ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,634 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 9 תגובות
- 889 צפיות
היי, ההורים שלי רוצים לקנות רכב חדש, הם רוצים לנסות לעבור למין "גיפון" מרכב נמוך. הם ראו הונדה (CRV) ומאזדה אך לא התרשמו במיוחד. ההמלצות שהם קיבלו הם על מיצובישי, טויוטה, ופגו (3008). מה אתם ממליצים? בפרט איזה דגמים? (איך הדגם ראב4 של טויוטה)? מה שחשוב זה מנוע חזק, נסיעה רכה (כמה שיותר לא להרגיש את הכביש/כביש עפר, וכל בור קטן שמופיע), כמובן שאמינות ומחיר שמשתלם יחסית למחיר (יד ראשונה).
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות יונדאי קונה חדשה ומתלבט בין ה 1.6T(הדגם החדש) לבין ההיברידי. לשם הדיון, נתמקד רק גדאיות מבחינת תחזוקה ודלק ולא מבחינת איזה פית'רים יש בכל אחד מהדגמים). הנסועה השנתית ברכב היא סביב 10000 ק"מ בשנה ורובה בנסיעה עירונית (בערך אלת לשבועיים יש נסיע בין עירונית של 150 ק"מ). הנציג בחברה אומר שיותר כדאי ה 1.6T בגלל שאני לא נוסע הרבה מחוץ לעיר והסולה לא תיטען מספיק כדי לחסוך בדלק. לפי מה שידוע לי , הסוללה נטענת גם בנסיעה וגם בבלימה. ההפרש במחיר הרכב הוא סביב 7000 ש"ח. אשמח לדעותיכם
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 506 צפיות
ערב טוב, במסגרת חיפושיי אחר סופרמיני, הוצעה לי אופל קורסה אוטומט 1400. אני יודע שאין שוק לרכב אבל הוא מציע חבילה לא רעה ביחס למחיר. אבל אני מוטרד מאמינות המנוע והגיר. בשנתון זה הרכב אם אינני טועה היה בחסות GM עדיין ולכן השאלה היא אם המנוע והגיר מקורם ביחידות של GM שמותקנות ברכבי שברולט -דייהו ואז פחות אטרקטיבי - או שמדובר במנוע וגיר ממוצא גרמני ואו אחר ואז אולי אפשר לסמוך עליהן (בהנחה כמובן שטופלו כנדרש) אשמח לתובנות והבהרות ממי שמכיר, תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת online, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, בעוד כחודשיים אני מסיים את עסקת הליסינג על הקיה פיקנטו שברשותי (סיפור ארוך למה בכלל לקחתי את העסקה הזו, אבל זה כבר לנושא אחר...) קיימת בפני אופציה לרכוש את הרכב, כאמור אני יד 00 הרכב כרגע עם 70 אלף קמ, מודל עלייה לכביש 06/2018 דגם LX (פחות מאובזר) ב 40 אלף ש"ח (לפני נסיונות משא ומתן). אך בגלל שהילדים שלי יחסית גדולים (12 ו 9) הרכב לא ממש "משפחתי" עבורנו, ולא הכי נוח לנסיעות בין עירוניות בהרכב מלא (אנו מתגוררים בקיבוץ, לכן כל הנסיעות שלנו הם בעצם בין עירוניות). אני מתלבט האם לחפש רכב אחר סביב אותו התקציב, ובכלל אילו אופציות יש ברשותי? או להישאר עם הקיה שאני יודע שלא היו תאונות, שום תקלות או תיקונים מיוחדים במוסך וכו. …
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 775 צפיות
היי אני מעוניין לקנות יונדאי אלנטרה ומצאתי רכב ביד 2 עם קילומטראז יחסית נמוך לשנה (שנת 2016 והקילומטר עומד על 92000 בערך) ברכב יש תאונה קטנה מקדימה שמצריכה תיקון פגוש (בדקתי ואם אני מחליף פגוש קדמי זה עולה 2500 שקל) חוץ מזה לקחתי אותו לבדיקה ובבדיקה נאמר לי כי הרדיאטור מעוך (יכול להיות כתוצאה מהמכה) אבל נאמר לי שאין נזילה דרכו. מה אתם אומרים שווה לקחת את האוטו? חוץ מזה הרכב במצב מכני טוב לפי הבודק צמיגים חדשים מצבר חדש נראה טוב והמחירון שלו 58000 וסגרתי איתו על 48000 והתיקונים עליי. מצ״ב טופס הבדיקה:
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 611 צפיות
שלום לכולם, מחפש לקנות SUV של 7 מקומות. זוג + 3 ילדים בגילאים של 6 10 ו12 מעדיף אוטו חדש (או 0 קילומטר) אבל אפשר עד 3 שנים. בגדול הרכב ישמש לנסיעות בעיר עבור המשפחה תוך אפשרות להסיע עוד אדם או שניים במקרה הצורך מדי פעם. בנוסף לאחרונה הגברנו את תדירות טיולי הקמפניג שלנו כאשר פעם בכמה שבועות אנחנו שמחים לצאת לצאת לקמפינג פשוט ללא צורך ביכולות שטח מיוחדות. מחפש באזור של עד 200 אלף והתמקדתי בניסאן אקסטרייל, מיצובישי אאוטלנדר, סקודה קודיאק ופגו 5008. הילדים נורא התלהבו מהמרווח פנים בפג'ו והמהעובדה ששורת המושבים השנייה מכילה שלוש מושבים נפרדים, ופחות התלהבו מהמכוניות האחרות עקב כך. רציתי לשמוע קצת דעות על הנושא וכמו כן הייתי שמח …
הודעה אחרונה מאת Segway7, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 594 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין ברכישת רכב משפחתי אמין עד 80 אלף ש"ח. מה שארצה שיהיה בו זה אמינות גבוה, תוך שמירה על חסכון בדלק. מעבר לכך אם יכנס בתקציב בקרת שיוט אדפטיבית, כניסה והנעה בלי מפתח זה יהיה מעולה. ראיתי שני רכבים שאהבתי, יונדאי איוניק 17'. או רנו גראנד קופה רמת גימור אינטנס מנוע 1.2 18' טורבו בנזין. אשמח לחוות דעתכם! תודה.
הודעה אחרונה מאת Salbert, -
-
רכב להסעת נכים
מאת gomo- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 529 צפיות
שלום 2 אופציות של קרייזלר לפני - Touring-X - שנת 2011, K107 ק"מ (190 כ"ס) עולה 41 אלף Touring - שנת 2012 , K145 ק"מ (270 כ"ס) עולה 45 אלף ייתר הפרמטרים די זהים ושניהם רכבים שמורים וכו'.. ראיתי שיש הבדל בניהם בכ"ס 270 לעומת 190 . מה המשמעות? האם כדאי להשקיע עוד כמה אלפים (כ 4000) וללכת על ה Touring עם היותר כ"ס ? הרכב לא יסע הרבה. נועד לנייד נכה בנסיעות בודדות וקצרות. האם יש הבדלים נוספים בין הדגמים? כל עזרה תתקבל בברכה תודה.
הודעה אחרונה מאת איזהו חכם הלומד מכל אדם.., -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 576 צפיות
שלום לכולם, מקווה שעובר עליכם שבוע טוב. אני סטודנט שמחפש לקנות רכב (יד 2 כמובן). בגדול אני נוסע כל יום מגבעת שמואל עד הרצליה הלוך חזור ופעמיים בשבוע נסיעות לעבודה בתל אביב. מחפש רכב יפה ונוח (בכל זאת בחור צעיר ומחפש רכב שגם יהיה מושך בעין). מבחינת גודל- לא מיני. סופר מיני/ משפחתית והסביבה זה אחלה. חשבתי על מאזדה 2 (אם איכשהו אצליח לגרד את הכסף ל pure white 2015 זה החלום) או i30. כמובן שאשמח להמלצות נוספות ודגשים. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, מתלבט בין 2 הדגמים, רכישה מהיבואן, 2 הדגמים במחיר זהה כמעט. מיועד בעיקר לנסיעות עירוניות, משפחה צעירה. אין דרישות יוצאות דופן, מחפש נוחות ותמורה טובה לכסף. איך ה 1.2? עדיף לרדת אליו כדי לקבל את שדרוגי הפרימיום? מה מבחינת סחירות? אשמח לעזרה!
