ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם זוג פלוס תינוק,מתלבט בין אלנטרה לפורטה בשנים 2016-17. האם לדעתכם השוק העתידי של קיה יהיה חלש יותר בגלל שהרכב הפסיק יצור? העדיפות שלי היא לדגמים שלא נפוצים בליסינג
הודעה אחרונה מאת DROR748, -
-
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, הייתה לי עד לפני יומיים סיטרואן קקטוס ידנית טורבו 2016. לצערי, הרכב עבר תאונה והושבת, אז אני בחיפושי אחר יורש. ההעדפות שלי: רכב נוח ולא צפוף מדי, שמיועד בעיקר לנסיעות בינעירוניות. מעדיף לא מקונצרן פולקסוואגן, אבל מוכן "להתפשר". עדיפות דרמטית לגיר ידני, אלא אם אין ברירה. בגדול, ממש אהבתי את הקקטוס וכרגע אני מחפש משהו שיהיה דומה מבחינת הגודל, עם ביצועים ורמת בטיחות שלא יורדים ממנו. אשמח גם אם הרכב לא ייראה בנאלי מדי. עם זאת, היו לקקטוס מגרעות שלמדתי שאני ממש לא אוהב: קודם כל, היה דיליי בהשמעת מוזיקה בבלוטות' מהטלפון. זה שיגע אותי וזה על הגבול של דיל-ברייקר מבחינתי; דבר שני, המזגן נשלט דרך מסך מגע - סופר לא פרקטי, וברכב הבא צריכים לה…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ערב טוב מעונין לקנות רכב משפחתי קטן תקציב 50,000 קילומטראז שנתי כ15,000ק"מ נסיעה עירונית ובין עירונית חשוב לי - בטיחות נוחות ואמינות אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 925 צפיות
היי , סגרתי כבר עם בחור על מחיר של מאדה. ורק שבוע הבא אמור להעביר לו את הכסף. הבעלים אמר לי שלא היה כל תאונה לרכב והוא החליף את כנף הרכב והפנס בגלל שנכנס דפיקה בשער החשמלי של הבניין. בדקתי את העבר הביטוחי ולהפעתי ראיתי ירידת ערך. רציתי לשאול האם אפשר לדעת האם זאת הייתה תאונה ? או שהוא הפעיל את ביטוח המקיף כי באמת פגע בשער החשמלי ? או שאין זה או זה משנה ובאמת אני יכול לדרוש ממנו 3000 שקל פחות מהמחירות שסגרנו? תודה,.
הודעה אחרונה מאת רועי78, -
-
רכב שטח עד 35K
מאת YSF- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 888 צפיות
שלום לכולם, אני חדש פה, ובכלל לעולם רכבי השטח. אז סלחו מראש על הבורות בנושא. אני מחפש לקנות רכב 'שטח' בתקציב של עד 35,000 ש"ח. אני לא מתכוון לצאת איתו לטיולי שטח אגריסיבים, ממש לא, אלא שבילים, דרכי עפר, אולי כניסה למים לא עמוקים, וכו'.. רכב זה ישמש אותי כרכב משני לבית, בעיקר לסופי שבוע וטיולים. ובמהלך השבוע (אם כבר) לנסיעות ממש קצרות (20 ק"מ לכל היותר) מה חשוב לי? - רכב אמין, עם כמה שפחות עלויות אחזקה. הכוונה שלא אשפוך עליו כל שני וחמישי כסף לתיקונים פה ושם. - רכב סוג של 'תדלק וסע ותהנה' - מחפש את רכב 'הכניסה' לעולם הזה. כעת אין לי את הכסף להשקיע במשהו יותר יקר. עם בגלל העובדה שאני עדיין לומד את העולם הזה. - …
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 653 צפיות
זוגתי ואני מחפשים רכב אוטומטי שישמש אותנו מדי פעם. ללא ילדים, רק כלבה קטנה, אז רכב מיני או סופר-מיני. רוב השבוע הוא יהיה בחנייה. כנראה שנשתמש בו בעיקר בסופ"שים ומדי פעם באמצ"ש. רוב הנסיעות יהיו עשרות קילומטרים או עד 100 ק"מ. לא נסיעות ארוכות מדי, אבל בעיקר מחוץ לעיר. חשוב לנו שיהיה חסכוני בדלק ואמין. השנתון פחות משנה לנו, אבל אנחנו רוצים רכב שיחזיק מעמד. קיבלנו המלצה על סוזוקי סוויפט מהדור הקודם או טויוטה ספייס-ורסו. תקציב גמיש, אבל לא גבוה במיוחד, מעדיפים 20-40 אלף.
