ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,627 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בוקר טוב, התייעצות לי אליכם .. אני נוהג על מאזדה 3 2.0 שנת 2009 כבר 7 שנים, הרכב מדהים, ללא תקלות אבל הגיע הזמן להשתדרג חפשתי רכב שיהיה מעניין ומצאתי סוברו אאוטבק 2017 יד ראשונה דרך חברת טריידאין (האוטו בבעלות פרטית) החשש היחיד הוא כמות הק"מ הגבוהה ב4 שנים (קרוב ל25 בשנה) אשמח לשמוע תגובות (הרכב טרם נלקח לבדיקה)
הודעה אחרונה מאת דלט2078, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, חבר מחפש סופר מיני שתשרת אותו לשנים הקרובות. בחור צעיר שיבלה בעיקר בנסיעות עירוניות/ הלוך חזור ראשון - אונ' בר אילן בשנים הקרובות. עדיפות לסופר מיני נחמדה, צריכים ממוצעים של צריכת דלק, בטיחות, שלא תיהיה ממש עגלה ושלא תיהיה קטנה מידי. חשוב לו גם הלוק שיראה טוב, והוא כמעט נעול על איבזה fr אחרי המתיחת פנים של 2018 (הצורה המרובעת יותר), שאם קצת מתיחה יכול להיכנס בתקציב. איזה עוד הצעות יכולות להתאים לטעמכם? חוות דעת על האיביזה גם כן התקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת Shlomi Levush, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אמרו לי להתרחק בגדול מליסינג אבל אם אני לוקח ליסינג פרטי יד 01(כלומר לא חדש מהניילונים) עם קילומטראז נורמלי במחיר סביר האם זה סביר? האם הם יכולים להבטיח שזה יד 01 ולא עבר 20 ידיים בדרך ויש להסתמך על זה?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 476 צפיות
שלום לכולם. במהלך חיפושים לרכב בתקציב 15k+- מצאתי כמה רכבים כאלה עם ק''מ סביר ( סביב ה150) חשוב לי מאוד האמינות ועלות חלפים. אני רוצה לדעת א' כמה הרכב אמין באופן כללי. ב' עלות חלפים וטיפולים, כי אני מניח שהיות והרכב לא מאוד נפוץ קשה להשיג חלקים מפירוק. לגבי צריכת דלק הבנתי שהרכב שיכור.. אבל היות ואני לא נוסע הרבה ומצד שני הרכב מציע נוחות מדהימה( ואפילו 7 מקומות שזה + אצלי) אני חושב שזה מצדיק את הדלק.. תודה מראש לכולם.
הודעה אחרונה מאת סיטיקאר, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, אשמח להמלצה לרכב עד 120K. מעבר למסגרת לתקציב, חשוב שהרכב יהיה עם מרחב פנימי גדול( 3 כסאות בטיחות), תא מטען ומושב אחורי. עדיפות לרכבים עם מערכות בטיחות מקוריות( רכב אחרון יונדאי איוניק 2019) כמובן נשמח לרכב אמין, חסכוני בדלק ועם ביצועים סבירים. אין צורך מיוחד ב 4*4. רשימת המומלצים עד כה. 1. טויוטה ראב 4 היברידית 2. מאזדה cx5 3. סובארו פורסטר 4. ניסאן אקס טרייל בהתאם לתקציב כנראה מדובר על שנתונים 2016-17.
