Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מעוניין למכור את הרכב שלי, שברולט ספארק 2017

הרכב משועבד לבנק הפועלים ואני אסגור את ההלוואה ברגע שאמכור את הרכב וגם יישאר לי עודף. 

השאלה היא איך עושים את זה נכון כי הבנתי שהרבה אנשים לא מוכנים לחכות להעברת הבעלות ולא מוכנים לקנות רכב משועבד

פורסם

חלק כן, חלק לא.
מבחינתי הדרך היא, אחרי שבדקתי את הרכב והכל מתאים לי - חותמים חוזה רכישה ומשלם מקדמה קטנה. אתה לוקח הלוואה או מוריד את השיעבוד בכל דרך שתרצה, ועם העברת הבעלות מקבל המחאה בנקאית על שאר הסכום.

פורסם

אם יש לך בנקאי שמכיר אותך והיסטוריה תקינה בחשבון יכולים להוריד לך את המישכון לפני החזרת ההלוואה. הבעיה שהם לא עושים את זה כי ירצו לדחוף לך הלוואה יקרה קצרת טווח 

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אתה יכול לפנות לבנקאי שיוציא מכתב מה גובה ההלוואה שיש על הרכב ושהבנק מתחייב להסיר את השעבוד לאחר כיסוי ההלוואה.

בנוסף אם מחיר המכירה לדוג' 50 אלף וההלוואה היא 30 אלף,אתה יכול לסכם עם הקונה שההלוואה תשולם לפני העברת בעלות והיתרה אחרי.

ככה יהיה לו יותר ביטחון.

• תוכן חדש...