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 686 צפיות
שלום לכולם, לאחר השרשור הקודם שלי שבו ביקשתי עצה לגבי סוג ה7 מקומות שכדאי לקנות, החלטתי כנראה ללכת על 5008 וזאת בעיקר לאור העובדה שמלאי הסקודה בארץ די נגמר (גם אצל היבואן וגן בסוכנויות רכב ל0 קילומטר) עד אזור ספטמבר 😐 עכשיו אני מתלבט בין גרסת ה1.2 בנזין לבין גרסת ה1.5 דיזל. בגדול אני לא מאלו שנוסעים הרבה (נניח עד 15 אלף בשנה גג). אני גר בתל אביב ועובד בפולג ורוב הנסיעות הם עבודה או בתוך תל אביב. אני יודע שהדיזל מזהה פחות משמעותית וכנראה יותר סחיר. בנוסף אני כן מתלבט לגבי יכולת הסחיבה של ה1.2 בטיולי קמפינג (משפחה של 5 נפשות) הייתי שמח לשמוע קצת דעות על הנושא (אחזקה, סחירות וכו') תודה מראש, לירון
הודעה אחרונה מאת save, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 910 צפיות
אני מחפש רכב משפחתי כמו קורולה 2009 או אולי קיה סיד 2011 אשמח לקבל המלצותכם לגבי רכב משפחתי שעושה באזור 20K בשנה בעיקר באזור העירוני אך מידי פעם נסיעה של 100 ק"מ בפעם אחת תודה
הודעה אחרונה מאת בלנו 2002, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מחפש רכב עד 50 אלף שקל ברמת בטיחות גבוהה. רכב סופר מיני או משפחתי או גיפון.
הודעה אחרונה מאת shmulik88, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפשים לקנות טויוטה קורולה יד 2. היום ראיתי מודל 2015 gli- fl. ידוע לי שבמודל הזה פתיחת הדלתות היא ללא מפתח, אולם ברכב שראיתי הפתיחה נעשית רק על ידי מפתח. האם אכן היו בשנה זו בדגם הזה גם רכבים שפתיחתם נעשית רק עם מפתח? רוצה לוודא שאין פה איזה קאץ'...
הודעה אחרונה מאת קצתמבולבלת, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רכב פולקסווגן גולף שנתון 2008 1600 סמ''ק יד 3 160000 ק''מ האם הוא שווה 13 אלף ש''ח?? אני מחפש ברכב דבר ראשון אמינות, חווית נהיגה ורכב שיושב טוב על הכביש
הודעה אחרונה מאת alex321, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, מצאנו רכב עם כל הנתונים הנכונים מבחינתינו, נהגת יחידה, קילומטראז' נמוך, היסטוריית טיפולים מתוקתקת, האוטו נוסע נהדר. בבדיקה ובהיסטוריית הטיפולים מצויינת תאונה עם תיקוני פחחות ועל אף שעל חלק מכך כתוב בבדיקה "משמעות נמוכה" רציתי להתייעץ עם המנוסים באתר להבין אם זו אכן משמעות נמוכה או שעל סמך העבודה שנעשתה המשמעות קצת יותר רצינית ומה כדאי עוד לבדוק. קובץ אחד זה הבדיקה השני זה החלק של הפחחות בטיפול לאחר התאונה. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת sahgie, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 934 צפיות
שלום חברים, עד כה נהגנו על קיה סיד סטיישן 2011, רכב פשוט אך אמין מאוד אך כעת נדרש להחליף עקב טוטאל לוסט. התקציב הוא 30K ועד כה חשבנו להשתדרג לאותו רכב שנתון 2013-2014 אך כעת אני קורא על נושא הגיר הרובוטי והבלאי שלו. לכן פונה אליכם לקבלת המלצות על רכב משפחתי אמין ונוח, עדיף שיהיה סטיישן מאחר אך מוכנים להתפשר אם יהיה תא מטען גדול יחסית. זוג +1 עם ציפיה להרחבת המשפחה בעוד כחצי שנה נוסעים על 15 אלף ק"מ בשנה, הרוב עירוני. לאור המידע לגביי הבלאי של גיר רובוטי עם מצמדים כפולים, מעדיף המלצות על רכבים עם גיר אוטומטי רגיל. תודה מראש על ההמלצה, דניאל
