Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתכנן לקנות סקודה אוקטביה שנת 2020 בסוף השנה כי אז כמובן שהיא תהיה יד שנייה. האם עדיין זה סיכון לקנות את הסקודה בגלל הגיר הגרסה שאני אחפש לקנות היא עם מנוע 1.4 ליטר ו150 כוח סוס והאם גם בנוסף יהיה אפשרי להכניס שתי סלקלים מאחורה ובן אדם באמצע?

פורסם

לגבי הגיר, זה מזמן לא סיכון. לגבי סידור הישיבה, מומלץ לסור לאולם התצוגה הקרוב ולמדוד את המכונית עם המושבים הספציפיים שלכם (יש מגוון דגמים בשוק והם שונים במידות שלהם)

• רעיון טוב! 2

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 24 דקות, menir1 כתב:

לגבי הגיר, זה מזמן לא סיכון. לגבי סידור הישיבה, מומלץ לסור לאולם התצוגה הקרוב ולמדוד את המכונית עם המושבים הספציפיים שלכם (יש מגוון דגמים בשוק והם שונים במידות שלהם)

הם קטנים ממש למשל ביונדאי שלי שהיא קטנה מבפנים נכנסים 2 כיסאות וילד באמצע בסקודה שהיא הרבה יותר רחבה מבפנים אז אמור להספיק כך אני חושב 

פורסם
לפני 12 שעות, menir1 כתב:

אני לא בטוח שלגשת לאולם התצוגה יעזור לו, כי ייתכן ומדובר באוקטביה מהדור השלישי כאשר באולם התצוגה יש את הדור הרביעי.

לפני 13 שעות, CAPOBOSS כתב:

מנוע 1.4 ליטר ו150 כוח סוס

לא נמכרה עם המנוע הזה ב-2020 אלא עם 1.5 של 150 כ"ס. סתם לידע כללי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 22 דקות, dorsht כתב:

אני לא בטוח שלגשת לאולם התצוגה יעזור לו, כי ייתכן ומדובר באוקטביה מהדור השלישי כאשר באולם התצוגה יש את הדור הרביעי.

לא נמכרה עם המנוע הזה ב-2020 אלא עם 1.5 של 150 כ"ס. סתם לידע כללי.

התכוונתי למנוע הזה ,איך הסקודה מבחינת רעשי דרך ? שקט או חופר אחרת הסיבות שאני מחליף רכב זה רעשי דרך זה כל כך חופר לי

פורסם
לפני 59 דקות, CAPOBOSS כתב:

התכוונתי למנוע הזה ,איך הסקודה מבחינת רעשי דרך ? שקט או חופר אחרת הסיבות שאני מחליף רכב זה רעשי דרך זה כל כך חופר לי

הבידוד רעשים הוא טוב מאוד , בעיקר שומעים רק את הצמיגים אבל לא משהו מיוחד .

פורסם
לפני 18 דקות, liberfarb כתב:

הבידוד רעשים הוא טוב מאוד , בעיקר שומעים רק את הצמיגים אבל לא משהו מיוחד .

אצלי ביונדאי זה פשוט סיוט אי אפשר לנסוע בשקט

פורסם
לפני כשעה, CAPOBOSS כתב:

תעשה נסיעת מבחן ותחליט.

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, menir1 כתב:

כל עוד זה מדובר בגיר הDQ200 זה עדיין סיכון.
אני יודע ממקור בצ'מפיון שהצרה הזאת חיה ובועטת גם למשל באטקות מהשנים האחרונות..

עריכה אחרונה על ידי yondon
שגיאת כתיב
  • מבאס 1
פורסם
לפני 23 שעות, ronrcz כתב:

תעשה נסיעת מבחן ותחליט.

כן זה משהו שאני יעשה לפני קנייה זה בטוח אבל השאלה אם יש רכבים שקטים יותר

לפני 14 שעות, yondon כתב:

כל עוד זה מדובר בגיר הDQ200 זה עדיין סיכון.
אני יודע ממקור בצ'מפיון שהצרה הזאת חיה ובועטת גם למשל באטקות מהשנים האחרונות..

אבל באוקטביה בשנים אחרונות? 

פורסם

הגיר בסדר גמור. סטטיסטית, זה הגיר הכי נפוץ בארץ עם מעל 250,000 מכוניות שנעות על כבישי ישראל. גם עלות התחזוקה שלו זולה יחסית וכל מכוני הגירים המובילים יודעים לתחזק אותו בקלות ובזול יחסית. 

• רעיון טוב! 2

פורסם

הרבה מילים להגיד שעדין יש בעיה בגיר והקלאץ נשחק מהר מאד בנסיעה בפקקים.

אם אתה רוצה שקט מהגיר תחפש רכב עם גיר פלאנטרי.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

טסלה 3 2022

פורסם

קלאץ' זה לא גיר. 

מי שתוואי הנסיעה שלו כולל פקקי זחילה כבדים, אז אכן כדאי להעדיף מכונית עם גיר פלאנטרי/רציף. 

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
בתאריך 17.3.2021 בשעה 02:10, ronrcz כתב:

כל המדינה הזאת פקק אחד גדול ,למי אין תוואי נסיעה שכולל פקקי זחילה?.

אצלי לרוב זה בתוך העיר והעיר אצלנו לא פקוקה והבין עירוני שלי יהיה הקבוע לפחות זה שדרות אשקלון כך שאין פקקים, ופעם בשבועיים שלוש לצפון בחזרה יש קצת פקקים לעולם לא עמדתי יותר מ10 דק בפקק באופן רציף אבל הזמן הכי ארוך שהייתי בפקק זה 40 דק במצב זחילה השאלה עד כמה זה חמור.

בתאריך 16.3.2021 בשעה 21:43, menir1 כתב:

קלאץ' זה לא גיר. 

מי שתוואי הנסיעה שלו כולל פקקי זחילה כבדים, אז אכן כדאי להעדיף מכונית עם גיר פלאנטרי/רציף. 

אני לא יודע מזה גיר פלאנטרי סליחה.

ובנוסף אני לא חושב שאני אמצא רכב יותר מתאים עבורי מסקודה אוקטביה פגש גדול ומאוד נגיש להכניס עגלות ומאוד רחב בפנים מבחינת רוחב 

עריכה אחרונה על ידי CAPOBOSS
  • תוכן חדש...