הודעה אחרונה מאת Dido, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 512 צפיות
אהלן, מחפשים מינימום השקעה, מקסימום אמינות. מדובר בנהגת חדשה. דרישות: לא קטן במיוחד. שנתון כמה שיותר גבוה. כמה שיותר אמין. חשבנו על פורד פוקוס 2012-2013, עולה כ-20,000 ש״ח. במחיר הזה אפילו לא נרצה לעשות מקיף, מספיק חובה+ צד ג׳. חשבנו גם על רינו קליאו, פיג׳ו 208/308, סוזוקי בלנו/סוויפט. על מה תמליצו בהתחשב בדרישות?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 642 צפיות
שלום אנחנו לקראת קנית סופר מיני 0 קמ. ממה שראינו בחברות השונות מגוון 0 קמ יחסית מצומצם בקטגורית סופר מיני. אלו האפשרויות בתקציב שלנו: 1. סיאט איביזה רפרנס 2. יונדאי i20 אינטנס 3. סיטרואן c3 feel 4. אופל קורסה הרכב אמור לשרת אותנו בעיקר בנסיעות בינעירוניות כ - 30 אלף בשנה. מה שחשוב לנו ברכב: בטיחות, נוחות נסיעה, צריכת דלק וכמובן סחירות כשנרצה למכור. העדפה שלנו היא סיטרואן c3 כיוון שמוצעת אחריות לתקופה של חמש שנים או 120 אלף קמ. נשמח לשמוע דעתכם תודה רועי
הודעה אחרונה מאת ymeltz, -
-
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש רכב ספורט ידני - muscle car/הנעה קדמית סטייל קופרות , גולף gti וכו'. הסתכלתי על קמרו,מוסטנג,גולף gti ,קופרה, סובארו sti 2019 לא יודע מה לבחור, ואיך לבחור. מחפש רכב שיהיה אמין, וגם בזה אני לא מבין כל-כך - איך לא ליפול על חתול בשק ביד 2 ובמקומןת למיניהם. קופרה הבנתי שאין ידניות, הסבה לידני יהרוס את הרכב? (חיפשתי לאון fr ידניות ראיתי שיש רק 1.4 ולא מעל והבנתי שעם ה1.4 אין מה לשחק כל-כך השיפורים וכו'). אשמח לייעוץ מפורט בדגש על כל הבחינות, רכב אמין שלא פוגש מוסך כל חודש והכי חשוב- שיהיה ספורטיבי וידני. תקציב- 140k-200k המון תודה!
הודעה אחרונה מאת sweet d, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 462 צפיות
שלום לכולם רציתי להתייעץ בנוגע למצב הקיים כדי לדעת אם צריך לרכוש רכב אחר מרווח יותר. כרגע יש לנו רכב טויוטה קורולה (2013) ויונדאי I25 שנת 2011, בכל אחד מהם יש כרגע שני כיסאות בטיחות בשני צדדי הרכב, אחד צ'יקו נקספיט (לילד בגיל 1.5) ואחד בוסטר לייט (לילדה בת 3.5) רציתי לשאול האם הרכבים יתאימו גם ל3 כסאות או שלא אפשרי? כלומר האם ניתן להנדס את הקורולה שכן תתאים ל3 מושבים כאשר אחד יישאר הצ'יקו לתינוק החדש ולבינוני נקנה בוסטר גב חדש ולגדולה גם היא בוסטר גב חדש כנ"ל לגבי הI25. אשמח לעצות/הכוונה תודה
הודעה אחרונה מאת eran10, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 511 צפיות
אהלן חברה רציתי לדעת מי אנשים שהחזיקו סיאט ליאון tsi או בכללי על הרכב* האם הוא אמין מבחינת חלקים יקרים או זולים ? תחזוקה יקרה ? צריכת דלק ? האם קיימות בעיות נפוצות ברכב הזה ? והאם תוקנו ? שנתון : 2014-2016
הודעה אחרונה מאת דניאל קאר, -
שלום לכולם, רציתי להתייעץ בקשר לאופן רכישת רכב חדש. אני מתלבט בין קניה מיבואן או ליסינג פרטי. החסרונות שאני רואה בקניה מיבואן זה הסכום הגדול שאני משלם כבר בהתחלה ואת עניין המכירה כשארצה. שני החסרונות האלה מתבטלים בליסינג, כאשר אני משלם סכומים קטנים יחסית לאורך תקופה וגם בסוף התקופה אני יכול להחזיר את הרכב ללא צורך בחיפוש קונה. אבל למרות חיסרון של הוצאת סכום גדול בקניה מיבואן, האם זה יוצא יותר משתלם כלכלית כאשר ארצה למכור או להחליף את הרכב? באופן כללי, מה יותר משתלם כלכלית?
הודעה אחרונה מאת FixTrics, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אנחנו (זוג+2) מחפשים סופר מיני לנסיעות בעיקר בעיר. חיפשתי ריו וi20 משנתונים 18-19 וראיתי שהמחירים לרכבים עם נתונים טובים לא יורדים מסביבות ה75-80k. קיבלתי הצעה לi20 intense, הבסיסית ביותר במחיר של 90k על הכביש. ידוע לי שהצורה החדשה צריכה להגיע בקרוב וזו הסיבה למחיר. התקציב הראשוני היה באיזור 70-80 ואנחנו עושים התאמצות קלה בשביל זה. האם זו בחירה טובה? יש אופציות נוספות לשקול?
