Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

לקחתי רכב היום לבדיקה ( טויוטה יאריס 2013, אוט׳, 125 אלף  קילומטרז׳).  

בגדול, בעלת הרכב מכחישה שהיתה תאונה משמעותית. גם בעל מכון הבדיקה חושב שהיא לא משמעותית אבל הייתה ירידית ערך של 3000 ש״ח ( לא ארחיב כי פתחתי כבר שרשור בנושא). 

אשמח לחוות דעת על נתונה הבדיקה ( צירפתי). בייחוד נושא הנקישות בגיר ( ממה שידוע לי, לא מחליפים כ״כ מהר שמן גיר ברכב בן 8 ). האם זה כסת״ח נפוץ? וכן את נושא הקורוזיה במערכת הקירור. האם צריך להחליף רדיאטור? מנסה להבין עלויות של יישור קו לרכב. 

תודה רבה! 

861FF8F3-DDFC-4075-B5C5-48EE1A40037D.jpeg

פורסם

לפי הבדיקה לא הייתה תאונה רצינית.

ליאריס 2013 גיר רציף, כך שלא אמורות להיות נקישות, האם הרגשת משהו בעצמך?

מעבר לזה, מה ההפרש הצילנדרים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצטער להגיד לך אבל הבדיקה הזאת רק שווה בשביל להוריד מחיר מהקונה, לא באמת בשביל לדעת משהו אמיתי על המצב של הרכב. 

ולמה אני אומר את זה? כמו שיוליאן כבר אמר, זה גיר רציף שמדמה העברות הילוכים. זאת אומרת אין שם באמת העברות הילוכים, לכן אין מה שיעשה נקישות! 

זה נטו קופי -פאסט של כיסוי תחת בלי שום בושה. ואם עשו את זה בבוטות כזאת בסעיף של הגיר, אז לך תדע באיזה עוד סעיפים עשו את זה.

בעיקרון הרוב פה ניראה כמו כסת"ח, חוץ מעניין ההפרשים בצילינדרים. יש לך דף נוסף שמראה את ביצועי המנוע?

פורסם
לפני 6 שעות, yulianx כתב:

לפי הבדיקה לא הייתה תאונה רצינית.

ליאריס 2013 גיר רציף, כך שלא אמורות להיות נקישות, האם הרגשת משהו בעצמך?

מעבר לזה, מה ההפרש הצילנדרים?

תודה. 

לא, אני לא הרגשתי. מצד שני השוויתי ליאריס הישנה שלי אז ייתכן שלא שמתי לב למשהו שונה. 

מצרפת את הנתונים לגבי הצילינדרים. 

861036CA-3F53-4890-AE6B-E5B16459FC76.jpeg

לפני 4 שעות, davemustaine87 כתב:

מצטער להגיד לך אבל הבדיקה הזאת רק שווה בשביל להוריד מחיר מהקונה, לא באמת בשביל לדעת משהו אמיתי על המצב של הרכב. 

ולמה אני אומר את זה? כמו שיוליאן כבר אמר, זה גיר רציף שמדמה העברות הילוכים. זאת אומרת אין שם באמת העברות הילוכים, לכן אין מה שיעשה נקישות! 

זה נטו קופי -פאסט של כיסוי תחת בלי שום בושה. ואם עשו את זה בבוטות כזאת בסעיף של הגיר, אז לך תדע באיזה עוד סעיפים עשו את זה.

בעיקרון הרוב פה ניראה כמו כסת"ח, חוץ מעניין ההפרשים בצילינדרים. יש לך דף נוסף שמראה את ביצועי המנוע?

תודה על התשובה. 

זה הכיוון שאני מנסה להבין בדיוק. 

צירפתי את הדף הנוסף לגבע המנוע.

תודה רבה! 

פורסם

ראיתי עכשיו שרכשתי רכב בעבר עם נתונים דומים בבדיקה לפני קניה. חוץ מענין המנוע כמובן. 

מנסה לאסוף מידע על המנוע ואם זה עילה לרדת מהר מהרכישה ( היה רשום במקום אחד שהפרשים כאלו דורשים בדיקות לחץ ו/או שיפוץ ראש מנוע במקרים מסוימים). 

• תוכן חדש...