Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סבארו אאוטבק 2017 - 100K ק"מ - לחשוש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

התייעצות לי אליכם .. אני נוהג על מאזדה 3 2.0 שנת 2009 כבר 7 שנים, הרכב מדהים, ללא תקלות אבל הגיע הזמן להשתדרג

חפשתי רכב שיהיה מעניין ומצאתי סוברו אאוטבק 2017 יד ראשונה דרך חברת טריידאין (האוטו בבעלות פרטית)

החשש היחיד הוא כמות הק"מ הגבוהה ב4 שנים (קרוב ל25 בשנה)

אשמח לשמוע תגובות

(הרכב טרם נלקח לבדיקה)

פורסם (נערך)

יש לי מאזדה עם 90 אלף כבר ושנת 2017,לא רחוק בכלל..

והרכב מרגיש ומטופל יותר טוב מהרוב המוחלט של הרכבים בארץ וכמובן מרגיש חדש. 

0 תקלות,ולא הייתי מחליף אותה ברכב זהה עם 40 אלף קמ. 

אם הרכב במצב מצויין,תוריד במחיר על הקמ ותתחדש.

אני מעדיף רכב שעשה 100 אלףקמ בבין עירוני גם ב160 קמש על רכב שעשה 30 אלף בתוך תל אביב. 

עריכה אחרונה על ידי Ido12
פורסם

ואיך הוא אמור לדעת כמה קילומטראז הרכב עשה בבין עירוני וכמה בתוך העיר?

אני אוהב את כל החברה שטחנו את הרכב שלהם ואז ממציאים משפטים, אני מעדיף בכל רגע רכב שעשה 30 אלף במרכז תל אביב מאשר רכב שטחן בין עירוני ואז נכנס למרכזי ערים וטחן שם עוד קילומטראז.

ולפותח השירשור, במידה ואתה מתכנן לנוסע פחות מהממוצע בישראל (15-20K בשנה) והרכב שמור ובמצב טוב זה יכולה להיות עסקה טובה במחשבה שהנסועה הנמוכה שלך תתאזן עם הקילומטראז הגובה של הרכב.

אחרת אני הייתי ממליץ לחפש משהוא אחר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 8 שעות, motizkn כתב:

ואיך הוא אמור לדעת כמה קילומטראז הרכב עשה בבין עירוני וכמה בתוך העיר?

אני אוהב את כל החברה שטחנו את הרכב שלהם ואז ממציאים משפטים, אני מעדיף בכל רגע רכב שעשה 30 אלף במרכז תל אביב מאשר רכב שטחן בין עירוני ואז נכנס למרכזי ערים וטחן שם עוד קילומטראז.

ולפותח השירשור, במידה ואתה מתכנן לנוסע פחות מהממוצע בישראל (15-20K בשנה) והרכב שמור ובמצב טוב זה יכולה להיות עסקה טובה במחשבה שהנסועה הנמוכה שלך תתאזן עם הקילומטראז הגובה של הרכב.

אחרת אני הייתי ממליץ לחפש משהוא אחר.

מסכים עם כל מילה.

100,000 למכלולים של הסובארו הזו זה לא הרכב בכלל ולא הייתי חושש מבלאי ותיקונים יקרים בעקבות הק"מ.

הבעיה יכולה להיות אם תמשיך לסוע הרבה ותגיע תוך 4-5 שנים ל200 אלף ויהיה קשה למכור.

בנוסף צריכת דלק של 1/8 בממוצע בנסיעה עירונית.