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם יש קפיצת מדרגה לעומת היפניות /דרום קוריאניות? תודה
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן, מחפש רכב יד שנייה שיהיה אמין וחסכוני, מה דעתכם על יונדאי i20 שנת 2014 Insight 1.4 יד 1 72000 קמ 34,500₪ מחיר טוב? בשנים האלה היונדאי אמינות וטובות? אשמח לעזרה, תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, לאשתי כיום יש פורד פוקוס סטיישן 2016 טרנד 1.5 טורבו זה הרכב העיקרי שמסיע את המשפחה והילדים. כידוע הרכב לא מאוד מרווח מאחורה גם לא לרגליים ובעיקר ברוחב המושב. סידור הישיבה היום זה בצד אחד כסא תינוק (בת שנה), צד שני בוסטר (בן 4) ובאמצע ילד בן 9 בלי אמצעי עזר. הילד שיושב באמצע מתלונן על חוסר נוחות גדול, תעלת ההינע מפריעה לרגליים, ובעיקר על רוחב ומרווח כתפיים טוען שצפוף לו ואין לו מקום לזוז. החלטנו להחליף את הרכב ואנחנו מתלבטים בין השברולט אקווינוקס והפיזו 3008 שניהם מודל 2019. על פניו נראה שאזור המחיה מאחורה מרווח יותר ואין תעלת הינע גבוהה אבל נושא הרוחב מטריד אותי ואני לא יכול למדוד את הצפיפות עם הכסאות לכן לקחתי מטר ומד…
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הרכב הנוכחי וחשבתי על מספר דגמים. התקציב עומד סביב 100K והצפי לקנייה הוא בעוד כחודשיים. אני יודע שחלקם כרגע חורגים מהתקציב אך הציפייה שעד הקנייה המחיר יירד קצת לכיוון התקציב הרצוי. הכיוון כרגע הוא ג'יפון מסביבות השנים 2019: ניסאן קשקאי 2019 מנוע 1.3 טורבו אוטומט(הדגם בסיסי) קיה ספורטז 2019 מנוע 1.6 טורבו אוטומט סוזוקי ויטארה 2020 מנוע 1.4 טורבו. בנוסף קורצת לי גם ההונדה סיוויק האצ'בק החדשה 1.5 טורבו. אשמח לשמוע האם מישהו נוסע באחד מהרכבים האלה או מכיר והאם יש תקלות ידועות באחד מהדגמים. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yoyoav, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 537 צפיות
אז הגיע הזמן להחליף ועכשיו צריך למכור את המאזדה ששירתה בנאמנות הרבה שנים. מאחר שאני שונא את ההתעסקות עם המכירה אשמח לרעיונות איך הופכים את התהליך לפשוט יותר. תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
אהלן חברים, קצת עליי - נוסעת בעיקר לבד בנסיעות בינעירוניות (ירושלים-ת"א) . רוצה להחליף את הרכב הנוכחי שלי (פורד פוקוס 2012 אוטומטי, עם רעידות מעצבנות בתחילת כל נסיעה בהילוך ראשון ושני) ברכב קצת יותר קטן (חניה בת"א) ואשמח לעזרתכם בבחירה בין שני דגמים: 1. סיאט איביזה שנתון 2018, דגם FR (אוטומט) - כ-85 אלף ש"ח. 2. סקודה פאביה חדשה מהחברה שנתון 2021, דגם Style (אוטומט) דרך הנחת מועדון חבר - 99 אלף ש"ח - עם אחריות ל-3 שנים. קראתי בכל מיני פורומים שלא כדאי לקנות את הגיר DSG, האם זה רלוונטי לדגמים שאני רוצה לקנות? …
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, עוזר לחבר עם רכישת דאסטר 2015, דיזל טורבו ידנית. הרכב נרכש ביד הקודמת לפני 3 חודשים, ומצורפות תוצאות הבדיקה מאז. האם יש טעם לקחת לבדיקות נוספות מול מוסך ומכון, או שכבר עכשיו נדלקות נורות אדומות? תודה רבה מראש ויום מקסים.
