ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני הולך לקבל את רישיון הנהיגה שלי עוד מעט ואני רוצה לדעת איזה אוטו עם גיר ידני הכי כדאי לי לקנות? עדיפות לחיסכון בכמה שיותר כסף, הן במחיר האוטו עצמו והן בהוצאות השוטפות של האוטו (דלק, תחזוקה וכדומה). תודה מראש לעונים😃
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 485 צפיות
שלום אני מתחיל כרגע בירורים לגבי אאוטלנדר 7 מקומות . ראיתי שאנשים מבקשים מחיר מחירון על הרכב הזה ,ורציתי לשאול אם זה דבר מקובל לדגם הזה? קחו דוגמא- שנת 2014 ,130000קמ ,ללא תאונות יד ראשונה ליסינג ,שניה פרטית. מחירון 71 בערך ,עם שיקלול -61 , מבקשים 61...
הודעה אחרונה מאת amit190, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אחרי נהיגה במספר מכוניות מיני, שתי אלו היחידות שנוחות לנ ולנהיגה, אנשים גדולים למדי אבל c1 הספיקה לנו מבחינת נוחות, גם אם היינו מעדיפים יותר גדול אלמלא התקציב. קיה יש ex מהיבואן ב-85 אלף סופי או 0 קמ' דגם lx ב-72 אלף סופי. מיצובישי ב-81 אלף מהיבואן או 74 אלף מיד 0 כי מדובר בדגם יותר "מפואר". כמו כן שקלתי ליסינג תפעולי שהקיה ב-1330 לחודש והמיצובישי ב-1450 לחודש. דבר נוסף- הסיטרואן c1 שלי, מה הסיכוי למכור בפרטי, מהחברות מגיעים לכמעט 50 אחוז ממחיר המחירון, אפילו אם מסתכלים על יד 2 ולא על יצחק לוי המגזימן.
הודעה אחרונה מאת little sparrow, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי רוצים לקנות רכב 7 מקומות ( כך ששורה שלישית תהיה שימושים). ניסן אקטרייל - קטן מאוד וצפוף. נשארנו עם קודיאק ואאוטלנדר. בגלל בעיות עם זמני הספקה בסקודה מתלבטים בין 2 דגמים: אאוטלנדר אינסטייל מול קודיאק אמבישן. ב 0 קמ הפרש כמעט 20K. אאוטלנדר: + נוח, גדול, זול - דגם ישן, מומנטום 19.9\4200 קודיאק: + מומנטום 25.4\1500, נוח, דגם חדש - יקר, נראה קצת קטן יותר מאאוטלנדר (לא בהרבה) לפי מה שקראתי, תחזוקה שנתית שלהם (דלק, ביטוח) לא שונים בהרבה.האם נכון? מאוד מפריע לי שנת ההשקה של אאוטלנדר (2012 כמעט ללא שינוים) מול 2016 של קודיאק. על מה ממליצים? האם זה שווה השקעה של 20K ? והאם יש הבדל משמעותי בעלות טיפולים ותחזוקה? …
הודעה אחרונה מאת Ycom, -
-
שלום לכולם, ההורים שלי בגילאי 60+ מחפשים מיני ג׳יפון עבור נסיעה עירונית(80/20) לרוב עם 2 אנשים מדי פעם נסיעות צפונה עם 3-4 נוסעים. אנחנו בהתלבטות האחרונה בין שני הרכבים האלה: * קונה פרסטיג׳ 1.6 * קאמיק אמבישיון 1.5 (ה2008 נפסלה מבחינתם בגלל שאין כפתורי מזגן, שדה ראיה מוגבל לטענתם והרגשה של צפיפות בגלל הגג) יתרונות לקונה: 1) מניעת התנגשות אקטיבית במעבר נתיב (לעומת התראה בלבד בקאמיק) - לדעתי זה break-even בטיחותי אבל אולי אני מגזים? הייתי יחסית נעול בהמלצה שלי להם על הקאמיק מבחינתי אבל המערכת הזו ערערה אתי 2) keyless יתרונות לקאמיק: 1) כסא נוסע מתכנן לגובה ( הכסא נוסע בקונה מאוד נמוך) 2) מרווח גדול…
הודעה אחרונה מאת Olegis, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 901 צפיות
שבוע טוב חברים , בחודש הקרוב אני מעוניין להתחדש , ולאחר בדיקה מקיפה נשארתי עם כמה רכבים מתאימים כמו : סיוויק / מאזדה 3 / לנסר ספורטבק ( 13-14 ) ... לצערי קשה למצוא בגלל המבחר המצומצם ולכן חשבתי על האוקטביה והג׳טה ... האם כל כך קריטי לקנות אוקטביה או ג׳יטה בשנתונים 14-15 עקב בעיות גיר ה dsg7 ? אם כן , מה העלויות של החלפת קלאצ׳ים ומכטרונקס ? מה שמסקרן אותי זה השוק החזק של האוקטביה למרות כל נאמר על הבעיות בגיר ...
