...) וגם את הלקסוס nx 300h (מעדיף היברידי ולא טורבו). מודע להבדל המטורף של שתיית דלק בין fx37 ל-nx..... נראה לי מדובר על 1/6 אל מול 1/17 (קמ/ליטר) זה נכון? האם זה נכון לחשוב שבגלל שהדגמים של אינפיניטי האלה כבר לא מיוצרים יהיה קשה להשיג חלפים? מה דעתכם? אולי משהו אחר שאני לא לוקח בחשבון וכדאי שאכיר? קצת פרמטרים חשובים: - הרכב הוא לנסיעות 4 פעמים בשבוע הלוך חזור עבודה. כ 30קמ בפקקים. סופש הרכב יושב בחנייה לא זז. - מפנק אמרתי? כפתורים…
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, כיום בעל קליאו 0.9 שנת 2014 ושוקל להחליף לרכב מתקדם יותר. חשבתי בהתחלה על קיה סטוניק או סיאט ארונה אבל כל הקטע עם האמינות של הגיר מאוד בעייתי. מחפש בעיקר רכב שהוא יחסית חסכוני בדלק, מפנק, כמה שיותר מאובזר מבחינה ביטיחותית ושיהיה חזק (גר בצפון). אני לא נעול על רכבים, אשמח להמלצות בהתאם לדרישות אין לי בעיה עם רכב שהוא סופר מיני או רכב פנאי קטן כמו שציינתי למעלה. מכל הדרישות שלי כוח זה בין הדברים שחשובים לי סיטרואן ופיגו לא באות בחשבון כלל תודה
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב שנת 2014 ומעלה עם ק"מ נמוך (עד 15 אלף ק"מ לשנה) ויד שנייה מקסימום. אני מחפש כבר כמה ימים יונדאי i25 1.6 גרסת פרימיום/i35/קיה ריו ואני לא מוצא משהו נורמלי בתקציב הזה, כדי להמשיך לחפש או שאולי חברות ודגמים טובים שלא חשבתי עליהם? אולי סקודה וניסאן גם לשקול? תודה.
הודעה אחרונה מאת רועי78, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 942 צפיות
אהלן, אני נהג חדש כשמדובר בניסיון על הכביש (אמנם עוד מעט נגמר לי התואר של נהג חדש אבל אני ממש לא נסעתי הרבה בחיים), אז אני מחפש רכב ראשון, ההעדפה היא לאוטומטי. עיצוב חשוב לי ברכב ומה שמשך אותי היה הפולקסווגן גולף/פולו (שניהם אותו דבר מבחינת העיצוב) אז חשבתי ללכת בכיוון הזה. אני לא מעוניין ברכב מיני כי יש לי די פחדים כי מתאונות והן לא ידועות בתור הכי בטיחותיות וגם כי העיצוב לא הכי מדבר אליי. הנסיעות יהיו עירוניות, בין עירוניות, לעבודה אם יהיה צורך ופשוט כל הנסיעות האפשריות. אז כן מה שחשוב זה הדברים הרגילים, צריכת דלק, בטיחות, ואם יש שילוב טוב של חוויה כיפית וזריזות, עוד יותר. כמו כן הבנתי שעדיף לרכוש מסוכנות ולא מיד2? תודה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 863 צפיות
אני מחפש המלצה לבת זוג שלי לרכבים עד 50K (סטודנטית) מספר הערות: 1. הרכב יסע כ100 קילומטר ביום (4 פעמים בשבוע בערך) 2. צריך להיות חסכוני (בנזין) 3. הנסיעות יהיו באזור רמת הגולן ככה שצריך שהוא גם יצליח לסחוב עליות עם מזגן כמו שצריך וכ'ו.. 4. לא צרפתיות לצערי אני לא בקיא ברכבים חסכוניים ושמתאימים לנשים אז אשמח להמלצות לאיזה כיוון להסתכל :)
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום,היה ברשותי רכב יונדאי אקסנט שנת 05 שקניתי לפני כמה שנים מאדם מבוגר, אחלה אוטו ממש נהניתי ממנו אבל לצערי הוא נפגע בתאונה והביטוח הכריז עליו טוטאל לוס. אני מחפש רכב חדש באותו סגנון (אמין ,זול) מלבד הדגם הזה חשבתי גם על הונדה סיוויק ויונדאי גטס. מישהו יכול להמליץ על עוד דגמים ? השוק די קטן
