ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש כמה מנועים, את ה1.2 105 כ"ס בENJOY 1.4 122 כ"ס בטרנדליין 2014 1.4 125 כ"ס בטרנדליין 2015 1.4 150 כ"ס בקומפורטליין איזה מנוע מאלה נחשב להכי אמין? אני זוכר את ה1.2 באוקטביה שהיתה לאחי מליסינג שהיה אמין אך כן היתה לו צריכת שמן קבועה.
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
סוזוקי סלריו מנוע 1000 68 כס 2016 וחוות דעת בבקשה גם על סוזוקי ספלאש אוטו 1200 95 כס 2015
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני בודק לפני קניה ג'ולייטה ידנית מאד מטופלת ומתוחזקת(כל 5 ק"מ). בוצעו שיפורים בבלמים וכו' אבל לא במנוע. האוטו נסע הרבה במסלול. אם הוא מטופל, יש ממה לחשוש? ממה אני צריך להזהר ומה נשחק בנהיגת מסלול אם בכלל?
הודעה אחרונה מאת dorosen, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם לאחר מס' ביקורים ונסיעות מבחן וחפירה בארכיון הפורום, מנסה להחליט מי הפיינליסט: אנחנו משפחה עם 3 ילדים, ש-99% מהזמן נוסעת בתוך העיר נסיעות קצרות, ובסופ"ש מטיילים. תקציב הגג יאפשר את ה-1.2 בדרגת הפרימיום , או ה- c5 בדרגה הבסיסית (feel). מתקשה להחליט בין הדגמים- בשניהם הנהיגה נוחה. הביצועים לא חשובים וגם ככה לא הרגשתי הבדל מהותי ביניהם (נסעתי את המסלול היומי שלנו, כול לעליות תלולות). הc5 יותר מרווח (בגאז'!) שזה פלוס גדול, אבל הוא מרגיש הרבה יותר פשוט בהשוואה לפג'ו בפנים. הגג הפנורמי בפג'ו גורם לך לחייך, אבל אני חושב שבקיץ יוביל לתסכול מהחום בפנים. המחיר- כמעט זהה. לא יודע לחזות מי ישמור על הערך ויהיה אמין יותר בטווח ה-4 שנים הק…
הודעה אחרונה מאת 80s ghost, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אני יודע שהרכבים האלה אולי לא כל כך ברי השוואה. הציעו לי בעבודה לקחת רכב. אין החזר שווי שימוש. אקבל 1,000 בחודש לדלקן. יש 2 רכבים שמתאימים לי מבחינת הגודל ל4 אנשים גדולים ושהם על בפרק: 1) קיה נירו פלאג 2021 2) ספורטאז דיזל 1.6 2021 אני נוסע תמהיל של 75% עירוני ו25% בינעירוני. ברור לי שעם 1,000ש"ח דלקן והנירו אני לא אשלם שקל תוספת על הדלק. עם הספורטאז דיזל זה יוצא גבולי (הבנתי שצריכת דלק אמיתי שלה זה 12ק"מ לליטר). יתכן ואשלם מהכיס כל חודש עוד 100-300ש"ח על דלק, בחודשים שאסע הרבה. הבעיה העיקרית שלי עם הנירו פלאג זה שאין גלגל רזרבי והתא מטען קטן. ואם אקנה רזרבי וג'ק זה יקטין עו…
הודעה אחרונה מאת דור--, -
עוד רגע נגמר הליסינג ואחרי שנת הקורונה שבה חרשנו את הארץ החלטנו שהרכב הבא יהיה ג'יפ שניתן לטייל בו באמת (זוג + 2) - אחרי עשור ליסינג.. יש לי שריטה (עד כדי חריטה עמוקה) לקנות רק חדש מהחברה כי פעמיים אכלתי לוקשים - מילא רכבי ספורט שאני מכיר, אבל ג'יפ יד שנייה? אין לי מושג ירוק. הדרישות: יאפשר טיולים אמיתיים ולא יגביל אותנו - אשתי גם בקטע וחיה בסרט שנקנה רוביקון אביזרי בטיחות מתקדמים - חובה יהיה נוח לנסיעות ארוכות בכבישים רגילים לבנות (ולנהג) פינוק באבזור יהיה נחמד אבל לא דיל ברייקר כרגע המועמדים כחדשים מהחברה (אלא אם באמת אני אמצא איזה בונבון בתול מיד שנייה) גרנד צירוקי טריילהוק לנדקרוזר סהרה לימיטד רוביקון …
הודעה אחרונה מאת dorosen, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 779 צפיות
רוצה לקנות רכב יד שניה ב35 אלף בערך ומעוניין ב2 הרכבים האלה, הנסיעות יהיו 90 אחוז בעיר ואולי פעם בחודש נסיעה מהצפון לדרום, מבחינת צריכת דלק הם אותו דבר? כי זה די חשוב לי, חשבתי גם על ה I10 דגם SUPREME אבל קראתי באנטרנט קצת ונראה שאין הבדל בצריכת הדלק בין ה I10 SUPREME לבין ה I20 והריו והI10 מגיעה עם מנוע יותר חלש, זה נכון שהצריכה זהה?