הודעה אחרונה מאת daniel.asu, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, מחפש רכב קטן בעיקר לנסיעות עירונית ובין עירוניות באזור המרכז. לאחר בדיקות ובהתאם לתקציב שלי אני מתלבט בין הדגמים: יונדאי i10 מודל 2014-15 החסרון כאן הבנתי שבגרסה החדשה שהרכב נמוך יותר ושדה הראיה פחות אידיאלי. ברכב הנוכחי שלי (סיריון) המושב גבוה והנסיעה ממש נוחה ויציבה. שברולט ספארק אוטומט 1.4 2016 ראיתי הרבה ביקורות חיוביות אבל אני חושש בעיקר בגלל הגיר שהוא רציף. הבנתי שהוא כויל כך שהתחושה בו אמורה להיות כמו גיר אוטומטי רגיל אבל עדיין ראיתי פה ושם ביקורות לגבי הגיר. אופציות נוספות הן קיה פיקנטו, מאזדה 2 (קצת יקר ויהיה קשה גם למצוא) אני מחליף את הסיריון שלי מודל 2006 שעברה כבר 220 קמ, יש בעיה בגיר שדורשת החלפה אז הגיע הזמן. אני …
הודעה אחרונה מאת t830king, -
-
היי, מחפש רכב עד 30 אלף שח, העיקר שיהיה כמה שיותר חסכוני בדלק (נסיעות של 190 קמ כ-3-4 פעמים בשבוע) ואמין. מדובר ברכב שני כך שאני נוסע בו לבד, הגודל באמת לא משנה לי כך שזו יכולה להיות סוזוקי סלריו או רכב מנהלים היברידי וכן השנתון או הסוג מנוע... מה שכן, צריך להיות אוטומטי בשביל שגם הגברת תוכל לסוע בו. כפי שאתם רואים אני ממש אבל ממש לא סגור על כלום והתגובות שלכם יעזרו לי מאודתודה למגיבים.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכל חכמי הפורום, נעזרתי מאוד ברכישת הרכב הקודם, ואשמח להיעזר שוב. אני עובר כעת לרכב 7 מקומות. 2 מבוגרים 5 ילדים. רוב הזמן כמובן לא נוסעים כולם אבל זה כן יהיה הרכב "המשפחתי" המרכזי - חוגים, נסיעות משפחתיות וכד'. מניסיון הוא נוסע בערך 20 בשנה.התקציב שלי לא גבוהה - כ45 פחות או יותר. האפשרויות שלי הן ללכת על "המותגים" אבל בגרסה ישנה יותר 2012-14 עם ק"מ יחסית גבוהה (המותגים זה מיצובישי אאוט לנדר/ טיוטה ורסו). או ללכת על הסיטרואן C4 בגירסת 7 מקומות. או משהו דומה במודל מתקדם יותר 2016 פחות או יותר עם ק"מ באזור 100. הנטייה שלי זה הסיטרואן אבל כל הזמן מזהירים אותי מפניה. על פניו בעיני מדובר ברכב מרווח יחסית לרכבים הנ"ל, עם צריכת דלק טו…
הודעה אחרונה מאת nir.huji, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היי, לפני כשנה יצא לי לעשות נסיעת מבחן על cx30 בפעם הראשונה. יצאתי מאוכזב מהסיבות הבאות - 1.בכביש הטיילת באשדוד הרכב הרגיש כבד וקשיח מדי. 2.דוושת הברקס הייתה מאוד הדוקה/קשה ברמה שפעם אחת אפילו לא הצלחתי לעצור לפני קו העצירה ברמזור. היום עשיתי נסיעת מבחן שנייה על הcx30 הפעם הרכב הרגיש מאוד מעודן נכנסתי לרחוב קטן מרוסק בסמוך לסוכנות מאזדה בתל אביב. הרכב "בלע" את כל הבורות. הופתעתי מהרכות, שאלתי באילו צמיגים מדובר. ברכב היום צמיגים בקוטר 17 (רמת הגימור אקזקוטיב). המושב נהג מאוד נוח, סוף סוף הצלחתי למצוא רכב שבו ניתן לכוון תמיכה שונה לירכיים - זה משפר מאוד את נוחות הישיבה ברכב. כמו כן אהבתי שהרכב צובר מהירות בצורה לי…
