Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום וחג שמח! אשמח לעזרתכם :)

אחרי עשור שאנחנו נוסעים על רכב מיני (חסכוני, זול לתחזוק ובאמת לא הינו צריכים יותר), עכשיו אנחנו מחפשים להתרחב לרכב משפחתי עם מנוע חזק יותר וכמובן מקום בתא מטען..

התקציב שלנו הוא באזור ה 55-65K והשנתון שאנחנו מחפשים הוא 15-16, חשוב לנו שהוא יהיה מהנה בנהיגה ואמין, פחות חשוב חסכוני וק"מ לליטר בגלל שאנחנו עושים בין 10-12 אלף ק"מ בשנה.

מהחיפושים שעשיתי ישנם כמה אפשרויות:

- סיאט לאון

- מאזדה 3 סדאן

- סקודה אוקטביה

- פורד פוקוס האצבק\סדאן

- VW ג'טה

- סובארו אימפרזה B3 (??)

אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת על הדגמים הנ"ל (שנתון 15-16) או אם יש דגמים שלא ציינתי אבל שווה לבדוק? 🧐

עדכון: פחות בקטע של יונדאי \ קיה.

עריכה אחרונה על ידי DC10
פורסם

מתוך הרשימה הייתי בוחר במאזדה 3 סדן מנוע 2.0.
לא הכי חזק אבל כן מהנה לנהיגה ואמין מאוד ( ללא סימני שאלה לגבי אמינות הגיר כמו באוקטביה / לאון / ג'טה או המנוע בפורד ).

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לגבי המאזדה 3 - אני מסתכל על ה1.5 ACTIVE או COMFORT, לגבי ה-2 ליטר שנתון 15-16 יהיה קשה בתקציב שלי,

לגבי הגיר DSG, עדיין נחשב בעייתי בשנתונים האלה?

פורסם

ממה שאני רואה בלוח יד 2, מאזדה 3 גם עם מנוע 2.0 מודל 2015 כן נכנסת לתקציב. וזה הרכב שהייתי מחפש, לא 1.5.
דוגמה אקראית מהלוח :
https://www.yad2.co.il/s/c/rjezlcdc
לגבי הגיר DSG - המצמדים עדיין מתבלים יחסית מהר בעיקר בנסיעה עירונית. גם מוח הגיר לא חף מתקלות.

• מעניין 1

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

השאלה היא מה ההגדרה מבחינתך לרכב מהנה לנהיגה?

מזכרוני גטה/אוקבטיה הם רכבים מאוד אנמיים וכבדים וכל מה שקשור ללתקוף פניות והתנהגות זה לא הכיוון שלהם.

פוקוס בעייתית בעיקר מבחינת המנוע.

מבין הרשימה אני תומך בדעתו של ולד המאזדה 3 מספקת הכי פאן ובו זמנית גם אמינה 

פורסם

את האמת מאזדה 3 וסיאט לאון הם המעודפות עליי, אבל אני מחפש רכב שיהיה לנו לעשור הקרוב,

ואם יכול להיות בעיות אמינות עם הגיר של הלאון אני אוותר.

פורסם

עד גיל 16 לכל רכב עלולות לצוץ בעיות, אבל ללא ספק הייתי מעדיף למשוך כל כך הרבה שנים רכב עם מנוע אטמוספרי וגיר אוטומטי פלנטרי.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...