הודעה אחרונה מאת Lidord1999, -
-
לקסוס או טסלה?
מאת ron365- 8 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מתכנן להתפנק ברכב הבא. אבל השיקול שלחיסכון מאוד חשוב. השימוש הוא 4 פעמים בשבוע הלוך-חזור עבודה בפקקים (כ-30 קמ לכיוון). נהג יחיד. חשבתי בהתחלה על לקסוס (שנתונים 16/17/18), IS300h או NX 300h. בגלל הפינוק, היברידי, איכות... אבל בתוספת של קצת כסף אני כבר יכול לקנות טסלה (חדשה), בלי דלק. הכל חשמלי. לא עדיף? הארות שלכם? ---- למה לקסוס? פינוק, היברידי, אמינות, שמירת ערך (יחסית), בטיחות, אבזור. למה לא לקסוס? אחזקה וטיפולים מעל ממוצע, עדיין משלמים על דלק, רכב יד2, ביטוח לא זול למה טסלה? אין דלק, רכב חדש, מפנק, (אין בעיה של מקום טעינה-בית פרטי), תחזוקה זולה מאוד, ביטוח זול יחסית. למה לא טסלה? חדש מידי? אין מספיק תמיכה, חלפים? טיפול…
הודעה אחרונה מאת Amired, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 826 צפיות
התקציב שלי הוא 12-15 אלף לכל היותר. כוונה שאוכל לקפל מושבים אחוריים, להזיז את המושבים הקדמיים עד הסוף דקימה ולקבל מספיק מקום (שיהיה לבן אדם 1.70 מקום). ומצד שני אני רוצה רכב שהוא לא מגושם, לא סופר גדול-ענק מבחוץ, שאוכל לחנות בעיר. מין שילוב בין רכב לנסוע איתו לעבודה כל יום לבין לישון בטבע בסופשים מדי פעם מאחורה. רכב אמין עם צריכת דלק סבירה.
הודעה אחרונה מאת 123770, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
גיסי מחזיק ברכב 3 שנים במסגרת לינסינג מאלבר. כרגע ישנה אפשרות לרכוש את הרכב במחיר של 114k. הרכב עבר 70 אלף. שמור מאוד, נהג יחיד. גיסי בלבד. אני מחפש המון זמן רכב כזה והמחיר שלו בדרך כלל הרבה מעל המחירון. חדש 0 קילומטר בדגם הזה 170k , דגם אחד אחורה 160k. פשוט נראה לי ממש מבאס לקנות חדש ולספוג ירידת ערך רצינית. בהנחה שאמכור בעוד 3 שנים מקווה לא להפסיד המון בירידת הערך.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אחרי מכירת הפוקוס והחלפת הסיריון של אשתי בi30, מחפש רכב משפחתי עם 2 ילדים, בדגש על חיסכון, נוחות, ואמינות חשוב שלא יהיה בגאז' קטן, חשוב שלא יהיה עגלה, כי בעליות של חיפה זה לא יבוא בטוב, חשבתי על הונדה HRV, אני בכיוון? או יש אלטרנטיבות עדיפות ומומלצות יותר? (כנראה שאשר עם הרכב לפחות 4-5 שנים בגלל התעסקות בקניית דירה)
הודעה אחרונה מאת Tal7, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 846 צפיות
התלבטות בגזרת הסטיישנים. קאיה סיד סטיישן 1.5 החדשה מציעה מפרט טוב , מבחן היה אחלה. אשמח לחוות דעת . האם לדעתכם פורד פוקוס אקטיב טורר עדיפה? או קאיה נירו פלאגאין הייבריד. מחיר הטויוטה קורולה ספייס מחוץ לתקציב. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת דור--, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 516 צפיות
רכב למשפחה בת 4 נפשות (הורים ושני ילדים בגילאי 10,11). תקציב סביב 50 אלף ₪, אפשר להתגמש למעלה (אולי אפילו הרבה) אם יש משהו מתאים יותר, גם ישירות מליסיניג עם מימון וכו'. נסועה ממוצעת, הרוב בעיר. אנשים ללא כל הבנה בתחום הרכב, אחזקה לתקופה ארוכה מאד עד שהרכב אומר הצילו- נוסעים כיום ביונדאי אקסנט שנת 2007 יד ראשונה שעברה אליהם מההורים. מחפשים בראש ובראשונה רכב אמין, מרווח, עם תא מטען גדול ודלת חמישית (נוסעים לקמפינג מדי פעם), עם גיר אוטומטי. אין שום חשיבות לביצועים. עדיפות לאבזור בטיחות. חסכון בדלק רצוי אבל אפשר להתפשר בנקודה הזאת.
