Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שטח עד 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש פה, ובכלל לעולם רכבי השטח.

אז סלחו מראש על הבורות בנושא.

אני מחפש לקנות רכב 'שטח' בתקציב של עד 35,000 ש"ח.

אני לא מתכוון לצאת איתו לטיולי שטח אגריסיבים, ממש לא, אלא שבילים, דרכי עפר, אולי כניסה למים לא עמוקים, וכו'..

רכב זה ישמש אותי כרכב משני לבית, בעיקר לסופי שבוע וטיולים. ובמהלך השבוע (אם כבר) לנסיעות ממש קצרות (20 ק"מ לכל היותר)

מה חשוב לי?

- רכב אמין, עם כמה שפחות עלויות אחזקה. הכוונה שלא אשפוך עליו כל שני וחמישי כסף לתיקונים פה ושם.

- רכב סוג של 'תדלק וסע ותהנה'

- מחפש את רכב 'הכניסה' לעולם הזה. כעת אין לי את הכסף להשקיע במשהו יותר יקר. עם בגלל העובדה שאני עדיין לומד את העולם הזה.

- מחפש רכב שיהיה כמה שיותר 'מוכן לשטח'. שיגיע עם חבילת שטח ולא סטוק. מחפש נראות יפה לשטח ולא סטדנרטי כפי שיוצא מהחברה.

מה המליצו לי עד כה?

1. סוזוקי ג'ימני (עד שנת 2002 משהו כזה בתקציב שלי)

2. סוזוקי ויטרה/גראנד ויטרה

3. ניסאן טראנו קצר

חשוב לציין, כי את כל המידע שלי אני שואב מהרשת, אין כלל ידע בעולם רכבי השטח, רוצה להיכנס לזה בשביל הכיף, וטיולי סופ"ש בעיקר עם החברה והמשפחה (זוג+1)

תודה מראש לכל המגיבים.

יוסף.

פורסם
לפני 54 דקות, טיוטה כתב:

עם דייהטסו טריוס 2008 תוכל ממש

להנות .

רכב אמין לא דורש תחזוקה שוטפת .נוסע סבבה לגמרי בשטח.

תודה לך יקירי.

אכן באמת שאלתי חבר שמבין ברכבי שטח.

וגם כן המליץ לי על טירוס, אמור בדיוק מה שרשמת ההה

כמו כן המליץ לי על טויוטה ראב 4, וסוזוקי גראנד ויטרה.

לגבי ג'ימני אמר לי דווקא להתרחק, יש להם מחלת גיר.

אם בכל זאת תוכל לשפוך לי קצת אור מהידע שלך, לעזור לי לצמצם אפשרויות, מה החסרונות של גראנד ויטרה ו ראב 4 בהשוואה לטריוס אשמח מאוד.

תודה 

פורסם

דבר ראשון בכיף.

גראנד ויטרה אני לא מכיר כל כך 

טיוטה ראב 4יקרה לכן תוכל למצוא רק יותר ישנה תראה ביד שתיים.

אני החזקתי טריוס 2005 כמה שנים טובות ללא שום תקלות מכרתי אותה לפני שנה כי התחלתי לעבוד מחוץ לעיר שזה נסיעה יותר ארוכה ולא נוחה עם טריוס .

יש לה ביקוש מאוד גבוהה בשוק נימכרה תוך יומיים מהפירסום .היה פשוט ג'יפ חלומי .

רק כשאתה קונה שים לב שלא קרעו אותו בשטח

בהצלחה...

פורסם

ראב 4 לא רלוונטי לשטח, תשאיר אחריך שאריות פלסטיקה.

טריוס- לא רע בשטח בשביל גיפון (היה לנו במשפחה), לא טוב על הכביש (שני הכי גרוע אחרי הגימיני).

גימני- הכי רכב שטח מכל הרשימה, הכי גרוע בכביש מכולם ובהפרש. גם מרחב הפנים מאוד צפוף. לגבי בעיות גיר- מוסיפים קולר גיר ונגמר הסיפור.

גרנד ויטרה/ויטרה- שני לגימיני בשטח, הרבה יותר נעים על הכביש. לטעמי זו צריכה להיות הבחירה.

• תוכן חדש...