Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה אז לפני הכותרת אלו הרכבים שאני מתלבט לגביהם

כולן שנתונים 15-16, תקציב של 60-70 אלף שקל

ומן הסתם מחפש רק יד ראשונה, בעלות פרטית וקילימטרז סביר.

אז ככה קצת עליי, לרוב נסיעות בינעירוניות-כביש מהיר אני פחות נוסע בעיר, אכפת לי מאוד לגבי אמינות שפה הסונטה מנצחת לדעתי אך הסקודה והוולוו באות עם אחלה ביצועים

עכשיו שמעתי סיפורי אימה לגבי הDSG7 היבש של הקונצרן ואני לא יודע כבר למה להאמין

לגבי הוולוו היו דיבורים לפחות בחו"ל על צריכת שמן מוגברת במנועים שלהם אבל בארץ לא ראיתי עדויות לכך יותר מדי

אני מתלבט נורא כי חשובה לי האמינות של הרכב ממש אבל גם ביצועים זה דבר נורא מהותי בבחירה

לגבי חסכון בדלק בגלל שאני 95 אחוז מהזמן בבינעירוני-מהיר אז פחות ישפיע עלי ההיברידיות של הסונטה

אם אפשר המלצות, עצות, או אפילו רכבים אחרים שלא חשבתי עליהם אשמח, תודה!

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

• ספונסר פורום
פורסם

הסונטה אכן מרשימה בשילוב של נינוחות ונסיעה נעימה מאד בכבישים מהירים, עם נחיתות מובהקת בכל הנוגע להתנהגות כביש אל מול האוקטביה וה-S60. היא רוכנת יותר ובגדול משדרת "אמריקאיות" לעומת המתחרות - ביצועי קו ישר טובים אבל בכל הנוגע להתנהגות בפניות - עזוב אותה באמאש'ך 😉. ככל שכתבת לגבי אופי הנסועה שלך: היא בהחלט חזק ברשימה (כמו גם קיה אופטימה - התאומה המכנית שלה, שם תוכל למצא גם גירסת ט'-דיזל מוצלחת, היזהר ממוניות לשעבר). אם תוכל להגיע לגירסת הסופרים - הפינוק מובטח. 7-8 שנות אחריות לסוללה ההיברידית אומרות שאתה קצת גבולי כאן - בקיה המדיניות היא אחריות מוארכת לשנה / 15K ק"מ תמורת 250 ש"ח אם אינני טועה - אבל אין עדיין היברידיות בשנתון/תקציב שלך.

הוולוו היא היוקרתית מהשלוש. גירסת T5 מאד חזקה, מומלץ ללכת על שנתון 2015 ומעלה עם תיבת ההילוכים אייסין 8 הילוכים שהחליפה את ה-6 הרובוטית מבית פורד. התקציב שלך גבולי ביותר לזה - תיאלץ להתפשר על גירסאות הבסיס ( קינטיק) מן הסתם. המנוע עם 245 כ"ס אמנם רגיש (כמו רבים אחרים) לשמנים באיכות פחות ממעולה (ואני שייך לאלו שלא אוהבים את הרעיון של שמני פז במקום הקסטרול 0-20 המעולה שהיצרן ממליץ עליו - בדוק בהיסטוריית הטיפולים). עלות הטיפולים שלה היא ללא ספק הגבוהה ביותר כאן, בייחוד כשזה נוגע בתקלות, ודי אם נזכיר עלות של מעל 1000 ש"ח למצבר הראשי וכמעט 1000 ש"ח למצבר המשני (שאחראי על החשמל בעת סטופ-סטארט), לדוגמא.

האוקטביה היא הפשרה הטובה ביותר לדעתי (גילוי נאות - אני נוהג על TSI 1.8  2015) מבחינת VFM: מרווחת ונוחה מספיק כדי לא להרגיש מחוץ לתמונה מול המנהלים שלמעלה, שמתחרים בעצם בסופרב שיקרה לך מידי, אך עם זאת חסכונית ומהירה ושקטה כדי שתוכל להנות מכל העולמות.

בעיות ב-DSG7 ? בעיקר ברכבים עם היסטוריה של נסועה בפקקים, שמחממים הן את המצמדים והן את המכטרוניק (המח) בגיר הזה. 2015 הוא כבר מודל שבו מחלות הילדות נפתרו, בגדול, ואופי הנסועה שאתה מתאר בכלל לא מוציא, לדעתי, את האוקטביה מהתמונה. טיפול במוסך כמו "מוסך רון" בת"א יבטיח שקט נפשי לאורך הרבה ק"מ. חשוב לדעת מה קונים כדי להבטיח את השקט הזה. כמובן שממלץ ללכת על גירסת האלגנס המאובזרת.

מוזמן לכתוב לי בפרטי במידה ומעוניין בייעוץ פרטני.

בהצלחה.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...