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תודות לקורונה, רכב החברה של רבים הפך ללא משתלם. רוב העבודה הפכה להיברידית, כלומר חצי שבוע מהמשרד וחצי מהבית והרכב נשאר בחניה מחצית מהזמן כך שבכל חודש שאני מחזיק אותו אני מפסיד כסף. אז פרשתי את כל האופציות בקובץ אקסל: ליסינג פרטי, תפעולי פרטי, מימוני, רכב יד שניה (טיפולים ביטוח וכו') ולכל החלטה יש יתרונות וחסרונות ואני אובד עצות. קצת רקע: אנחנו משפחה עם שני ילדים לכן אנחנו צריכים לפחות רכב אחד גדול יותר מה308 שיש לנו כרגע. אני עושה 144 ק"מ בחודש לעבודה, אשתי עושה 192 ק"מ ברכב שלה. כרגע יש לנו פיז'ו 308 כרכב שני ובנוסף, רכב חברה. התקציב החודשי הוא עד 2500 ש"ח לתחליף רכב חברה כולל טיפולים וביטוח. אין הון ראשוני למקדמ…
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
קורולה סטיישן 2021 (TS-space+ )בקרת שיוט אדפטיבית ב"זחילה" \ אנדרואיד אוטו \דעתכם על הרכב
מאת Octavia-TSI11- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב, אשמח אם תוכלו להתייחס לנקודות שהזכרתי בכותרת . א.בקרת שיוט- במפרט הרכב באתר רשום שישנה בקרת שיוט ,לא הבנתי אם היא עובדת מ-0 ? מה דעתכם על מערכות הבטיחות ברכב באופן כללי ? לא פעם אני קורא שישנם רכבים חדשים בהם מערכות הבטיחות לא כ"כ בשלות . ב.אנדרואיד אוטו (AA) ותפעולו ברכב- רשום שקיים AA - רשום שהאפליקציה לא זמינה בישראל- מה משמעות הדבר? אציין שיש לי סמרטפון עם אנדרואיד 10 - AA כבר מותקנת עליו . מה נדרש ממני על מנת להפעיל AA ברכב ? ג.חוות דעת כללית- הסקירות בעולם די משבחות את הרכב , מה דעתכם על כל החבילה שהרכב מציע ? תודה רבה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חברים, הוצאתי עבר ביטוחי של רכב שאני מעוניין לרכוש (דרך מרכז הסליקה של חברות הביטוח), כתוב בו בתחילת שנת 2019 שהייתה תאונה "תביעת ניזוק כצד ג'" שיעור ירידת ערך 0.0 ועמודת "סכום ששולם ירידת ערך" כתוב 15,500 ש"ח. למיטב הבנתי במכון הבדיקה שאליו הלכתי נאמר לי שהייתה פגיעה מאחורה והם מציינים את זה בטופס כ "ליקויים בעלי משמעות נמוכה". השאלה שלי האם לרכב אכן הייתה ירידת ערך? האם זה משהו שאני אמור להתמקח עם המוכר עליו? בגדול ירדנו ל 2000 ש"ח מתחת למחירון מאחר והרכב באמת שמור עם ק"מ נמוך. מדובר על מאזדה 6 שנת 2010 רמת גימור פרימיום. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת killa hai, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, צריכה את עצתכם ברכישת רכב חדש. מעל 10 שנים הייתי עם הונדה סיוויק סדאן. לצערי, היבוא בארץ של הונדה בעייתי, מה שגורם לכך שאין להם כרגע רכב שעונה לצרכים שלי. אני עם נכות, לכן מחפשת רכב אמין, חזק, שירות גבוה ותא מטען גדול. נכון לעכשיו, חשבתי על מעבר ליונדאי טוסון החדשה, ראב 4 או אפילו להתפשר כרגע על דגם הונדה קטן יותר לשנים הקרובות. מה ידוע לכם על הרכבים הללו? והאם זה נכון שרכב מעל 150 אלף מחייב איתוראן בביטוח?
