Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודות לקורונה, רכב החברה של רבים הפך ללא משתלם. רוב העבודה הפכה להיברידית, כלומר חצי שבוע מהמשרד וחצי מהבית והרכב נשאר בחניה מחצית מהזמן כך שבכל חודש שאני מחזיק אותו אני מפסיד כסף. 

אז פרשתי את כל האופציות בקובץ אקסל: ליסינג פרטי, תפעולי פרטי, מימוני, רכב יד שניה (טיפולים ביטוח וכו') ולכל החלטה יש יתרונות וחסרונות ואני אובד עצות.

קצת רקע:

אנחנו משפחה עם שני ילדים לכן אנחנו צריכים לפחות רכב אחד גדול יותר מה308 שיש לנו כרגע. 

אני עושה 144 ק"מ בחודש לעבודה, אשתי עושה 192 ק"מ ברכב שלה. 

כרגע יש לנו פיז'ו 308 כרכב שני ובנוסף, רכב חברה.

התקציב החודשי הוא עד 2500 ש"ח לתחליף רכב חברה כולל טיפולים וביטוח.

אין הון ראשוני למקדמה שמנה.  

האופציות שנשקלו הן:

ליסינג תפעולי פרטי: להתייחס לרכב כהוצאה ידועה מראש ללא שיקולי בעלות טיפולים וירידת ערך.
הצעה לדוגמא שקיבלתי: רנו גרנד קופה - 7500 מקדמה ו2200 ש"ח לחודש ל30 חודשים ללא התחייבות לתקופת זמן וללא קנסות יציאה. או למשל קורולה SUN היברידית  אותו הסיפור 2250 ש"ח לחודש. 

ליסינג מימוני - הריביות על רכבי 0 ק"מ נמוכות מאוד ומאפשרות רכישת רכב חדש עם החזרים נמוכים יחסית. למרות הכלף אין מתנות חינם, בסופה של תקופה יש את תשלום הבלון ואף פעם שווי הרכב לא מכסה את הבלון ותמיד יש להוסיף אז את מה שאני חוסך בתשלום החודשי אני אשלם אח"כ על הבלון. 

דוגמא להצעה שקיבלתי: קורולה הידרידית לימיטד - 8000 ש"ח מקדמה, 1650 ש"ח לחודש ל60 חודשים ו97000 בסוף תקופה כבלון. 

רכישת רכב יד שניה בתקציב של עד 100,000 ש"ח - רכישה של רכב שספג כבר את ירידת הערך הגדולה שלו. כמו למשל רכב מנהלים בן 3 מפנק עם אוורור לכיסאות כי למה לא :) או משהו לנשמה כמו אלפא 159 1.75 ידנית שמורה.. 

דוגמא לרכב שהתעניינתי בו: קיה אופטימה פרימיום היברידית 2018, 2650 ש"ח בחודש כולל ביטוח וטיפולים ל5 שנים. 

רכישת רכב יד שניה בתקציב נמוך - טויוטה אוריס סטיישן היברידית אחרי מתיחת הפנים - רכב מרווח, חסכוני ואמין, יכסה היטב את ה144 ק"מ בחודש שנדרש ממנו. שם ההחזר החודשי יוצא כ1,000 ש"ח כולל הכל. 

המון אופציות כשלכל אחת יש את החסרונות שלה, אשמח לשמוע את דעתכם! 

פורסם

144 קמ בחודש? בחודש? 

192 קמ בחודש? 

אתה בטוח? 

כי אם כן, הרכב הראשון עושה 1800 קמ בשנה, והשני עושה 2400 קמ בשנה. 

לא סביר. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הליסינג מורידה לי כ3100 מהנטו. 

אני חושב שאקנה קיה אופטימה היברידית פרימיום. זה רכב אמין מפנק וחסכוני שעדיין באחריות יצרן שכבר ספג את מרבית ירידת הערך שלו. 

האשה רוצה suv אבל אין אף אחד שמציע כל כך הרבה בכל כך מעט כסף.. 

פורסם

אתה בטוח לגבי המחיר של עיסקת המימון של הקורולה? 

שווי העיסקה 204000 שקל על רכב שעולה כ 140000? לא הגיוני! 

אישית הייתי מחליף את ה 308 (לא אמרת איזה שנתון) ב-suv בן 3 (סביב 100k שקל). 

זה יהיה הרכב היחיד שלכם. 

תסתדרו עם רכב אחד ואת הימים ששניכם זקוקים בהם לרכב ישלים הנהג מונית הפנוי הראשון באפליקציית גט, יאנגו או דומה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...