Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינפיניטי fx37 או לקסוס NXh ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להשתדרג. ממש.

בא לי רכב מפנק ויוקרתי. אבל לא חדש. אין לי כסף לחדש. מדובר על שנתונים של 2013-2016.

תקציב של עד 150K.

ראיתי את ה- fx37 (האמת ממש התאהבתי בה, הכל לבן בפנים.. ואוו...) וגם את הלקסוס nx 300h  (מעדיף היברידי ולא טורבו).

מודע להבדל המטורף של שתיית דלק בין fx37 ל-nx.....  נראה לי מדובר על 1/6 אל מול 1/17  (קמ/ליטר) זה נכון?

האם זה נכון לחשוב שבגלל שהדגמים של אינפיניטי האלה כבר לא מיוצרים יהיה קשה להשיג חלפים?

מה דעתכם? אולי משהו אחר שאני לא לוקח בחשבון וכדאי שאכיר?

קצת פרמטרים חשובים:

- הרכב הוא לנסיעות 4 פעמים בשבוע הלוך חזור עבודה. כ 30קמ בפקקים.  סופש הרכב יושב בחנייה לא זז.

- מפנק אמרתי? כפתורים בכל מקום, מושבי עור, כמה שיותר יותר טוב.

- תקציב עד 150K אולי אפשר למשוך אם אמצע משהו ממש טוב.

- אשמח אם יהיה גבוה, לא חייב....

- אה כן, תחזוקה. אשמח אם לא ישחטו אותי.  

אשמח לעזרה!!

פורסם

חדש לא חדש, 

האחזקה תהיה בעלות של רכב יוקרה, שזה לא זול בכלל. 

אני הייתי ממליץ שתנסה לייצור קשר עם בעלי מכוניות כאלו ותבין את עלות האחזקה לפני הרכישה. 

הלקסוס אמורה להיות יותר נוחה לאחזקה. 

לאינפיניטי יש מנוע משכר כך שאולי תסלח לה על מגרעות (מעטות, אך קיימות). 

לנסיעה יומית של 30 ק"מ ברובה פקקים, הייתי ממליץ על הלקסוס, בזכות ההנעה ההיברידית שתהיה חרישית במהירות נמוכה,וגם בגלל שאתה לא תנצל את היכולות האמיתיות של האינפיניטי, ככה שתהיה לך חיה בכלוב. 

אופציה נוספת היא ב.מ.וו סדרה 5 בשנתונים הנ"ל, אני ממליץ על גרסת 528i, רכב נוח מאוד, התנהגות כביש טובה, מנוע חזק, מאובזר וגם חסכוני יחסית, עלויות אחזקה סבירות. 

אך בסוף זה שיקול שלך, 

הרכב שתקנה חייב לגרום לך להעיף מבט לאחור כשאתה יוצא ממנו, ככה תדע שזו ההחלטה הנכונה. 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 13.4.2021 בשעה 11:49, חולה רכב#1 כתב:

הרכב שתקנה חייב לגרום לך להעיף מבט לאחור כשאתה יוצא ממנו, ככה תדע שזו ההחלטה הנכונה.

אהבתי.  תודה!

• אהבתי 1
פורסם

הNX רכב בינוני מאד,ה FX רכב קצת מיושן אבל הוא מוצלח,המנוע ....אנטיתזה מוחלטת לכל המכונות תפירה החשמליות שמתחילות לצוץ,מנוע פנינה אמיתי.

• תוכן חדש...