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי אני מעוניין למכור את הרכב שלי, שברולט ספארק 2017 הרכב משועבד לבנק הפועלים ואני אסגור את ההלוואה ברגע שאמכור את הרכב וגם יישאר לי עודף. השאלה היא איך עושים את זה נכון כי הבנתי שהרבה אנשים לא מוכנים לחכות להעברת הבעלות ולא מוכנים לקנות רכב משועבד
הודעה אחרונה מאת DROR748, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 725 צפיות
שלום, מתלבט בין יונדאי סונטה היברדי 2018 או פיג'ו 3008 דיזל נוסע ביום כ100 ק"מ. איזה מהם עדיף מבחינת צריכת דלק, נוחות,אמינות ,אחזקה (טיפולים שוטפים עלויות) תודה,
הודעה אחרונה מאת save, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 572 צפיות
אשמח לעזרה, אני מחפש לקנות רכב בפעם הראשונה בחיי... אנחנו מחפשים לקנות רכב משומש שישמש 2 מבוגרים + 2 ילדים בכסאות בטיחות. למען האמת, הרכב כמעט לא הולך לזוז (אנחנו גרים ועובדים בתוך העיר), ובעיקר ישמש אותנו לסופ"שים, לרוב לנסיעות קצרות. חשוב לנו רכב שיהיה נוח להתנייד איתו בתוך העיר ובגאז' מרווח (לעגלת תינוק וציוד). אם אפשר אז שיהיה מקום לאחד מההורים לשבת בין כסאות הבטיחות מאחורה, אבל אני לא יודע כמה זה ריאלי. תודה!
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 511 צפיות
היי יש לי מאזדה 3 רמת גימור spirit (מנוע 2.0 ל׳) שהיא מאוד מבוקשת בשוק המשומשות. הרכב שנת 2016 עם 60,000 ק״מ בשעון. אני אוהב את הרכב, קניתי אותו במחיר של 76,000 ש״ח לפני שלושה חודשים. ולאחרונה אני חושב שעשיתי טעות ובטווח המחירים הזה הייתי יכול להשיג הונדה סיוויק האצ׳בק 1 ליטר טורבו שנת 2018 (או גרסת סדאן עם מנוע 1.6 ל׳ מאותה שנה). כלומר רכב חדש יותר, שנתיים פחות על הכביש. אני שוקל למכור את המאזדה הנוכחית ולעבור לסיוויק. מה דעתכם? זה יהיה צעד נכון? יש חסרונות כלשהם בסיוויק? יתרונות למאזדה?
הודעה אחרונה מאת damnt, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, רוצה לקבל חוות דעת על הרכב. ממה כדאי להיזהר? האם יש תקלות נפוצות? בכללי האם כדאי לרכוש
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 0 תגובות
- 537 צפיות
היי חברים, אשמח לעצתכם: אני מתעניינת לקניית שברולט טראקס יד 2, שנתון 2014-2015, וראיתי שיש 2 סוגי מנועים - טורבו 1.4 או 1.8. אשמח להסבר ולהמלצה על ההבדלים בין שני סוגי המנועים. באופן כללי אני נהגת ממש רגועה, רוב הנסיעות שלי יהיה בתוך העיר ובאזור המרכז, וזה יהיה הרכב הראשון שלי לאחר מעבר מקטנוע. אשמח לכל תובנה העולה בראשכם, אביגיל :)
הודעה אחרונה מאת אביגיל בז, -
שלום לכולם. לפני כ-3 חודשים התחדשתי בפנדה 2011 ב"רוח הפורום" אולי יש לי רגישות יתר לרעש, אך עם כ-75 ק"מ ליום, הרעש בנסיעה בין עירונית בתוואי הנסיעה שלי (אספלט רועש בחלק נכבד מהדרך) , הינו בלתי נסבל עבורי. בהצטרף למצבו הכללי של הרכב , (שכנראה עבר שואה קטנה לפני שנרכש על ידי) הגיע הזמן להחליף אותו, מוקדם מהצפוי. הרצתי חיפוש ביד 2 עם תקציב של 15-20K. עלו תוצאות שונות, החל מוולוו S60 או S40 בשנתון 2008-10 בגבול העליון של התקציב, דרך סיטרואן C4 1.6 שנתון 11-12, ו-C5 2010 עם מנוע 2.0 ועודף בכיס, עד ספינות אמריקאיות עם 6 מושבים. (כשהמושב הנוסף מהווה יתרון גדול עבורי). בתווך כמובן טויוטה למיניהן עם יתרון האמינות הקורץ. חשובים לי: …
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 479 צפיות