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 461 צפיות
שלום, מעוניין לרכוש רכב משפחתי שיתאים ל-3 ילדים מאחורה (2 עם כסאות ילדים). נסיעה ממוצעת של 20,000 בשנה בעיקר בינעירוני. אמין וזול לתחזוקה ובצריכת דלק. יש חיה כזו??
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 477 צפיות
שלום לכולם אשמח לעזרתכם-מעוניין לקנות יונדאי 2016-2017 -האפשרויות שלי כרגע הם יונדאי I25 או I35 (הכל תלוי בתקציב-יש לי באזור החמישים)-אני לא כזה מבין גדול במכוניות. אשמח לשמוע איך הדגמים האלה? האם ממולץ? מה צריך לדעת וכו? תודה מראטש
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, הייתי פה והתייעצתי לגבי רכב למשפחה צעירה עם דרישה של נסיעה בעיקר בעיר. עכשיו הדרישה השתנתה: יהיו שני רכבים, אחד לעיר ואחד לעבודה במרחק 40 ק"מ מהבית (50 על כביש 6), שלוש פעמים בשבוע. אז אני מחפש כרגע את האוטו שיסיע אותי לעבודה. אוטו נוח, לא מעייף (שעה לכיוון במקרה הטוב), עם מערכת מולטימדיה נוחה ומערכות עזר מפותחות. רצוי כמה שיותר חסכוני, עם מקום לעגלה בבגאז' תקציב 65K האם הג'ז שהוצע לי בפוסט הקודם יחזיק גם עכשיו? אפשר לקבל הצעה לרכב עם יותר שוק? מצאתי רק כאלה שרחוקים מאוד ממני או יקרים או עם קילומטרז' בשמיים. תודה מראש ושבוע מצוין
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, מדובר במשפחה עם 10 ילדים, כאשר מחזיקי הרישיון הם האבא, אמא והבכור (20), אך הוא בצבא ולא נמצא בבית הרבה. כרגע המשפחה מתניידת בסיטרואן ג'אמפי 2010 דיזל ידנית 9 מקומות, הרכב אצלם כמעט 10 שנים וכבר הגיע הזמן להחליפו. הנסועה הממוצעת השנתית היא 13-15K ביום יום הרכב לא מנצל את 9 המקומות שלו, והשימוש שלו באופן מלא נעשה בערך אחת לחודש וחצי (כלומר 10-20 יום בשנה). במידה ומשתמשים ברכב בצורה כזו, 3 הילדים הבוגרים נוסעים באוטובוס או ששוכרים רכב ביישוב בעלות של בערך 200 ש"ח ליום. התקציב כאמור הוא 100K עם חריגה קלה, והרצון הוא רכב כמה שיותר חדש (2018-2019) מאחר והוא ישמש את הבעלים לתקופה ארוכה. אין בעיה לגיר ידני, וחשובה האמינות, כפי שהג'…
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 893 צפיות
אהלן כולם, אני צריך ייעוץ לגבי יונדאי קונה (בנזין) מבחינת האמינות של הרכב ובמיוחד לגבי הגיר הרובוטי כפול המצמדים. 1. הגיר הזה אמין? מתקלקל? כל כמה זמן/קילומטר? 2. כמה עולה לתקן את הגיר או לשפץ אותו ולכמה זמן/קילומטר התיקון יחזיק? 3. האם יש לנהוג בצורה מסוימת כדי למנוע התחממות של הגיר או תקלות? תודה נשתמע
