Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מעונין ברכב חדש לא יותר מידי בקשות, חשןב לי האמינות, מרווח פנימי לא קטן (סוף כל סוף איכלוס מלא). ואם אפשר על הדרך גם להנות מהנסיעה, לכן עדיפות לטורבו.

אז ככה המתמודדות הם ג'טה 2016-2014.  איזה מנוע מומלץ יותר ה 1.2 או א1.4  מחלות ידועות בשנתונים האלה?(הספיק לי שנת 2011 שהיית אצלי הוחלפה פעמיים מצערת). מה שכן הרכב הזה ריק-ממש מיושן מבפנים.

או אולי לחפש סקודה ראפיד\אוקטביה, למרות  שזה ימתח קצת את המחיר, אם אפשר לשמוע  גם איזה מנוע אמין ומומלץ יותר .זהו אשמח ךשמוע עכשיו מכם.

פורסם

הקרוז הנדונה לא עושה על אף אחד מהקריטריונים שהציב פות"ש:

היא שווקה כאן רק בשנה אחת ב-2012. אמינותו של מנוע 1.4 טורבו אינה מן המצטיינות בשום גירסה.

• מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני כשעה, zvit כתב:

אמינותו של מנוע 1.4 טורבו אינה מן המצטיינות בשום גירסה.

תודה, לא ידעתי את הפרט הזה.

מה שכן ידעתי שהיא מתומחרת גבוה עקב נפילת התדמית של הקוראנית.

לפות"ש- יתכן שלאנסר ספורטבק תענה על צרכיך, חזקה גם בלי הטורבו ואמינה.

משתדל לעזור

• תוכן חדש...