ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני מעוניינת לרכוש רכב יד 2 ומתלבטת איזה רכב כדאי לי לקנות. יש לי נסיעות בינעירוניות מרובות. כל יום 100 קמ מרחובות לירושלים. אני רוצה מכונית משפחתית עם צריכת דלק נמוכה, מנוע חזק, ביצועים טובים בכביש, שתתמודד טוב עם העליות בכביש 1. בנוסף שיהיה לה תא מטען גדול מאחור ומושבים מרווחים מאחור. אני רוצה גם מכונית בטיחותית עם חיישנים לשמירת מרחק וסטייה מנתיב. חשוב לי רכב שקט, אחזקה לא יקרה מבחינת רכיבים, אמינות המנוע. התעניינתי בטויוטה קורולה היברידית 2019 ראיתי שיש לה צריכת דלק מאוד נמוכה ושהיא מאוד בטיחותית. מתלבטת לגבי יכולות המנוע שלה האם 122 כ"ס מספיקים? התעניינתי גם בטויטה קורולה 1600 גרסה לא היברדית. אני לא יודעת אם כדאי ללכת על ההיברידית א…
הודעה אחרונה מאת motizkn, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום אבא שלי רוצה לקנות רכב יונדאי איוניק היברידי חדש הצעתי לו לשקול לקנות רכב 0 קמ מאחת מחברות הליסינג. אשמח לשמוע איזה חסרונות יש ברכב 0 קמ לעומת חדש. ההבדל במחיר הוא בערך 15-20 אלף שח. אני יודע שהאחריות קצרה יותר, ושמחירון הרכב יהיה נמוך יותר לקראת מכירה. הוא לא מתכנן למכור בשנים הקרובות אז לדעתי זה שיקול פחות חשוב. אשמח לשמוע את דעתכם. האם האחריות שמקבלים מחברות הליסינג שונה מאחריות היבואן? מעבר לזמן האחריות שיכול להפוך מ5 שנים אצל היבואן לשנתיים אצל 0 קמ אשמח לשמוע עוד טיעונים לפה או לפה תודה
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 579 צפיות
היי כולם, תודה למי שעוזר מראש :) אני מעוניין לרכוש רכב חדש. יש לי כרגע מאזדה 3 2018 (והיא צורכת די הרבה דלק) 1 ל11-12 חיפשתי משהו היברידי, אני מתלבט בין היונדאי קונה ולבין ה MG. מצד אחד הMG חשמלית, אבל חלק מהאנשים הקרובים אליי אמרו לי לא לקנות MG, למרות זאת אני רוצה לשאול אנשים שמבינים עניין באמת ולא זורקים סתם דברים לאוויר בגלל מה שהיה פעם.
הודעה אחרונה מאת shon48900, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אשמח לקבל חוות דעת על הרכב הזה . האם מומלץ? מה דעתכם? יש לי הזדמנות לרכוש אותו שנת 2012 ק"מ נמוך. חייב עזרה חברים. תודה
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי אני בשלבים של חיפוש רכב יד שנייה (מעדיף מגורם פרטי) ואני מתלבט בין 3 הרכבים האלה. מחפש רכב שנה 2016-2018 עם קמ" נמוך. 1. איזה רכב מבין שלושתם (יונדא I10, טויטוה אייגו או שברולרט ספארק LT) הכי חסכוני בצריכת דלק? הכי פחות ייראה מוסך? 2. בנוסף, יש לא מעט מוכרי רכבים שאין להם היסטוריית טיפולים ברכב (חבר של חבר טיפל להם ברכב במחיר מוזל)- זה מפריע לי ואני פחות מתלהב מלהתקדם ולקחת רכב כזה ללא היסטוריה לבדיקה במכון. האם אני צודק? 3. שאלה אחרונה - איך מנהלים מו"מ על המחיר? כולם אומרים שמורידים את המחיר מחירון אבל השאלה שלי היא לפי מה? בגלל שריטות / בלאי רגיל/ ריפוד עם כתמים? (שואל את זה כי אחרי הכל, אני לא ממש יודע לנהל מו"מ על מחיר ..…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 513 צפיות
היי, אחרי 10 שנים עם קליאו דור שלוש החלטתי לשדרג. עכשיו אני הולך כנראה לשאול שאלה קצת טפשית (אבל תסלחו לי כי היכולת הכי מתקדמת של הרכב הנוכחי זו האפשרות לבלום בירידות באמצעות הדלקת מזגן): אני עובר על הרשימת אבזור בהצעת מחיר, ולא בטוח שאני מבין מה אני מקבל - 1. "GC100מערכת ניהול חכמה מצלמת תיעוד ומידע + חבילת גלישה" - יכול להיות שזה שם מפוצץ למצלמת דרך? בשביל מה החבילת גלישה? 2. "חבילת רכב מקושר ל-36 חודשים" - ? פוינטר? יש בזה עוד משהו? בקיצור, יש סיבה לרצות משהו מזה? לחילופין, יש אבזור אופציונלי שכדאי?