שלום וחג שמח! אשמח לעזרתכם אחרי עשור שאנחנו נוסעים על רכב מיני (חסכוני, זול לתחזוק ובאמת לא הינו צריכים יותר), עכשיו אנחנו מחפשים להתרחב לרכב משפחתי עם מנוע חזק יותר וכמובן מקום בתא מטען.. התקציב שלנו הוא באזור ה 55-65K והשנתון שאנחנו מחפשים הוא 15-16, חשוב לנו שהוא יהיה מהנה בנהיגה ואמין, פחות חשוב חסכוני וק"מ לליטר בגלל שאנחנו עושים בין 10-12 אלף ק"מ בשנה. מהחיפושים שעשיתי ישנם כמה אפשרויות: - סיאט לאון - מאזדה 3 סדאן - סקודה אוקטביה - פורד פוקוס האצבק\סדאן - VW ג'טה - סובארו אימפרזה B3 (??) אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת על הדגמים הנ"ל (שנתון 15-16) או אם יש דגמים שלא ציינתי אבל שווה לבדוק? 🧐 עדכון: פחות…
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 714 צפיות
שלום לכולם ברצוני לרכוש רכב סביבות השנים 2017-2018 הרכב יסע לפחות 30 אלף קילומטר בשנה רובם יהיו נסיעות בין עירוניות לכן חשובה לי הנוחות וגם הצריכת דלק. תקציב עד 80-85 אלף בין המועמדות הסופיות הן שברולט מאליבו 1.5T או הונדה hrv 1.5 . אני גבוה לכן במשפחתית רגילה קשה לי למצוא תנוחת נהיגה נוחה לזמן ארוך . מישהו נסע על אחד הדגמים האלה ויכול לתת חוות דעת ?
הודעה אחרונה מאת Roy i, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים ,אשמח לעזרתכם בכדי לפענח את תוצאות הבדיקה שערכתי לרכב שאני רוצה לקנות. ניסאן קשקאי אסנטה 2017.תמונה מצורפת
הודעה אחרונה מאת online, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 582 צפיות
מצאתי אופל אסטרה סטיישן 2017 שעונה על הדרישות שלי קילומטרז נמוך ומחיר שהתאים. הוא מחברת ליסינג. לא לקחתי בחשבון את עלויות האחזקה והטיפולים, האם הם יקרים באופן משמעותי מהרכבים הנפוצים בשוק.... אני נסעתי עד עכשיו על פורד פוקס הטיפולים שלו היו סבירים והתבצעו לעיתים רחוקות....האם צפויה לי הפתעה....
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אשמח לחכמת ההמונים . מעוניין לקנות רכב יד 2 , זוג צעיר פלוס תינוקת, רוב הנסיעות בתוך העיר . תקציב עד90 אלף שח. מעדיפים ג'יפון - הכיוון הוא בנתיים ניסאן קשקאי 2017, טויוטה CHR 2017(קצת יותר יקרה) או סיאט ארונה 2018.
הודעה אחרונה מאת tonni29, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 684 צפיות
היי , זקוקה לעזרתכם יצאנו לראות רכבים היום. כמה שראינו שאולי היו יכולים להתאים ונפסלו מסיבות שונות ניסן מיקרה- קטנה מידי ואבא שלי לא אהב את ההרגשה של דוושת הגז. קיה נירו- טובה הרגישה קצת גדולה וגם הרבה מעבר לתקציב קיה סלטוס- אנחנו משפחה של קטנטנים אז הרגישה כמו טנק כנ"ל לגבי סקודה קאמיק סיאט ארונה הוא כרגע הרכב שהכי אהבנו מתאים מבחינת הכל רק מה שמדאיג זה האמינות...גיר בעל שם רע ומנוע ליטר שחוששים שלא יסחב את העליות של ממעלה אדומים... האם יש מה לחשוש מהדברים האלו? יש אולי עוד רכב שיכול להתאים ואנחנו מפספסים?
הודעה אחרונה מאת ronrcz, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 464 צפיות
שלום לכולם... רציתי לשאול, אני עומד לרכוש רכב מחברת אוטו סנטר, לפני כמה ימים שאלתי פה האם כדאי לקחת לבדיקה לפני קניה או להסתמך על הבדיקה שלהם ? וכולם ענו לי בפה אחד לקחת... ו.. צדקתם ותודה על כך...(היו הבדלים בין הבדיקות) ופה נכנסת שאלתי, הם התחייבו שכל מה שיוצא בבדיקה הם מתקנים איך אני יכול באמת לדעת שהם תיקנו את כל הליקויים ? תודה תומר
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 914 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- David32
- איציק נ.
- מלטבשי
- baer
- flytomars
- avargel
- ידית
- falou
- guy.a
- NirNissimov
- ברווז
- gadik6