הודעה אחרונה מאת ronrcz, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים, אני שוקל לקנות יונדאי סונטה יד ראשונה מסוכנות. התקציב הוא כ-85,000 ש״ח. אני מחפש רכב שיהיה נוח ומרווח עם רמה גבוהה של אבזור בטיחות. היונדאי סונטה נראית לי טוב כמעט בכל הפרמטרים. התהיות שעלו לי הן: 1. האם כדאי לקנות רכב מסוכנות כגון שלמה סיקסט? כלומר רכב שעשה כ-100,000 ק״מ בליסינג. 2. האם הביטוח על הרכב הזה יקר? 3. האם זה רכב אמין והאם התחזוקה שלו יקרה? אני לא נעול על הסונטה אבל לא מצאתי רכב אחר שמציע את אותה חבילה באותו מחיר (אשמח להצעות). לגבי רכישה מסוכנות ליסינג - קראתי כאן בפורום מדריך שאומר שדווקא מומלץ לקנות מהסוכנויות הגדולות כיוון שהרכבים שהם מחזיקים הם אלו ששמורים יותר ובנוסף מקבלים אחריות של שנה על הרכ…
הודעה אחרונה מאת Reuven.Uni, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום! מחפש אוטו בשביל נסיעות בעיקר קצרות מאוד בתוך ישוב או מחוצה לו, אוטו שני למשפחה (עובד מהבית, עיקר נסיעות להביא ילידם למסגרות וקניות וכו׳). כיום יש לנו i25 שנת 2011 ורוצים להחליף אותו בעיקר בגלל הגיל. דרישות: 2016 ומעלה. בטיחות בסיסית (ביי ביי דאצ׳יה). שלא יהיה צפוף מדי (ביי ביי מיקרה). טיפולים זולים. אבזור מנימלי. רוצה שיהיה מצלמה רוורס, גם אם אני בעצמי אתקין איפשהו. ידני זה אחלה. מגישוש ביד 2 , אני מוצא: i10 עם ק״מ גבוהה סלריו ספארק סיטיגו 108 (האם פחד מצרפתיות עדיין רלוונטי היום?) אשמח לתובנות מכם!
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי חברים יקרים. לאחר קריאה מרובה וחיפוש של רכבים, ולאחר שמכרתי את היונדאי שלי. מחפש לרכוש רכב. סוג הרכב שאני מחפש לא גדול מידי אך לא קטן. הדגמים המועדפים שכרגע עולים על הפרק איביזה\ארונה סטוניק I20 החדשה(שהושקה לפני מס' ימים) קאמיק הנסיעות הולכות ליהיות בעיקר עירוניות (חיפה ועליות) פעם בשבועיים בין עירוניות ארוכות. לכן חשוב שהרכב יהיה נוח. מיועד לזוג צעיר ללא ילדים. ההתלבטות הראשונה היא האם בכלל כדאי להביא רכב חדש או יד שניה? מחיפושים מרובים אחר סטוניק ואיביזה בשוק היד השניה לא מצאתי מציאות ולכן אני שוקל את עניין הרכב החדש. התקציב שלי הוא באיזור ה115 אש"ח. הסיאט …
הודעה אחרונה מאת dani666, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש רכב עד 50 אלף שח לרווק אין צורך בתא מטען ואין צורך במושב אחורי אבל כן חשוב לי הנוחות ברכב ושיהיה כמה שפחות התעסקות איתו בפקקים כלומר אם יש מערכת חכמה זה עדיף. 1.אשמח להמלצות על דגמים ו/או מה כדאי לבדוק תודה מראש לכל מי שעוזר
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, ה-C4 הותיקה של אשתי מאותת לי בעצבנות שהיא מגיעה לסוף ימיה. לכן אני פונה לעזרתכם. התקציב שלי מגיע עד 20 אלף גג גג גג. יהיה לי קשה מאוד לעלות מעל זה. אני צריך רכב שעושה משהו כמו 60 קילומטרים ליום (פלוס מינוס), כולל נסיעה לירושלים פעמיים בשבוע.צריך תיבה אוטומטית (היא לא מסתדרת עם ידני), לא קטן (יונדאי i10 וכאלה זה בלתי אפשרי) ושיעשה לי שקט נפשי. חשוב - לא אכפת לי אם יהיה אפשר למכור אותו בעתיד או כל דבר כזה. אני רוצה רכב שיעבוד טוב ושיתן לי שקט. אנחנו לא מפונקים מדי... אני חובב סיטרואנים, אבל לפני שאני עולה ל-C4 משנתון חדש יותר, תהיתי אם יש משהו אחר שתחשבו עליו.