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 488 צפיות
תודה
הודעה אחרונה מאת DANIELU2, -
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראיתי היום בשומרון, יונדאי I30 CW מאדם פרטי (=המוכר, שהוא יד שניה) שקנה מ'ליסינג נהג יחיד'. 2012, טסט עוד שנה +, 210,000 K, מנוע שקט לגמרי, מאיץ בעליה לא קלה ל120 קמ"ש בקלות, תיבת ההילוכים מעבירה פיקס, (100 קמ"ש = 2.8 סל"ד) שלדה נקיה, גם ויזואלית בסדר גמור, בפנים ובחוץ, המזגן (קירור) בטיפול, עד המכירה יסודר. (הוחלף צינור, וכעת בבדיקת לחץ) אלקטרוניקה מצויינת, (המים ירוקים, מכסה הרדיאטור נקי כחדש, שמן מנוע זהוב יפה) תוספות: מולטימדיה עם פאנל תואם, אייווקס, חיישני ומצלמת רוורס, קודן נעול בכספת, פירסם לפני כמה שבועות (או יותר) ב19,000, כעת התגמש ל17,000. מגיע לו 17,000? אני חושב שלא. מה דעת המומחים?
הודעה אחרונה מאת ArikM, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 538 צפיות
שלום לחברי הפורום כפי שקרה לפני כשנתיים לאור הרכישה המוצלחת, הבוס רוצה רכב נוסף לאותם שימושים נסיעות בינעירוניות (הרבה כביש 6 = פקקים), מקום איחסון = סטיישן (או ג'יפון?) תקציב יכול להימתח עד 80 K ש"ח, ואפילו לחרוג במעט רנו גרנד קופה דיזל סטיישן? (יש בכלל סטיישן?) אשמח לקבל אופציות רלוונטיות
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי לכולם ואחרהצ טובים, אנחנו זוג פלוס אחד, בלי ידע אמיתי ברכבים וצריכים את עזרתכם. אנחנו רוצים לקנות רכב (לא היה לנו עד היום), אנחנו מחפשים רכב שנוכל להכניס לו עגלת תינוק לרכב,מאמין שעדיף רכב סדאן, גיר אוטומטי בלבד, הדבר הכי חשוב הוא שהרכב יהיה אמין, אין לנו כסף מיותר להשקיע, הרכב לא יעשה המון קילומטרים (באיזור ה14k בשנה), רוב הנסיעה היא נסיעה עירונית עד היום נהגתי על שברולט ספארק ככה שאני לא הבחור שמחפש חווית נהיגה יוצאת מגדר הרגיל. חקרתי קצת וזה רק הכניס אותי לבילבול, מצד אחד חשבתי על מיצובישי אטראז בשנתון 2015, ראיתי לא מעט כאלה עם פחות מ100 אלף קילומטר, במחיר שציינתי ומטה, מה דעתכם עליה? רכבים נוספים שחשבתי ריו//i25/ניסאן אלמרה …
הודעה אחרונה מאת PASHUT, -
ליסינג (לא ממקום העעבודה) והמשך קבלת קצבת ניידות כחלופה לרכישת רכב חדש מחברה -האם אפשרי ומשתלם ?