הודעה אחרונה מאת RBRB, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש רכב לשימוש של פעם בשבוע למרחק קצר (ונסיעות לא מתוכננות כמובן מדי פעם). ראיתי שסביב 20k אפשר למצוא רכבי מיני משנתונים 2014-2015. מתלבט כרגע (גם לאור ההיצע בשוק והצורך בקנייה) בין סוזוקי ספלאש מנוע 1.2 ידני לבין פז'ו 108 מנוע 1.2 ידני. אמנם לספלאש הספק גדול יותר (95 כ"ס למול 82 של הפג'ו) אבל הנסיעה הפג'ו הרגישה זריזה ונעימה יותר ובכלל תא הנוסעים נראה מודרני יותר מאשר הספלאש. שתיהן עם ק"מ דומה (90-95k), יד 2. אשמח להמלצות שלכם לפני שאקבל החלטה
הודעה אחרונה מאת yrn, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 562 צפיות
היי, אני רוצה לקנות סיוויק 2017 על איזה מנוע אתם ממליצים? מבחינת ביצועים ובעיקר אמינות ועלות תחזוקה תקציב 85,000₪ Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Yovelb, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי. לאשתי רכב מסוג פורד פוקוס 2009, המשמש בעיקר כרכב שני בבית- נסיעות עירוניות יומיות לעבודה, איסוף ילדים, מדי פעם נסיעה בינעירונית וכדומה. קילומטראז' מאוד נמוך בשנה, בין 3,000 ל-5,000. אשמח להמלצותיכם לרכב חדש יותר ומפנק יותר, יד שניה כמובן, אשר יוכל לשרת נאמנה את הצרכים המתוארים לעיל, אם ניתן גם חסכון בדלק אז בכלל... תקציב, עד 40K כולל טרייד אין (כן, כן, ברור לי שהרבה לא נקבל פה, וזה אנדרסטייטמנט).... תודה מראש! אסף
הודעה אחרונה מאת assafta, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 998 צפיות
שלום ותודה מראש לעונים. הציעו לי טויוטה קורולה 2007 אוטומטית עם 75000 קמ לאחר החלפת מנוע במחיר של 11.5k יש טסט לשנה ללא תאונות אשמח לדעת האם המחיר כדאי? נורות אדומות לגבי החלפת המנוע? נורות אדומות לגבי עייפות כלל הרכב?
הודעה אחרונה מאת yo12, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
נניח והחלטתם לקנות את הרכב, איך אתם משלמים? מפצלים ל2 פעימות?כלומר לפני העברת בעלות ואחרי משלמים בצ׳ק?דחוי? או העברה בנקאית? מחיר האוטו באיזור ה30k
הודעה אחרונה מאת online, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם מחפש רכב לנסיעה יומית של 30 קמ מחפש רכב עם בג’אז יחסית גדול (שיהיה אפשר להכניס עגלה), ושיהיה יחסית חזק. מחיר 20-25 אלף חשוב שיהיה אמין תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Edencohen8885, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הבת מתכוונת לשדרג רכב. נוסעים כרגע על פולו 2007 מתוחזקת, שעשתה את העבודה, כולל נסיעות שבועיות באר שבע-ירושלים (וכמובן בחזרה). התקציב עד 50k, ועדיף כולל יישור קו. החליטו ללכת על סטיישן, כדי לאכלס כלב בנסיעות להורים. הדרישות די סטנדרטיות, כמה שיותר חדש, אמין, בטיחותי, כח מנוע סביר, וזול לתחזוקה. אין העדפה לאירופאית או אחרת, אבל שתהיה חבילה סבירה, כולל נוחות וסחיבה. יש מכוניות סבירות שיענו על הדרישות האלה? תודה
הודעה אחרונה מאת jpex, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת מה כדאי לבדוק כאשר רוכשים רכב יד 2 מסוכנות. לרוב הם מעבירים כל רכב תהליך השבחה שכולל בין היתר פחחות וצביעה. הם לא ששים לספר מה בדיוק תוקן ונצבע ומעניין אותי האם יש בעייתיות בתהליך כזה שבו תיאורתית הם גם יכולים לצבוע את כל הרכב.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