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אני סטודנט שמחפש רכב ידני עם תקציב של 15-20 אלף. אני אסע עם הרכב הלוך חזור מהמרכז לחיפה (120 ק"מ לכיוון) כל סופ"ש ונסיעות יומיומיות כ80 ק"מ במצטבר (נסיעה מחוץ לעיר). בכללי השיקולים: צריכת דלק נוחות בנסיעות ארוכות - עדיף נוחיות אבל אם זה הופך את הרכב ליקר בהרבה אז לא קריטי. שלרכב לא יהיה קילומטר גבוה אזור 80 אלף. אמין. ידני. בכללי מספר האנשים ברכב יהיה בממוצע 3 חשבתי על קאיה פיקנטו (2013), סוזוקי אלטו (2015) וניסאן מיקרה אם יש המלצות לרכבים אחרים אשמח לשמוע תודה רבה לעוזרים!!
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אלהן חברה יש לשאלה רציתי לדעת על איזה רכבים הייתם ממליצים מבחינת הפרמטרים הבאים : צריכת דלק לא מטורפת, אמינות, קצת כוח, נוחות או לפחות איבזור באיגות טובה. סיאט איביזה - מה חושבים עליה שנתון 2014 tsi? רנו גרנד קופה ? סקודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום אני זקוק לרכב בדחיפות אין לי שמץ של מושג ברכבים ואשמח לעזרתכם מכיוון שאני בור מוחלט בתחום החלטתי פעם ראשונה לרכוש רכב יד 2 מסוכנות ולא מיד 2 מחפש רכב יציב וטוב, שישרת אותי ולא אני אותו. בטיחותי. חסכוני ככל הניתן בדלק. לנסיעות יומיות בתוך העיר, כמה פעמים בשבוע טווח תל אביב ירושלים ולעיתים רחוקות נסיעות ארוכות אף יותר (מרז לצפון או לדרום). ובמחיר סביר ככל הניתן. אבזור גימור יוקרה עיצוב וכאלה דברים לא מעניינים אותי בכלל אשמח לעזרתכם לאיזה דגמים ושנתון וקילומטראז' לכוון. ובכללי על מה לשים דגש. יש ברשת ים של מידע שלא נגמר ואינני יודע מה ואיך לסנן לכן אשמח לדגשים המרכזיים והחשובים לאור הנתונים שציינתי …
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן חברים. יש לי גולף 2008. וקרה לי משהו מוזר שנסעתי נדלקו לי שתי נורות הנורת החלקה והנורה של המנוע נדלקה והתחילה להבהב. ובנוסף אני לוחץ גז והאוטו בקושי זז ורועד. למי שיודע מה זה אשמח לעצות!
הודעה אחרונה מאת save, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ראיתי עכשיו שהאחי לקבוצה, פיג'ו 308 נכנס למועדון החשמל. מה עם הספייסטורר? עד מתי דיזל? אי אפשר אחרת: פיז'ו 308 החדשה התחברה לשקע (ynet.co.il)
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
מתכנן לקנות סקודה אוקטביה שנת 2020 בסוף השנה כי אז כמובן שהיא תהיה יד שנייה. האם עדיין זה סיכון לקנות את הסקודה בגלל הגיר הגרסה שאני אחפש לקנות היא עם מנוע 1.4 ליטר ו150 כוח סוס והאם גם בנוסף יהיה אפשרי להכניס שתי סלקלים מאחורה ובן אדם באמצע?