מאת Octavia-TSI11-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 772 צפיות
היי, עד היום הייתי מחליף רכב מיבואן רשמי וברכב אחר מיבואן רשמי. הרכבים נרכשו לאחר הנחה במס (בדמות הלוואה שלא באמת צריך להחזיר במידה ומחזיקים ברכב 42 חודשים). האם במקום רכישת רכב חדש לתקופת של 42 חודשים ,אוכל לבחור במסלול של ליסינג תוך כדי המשך קבלת קצבת הניידות ותשלום רישוי רכב מופחת ? האם בהכרח רכבי ליסינג פחות מאובזרים מרכבים מקבילים הנרכשים דרך היבואן (ראשי או משני ) ? מה ארוויח או אפסיד בכל אחד מן המסלולים ? תודה
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
-
- 11 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום רב, אחותי שוקלת לרכוש רכב גבוה (יד 2) שישמש אותה לנסיעה של 130 ק"מ 3 ימים בשבוע בינעירוני נטול פקקים ברובו (למעט מקטעים קצרים של כמה דקות) - 24,000 ק"מ בשנה. הרכב ישמש מה פעמים בשנה לנסיעות לירושלים, רמת הגולן ואילת עם תפוצה מלאה של 5/4 נוסעים מבוגרים עם מזוודות לטיולים. התקציב הוא בסביבות 110K. הדרישות שלה מהרכב: 1. נוחות נסיעה ובידוד רעשים טוב. 2. ביצועים ואיכות חומרים - שיסחב טוב בתאוצות ביניים ותאוצב בעליות. 3. צריכת דלק (שיצרוך לפחות 12 ק"מ לליטר בינעירוני עם מזגן). 4. אמינות - הרכב יטופל כמובן כל 10K ק"מ וחשוב שיהיה רכב נטול תקלות למעט בלאי ושמוסכים יידעו לתקן אותו למקרה שיהיו תקלות. 5. שיהיה עם כניסה …
הודעה אחרונה מאת avi 1234, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 472 צפיות
היי הרכב יד ראשונה (00) עלה לכביש במרץ 2015 תאריך רישום הבעלות 7/2020 מה אני מפספס פה? תודה.
הודעה אחרונה מאת asix, -
-
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
בגלל שהם בבעלות הצרפתים? או שיש בעיה יותר עמוקה
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הגדולות: שלמה, אלבר, אוטודיל, טריידמוביל וכיוב. ראיתי שיש גם קטנות ולא מוכרות. מחפשת המלצה לאחת כזו שאכן נותנת שירות טוב וגם לוקחת אחריות במקרה שמשהו שתחת אחריותה מתעורר. תודה!
הודעה אחרונה מאת Yuri Abaev, -
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי ברשותי פורד מונדאו 2012 ששירת את משפחתי (4 נפשות) נאמנה במשך 6 שנים והגיע הזמן להתחדש ברכב מודרני יותר עם כל מערכות הבטיחות. האישה מעוניינת ללכת עם הזרם ולרכוש קרוסאובר (למרות שתחנוניי לגבי רכב מנהלים אחר לא עוזרים -) אי לכך אני מעוניין בקרוסאובר זריז ושיהיה מרווח כמו המונדאו. נסענו בפיג'ו 3008 והוא מרגיש אחלה אבל צפוף מדי מאחורה. השבוע נבדוק גם את המזדה CX5 למרות שאין לו טורבו. תקציב באיזור 150000 . אפשר משומש. אשמח לשמוע רעיונות.
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 644 צפיות
היי, העברתי הבוקר פיאט פונטו איבו בדיקה לפני קניה מדובר ברכב עם 130 אלף ק"מ טסט עד סוף שנה יד2 מחיר 9,000 לפני מיקוח. מה עלות התיקונים בבדיקה ומה חשוב לשים לב לטפל ובהתאם לכך לבקש הורדה במחיר לכמה?