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 765 צפיות
אהלן מחפשים רכב שני לבית בתקציב של 50 (עם גמישות צפונה). עגלה סטנדרטית צריכה להכנס בבגאז', חשוב לנו עניין הבטיחות. מעדיפים משהו משנות ה2016 וצפונה עם לא יותר מ80,000 ק"מ. התלבטנו בין סוזוקי סלריו, קיה פיקנטו ו-i10. קשה להבין את עניין הבטיחות כי יש דירוגים שונים וכל דירוג הוא פר שנתון. נשמח להמלצות נוספות! תודה
-
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מעוניין לרכוש סיטרואן ספייסטורר משומשת במקום חדשה (משיקולי תקציב) לאחר ששוכנעתי שזה הרכב המתאים לצורכי על סמך שרשור קודם. מחיפוש ביד-2 הבנתי שאני עדיין מעט מבולבל, ניתן לחפש לפי כל אחת מהקטגוריות בכותרת. אני מבין שמדובר בגרסאות דומות לאותו סוג של רכב. כעיקרון אני מעוניין ביד שנייה לסיטרואן ספייסטורר שבעה מקומות, בתקציב של כ-K100 (גמיש), עם דגש ראשון על בטיחות וגדש שני על אמינות. אשמח להבין מה מתאים לי מבחינת הדגם המדוייק, שנתון, אבזור מומלץ, מנוע (לא ממש משנה לי דיזל או בנזין) וכו'. שאלה בצד – נהגי מוניות קונים את הספייסטורר הקצר - יש לכך סיבה טובה – הוא אמין/מומלץ יותר?
הודעה אחרונה מאת הדיוטא, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 2 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
אני שוקל רכישה של הרכב הנ"ל יוצאת ליסינג, יש אפשרות לבדוק את תקינות הסוללה ? ובכלל לרכוש ביטוח עבורה ? כמה עולה בכלל סוללה היברידית לרכב הזה ? איך הרכב בכלל ? עלות טיפולים, אשמח לכל מידע, תודה.
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי לאחרונה שמתי לב שבוחני רכב החלו להמליץ על רכבי קורולה כנוחים במיוחד. האם מדובר בטריק שיווקי או שיש אמת מאחורי השבחים? כשקונים רכב למשפחה, נוחות חייבת להיות בין הפרמטרים החשובים לטעמי. רכב משפחתי =בטיחות ונוחות. אילו רכבים בארץ ידועים כבולטים מהבחינה הזו? התקציב כ145 אלף שקל.
הודעה אחרונה מאת Tida-man, -
-
Audi etron
מאת shlomitu-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש אודי etron שנת 2019 אשמח לקבל חוות דעת מחברי הפורום אשר מחזיקים את הרכב כיום או החזיקו בעבר. האם הרכב אמין? מה המרחק האמיתי שהרכב גומע בטעינה מלאה? האם יש תקלות ידועות? אודה לעזרתכם
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, אני שובר את הראש כבר מספר שבועות לגבי החלפת הקקטוס שלי לרכב חדש עד תקציב של כ135K. אנחנו משפחה עם 2 ילדים וכמעט כל הנסיעות הן בתוך איזור תל אביב רמת גן גבעתיים, כלומר בדכ זוחל בפקקים. חובה: כניסה+הנעה בלי מפתח, מראות צד מתקפלות ואם יש זיהוי שטח מת אז מה טוב ובאופן כללי חשוב לי איבזור טוב של הרכב. בין הרכבים שמצאו חן בעיניי במהלך החיפושים של התקופה האחרונה: פג'ו 208, טויטה אקסייט, יונדאי קונה, קיה נירו, פוקוס St line ועל חלקן עשיתי נסיעות מבחן. אמנם בשנים האחרונות אני על רכבים טיפה גבוהים: סי3 פיקאסו, אחכ 2008 ועכשיו סי4, אבל זה לא באמת משחק שיקול.