הודעה אחרונה מאת menir1, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כבר תקופה שאני מחפש רכב איכותי שיחליף את האיביזה fr שנותנת עבודה עם תחזוק מינימלי ולא מאכזבת.. אבל הגיע זמנה מחפש סופר מיני חדשה שתשרוד את תל אביב שתתאים לזוג. תקציב סביבות 150k האופציות כרגע היו אברת' כלשהי, פולו/ גולף וג'ולייטה שהיא החלום אבל לא מצאתי דגם 2021 למישהו יש נסיון עם אחד מהם? או רעיונות אחרים?
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 503 צפיות
מתלבט בין שתי המשפחתיות, בין איוניק היברידית, לאלנטרה, האמת שמאוד חשוב לי נוחות הנסיעה, ובידוד רעשים, מה שהבנתי קיים באלנטרה, ומנגד הטיטניק יש חיסכון בדלק לצד איבזור רב בטיחותי ואחריות, יש המלצות מניסיון?
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
bmw סדרה 1
מאת yuvalss-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היום נסעתי לראות רכב bmw סדרה 1 118i הדגם עם ה170 כס. הבן אדם אמר שהרכב עבר ניקוי רדיאטור והוחלפו גומיות שסתומים. האם הדברים האלה תקינים ברכב שנת 2015 עם 86 אלף קילומטר. הוא אומר שזה מחלה של bmw יש מה להלחץ?
הודעה אחרונה מאת dorgo, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 515 צפיות
שלום לכולם מחפש רכב עדיפות לsuv ורכבים בסגנון שיהיה גדול מרווח ומאובזר תקציב עד 80,000 העדפה לשנתונים יותר גבוהים אשמח להמלצות לדגמים שנראה לכם שיתאימו תודה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 612 צפיות
מעוניין לרכוש את הרכב טויוטה קורולה - ככל הנראה גירסה אוט' GLI (למרות שראיתי שיש עוד דגמים אוטומטיים חוץ מGLI ו SUN שאני לא מכיר) רציתי לדעת מה ההבדל בין הסדרות השונות האם יש סדרה שכדאי ללכת עליה ? ( הכוונה לשנתון מסוים ) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת arik100, -
קנית רכב פנאי
מאת מ.אס- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 470 צפיות
אני רוצה להחליף את הרכב שלי לרכב פנאי, 2019-2021 לא פוסל רכב 0 קמ, חיפשתי קצת ובינתיים אני מתלבט בין cx3 asx יונדאי קונה היבריד , ומבחינתי אהבתי גם את טי קרוס. מה לדעתכם הרכב הכי טוב מבחינת נוחות נסיעה ומבחינת אמינות ? בדרך כלל אני נשאר עם הרכב עד שהוא מת!! האם לדעתכם לקנות עכשיו או לחכות לסוף שנה לטיוטה יאריס קרוס ? אשמח להערות על תקלות ידועות ברכבים אלה אם יש
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 574 צפיות
שאלה למבינים,האם כדאי לקנות קדילאק cts v ואם מישהו יודע אם הוא אמין או שיש איזה הפתעות? ואם יש אחת למכירה אשמח לפרטים,תודה.