הודעה אחרונה מאת Shmeterling, -
-
וולוו s60 או v40
מאת חזן- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום ובוקר טוב, אני מעוניין לרכוש וולוו s60 (או v40 בעדיפות שניה) מהשנים 2013-2015. אשמח לקבל מידע, נתונים או כל משהו חכם אחר מהניסיון שלכם (אמינות, קלקולים חוזרים? צריכת דלק? חלודה? וכו)
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 604 צפיות
שלום, אני לקראת רכישת רכב ומחפש המלצות על מכוני בדיקה באיזור י-ם. מחיפוש בפורום ראיתי המלצות ישנות, ואלו המועמדים: גבעת שאול: 1. טסט ליין 2. פרונט טסט 3. בסט טסט (אני נוהג לבצע שם טסטים, מבחינה זו אין תלונות) תלפיות: 4. דינמומטר 5. מ.מ.מ. 6. מוסך המכונית (רלוונטי לרכב שאינו ממשפחת VW?) רוב ההמלצות הם לכיוון טסט ליין, האם יש השגות חדשות מהשנים האחרונות? תודה,
הודעה אחרונה מאת טרט, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 944 צפיות
היי חברים, ראיתי היום טויוטה אוריס 2013, 91 אלף קילומטר. אשמח שתסתכלו ותחוו דעה לגבי הבדיקה שהמוכר עשה בזמן האחרון (הוא אמר שהוא רצה לעשות טרייד ולכן עשה בדיקה). כמובן אני מתכוון לעשות בדיקה מחר לפני שאני קונה. בנוסף, הוא טוען שאין מכון שבודק את המערכת ההיברידית באיזור שוהם, האם מכירים משהו באזור הזה? תודה
הודעה אחרונה מאת O.R., -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 10 תגובות
- 784 צפיות
אהלן, אשמח לחוות דעתכם המקצועית. צרפתי כאן תוצאות בדיקה של מכון קומפיוטסט על רכב שאני אמור לרכוש. הבדיקה נעשתה עבור חברת אלדן, והיא נראית לעיני הלא מקצועית, כ"טובה מדי" עבור רכב בן 5 עם 82 אלף ק"מ. התקשרתי למכון כדי לוודא שהבדיקה אכן נעשתה אצלם ושתוצאות הבדיקה אמיתיות והיו זהות גם אם אני הייתי מגיע לבדוק בעצמי. מה אתם אומרים? לקחת בכול זאת לבדיקה או להסתפק בזה? יאנימציין שאלדן נותנים 1 שנה אחריות. תודה מראש :)
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 16 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
כיום אני נוסע על קארוק 2019 מליסינג ומשתמש באופן קבוע בבקרת שיוט אדפטיבית שמאד מקלה בעמידה בפקקים. בקרוב אני מחזיר את הליסינג ואקנה רכב פרטי. הרכב יהיה עבור משפחה עם 2 ילדים (כיסאות בטיחות/בוסטרים) בנוסף, חשוב לי שתהיה תמיכה באנדרויד אוטו אשמח לדעת איזה רכבים מומלצים לרכישה כרכב נוח מרווח ואמין במחיר של עד כ-100,000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
-
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 886 צפיות
