Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבת מתכוונת לשדרג רכב. נוסעים כרגע על פולו 2007 מתוחזקת, שעשתה את העבודה, כולל נסיעות שבועיות באר שבע-ירושלים (וכמובן בחזרה). התקציב עד 50k, ועדיף כולל יישור קו. החליטו ללכת על סטיישן, כדי לאכלס כלב בנסיעות להורים.

הדרישות די סטנדרטיות, כמה שיותר חדש, אמין, בטיחותי, כח מנוע סביר, וזול לתחזוקה. אין העדפה לאירופאית או אחרת, אבל שתהיה חבילה סבירה, כולל נוחות וסחיבה.

יש מכוניות סבירות שיענו על הדרישות האלה?

תודה

פורסם

308 מהדגם הנוכחי, 2014+, רק צריך לשים לב לרצועת התזמון המתפוררת לכאורה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מה הגודל של הכלב שאתם חייבים סטיישן? אני מתנדב בהצלה של בעלי חיים ויצא לי לא פעם להכניס כלבים לרכב שלי (פיגו 208) שלא גדול יותר מהפולו בעת הורדה של החוצץ בתא המטען נכנסים בכיף לשם כלבים במשקל של 40 קילו.

פורסם
308 מהדגם הנוכחי, 2014+, רק צריך לשים לב לרצועת התזמון המתפוררת לכאורה.
יש ביד2 שתיים מ-2015 עם 120k ק"מ.

מה הפתרון לרצועת התזמון, גירסה מחודשת ומחוזקת שמונעת את הבעיה, או החלפה תכופה יותר? נשמע לי משהו שלא יתן שקט נפשי.

פורסם (נערך)

אני לא יודע להגיד בוודאות, אם תשקול ברצינות הייתי בודק עם אחד המוסכים המומלצים כאן.

גם אם מדובר בהחלפה כל 3 שנים, זה לא נשמע לי כאב ראש כל כך גדול בשביל רכב סביר.

לגבי המחיר, לדעתי יש פה הרבה מקום למו"מ. בכל זאת, צרפתיה.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

יש המון יונדאי I30cw 2013-2014.

ניתן למצוא גם פרטית יד ראשונה ועם קילומטראז' לא גבוה ( עד 90 אלף קילומטרים ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לגבי הפיג'ו, יש מבצע טוב בלובינסקי טרייד, ל308 שנת 2015 סטיישן עם 60,000 ק"מ או מעל, ב 20000 מקדמה ועוד 30 תשלומים של 999,סה"כ 50000,לא תמצא משהו טוב יותר. כולל שנתיים אחריות וטיפולים

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 26.8.2018 בשעה 21:56, pasat04 כתב:

הבת מתכוונת לשדרג רכב. נוסעים כרגע על פולו 2007 מתוחזקת, שעשתה את העבודה, כולל נסיעות שבועיות באר שבע-ירושלים (וכמובן בחזרה). התקציב עד 50k, ועדיף כולל יישור קו. החליטו ללכת על סטיישן, כדי לאכלס כלב בנסיעות להורים.

הדרישות די סטנדרטיות, כמה שיותר חדש, אמין, בטיחותי, כח מנוע סביר, וזול לתחזוקה. אין העדפה לאירופאית או אחרת, אבל שתהיה חבילה סבירה, כולל נוחות וסחיבה.

יש מכוניות סבירות שיענו על הדרישות האלה?

תודה

מקפיץ.

נשארו עם הפולו עוד שנתיים וחצי, ועכשיו הגיע הזמן להשתדרג. גם התקציב גדל ל- 70k-75k. לא חייב להיות סטיישן, יכול להיות גם suv, אבל בדגש על מקום לכלב בינוני מעבר לספסל האחורי. תודה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 26.8.2018 בשעה 23:30, vladclar כתב:

יש המון יונדאי I30cw 2013-2014.

ניתן למצוא גם פרטית יד ראשונה ועם קילומטראז' לא גבוה ( עד 90 אלף קילומטרים ).

מנצל את השרשור.

האם יש למישהו עוד המלצות לרכב יד 2 עד 50K שמתאים להסעת כלב גדול, פרט ליונדאי i30cw ?

פורסם

אני ממליץ לך על פיג'ו 308 sw. 

יש הרבה מידע בפורום עליה ועל הרצועה שצריך להחליף.

חוץ מזה אפשר בתקציב הזה למצוא רכב במצב טוב ובשנתון מתקדם 2017+

• תוכן חדש...