Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה cx5 2018 פרימיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיסי מחזיק ברכב 3 שנים במסגרת לינסינג מאלבר.

כרגע ישנה אפשרות לרכוש את הרכב במחיר של 114k.

הרכב עבר 70 אלף.

שמור מאוד, נהג יחיד. גיסי בלבד.

אני מחפש המון זמן רכב כזה והמחיר שלו בדרך כלל הרבה מעל המחירון.

חדש 0 קילומטר בדגם הזה 170k , דגם אחד אחורה 160k.

פשוט נראה לי ממש מבאס לקנות חדש ולספוג ירידת ערך רצינית.

בהנחה שאמכור בעוד 3 שנים מקווה לא להפסיד המון בירידת הערך.

פורסם

מה השאלה?
יש לך תקציב של 115 אלף₪ - תקנה את הרכב בלי לחשוב יותר מדי, כי אתה יודע במה מדובר. יש לך אפשרות לקנות חדש מליסינג 0 קילומטרים? - ההחלטה שלך כלכלית נטו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מנסה להבין האם המחיר הגיוני זו השאלה.

לא עניין של תקציב כרגע.

מטריד אותי עניין הקילומטרז שקצת גבוה. האם יש מה לחשוש?

אגב גם לא הצלחתי להבין מה מחיר המחירון של הרכב, בלוי יצחק יש המון תתי דגם.

יש לי הרגשה שהם העלו את מחיר המחירון 

פורסם

בדרך כלל כשרוצים לרכוש רכב שמכירים בצורה הזאת הם מציעים אותו במחיר גבוה יחסית.

ב-2018 לא כל הדגמים הגיעו עם מערכות בטיחות אקטיביות, חלק נמכרו עם שילוב של מערכות כאלה ומערכת התרעה של מובילאיי. אם זה המצב ברכב הספציפי אני הייתי קצת מתבאס.

לדגמים המאובזרים של מאזדה CX5 יש ביקוש ער ורוב הסיכויים שלא תמצא פתאום מציאה במחיר נמוך משמעותית מהמחירון. ברפרוף ביד 2 אני רואה שרוב הרכבים מוצעים במחירים גבוהים יותר מהמחיר שציינת כולל רכבים ברמת גימור אקזקיוטיב הבסיסית עם עבר בליסינג.

• תוכן חדש...