Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש סיטרואן ספייסטורר משומשת במקום חדשה (משיקולי תקציב) לאחר ששוכנעתי שזה הרכב המתאים לצורכי על סמך שרשור קודם.

מחיפוש ביד-2 הבנתי שאני עדיין מעט מבולבל, ניתן לחפש לפי כל אחת מהקטגוריות בכותרת. אני מבין שמדובר בגרסאות דומות לאותו סוג של רכב. כעיקרון אני מעוניין ביד שנייה לסיטרואן ספייסטורר שבעה מקומות, בתקציב של כ-K100 (גמיש), עם דגש ראשון על בטיחות וגדש שני על אמינות.

אשמח להבין מה מתאים לי מבחינת הדגם המדוייק, שנתון, אבזור מומלץ, מנוע (לא ממש משנה לי דיזל או בנזין) וכו'.

שאלה בצד – נהגי מוניות קונים את הספייסטורר הקצר - יש לכך סיבה טובה – הוא אמין/מומלץ יותר?

פורסם

אני חושב שלמוניות נמכרת גרסא עם גיר רובוטי.
השם של הרכב שונה מפיקאסו לספייסטורר לפני כשנתיים בערך.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

פורסם
לפני כשעה, adi78 כתב:

השם של הרכב שונה מפיקאסו לספייסטורר לפני כשנתיים בערך.

סבבה - זה רק השם? האם המודלים נבדלים זה מזה באיבזור הבטיחות, מפרט טכני וכו'?

פורסם
סבבה - זה רק השם? האם המודלים נבדלים זה מזה באיבזור הבטיחות, מפרט טכני וכו'?
בגירסאת הבנזין המנוע שונה.
בספייסטורר מנוע בנזין 1.2 130 כ"ס
עד 2018 היה מנוע 1.6 165כ"ס.
בכל מקרה תחפש גירסאת אקסולוסיב שבאה עם איבזור בטיחות תיקון סטיה וזיהוי בשטח מת.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

פורסם

ממש לא. פיקאסו וגרנד פיקאסו נקראו שני הדגמים הקצר והארוך בהתאמה, עד לשנת המודל 2017, אולי 2018 לא בדיוק זוכר. לאחר מכן הפכו לספייסטורר וגרנד ספייסטורר, כך עד היום. למיטב ידיעתי הספייסטורר כבר לא מיוצר מזה זמן, נשאר רק הגרנדספייסטורר הארוך, גם זה כנראה לא לאורך זמן.

פורסם
לפני כשעה, רועי5 כתב:

למיטב ידיעתי הספייסטורר כבר לא מיוצר מזה זמן, נשאר רק הגרנדספייסטורר הארוך, גם זה כנראה לא לאורך זמן.

לכאורה כשהייתי בלובינסקי בשבע שעבר הציעו לי את זה הארוך, ואמרו שאפשר גם את הקצר, למרות שהוא נמכר בעיקר לנהגי מוניות (?)

לפני כשעה, רועי5 כתב:

פיקאסו וגרנד פיקאסו נקראו שני הדגמים הקצר והארוך בהתאמה, עד לשנת המודל 2017, אולי 2018 לא בדיוק זוכר. לאחר מכן הפכו לספייסטורר וגרנד ספייסטורר

לגופו של עניין, אם אני רוכש גראנד פיקאסו 2018, אני מקבל את אותו הרכב  - גרנד ספייסטורר אם אותו אבזור בטיחות ואותו מפרט (פחות או יותר) רק בשינוי שם? (תחת ההערה מעלה של אקסקלוסיב) או שעם שינוי השם שדרגו גם את הרכב?

• תוכן חדש...