הודעה אחרונה מאת O.R., -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 560 צפיות
שלום! אני רוצה רכב יום יום, שאוכל לרדת איתו לפעמים (כל שבוע) לשבילים, ומדי פעם (פעם בחודש) לשטח. רוב הנסיעות הן בינעירוניות של כ-30 ק''מ ביום, וכמה פעמים בחודש עוד כ-100 ק''מ, מה שמביא אותי לכ-20,000 ק''מ בשנה, רוב הזמן לבד, ובטיולים עם עוד חבר-שניים+ציוד. הבנתי שבתקציב שלי, עד 60k ש''ח אני אוכל לקנות דאצ'יה דאסטר 2016 שתענה על הצרכים שלי מתחת ל- 100K ק''מ להנעה רגילה, או פחות מ-150k ק''מ להנאה כפולה (ואני אשמח להצעות נוספות). אני מתלבט בין דגם הדיזל לבנזין. הבנתי שנסיעות קצרות פוגעות ברכבי דיזל בגלל שהם בנויים לתפקד בחום גבוהה. א אם רוב הנסיעות שלי הן של כרבע שעה בינעירוני כל פעם, אמור להיות בעייתי לדיזל? כמו שאני רואה את זה, היתרון העיקרי של…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
דיברתי עכשיו עם מוכר, שלא מופיע ברישיון רכב, אבל הוא שלח לי הדפס בעלויות של הרכב מהאתר של משרד הרישוי בו אני רואה שהוא כן נרשם כבעלים (בינואר 21- מריח כמו סוחר) אבל, הוראת הרישום בהדפס שהוא שלח זהה להוראת הרישום ברישון הרכב ששלח לי(בו השם שלו לא מופיע כבעלים של הרכב) האם הוראת הרישום משתנה בכל פעם שמחליפים בעלים?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, מחפש רכב משפחתי באזור ה-50-60K פלוס מינוס, משיטוט קצר ברשת, קורולה מומלץ מאוד, אבל מוצא רק רכבים יקרים יחסית וקילומטרז' גבוה. יש לי תחושה שלרכב יש יחסי ציבור מעולים, מה שמאפשר למוכרים לדרוש מחיר יקר, ראיתי שסובארו אימפרזה במחיר הגון הרבה יותר, האם יש לו בעיות מסוימות או שסתם הוא רכב עם פחות יחסי ציבור. כמובן אם יש המלצה למשהו אחר, שיהיה אמין גם אשמח לשמוע. יצויין, לא מחפש רכב מרשים או משהו, שיהיה הכי משעמם בעולם, אבזור בסיסי מספיק [שהמזגן יעבוד טוב :) ] , לא נוסע הרבה, רוב הנסיעות בתוך העיר, מגרד בשנה 15K ק"מ, ושוקל למכור את הרכב שאקנה בעוד כשנה וחצי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם קיימת ברשת השוואה כזו?
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 921 צפיות
מה עושים במידה והנפקתי צ׳ק בנקאי ואחרי זה התגלתה בעיה בזמן העברת הבעלות? לפי מה שקראתי צ׳ק בנקאי לא ניתן לבטל
הודעה אחרונה מאת Audi-T, -
-
חוזר לסיבוב שלישי של חיפושי רכב בשנה וחצי האחרונות. אחרי כל החיפושים והזמן שהשקעתי בלמצוא רכב שענה על כל הדרישות - הפיאסטה שלי (2014, ידנית) תמכר בימים הקרובים לאחד הקונים הפוטנציאלים (אם מישהו מחפש, פרטים בפורום מכירה. יהיה נחמד אם היא תשאר אצל חבר פורום). מתחיל לחפש את המועמדת הבאה - עובר לאוטומט בעיקר כדי שגם הבת זוג שלי תוכל לנהוג מדי פעם. מה אני מחפש - אוטומטית, אמינה, סולידית, לא 3 דלתות, חסכונית כמה שניתן במסגרת המגבלות. אופי הנסיעות - פעמיים בשבוע 100 ק״מ לכיוון ובשאר הזמן עירוני. אני די סגור על שני דגמים ספציפים: * i10 עם מנוע 1.2 2014 והלאה - אין היצע גבוה עם המנוע הזה, וכשיש - לרוב מעל התק…
הודעה אחרונה מאת ik3,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,007 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Igalz
- רפי לין
- santiago
- PYA
- avi 1234
- davemustaine87
- farkash7
- לירון .ה.
- RedLabel
- Moshe c
- chrono
- yahaga