Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כשנתיים רכשתי סיטרואן c4 פיקסו וכמיטב המסורת הלכתי למכון בדיקה לפני קניה רק בסוף התברר לי שהם לא בודקים את הגיר כי הור רובוטי וכו'.

כרגע אני לפני רכישה של 308SW מודל 2016 איזה מכון מומלץ לבדיקה לפני קניה באיזור פ"ת שיבדקו את כלל מערכות הרכב ויתנו המלצה אמיתי.

תודה מראש

שלמה

פורסם

באופן כללי מכוני הבדיקה כבר לא בודקים יותר מידי. אל תצפה שאף אחד יבדוק לך גיר רובוטי אם הוא אפילו לא טורח לפרק גלגלים לבדיקה ורושם שחור על גבי לבן שאין לו אחריות על שום דבר ממה שבדק.

פורסם
לפני כשעה, MiG כתב:

באופן כללי מכוני הבדיקה כבר לא בודקים יותר מידי. אל תצפה שאף אחד יבדוק לך גיר רובוטי אם הוא אפילו לא טורח לפרק גלגלים לבדיקה ורושם שחור על גבי לבן שאין לו אחריות על שום דבר ממה שבדק.

אז איך אפשר לבדוק לפני קניה?

פורסם (נערך)

רק בשביל הסדר, בפז'ו המדוברת יש גיר אוטומטי  פלנטרי, לא רובוטי. לי אין נסיון אבל חברים כאן ממליצים על מוסך גבע אולי גם על אחרים, תרים טלפון למוסך ותשאל אם ניתן לבדוק.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם (נערך)
לפני שעה, רועי5 כתב:

רק בשביל הסדר, בפז'ו המדוברת יש גיר אוטומטי  פלנטרי, לא רובוטי. לי אין נסיון אבל חברים כאן ממליצים על מוסך גבע אולי גם על אחרים, תרים טלפון למוסך ותשאל אם ניתן לבדוק.

דיברתי איתו הוא בודק אבל לא נותן דוח וזה פחות רלוונטי לליסנג, בד"כ הם מתחייבים שמה שמוצאים בדוח הם מתקנים,

עריכה אחרונה על ידי sh8335904
  • תוכן חדש...