Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוגתי ואני מחפשים רכב אוטומטי שישמש אותנו מדי פעם. ללא ילדים, רק כלבה קטנה, אז רכב מיני או סופר-מיני.

רוב השבוע הוא יהיה בחנייה. כנראה שנשתמש בו בעיקר בסופ"שים ומדי פעם באמצ"ש. רוב הנסיעות יהיו עשרות קילומטרים או עד 100 ק"מ. לא נסיעות ארוכות מדי, אבל בעיקר מחוץ לעיר. 

חשוב לנו שיהיה חסכוני בדלק ואמין.

השנתון פחות משנה לנו, אבל אנחנו רוצים רכב שיחזיק מעמד.

קיבלנו המלצה על סוזוקי סוויפט מהדור הקודם או טויוטה ספייס-ורסו.

תקציב גמיש, אבל לא גבוה במיוחד, מעדיפים 20-40 אלף. 

פורסם

שלום,
תקציב גמיש בגבולות של 30-40 אלף₪?
80-90 אלף?
130-150?
האם יש תכנית לעתיד להתרחב?
מדוע חשוב שהרכב יהיה חסכוני אם רוב השבוע הוא יעמוד בחניה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 1 דקה, vladclar כתב:

שלום,
תקציב גמיש בגבולות של 30-40 אלף₪?
80-90 אלף?
130-150?
האם יש תכנית לעתיד להתרחב?
מדוע חשוב שהרכב יהיה חסכוני אם רוב השבוע הוא יעמוד בחניה?

מבחינת תקציב, אפילו פחות. חשוב לנו שיהיה חסכוני כדי שלא נבזבז הרבה כסף על דלק. תודה :)

פורסם

השאלה הזאת דומה ל - 

אני נכנס למכולת, אומר למוכר: 

אני רוצה בבקשה לקנות אוכל. שיהיה משביע. 

לא משנה לי איזה אוכל ולא משנה כמה יעלה, משהו גמיש בערך. 

מה המוכר יתן לי? 😃.

תגדיר בבקשה תקציב, גודל הרכב (מיני/סופר מיני/משפחתי), לאיזה מרחק נוסעים (הערכה) , העם יש העדפות אחרות. האם זה רכב ראשון שלך? אם לא, באיזה רכב נסעת קודם ומה דעתך עליו? מעוניין במשהו דומה? או משהו שונה? 

או אתה יודע מה. תקנה קיה פיקנטו. למה? ככה. אוטו טוב שיעשה את העבודה. 

פורסם

ואם לא משנה איזה שנתון - סוזוקי סוויפט/ בפלאש, טויוטה יאריס, הונדה ג'אז - מה שתמצאו במצב שמור בתקציב הגמיש שלכם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 4 דקות, Buki כתב:

השאלה הזאת דומה ל - 

אני נכנס למכולת, אומר למוכר: 

אני רוצה בבקשה לקנות אוכל. שיהיה משביע. 

לא משנה לי איזה אוכל ולא משנה כמה יעלה, משהו גמיש בערך. 

מה המוכר יתן לי? 😃.

תגדיר בבקשה תקציב, גודל הרכב (מיני/סופר מיני/משפחתי), לאיזה מרחק נוסעים בערך, העם יש העדפות אחרות. האם זה רכב ראשון שלך? אם לא, באיזה רכב נסעת קודם ומה דעתך עליו? מעוניין במשהו דומה? או משהו שונה? 

או אתה יודע מה. תקנה קיה פיקנטו. למה? ככה. אוטו טוב שיעשה את העבודה. 

חחחח סבבה :) ערכתי

• רעיון טוב! 1
פורסם

באזור ה 40 או קצת יותר אפשר לחפש שברולט ספארק, זריזה, נעימה גם מחוץ לעיר ודי נוחה, חפש ברמות אבזור הגבוהות lt+ או ltz.

אם התקציב בעייתי אפשר לשקול מיצובישי ספייס סטאר, אמינה וחסכונית, המרווחת בקבוצתה, אבל תהיה רועשת יותר.

יונדאי i10 עם מנוע 1.2, נוחה עם סלון נעים משולב שני צבעים, לא ממש חסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...