Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע, שילמת 2,000₪ בשביל נסיעת מבחן? WTF? @קבוצת לובינסקי, מה נסגר?

לעניין, רכב נחמד בסך הכל, קצת צפוף לקטגוריה, די נח, ירידת הערך עלולה להיות כואבת (עד כואבת מאוד). מוזמן לחפש את השרשור על עדכון התוכנה לגיר שרץ פה בימים האחרונים, להבין מה תקבל בתקופת האחריות (לכאורה, כמובן שלכאורה).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

רכב נוח מאוד, די זריז, מאחור המרווח בינוני, פחות אהבתי את התיבה שגורמת בזחילה ובמצבים שונים למעט רעידות.

לדעתי ב90 אלף יש לך את הקורסה, שגם היא מאובזרת ועם גיר נעים יותר או באזור ה106 את הקליאו, שתהיה חזקה יותר, בטיחות עדיפה מושבים תומכים יותר לדעתי וגם די נוחה.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 20 דקות, yulianx כתב:

רכב נוח מאוד, די זריז, מאחור המרווח בינוני, פחות אהבתי את התיבה שגורמת בזחילה ובמצבים שונים למעט רעידות.

לדעתי ב90 אלף יש לך את הקורסה, שגם היא מאובזרת ועם גיר נעים יותר או באזור ה106 את הקליאו, שתהיה חזקה יותר, בטיחות עדיפה מושבים תומכים יותר לדעתי וגם די נוחה.

מאיזשהי סיבה קשה למצוא מידע על אורך האחריות של הקליאו והקורסה. אני חושב שעל הקורסה יש 4 שנים, אתה יודע להגיד בדיוק?

פורסם

לקליאו 3 שנים עם אופציה להרחיב ל5.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 31 דקות, pooh-bear כתב:

רגע, שילמת 2,000₪ בשביל נסיעת מבחן? WTF? @קבוצת לובינסקי, מה נסגר?

לעניין, רכב נחמד בסך הכל, קצת צפוף לקטגוריה, די נח, ירידת הערך עלולה להיות כואבת (עד כואבת מאוד). מוזמן לחפש את השרשור על עדכון התוכנה לגיר שרץ פה בימים האחרונים, להבין מה תקבל בתקופת האחריות (לכאורה, כמובן שלכאורה).

אה סליחה טעות שלי, שכחתי לציין שזה נסיעת מבחן שמגיעה עד אלי לבניין וזה פיקדון שחוזר אם אני מחליט. בסה"כ אני חוסר נסיעה לסוכנות ונפרד זמנית מ2000 בעו"ש, לא נורא וזה דווקא שירות נחמד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיין, משונה למדי. עשיתי נסיעה על הקורסה החדשה (אותו היבואן), ובאו עד אליי (מראשל"צ לב"ש) בלי לצייץ על כסף\פקדון\ערבון\טופס כלשהו. בכל מקרה, אני לא חושב שזה כזה רלוונטי, בטח לא בדיעבד.

לענייננו, אני במצב מאוד דומה לשלך (זוג בלי ילדים, קצת יותר גבוה), ובקורסה החדשה היה לי מאוד נוח, לא הרגיש לי צפוף בכלל. מצד שני, לאף אחד לא יהיה נעים לשבת מאחורי כי משכתי את המושב ממש אחורה. גם מרווח הראש היה מספק למדי. הדבר נכון גם למזדה 2 שקיבלתי מהביטוח. לפני כן הייתי עם קקטוס שהיה רכב בובה, אבל בדיעבד אולי קצת גדול מדי ברוב הזמן. מכל זה הסקתי שאני כנראה צריך סופר מיני חביבה ולא יותר, אני לא חושב שהחסרונות שהקרוסאוברים מביאים איתם הופכים אותם לעדיפים על פני סופר מיני (לפי הדרישות והצרכים שלי, שכאמור דומים לשלך). 

גם אני העליתי את התקציב מ-40 ל-60 ומשם ל-120 אלף שקל. בסוף ירדתי מהרעיון של רכב חדש, ולו מהסיבה שאני יודע איפה אני גר ואני יודע שאתבאס כשארד לחניה ואמצא את הרכב שרוט מת או בכלל לא שם (היו גם חלקי רכב שנגנבו בזמן האחרון). מנסה לומר, קח בחשבון את הסביבה שבה אתה חי ועובד והאם תתבאס מפגיעות ברכב חדש.

בנוסף, קח בחשבון שברכב חדש אמנם יש אחריות, אבל היא לא נצחית ובסופה כנראה שירידת הערך של הרכב תהיה הרבה יותר דרמטית מכל הטיפולים שהיית מקבל במסגרתה, וגם מכל הטיפולים שתעשה ברכב פחות חדש ברוב המקרים. אם תלך על סיטרואן (נגיד C3) לא חדשה, נגיד משנתונים 2018 והלאה, תוכל לקבל רכב עם עוד שנתיים אחריות וגם להנות ממחיר הרבה יותר נמוך מרכב חדש. כך קניתי את הקקטוס, ועל פניו זו הייתה עסקה טובה. אבל שים לב - אם אתה מחליט ללכת על כיוון כזה, שים לב טוב להיסטורית הטיפולים של הרכב, וקח אותו (ביחד עם הבעלים) למוסך יבואן שיוודאו שכל הטיפולים נעשו לשביעות רצונם ושהרכב אכן באחריות.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...