Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב80 אלף אם תתפשר על השנתון נכנס לך סקודה סופרב 2000 טורבו עם גיר יותר אמין 

סביבות 2015 

הרכב רמה מעל אבל תחזוקה יותר גבוהה

לפני 1 דקה, Stavik כתב:

ב80 אלף אם תתפשר על השנתון נכנס לך סקודה סופרב 2000 טורבו עם גיר יותר אמין 

סביבות 2015 

הרכב רמה מעל אבל תחזוקה יותר גבוהה

אם תמצא אחת שמורה מנוע 2000 בלבד עסקה שווה

פורסם

לא רואה סיבה אמיתית לקפוץ לסופרב (אם אין צורך). לא רואה שום חשש רציני לבחור את הגיר היבש, אין איתו שום דבר קטסטרופלי והנושא נטחן בעשרות שרשורים (ד"א עלות האחזקה של הגיר הרטוב יקרה יותר, כי יש חובה להחליף נוזל סיכוך כל 60K ק"מ בעלות לא מבוטלת - 2 החלפות שמן שקולות בעלות להחלפת סט מצמדים...)

• אהבתי 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, menir1 כתב:

אני חושב שמההודעות הקודמות שלי, אפשר להבין שאני ממליץ. אז אבהיר - אני בהחלט ממליץ, זאת המשפחתית הכי טובה בקבוצה שלה. 

לא מכיר את מחירון, אך נראה לי שהמחיר מתאים ל-2017 ומעלה. הייתי ממליץ לחפש רק מכונית מיד פרטית ולא כאלו עם עבר של ליסינג תפעולי. 

מבחינת הצעות הערך של האיוניק והאוקטביה, שתיהן ברמות גימור "ליסינג", האם אתה עדיין רואה יתרון מובהק לאוקטביה? 

כמובן בהנחה שאני לא לוקח בחשבון כלל את התחזוקה של הגיר וכו'. מתייחס לאבזור, נוחות, צריכת דלק... 

*מתייחס לדגמים העדכניים ביותר כמובן

עריכה אחרונה על ידי Ragnar
פורסם

אם אתה הולך על האוקטביה, מעולה! זה אחלה רכב ומאוד תהנה.

אבל לא משנה מה אומרים לך פה האופטימים, תשריין 8000 שח בשביל הגיר. מקסימום לא תשתמש בהם.

מניסיון קרוב:

אחי עם איביזה מהחברה בת 3, חודש שעבר הלך הגיר- 8000 שח אצל רון.

עובד אצלנו בחברה עם סופרב בת שנתיים- הוחלפו כבר 3 פעמים הקלאצים ופעם אחת הגיר.

אצלי הייתה לאון FR אוקטובר 2015, נמכרה עם 60,000 ק"מ ולא היו בעיות עם הגיר/ קלאצים, אבל הייתי נמנעת מפקקים והיו רועדות לי הבייציות על נסיעה שלא אתקע בפקק וזה אחרי ששריינתי בצד 7000 שח לטובת העניין.

• רעיון טוב! 1

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
לפני שעתיים, Ragnar כתב:

מבחינת הצעות הערך של האיוניק והאוקטביה, שתיהן ברמות גימור "ליסינג", האם אתה עדיין רואה יתרון מובהק לאוקטביה? 

כמובן בהנחה שאני לא לוקח בחשבון כלל את התחזוקה של הגיר וכו'. מתייחס לאבזור, נוחות, צריכת דלק... 

*מתייחס לדגמים העדכניים ביותר כמובן

האוקטביה מכונית טובה יותר. איכות הנסיעה בה עדיפה, היא יותר מרווחת ועם תא מטען ללא תחרות וגם הביצועים שלה עדיפים. תא הנוסעים ברמה גבוהה יותר והאיוניק (שהיא מכונית טובה בסך הכל) עדיפה רק בצריכת הדלק.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...