אהלן חברים , אני מחפש לרכוש רכב חדש -לאחר שהאיוניק שהייתה אצלי קצת יותר מחודשיים חוותה אובדן להלכה (תאונת שרשרת שפירקו לי את הרכב -לנהג שלום ) הרכב מיועד לנסיעות יחסית ארוכות כל יום - קריית מוצקין- מכללת כנרת(טבריה) וכמובן טיולים פה ושם. הדגשים שלי הם על אמינות הרכב ,אחזקה לא יקרה וצריכת דלק טובה בנסיעה כמו שציינתי ובנוסף חווית נסיעה נעימה ושקטה. כרגע מתלבט בין מספר דגמים, הונדה סיוויק 1.5 ל' טורבו יונדאי איוניק/קיה נירו - הצריכה של האיוניק מוכרת לי אבל מצד שני באלי רכב קצת יותר צעיר עם כוח טויוטה אוריס האצ'בק היברדית אציין שאני מחפש רכב עם יותר מ100 כ"ס ואשמח גם להמלצות של דגמים אחרים מכם
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הי, רכשנו קראוון עד משקל 1.2 טון כאשר לרכבנו קאיה סיד סטיישן שנת 2016 יש יכולת גרירה מתאימה. אז אכן כבר גררנו אותו מספר פעמים אך בעליות פשוטות הוא מתקשה ולכן אנחנו לא מעזים לעלות איתו למשל לגולן או לסע לדרום הרחוק. ולכן שוקלים קניית רכב חזק יותר כשהצרכים הם: 1. מנוע מתאים לגרירה. 2. רכב משפחתי מרווח כולל תא מטען גדול. 3. לא חייבים 4 על 4 .4. שלא יהיה רכב מסיבי מידי/ראוותני מידי. 4. מבחינת תקציב, נגיד עד 70,000 אז כמובן משומש, החל משנת 2012. למשל ראיתי וולוו XC60 וסובארו פורסטר שנראים מתאימים. אודה על חוות דעת ו/או הצעות נוספות. תודה, שרון
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 734 צפיות
שלום חברים, אני מתלבט בין סוזוקי ספלאש ידני 2012 או 2014 (שתי האופציות שכרגע קיימות). שתי האופציות סביב ה-145,000 קילומטר. רציתי לשאול האם מעבר לשנת הייצור ישנו הבדל נוסף בין השנתונים (מנוע, תוספות). האם שווה להוסיף עוד 4000 שח ולקחת שנתון או 2014 או שזה לא באמת משנה ועדיף לקחת 2012. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מתלבט קניה רכב שנת 2018 או האודי קיו 5 או לקסוס nx300? במה הייתם בוחרים ? מכל הבחינות
הודעה אחרונה מאת niv, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, כרגע בבעלותי רנו גרנד סניק 13', עקב בעיות אמינות הוחלט להחליפו, אפילו שזה לא כל כך כלכלי, עם נשים קשה להתווכח (אשתי נהגת חדשה) יש לנו 4 ילדים ב"ה, הרכב חייב להיות 7 מקומות. התקציב יכול להגיע לרכב שעולה 80 אלף, עם שאיפה לפחות מזה אמינות ומרווח פרמטרים הכי חשובים, ביצועים חשובים לי מאוד אבל......... אם נצטרך להתפשר על משהו כנראה שזה יבוא בחשבון. אז ככה, אם כבר משקיעים אז להתקדם בשנים לא? קיה קארנס 17' עם קילומטראז' נורמלי יכולה להיכנס, אבל הרכב צפוף מאוד, ולא מחדש כלום, מרגיש לי פשוט מיותר לקנות אותו. מצד שני, סורנטו 13' או 14' יכולה להיכנס גם כן, אבל, לא התקדמנו הרבה, ומצד שני קיבלנו מרחב, ביצועים ונוחות ואם תתנו לי עוד יתרונות ש…
הודעה אחרונה מאת b-e-n-n-y, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 566 צפיות
שלום, אשמח לחוות דעת ממקור ראשון, שמחזיק את הרכב הנ"ל. תודה!