קח בחשבון.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לדעתי מה שצריך להדאיג / לעניין אותך זאת היסטוריית הטיפולים של הרכב ומי הבעלים שלו , כשאני קניתי את הפורסטר שלי חיפשתי כמה חודשים וראיתי כמה וכמה רכבים עד שמצאתי אחד עם בעלים שעשו עלי רושם טוב ועם היסטוריית טיפולים מלאה במוסך המרכזי והכל לפי הספר טיפולים של האוטו , כמובן שלא תמיד אפשר לקבל מושג מי הבן אדם מולך ולא תמיד אפשר לדעת אם הוא נוכל או לא וגם לא לכולם יש תיעוד מלא אבל לדעתי הדבר הכי חשוב לזכור זה שיש הרבה מאוד רכבים בשוק , כרגע יש לך רכב שאתה אומר שאתה מרוצה ממנו ואין לו תקלות  וזה נותן לך את האפשרות לקחת את הזמן ולמצוא את הרכב שהכי תהיה שלם עם הקנייה שלו , מחיר הקנייה זה לא הפרמטר היחיד אם בסוף תגלה שאתה לא תפסיק לשפוך כסף על הרכב 

רכבי סובארו יכולים להיות אמינים מאוד ולהגיע לנסועה ממש גבוהה אבל רק אם מטפלים בהם נכון ולא חוסכים עליהם מבחינת איכות השמנים ושאר הנוזלים וחלפים מקוריים ( לדעתי זה גם תקף לרוב המוחלט של הרכבים אבל בסובארו זה ממש יוצר הבדלים גדולים )  רק כדי שתבין אני נוהג היום על פורסטר טורבו משנת 2006 , האוטו שלי נראה ונוסע כמו חדש מהחברה  , האוטו בן 15 שנה אבל הוא במצב הרבה יותר טוב מהרוב המוחלט של הרכבים על הכביש והדבר היחידי שקרה לו זה בלאי בראדיאטור ובשנאי של הפנסי קסנון אחרי שמים חדרו אליהם בשנתיים האחרונות ,  אני מטפל בו בקנאות ומקפיד על הכל , סובארו מתכננים את הרכבים שלהם ככה שאם אתה תתמיד לפי ההמלצות שלהם( של היצרן ביפן לא של היבואן בישראל ) הם ישרתו אותך למשך המון המון שנים וקילומטרים ואם בהתחלה חשבתי שאיכות החומרים בסלון הרגישה זולה ופשוטה ביחס למתחרים היום אני מבין שיש לזה סיבה כי הרכב שלי עבר כל כך הרבה ועדיין נראה אותו דבר לעומת מכוניות הרבה יותר חדשות שנראות רע מאוד אבל עם כל זה אתה חייב להיות בטוח שהוא טופל נכון ולא זילזלו בכל מיני דברים קטנים 

סתם דוגמה קטנה לאוטבק שאתה רוצה לקנות יש מערכת 4wd מתקדמת ובמידה ויש לך פנצ׳ר או בלאי בצמיג אחד או יותר צריך להחליף את כול הארבע ולא רק את זה שנפגע , או את הזוג הקדמי שנשחק לפני הזוג האחורי ( אפשר להאריך את משך השחיקה עם מחליפים בין הקדימה לאחורה כל 10k )  אבל בישראל כמו בישראל הרוב לא מקפידים על דברים כאלה והפער המזערי בין הקוטר בגלגל חדש לישן עם הזמן יוצר נזק במערכת ה4wd כי למעשה כל גלגל מסתובב במהירות שונה , זאת סתם דוגמה אחת  קטנה 

רכבי סובארו הם רכבים מעולים עם המון המון יתרונות אבל יש גם לא מעט חסרונות וצריך להכיר אותם ומומלץ מאוד לעשות שיעורי בית לפני הקנייה ולא להסתמך על המזל 

נ.ב כמו שאמרו לפני תהיה מוכן להכיר אמות מידה חדשות  לצריכת דלק ותשכח ממה שהכרת עד היום עם המאזדה שלך 

פורסם

חברים, תודה רבה  על התגובות :)

עזרתם מאוד, כרגע אני אוותר מכיוון שאין היסטוריית טיפולים ואני מבין את החשיבות במנועי הבוקסר

אמשיך לחפש פורסטר או אאוטבק עם ק"מ קצת יותר נמוך או לפחות היסטוריית טיפולים טובה

שבוע מעולה :)

• תוכן חדש...