משפחה בת 4 נפשות (ילדים מתבגרים) מחפשת רכב הכי בטיחותי שיש, עם המזגן הכי חזק שיש. רצוי בקרת אקלים נפרדת לנהג ולנוסע שלידו ופתחי מיזוג מאחור (אבל אם המזגן הכללי מאוד חזק אפשר לוותר על פתחי מיזוג מאחור). האם אפשר לבטל ברכבים היום מערכות בטיחות שמפריעות לנו- כמו כבה וסע (שמקטין את תפוקת המזגן) או בקרת סטיה מנתיב (שמושך את ההגה כל הזמן ומשגע את הנהג). גרים בירושלים אז יש המון כבישים משובשים ונעדיף אוטו שיודע לעבור עליהם טוב מבלי שזה מורגש בפנים . פסלנו רכבים שיש להם מושב לא נח מאחור לילדים אז גם זה חשוב. אשמח לשמוע מכם את דעתכם על הרכבים הבאים בהקשרים האלו: פורד אקטיב X, סקודה אקטביה\קארוק? סבארו XV, קיה נירו\סלטוס? הונדה HRV או CRV סוזוקי קרוסאובר. רכב אחר שכדאי לש…
הודעה אחרונה מאת ronrcz, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 828 צפיות
שלום רב, אני מחפש רכב מהנה לנהיגה ואמין ליום יום עד 30,000 ובשאיפה שיישאר עודף [emoji6] בין האפשרויות עלו: 206 Xs - בשאיפה ל2007 Yaris ts - בשאיפה ל2004 ומעלה Ignis sport אשמח לדעת מאנשים שהחזיקו/מחזיקים את הרכבים הללו, אם אכן מדובר ברכבים אמינים ושאפשר לבצע איתם נסיעות יום יומיות לעבודה וסידורים וגם נסיעות ארוכות בביטחון (אילת, רמת הגולן וכו'). בנוסף אשמח לדעת ממה להיזהר, על מה לשים לב לפני שקונים כמו שנתונים מומלצים יותר, מחלות ידועות וכו' כמו כן אשמח לעוד הצעות לרכבים בסגנון : *מהנה לנהיגה *אמין *מזגן *שנת 2000 ומעלה *כל השאר לא חשוב וכמובן אם אתם מכירים מישהו שמוכר אגזמפלר שמור, אשמח להודעות פרטיות בנושא. תודה רבה!! Sent from my SM-G975F using Ta…
הודעה אחרונה מאת O.R., -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 790 צפיות
התגבשתי על פיקאסו/ספייסטורר יד שנייה, בעלת שבעה מקומות ואבזור בטיחות מקסימלי (אקסקלוסיב). חיפשתי ביד-2 החל מ-2017 ואילך, ומצאתי מודעות פרטיות בודדות בלבד(הרוב של מקומות מסחריים). על פניו בלובינסקי טרייד ישנו היצע, אך טרם יצרתי קשר. הבנתי שבמודלים ישנים ישנן בעיות אמינות, ואינם כוללים את מפרט הבטיחות המתקדם ביותר (אך במודלים ישנים ההיצע כן גדול!). שאלתי: החל מאיזה מודל (או איזה סוג מנוע / גיר נניח) עבר מתיחת פנים כך שנחשב אמין בסטנדרט של המודל החדש? החל מאיזה מודל קיימות מערכות הבטיחות של דגם האקסקלוסיב של המודל החדש?
הודעה אחרונה מאת הדיוטא, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לפי כל מני מדריכים יש כמה שלבים נחוצים בקניית רכב שלב 1-לבקש שישלח רישיון רכב וספר טיפולים באינטרנט כדי שאוכל לעבור עליהם ולאמת עוד לפני שבא לראות שלב 2- בדיקת הרכב פיזית ונסיעת מבחן שלב3-בדיקת בעלויות קודמות, סליקה, בדיקה במכון רישוי, ובדיקת עלויות במוסך מורשה שלב 4-תשלום והעברת בעלות השאלה שלי היא האם אתם עושים הכל ביום 1? או מפצלים
הודעה אחרונה מאת O.R., -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 914 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- David32
- איציק נ.
- מלטבשי
- baer
- flytomars
- avargel
- ידית
- falou
- guy.a
- NirNissimov
- ברווז
- gadik6