הודעה אחרונה מאת elimalka, -
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם רגע לפני שאני קונה את הרכב הייתי שמח לקבל יעוץ מאנשים שמבינים בתחום עשיתי בדיקה לרכב אני מצרף אותה לכאן. ברשותי סיאט איביזה ואני רוצה ללכת לכיוון סדרה 3 הרכב הוא סדרה 3 316 שנת 2015 לרכב יש 82,000 קילומטר הרכב נראה מאוד שמור. יש היסטוריה טיפולים הבנתי שהוא מוכר כי עלות האחזקה יקרה וכנראה הוא עבר איתו דבר או שניים זה יד 1 מרופא. אשמח לקבל חוות דעת על הרכב האם הוא סובל ממחלות כאלה ואחרות מה עלות האחזקה ביטוח כבר ביררתי סביב ה 5000
הודעה אחרונה מאת dorgo, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 569 צפיות
שלום לכולם, מה עדיף משני הדגמים מבחינת צריכת דלק ועלויות החלפים(או הטיפולים)? והאם מישהו יודע איזה "מחלות" יש לדגם הזה והשני?
הודעה אחרונה מאת tribel, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 584 צפיות
אני מחפש מאזדה 3 יד 2 במשך כבר שבועיים ויצא לי להיתקל בדגם הזה מאזדה3Spirit סדאן אוט' 2.0 (150 כ''ס) 2010 רציתי לדעת עליו מבחינת צריכת דלק איכות והרכב והאם שווה לקנות אותו מבחינה כללית או לחזור למאזדה 3 1.6 ליטר הרגילה
הודעה אחרונה מאת אורי1231, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 525 צפיות
שלום מחפש רכב שישמש אותי בעבודה לסחיבות ארגזי כלים וציוד ומידי פעם גרירות עגלה וקשירות על הגג אבזור, יופי ונוחות הם משניים מבחינתי לאמינות ושקט תעשייתי, חוץ מזה אני לא נוסע הרבה 13K בשנה עד עכשיו יש לי ברשימת החיפוש את ה- הדאסטר דיזל רנו קליאו אסטייט דיזל אשמח לעוד רעיונות כדי להגדיל את ההיצע תודה
הודעה אחרונה מאת קראט, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, מחפש רכב עד 100000 שקל, 2017-2019 נסיעה כ-10000 ק"מ בשנה מחפש אמינות, הנאה יחסית, וצריכת דלק מי מהשלושה עדיף? נירו בעיניי הכי פחות נאה אבל איוניק אולי יותר ליסינגי תודה
הודעה אחרונה מאת pumon, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 656 צפיות
היי מבחינת צריכת דלק, כמה הם עושים בעיר וכמה בכביש מהיר? מה בקשר לאמינות? היה להם ריקול על משאבות דלק, שנתונים להימנע מחלות?
הודעה אחרונה מאת שליקו99, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 509 צפיות
יש 2 דגמים המופיעים ביד 2: היברידי היברידי TSS אני מחפש רכב אם בקרת שיוט אדפטיבית לנסיעה בפקקים. הבנתי שבגרסת TSS יש בקרת שיוט לא אדפטיבית מחבר שיש לו רכב זה. אני לא מוצא נתונים על הגרסה ללא ה TSS (שהיא גם היקרה יותר). האם קיימת בגרסה זו בקרת שיוט אדפטיבית?