הודעה אחרונה מאת המתלבט הסובל, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 459 צפיות
שלום חברים, מחפש המלצה לג'יפון טוב לשבילים שיהיה כמה שיותר חדש 2018+ אפשר שנתון מעט נמוך יותר לאגזמפלר מעולה. 4X4 חובה. תקציב עד 110,000₪. כרגע ההתלבטות עומדת על הג'ימיני החדש או על סובארו xv. לגבי הגימיני לא יצא לי לראות יותר מדי במחירים האלה אפילו שהמחירון עומד על הסכום שנקבתי מעלה. והxv נשמע לי חיית שטח, כמובן מדובר על ה2.0. אשמח להמלצות נוספות / חיזוקים. תודה רבה ומועדים לשמחה [emoji16] Sent from my SM-G975F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת WE988244, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 502 צפיות
שלום, אני מתעניין ברכישת רכב , פורד אקספלורר, ומצאתי רכב שעונה על הדרישות שלי מבחינת שנתון וק"מ (וכמובן במחיר). הבעיה היחידה שרשום בעלים קודמים "ייבוא אישי". מישהו יכול להסביר מה זה אומר? מה המשמעות? ומה כדי לבדוק בנוסף לבדיקות שעושים לרכב יד שניה? על פניו לרכב נתונים טובים, אך אני עדין חושש מכך שהרכב רשום כייבוא אישי.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי לכולם, משפחתי מעוניינת ברכישת רכב חדש (בעיקר אבא שלי ואני ניסע עליו מדובר בנסיעות של 30-50 קמ ביום בדר"כ), הרכב שעומד כרגע על הפרק זה רנו קליאו החדשה 2021 בגרסת הINTENSE ידנית (מנוע ליטר טורבו של ניסאן או שניסאן משתמשים במנוע של רנו לא ברור לי כל כך..) , השבוע אני עושה נסיעת מבחן ואם אמצא חן בעיני כנראה שנסגור את הרכישה. רציתי לדעת המלצה מבחינת אמינות ונוחות הרכב ורנו בכלל, דוד שלי (בעל מוסך) מתנגד מאוד לרכבים אירופאים באופן כללי ואשמח לחוות דעת נוספת. אם לדעתכם רנו קליאו לא ממולץ אשמח לחוות דעת על רכבים אחרים ( רכב בעדיפות לידני עד 100K) תודה מראש לעונים :)
הודעה אחרונה מאת Doron_Z, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי חברים אנחנו מחפשים רכב חדש למשפחה מדובר בזוג +3 3 הדברים הכי חשובים: 1. מרווח 2. בגאז' ענק! 3. בטיחותי התקציב 80K ניתן למתיחה בעוד 20K במידה וזה שווה את זה מעדיפים יפני / קוריאני (מנסיון עם רכבי עבר + דעה רווחת) מבחינתי שיהיה רכב לכמה שיותר שנים - לא מתכוון להחליף אותו לפחות ב5 שנים הקרובות תודה רבה מראש על כל עזרה שהיא
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 605 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Moshe c
- David32
- mikyl
- yor2
- גולדן191
- Super_T
- eyalgr
- Avia
- om2
- outnex
- אביתר א.
- flytomars