הודעה אחרונה מאת Yaron.y, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן לכולם, אני מחפש רכב זול מאוד (עד איזור ה8K), שבגדול מה שהוא צריך לעשות זה לנסוע. בעיקר סידורים ולימודים, לא נסיעות ארוכות יותר מדי (בגג 30 קמ.) מה שחשוב זה בעיקר ההיבט הכספי אז כמובן שיהיה כמה שיותר אמין וחסכוני (יחסית כמובן לאופציות במחיר זה). חוץ מזה אין דרישות יותר מדי, מראה פיצ'רים ודברים כאלה לא מעניין. חשבתי כרגע על פוקוס ומאזדה 3 שנתונים של איזור 2008. אשמח לדעה עליהם ובכללי לכל טיפ והמלצה. תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 456 צפיות
רכב לזוג + 1, לא נוסעים הרבה (מעריך שקצת פחות מ 10,000 ק״מ לשנה) בעיקר נסיעות עירוניות. הכוונה להחזיק ברכב תקופה ארוכה. ההפרש בין הרכבים בלי הנחות (שאני מניח שיהיו זהות) הוא 16,000 ש״ח לטובת הבנזין. לפי הצהרת היצרן צריכת דלק משולבת היא 1 ל- 16.9 ( 2020 היה 1 ל-14.1). אני מניח שצריכת דלק אמיתית תהיה 1 ל-12 מה היתרונות של היברידי מלבד החסכון בדלק, זיהום ושמירה על ערך יותר טובה? האם גם תחזוקה יותר זולה? מה עלות של הארכת אחריות בכל שנה? מה עלות של סוללה?
הודעה אחרונה מאת Actually, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, מתלבט בין שני דגמי 2018. נוסע 10000 קמ בשנה לרוב עם שני ילדים. הרוב עירוני, בסופש בינעירוני. נירו הרבה יותר יקרה מקרוסאובר. מה מומלץ יותר? תודה
הודעה אחרונה מאת pumon, -
- 10 עוקבים
- 22 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
שלום לכולם, המשפחה עומדת להתרחב ובקרוב תוולד לנו ילדה רביעית, כאשר שלושת הגדולים כבר בני 10-15. יש לי היום אאוטלנדר פרמיום 2016 עם 7 מקומות, אבל אני כבר רואה שאף אחד מהילדים לא ממש יכול לשבת בשורה השלישית, כך שניאלץ להחליף לרכב אחר. אילו רכבי 7 מקומות אמיתיים יש בשוק בתקציב של עד 200 א' ש"ח? מוכן להתגמש עד 230-250 אם אשתכנע שזה ממש שווה את זה. שנתון חדיש כמובן. שיקולים: - תא מטען גדול שיכול להכיל אוהל, תיקים ועגלה (עושים לא מעט קמפינגים) - צריכת דלק - נסיעה יומית מפתח תקווה להרצליה (פקקים ורמזורים), טיולים אחת ל... - נוחות נסיעה - מיזוג לחלקים האחוריים של הרכב (בעיה שאני חווה כיום עם האאוטלנדר) - אחזקה שוטפת במחירים סבירים - בי…
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 452 צפיות
שלום למומחים עזרתכם בייעוץ לקניה של רכב משפחתי לפי הדרישות: רכב 2017 והלאה, מתחת ל 100000 ק"מ, 5 דלתות, תא מטען גדול (לכיוון ה 500 ומעלה) אין חשיבות ללסינג/השכרה/פרטי כיד קודמת, חסכוני בדלק עד כמה שניתן (אשמח לשמוע בעד/נגד היברידי תקציב בסביבות 80000 עם מעט גמישות... הרכב יסע בסביבות ה 30000 ק"מ בשנה לפי הערכה שלי לא מתכוון למכור בעתיד ככה שלא מעניין אותי ירידת ערך שלו, רוצה להחזיק ברכב עד הסוף שלו תודה קובי
הודעה אחרונה מאת motior, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, רציתי לדעת אם יש הבדלים (באבזור בעיקר) בין השנתונים של פיזו 308 Active? ספציפית כרגע אני מנסה להשוות בין רכב מ2014 לרכב מ2016 ואני לא בטוח שההבדל במחיר שווה משהו בכלל. תודה!