הודעה אחרונה מאת ronrcz, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
פרמטר חשוב נוסף - בטיחות, פרמטר משני - אמינות. לא חשובה צריכת הדלק, הרכב יעשה כ 15K בשנה בנסיעה עירונית לרוב. מחפירות בשרשורים קודמים דומים, האופציות שאני מודע להן כרגע זה טויטה קאמרי משומשת או קיה ספורטאז' במבצע של 0 ק"מ. קיה נירו כנראה לא מתאימה משיקולי בגאז' קטן. אשמח לשמוע על עוד אפשרויות.
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום,אחי מתלבט בין כמה רכבים. הרכב הקודם היה פורד גלקסי שהאכיל אותו מרורים עד שהמנוע מת. יש 5 ילדים ככה שצריך רכב יחסית כמה שיותר מרווח. כרגע יש על הפרק את: 1. הקודיאק במבצע חבר. 2.סורנטו 2018 עם 50000 קילומטר ב140 אלף שקל. 3.סורנטו חדשה היברידת 4.רודיוס חדשה/משומשת. 5.רקסטון.(לא צריך ג'יפ,אבל אם הוא יותר מרווח אז אופציה לא רעה) 5008 חדשה 0קילומטר, נראה שעדיין לא קיימת. יש תקציב של עד 250000 כמובן שעדיף בפחות אם אפשר. איך הסורנטו לעומת לעומת האחרים? תודה Sent from my Mi 9T using Tapatalk
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 956 צפיות
שלום אשמח לקבל חוות דעת על הרכב הזה למשפחה 6 נפשות? אנחנו האמת חושבים לקנות תרכב הזה של ה7 מקומות דגם פרימיום 2017 מישהו מכיר טוב תאוטו ויכול לעזור לנו ולתת חוות דעת . תודה רבה
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה ראיתי הונדה סיוויק קופה דור עשירי מסתובבת בישראל, אני באופן אישי כרגע עם סדאן דור שמיני 2007 וצריך רכב קצר יותר, זריז יותר ובנוסף אין לי צורך בכל המקום הזה לנוסעים. השאלה שלי היא היכן או איך ניתן לרכוש את הרכב דרך חברה כלשהי בארץ שתטפל בעניין באופן מקצועי? ניסיתי לחפש בכל מיני אתרים ולשאול נציגים ולא מצאתי, מקווה שלמישהו פה תהיה תשובה.
הודעה אחרונה מאת Mattan Shamailov, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מחפש המלצה או הפנייה לשרשור קיים על המלצות בנושא ״( מחפש המלצה ל SUV עד 90K שמתאים למשפחה ( 5 נפשות ))״ דגש על בטיחות , נוחות במושב הילדים , תחזוקה בעלות סבירה בשלב זה אני מבין ש Kia sportage ו niro הן אפשרויות שמתאימות ( המלצות או דיס או אפשרויות נוספות יתקבלו בשמחה ) תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מתעניין בקניית רכב מסוג SUV . תקציב עד 160K מעדיף שנתונים בין 2018 - 2021 - תלוי אם יש הבדל בנראות או שאותה צורה (מעדיף את הצורות החדשות) חשוב לי מאוד הנראות של הרכב , שיהיה חזק ואמין. המליצו לי על 3008 פיגו וCX-5 או Trail Blazer החדש של שבעולם. אני עדין לא סגור על מה הכי נכון לי, כמובן שאם יש אפשרות להביא מחיר יותר טוב ולקבל תמורה אני אשמח. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת מתן רביב,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,057 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Coresh
- IsraCar
- BoazB11
- ofer-1973
- DubelBoom
- avizaz
- גולדן191
- `Infinity
- benny-m
- EliC25
- Jef
- amosbmw