Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום!

אני רוצה רכב יום יום, שאוכל לרדת איתו לפעמים (כל שבוע) לשבילים, ומדי פעם (פעם בחודש) לשטח. רוב הנסיעות הן בינעירוניות של כ-30 ק''מ ביום, וכמה פעמים בחודש עוד כ-100 ק''מ, מה שמביא אותי לכ-20,000 ק''מ בשנה, רוב הזמן לבד, ובטיולים עם עוד חבר-שניים+ציוד.

הבנתי שבתקציב שלי, עד 60k ש''ח אני אוכל לקנות דאצ'יה דאסטר 2016 שתענה על הצרכים שלי מתחת ל- 100K ק''מ להנעה רגילה, או פחות מ-150k ק''מ להנאה כפולה (ואני אשמח להצעות נוספות). 

אני מתלבט בין דגם הדיזל לבנזין. הבנתי שנסיעות קצרות פוגעות ברכבי דיזל בגלל שהם בנויים לתפקד בחום גבוהה. א אם רוב הנסיעות שלי הן של כרבע שעה בינעירוני כל פעם, אמור להיות בעייתי לדיזל? 

כמו שאני רואה את זה, היתרון העיקרי של הדיזל מבחינתי הוא שיש יותר מהם בשוק, אז יש יותר מבחר, וגם יהיה יותר קל למכור בבוא היום. אני לא גורר ולא הולך לקרוע את השטח (לפחות לא בונה על זה עכשיו...) ככה שמחינת יכולות נטו ה4x2 בנזין יספק אותי ב- 90%, להערכתי. 

אשמח לשמוע מכם תובנות, או אולי אפילו הצעות לדגמים אחרים שיכולים להתאים. חשובה לי אמינות ואחזקה זולה בעיקר.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי den4eek

הסובארו שבסמלון למכירה

פורסם

לטעמי ולהבנתי המנוע בדיזל אמין מאוד ולא אמורה להיות בעיה עם נסיעה של 15 ד' בבין עירוני.
ה4X4 מגיע רק בגרסה הידנית ולטעמי מוצלחת מאוד גם בהבט האחזקה. 

יכולת השטח טובה

תנסה לחפש גם סובארו XV הרבה יותר נעימה בכביש וגם היא עם יכולת שטח לא מבוטלת, החסרון הוא צריכת דלק (הקלומטרג' שלךלא גבוה במיוחד אז ההשפעה תהיה נמוכה יותר), תא מטען יותר קטן.

• תוכן חדש...