Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב פולקסווגן גולף

שנתון 2008

1600 סמ''ק

יד 3

160000 ק''מ

האם הוא שווה 13 אלף ש''ח??

אני מחפש ברכב דבר ראשון אמינות, חווית נהיגה ורכב שיושב טוב על הכביש

• רעיון טוב! 1
פורסם

לגבי המחיר, בשביל לדעת האם המחיר המבוקש גבוה או נמוך, צריך להסתכל על מחירון משקולל ובנוסף לראות בכמה נמכרים רכבים דומים ביד 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגולף יש הילה ומותג חזק לכן הוא נמכר במחירים גבוהים.

לגבי הדרישות שלך לא נראה שגולף זה הכיוון הנכון מכיוון שזה רכב משפחתי פרקטי פשוט ונוח. אין שם את הריגוש מנהיגה שאתה מחפש ולא חסר אלטרנטיבות שיהיו צעירות יותר מהנות יותר וכנראה גם זולות יותר לאחזקה.

פורסם

בשנים האלה הגיר האוטומטי בגולף רגיש מאוד לתקלות וגורר עלויות תיקון גבוהות מאוד.
ממליץ לוותר על הדגם

• לא הבנתי... 1
פורסם
לפני 19 שעות, alex321 כתב:

בשנים האלה הגיר האוטומטי בגולף רגיש מאוד לתקלות וגורר עלויות תיקון גבוהות מאוד.

אוטומט פלנטרי 6 הילוכים, כמו שבוקי ציין, גיר אמין מאוד.

זה לא DSG מהשנתונים המוקדמים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

"רכב שיושב טוב על הכביש" אני מניח שהגולף בסדר בסעיף הזה.

"חווית נהיגה" - אין שם. כלומר, זה לא שונה מכל רכב סטנדרטי אחר לצורך העניין.

"אמינות" - תשמע. מניסיוני הן לא מזדקנות טוב. או לא מזדקנות טוב כמו מקבילות אחרות.

קודם כל קוסמטית יש להן יותר נטייה לקילופים בפלסטיקה בפנים הרכב ולהתנתקויות של ריפודים. 

מכנית - הרכב סה"כ אמין. רק להקפיד שהוא טופל כמו שצריך. הגיר זה לא DSG אבל אחרי 160 אלף ק"מ - תקלות בגיר אוטומטי הן לא משהו שיפתיע אותי. לא ספציפית ברכב הזה, בכל רכב.

13 אלף שקל זה לא הרבה כסף לרכב. אם הרכב שמור ומטופל. אני הייתי קונה.

פורסם

מדובר בגיר 6 היל של אייסין שנוטה להתקלקל סביבות 150.000 קמ ולגרור בתורו תקלות יקרות מאוד.

כמעט רכשתי רכב כזה

• תוכן חדש...