Jump to content

Izkov

  • הודעות

    9
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

הנקודות של Izkov

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. לפני כחודש עשיתי טיפול 60 אלף במוסך מורשה של פיאט (אני עם פיאט טיפו), וכמו שנאמר לי אני צריך לבדוק שמן ומים פעם בחודש, אז מבחינת המים (האדומים) הם נמצאים בדיוק בקו שהיה אחרי הטיפול, מעט מתחת לקו המקסימום. לעומת זאת השמן נראה לי הרבה מעבר למדיד המקסימום, לפחות ממה שאני מבין.. אני מוסיף תמונות כדי שתגידו לי את דעתכם .. האם אני צריך לחזור לשם? דבר נוסף בכל מקום שקראתי כולם ממליצים על שמן ״סליניה״ אך במוסך שהייתי היה שמן של יצרן אחר (בעל אותו תקן לדעתי), מכירים את השמן? ואם כן איך הוא לדעתכם? עדיף פעם הבאה למצוא סיליניה ולהביא בעצמי?
  2. תודה רבה ולאד! הדגם של הקלבר המדובר שלהם הוא DYNAXER UHP, האם הוא בסדר?
  3. האם זה שלא דיברת על הרייקן אומר שהוא לא מומלץ? אני אישית הייתי מעדיף לחסוך קצת אם אפשר כמובן (אם קלבר מספיק טוב אני אלך עליו, אבל אם המישלן משמעותית טוב יותר כנראה שאלך עליו)
  4. דגם הרכב: פיאט טיפו 2017 דגם LOUNGE סגנון: מתון ורגוע, לרוב בתוך העיר כמות נסיעה שנתית: כ15-17K הרכב צפוי להישאר כמות רבות קדימה (אני לא מהמחליפים רכבים) לגבי הדגם- PRIMACY 4 לפי המחירים שאני רואה פה הוא נותן לי בערך 150-170 שקל לצמיג סיני.
  5. היי, כשרכשתי את הרכב שלי קיבלתי שובר להחלפת 4 צמיגים, כשהתקשרתי למקום שמחליף את הצמיגים אמרו לי שיש לי כמה אופציות 1) צמיגים סינים בלי להוסיף תשלום (שאני אוותר מראש) 2)צמיגים של ריקן בתוספת של 110 ש"ח לצמיג 3)צמיגים של קלבר בתוספת 230 שח לצמיג 4)צמיגים של מישלן בתוספת של 360 לצמיג . מידות הצמיג הן 225/45R17 אין להם פאלקן ודאנלופ .. ואת ריקן וקלבר אני לא מכיר (אם כי קראתי שקלבר היא בבעלות מישלן ויש להם צמיגים טובים יחסית)
  6. תודה על ההמלצה, הוא לא מורשה נכון?
  7. תודה רבה רפי ! אשמח שתתן את דעתך על היסטוריית הטיפולים שהעלאתי פה למטה, והאם לדעתך אני צריך לקחת את הרכב לטיפול/ישור קו . תודה רבה לך, יש לי היסטוריית טיפולים של הרכב (הוא עשה בסה״כ 55 אלף קילומטר), לפי ספר הרכב צריך להחליף מצתים ב60k או 4 שנים, ופה בטיפול שהיה ב55k (אחרי 4 שנים) לא הוחלפו המצתים לפי מה שאני מבין .. אני צריך לדבר איתם על זה ? כשלקחתי את הרכב לבדיקה מטעמי התוצאות היו בסדר גמור ותיקנו את הליקויים (כיוון פרונט ועוד משהו קטן) אבל אני לא בטוח שהמכון בדיקה יודע להגיד מה חסר לי מהטיפולים אני מצרף תמונה של ההיסטוריית טיפולים כי אני לא באמת מבין עד הסוף, למשל ״תאור כללי- טיפולים״ שהם כותבים טיפול 60k מזה כולל? שהתקשרתי לאלדן הנציג אמר לי מה שכתוב זה מה מה שעשו, אבל כמו שרשמתי בספר רכב כתוב דברים שצריך להחליף/לתקן כמו עניין המצתים שלא מצויין פה, אך החלפת מסנן אוויר למנוע כן מצויין .. מה דעתך?
  8. היי, קניתי פיאט טיפו (לפי ספר טיפולים של אלדן עשתה טיפול לפני 3 חודשים בערך), האם הייתם עושים יישור קו במוסך למרות שעשתה טיפול? (עשיתי עם הפיאט כבר נסיעה לאילת והכל היה בסדר אבל מפחד שכן צריך לעשות יישור קו) ולשאלה האמיתית האם יש מוסך מומלץ לפיאט טיפו מאיזור רחובות-אשדוד-ראשלצ?
  9. היי לכולם ואחרהצ טובים, אנחנו זוג פלוס אחד, בלי ידע אמיתי ברכבים וצריכים את עזרתכם. אנחנו רוצים לקנות רכב (לא היה לנו עד היום), אנחנו מחפשים רכב שנוכל להכניס לו עגלת תינוק לרכב,מאמין שעדיף רכב סדאן, גיר אוטומטי בלבד, הדבר הכי חשוב הוא שהרכב יהיה אמין, אין לנו כסף מיותר להשקיע, הרכב לא יעשה המון קילומטרים (באיזור ה14k בשנה), רוב הנסיעה היא נסיעה עירונית עד היום נהגתי על שברולט ספארק ככה שאני לא הבחור שמחפש חווית נהיגה יוצאת מגדר הרגיל. חקרתי קצת וזה רק הכניס אותי לבילבול, מצד אחד חשבתי על מיצובישי אטראז בשנתון 2015, ראיתי לא מעט כאלה עם פחות מ100 אלף קילומטר, במחיר שציינתי ומטה, מה דעתכם עליה? רכבים נוספים שחשבתי ריו//i25/ניסאן אלמרה מצד שני, חשבתי שאולי כדאי לרדת בשנתונים לאיזור 2012+- ולחפש קיה פורטה/מיצובישי לנסר שמורה, מה דעתכם? דבר נוסף הוא האם אתם מכירים מגרשים שהייתם סומכים עליהם? (אלדן/כל מגרש אחר שאתם מכירים?), ושאלה אחרונה, האם במחיר הזה של רכב עדיין לוקחים את הרכב לבדיקה? כל מה שאתם יכולים לעזור ולזרוק מידע אני יותר מאשמח, זוג שקונה רכב פעם הראשונה!
×
×
  • תוכן חדש...