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן חברה אז לפני הכותרת אלו הרכבים שאני מתלבט לגביהם כולן שנתונים 15-16, תקציב של 60-70 אלף שקל ומן הסתם מחפש רק יד ראשונה, בעלות פרטית וקילימטרז סביר. אז ככה קצת עליי, לרוב נסיעות בינעירוניות-כביש מהיר אני פחות נוסע בעיר, אכפת לי מאוד לגבי אמינות שפה הסונטה מנצחת לדעתי אך הסקודה והוולוו באות עם אחלה ביצועים עכשיו שמעתי סיפורי אימה לגבי הDSG7 היבש של הקונצרן ואני לא יודע כבר למה להאמין לגבי הוולוו היו דיבורים לפחות בחו"ל על צריכת שמן מוגברת במנועים שלהם אבל בארץ לא ראיתי עדויות לכך יותר מדי אני מתלבט נורא כי חשובה לי האמינות של הרכב ממש אבל גם ביצועים זה דבר נורא מהותי בבחירה לגבי חסכון בדלק בגלל שאני 95 אחוז מהזמן בבינעירוני-מהיר אז פחות ישפיע עלי ההיברידיות של ה…
הודעה אחרונה מאת הלוחש למכוניות, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 589 צפיות
שלום וברכה, ברצוני לרכוש אאוטלנדר חדש וקבעתי פגישה למחר האולם התצוגה ויש לי כמה ספיקות: 1. באתר הרשמי של מיצובישי ישראל כתוב שיש "הנחות מיוחדות" ל120 רכבים מתצוגה.. מה לדעתכם יהיה המחיר של אאוטלנדר דגם אינסטייל מתצוגה? (חדש לא מתצוגה עולה 177900). 2. הרי הולך לצאת צורה חדשה האם בכלל כדאי לקנות את הצורה הנוכחית? יציאת הצורה החדשה תגרום לירידת ערך רצינית יותר לדגם היוצא? (במיצובישי 2 נציגים אמרו לי דברים שונים אחד אמר שהדגם מגיע ביוני- יולי ואחד אמר שמגיע באוגוסט-ספטמבר ולפי שתיהם הרכב הולך להתייקר בסביבות 8% שזה אומר שאינסטייל יעלה +190. (בארה"ב כבר מפורסמים המחירים ושם הרכב התייקר ב12%) 3. האמת שאני קורץ לסקודה קודיאק מכל הבחינות א…
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, הייתי בלובינסקי בפגישת ייעוץ וראיתי את הרכב הבא: 208 active pro , 2017 , מיד פרטית עם 47K ק"מ. ראיתי שהוחלפה רצועת טיימינג אבל אני תוהה אם כל השאר תקין. ושאלה נוספת היא כמה לדעתכם צריך לשלם על הרכב הזה כי אני טיפה מרגיש כאילו דפקו מחיר (למרות שזה עם שנתיים אחריות וק"מ נמוך יחסית). אציין גם שעה לכביש במרץ 17 ויש טסט לשנה מלאה. תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים בודק בשביל אחי. יונדאי קונה היברידית, אשמח לשמוע חוו"ד מאנשים שקנו ואיך האמינות וצריכת הדלק. מה המחיר הסופי שאפשר להוציא מהחברה?🧐😉
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 475 צפיות
שלום אני זקוק לרכב בדחיפות אין לי שמץ של מושג ברכבים ואשמח לעזרתכם מכיוון שאני בור מוחלט בתחום החלטתי פעם ראשונה לרכוש רכב יד 2 מסוכנות ולא מיד 2 מחפש רכב יציב וטוב, שישרת אותי ולא אני אותו. בטיחותי. חסכוני ככל הניתן בדלק. לנסיעות יומיות בתוך העיר, כמה פעמים בשבוע טווח תל אביב ירושלים ולעיתים רחוקות נסיעות ארוכות אף יותר (מרז לצפון או לדרום). ובמחיר סביר ככל הניתן. אבזור גימור יוקרה עיצוב וכאלה דברים לא מעניינים אותי בכלל אשמח לעזרתכם לאיזה דגמים ושנתון וקילומטראז' לכוון. ובכללי על מה לשים דגש. יש ברשת ים של מידע שלא נגמר ואינני יודע מה ואיך לסנן לכן אשמח לדגשים המרכזיים והחשובים לאור הנתונים שציינתי. מחפש ללכת ע…
הודעה אחרונה מאת colauti 9,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 807 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- גולד1
- TomerP
- מייק24
- zaf
- arice
- רפי לין
- מרדכי1
- מה רע בשביט?
- Fluffy
- AmitGo
- itamarg
- SurfHigh