Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חכמי הפורום, נעזרתי מאוד ברכישת הרכב הקודם, ואשמח להיעזר שוב.

אני עובר כעת לרכב 7 מקומות. 2 מבוגרים 5 ילדים. רוב הזמן כמובן לא נוסעים כולם אבל זה כן יהיה הרכב "המשפחתי" המרכזי - חוגים, נסיעות משפחתיות וכד'.

מניסיון הוא נוסע בערך 20 בשנה.התקציב שלי לא גבוהה - כ45 פחות או יותר. 

האפשרויות שלי הן ללכת על "המותגים" אבל בגרסה ישנה יותר 2012-14 עם ק"מ יחסית גבוהה (המותגים זה מיצובישי אאוט לנדר/ טיוטה ורסו).

או ללכת על הסיטרואן C4 בגירסת 7 מקומות. או משהו דומה במודל מתקדם יותר 2016 פחות או יותר עם ק"מ באזור 100. 

הנטייה שלי זה הסיטרואן אבל כל הזמן מזהירים אותי מפניה. על פניו בעיני מדובר ברכב מרווח יחסית לרכבים הנ"ל, עם צריכת דלק טובה. הבעיה שמזהירים אותי מהגיר במיוחד ובכלל מאמינות מפוקפקת. 

מה דעתכם?

פורסם

דווקא בשנים הללו האמינות טובה, ולא ידוע על מחלות כלשהן.

אתהיכול לרכוש בלי חשש.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לי יש את הפיקאסו מודל 2015 דיזל ומאוד מרוצה (כבר 140000 קמ). גם תקלה פה ושם שווה את הנוחות והאיכות של הרכב

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Audi A4 3.0

פורסם

הפיקאסו בנזין עדיפה ברוב הפרמטרים , עדיין יתכנו בעיות כגון מיכל דלק אז שווה לבדוק היסטורית טיפולים. הגיר דווקא יפני משנת 2015 ומראה אמינות מצויינת.

נכון שהטיוטה תצא יותר אמינה אבל גם יקרה משמעותית .
מה שכן , אל תקח פיקאסו מתחת לשנתון 2015 .צורה ישנה.

פורסם

תודה לעונים. חזקתם את התחושה שלי תודה. אם יש כאלו שלא מסכימים גם אשמח לשמוע. 

אשמח לשאול כמה שאלות לגבי הפיקאסו - 

1. אני מבין שהדגם היותר אמין הוא החל מ2015 ומעלה?

2. האם לדעתכם עדיף ללכת דווקא על הדיזל? לא יודע למה יש לי קצת רתיעה מהן

3. לגבי הגיר. שמעתי הרבה צרות על הגיר. כשאני מסתכל על רכבים אני רואה כאלה עם גיר רובוטי או יפני, מה יותר אמין מביניהם?

תודה!!!

פורסם

שיווק הדגם היותר אמין החל במהלך 2014. ב-2014 יש גם קצת מהדגם הישן הפחות מומלץ אבל הוא בצורה אחרת לגמרי. קשה לטעות.

דגם הבנזין גם הוא בסדר.

כל הדגמים מהדגם של 2014 ואילך (בנזין 1.2,1.6, ודיזל 2.0) הם עם גיר יפני. יש דגמים עם מנוע דיזל 1.6 ששווקו בעיקר למוניות שהן עם גיר רובוטי, לא סביר שתתקל בהן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בקיצור : תזהר מפיקאסו דיזל לבנה עם מנוע 1.6 ליטר. חשד למונית (רובוטית). בכל מקרה , לשימוש שלך ,יותר כדאי וזול דגם בנזין .(גם בגלל תקלות יקרות במנגנון סינון רעלים בדיזל)

פורסם
בתאריך 4.4.2021 בשעה 18:00, miron כתב:

גם תקלה פה ושם שווה את הנוחות והאיכות של הרכב

אני הייתי מאוד נזהר עם המשפט הזה.

תלוי איזה תקלה ותלוי למי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה יכול להפחית סיכונים בזה שתחפש מטרייד אין של יבואן מוכר וק"מ נמוך מ 70 אלף, עם הרבה סבלנות אתה תמצא ולהקפיד שיהיה מטופל עם תיעוד מסודר. 

מה גם שאם תקנה בטרייד אין כמו לובינסקי תקבל אחריות (לא להתקרב למגרשים קטנים, רק לחברות הגדולות). 

• תוכן חדש...