הודעה אחרונה מאת erjerjerj, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן חברים, שאלה מוכוונת לשוק האמריקאי. כבר הרבה זמן מפנטז על להגשים חלום ולקנות רכב שהמטרה הראשית שלו היא FUN. היו הרבה רכבים שבדקתי (באינטרנט) והגעתי עד ל2 המדוברים, את GTI אני מכיר היטב ומאוד נהניתי ממנו, זאת הבחירה הקלה, אבל מדגדג לי אולי ללכת על משהו קצת יותר מרגש. מה דעתכם, מה הייתם בוחרים מבין השניים כשהפרמטר העיקרי הוא הנאה. התקציב הוא 12-15 אלף דולר ככה שמדובר על GTI 2015\16 ועם ה370Z ארד קצת בכמה שנתונים אבל מניח שזה לא כזה משנה גם כי הרכב אמין וגם כי הוא לא השתנה כל הזמן הזה. רכב נוסף שאולי על הפרק וגם נסעתי בו מעט הוא הקאמרו 2.0T, לא אהבתי את זה שקשה לראות מה קורה מחוץ לרכב, וגם זה שהרכב הרגיש לי גדול מדי. רכבים נוספים ששקלתי בתקציב ונפסלו:…
הודעה אחרונה מאת RotemBR, -
-
מאחר והמשפחה התרחבה, מחפשים רכב רחב שיכנסו בו 2 כיסאות תינוק מאחור ועוד מקום לאדם באמצע לנסיעות מרובות ובנוסף בגאז גדול, רכב שישמש ליומיום נסיעה של כ15 ק"מ לכל כיוון בין עירוני והרבה טיולים, נסיעות של שעתיים לכיוון אחת לשבוע לביקור המשפחה. נטיית הלב היא לכיוון רכב 4×4 שיעשה שבילים/שטח רך- יותר גבוה מפרייבט או קרוסאובר. הפרמטרים החשובים הם אמינות, נוחות, ואם ניתן צריכת דלק. המועמדים שחשבתי עליהם (לא בהכרח עומדים בדרישות) התקציב עומד על כ65 עם גמישות קלה. אוריס סטיישן היבריד משנת 2015 חסכוני מאוד אך צפוף מאוחר. הונדה cr-v 4x4שנת 2013/14 מחירים גבוהים וצריכת דלק גבוהה סובארו פורסטר/xv 4x4 (בד"כ מחירים גבוהים וכנ"ל ק"מ) יונדאי ix35 2x4 יש בשפע בשוק טויוטה rav4 בד"כ מחירים גבו…
הודעה אחרונה מאת tomy669, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 567 צפיות
מחפש המלצות וחוות דעת על הדגם הזה.
הודעה אחרונה מאת עמי רמתי, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 464 צפיות
יש המון נושאים לאחרונה על סופר מיני בתקציב מוגבל. ההמלצות על ידני הן למשל על איביזה/פיג'ו/רנו. לרוב הרכב קטן ויחסית חלש או לא מאובזר/מזגן בעייתי וכו'. ואז בדקתי למשל את הפיג'ו 2008, באותו מחיר נראה שמקבלים רכב מכובד יותר, והוא לא בגודל של ג'יפ מלא, אלא יותר סופר מיני מוגבה ומורחב. השאלה שלי היא מה ההבדל המהותי בין הקטגוריות מבחינת: -הנאה מנהיגה כולל ביצועים(האם הג'יפונים כבדים ולכן חלשים יותר?) -עלות אחזקה וביטוח -דלק -איבזור ופרקטיות הרעיון הוא לבדוק האם במקום לקנות סופר מיני קטנה וחלשה, עדיף לבדוק קטגוריה אחרת שאולי בתקציב הזה הרכב יהיה יותר מוצלח ומכובד **ינהג ברכב אדם אחד/שניים ולעיתים אוטו מלא …
הודעה אחרונה מאת itay91, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 722 צפיות
לאחר התלבטות בנוגע לפיג'ו 308 ירדתי מהרכב הנל, מכיוון של כל בעיות הרצועה המתפוררת יותר ויותר דיווחים פה בפורום שלאחר החלפה הרצועה הרכב התחיל לעשן,לשתות שמן. מחפש רכב אמין נסועה של 10,000-15,000 בשנה. מהנה לנהיגה, מאובזר עדיפות למשפחתי צריכת דלק נראה לי בנוסעה כזאת פחות קריטית, עדיפות לנוחות מתלבט בין מאזדה 3 ספיריט 2015\2016, לסקודה אוקטביה 2015\2016 יש עוד אופציות?
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 530 צפיות
שלום לכולם, אני עתיד להשתחרר בקרוב משירות קבע, ועומד בפני רכישת רכב ראשון. בשנה האחרונה משרתת אותי נאמנה סיאט איביזה רפרנס, ולפניה הייתה מיצובישי אטראז'. הדרישות שלי הן: קטגוריה: סופר-מיני תקציב: 50K שקלים אפשר גם פחות. נסועה: להערכתי כ-8K בשנה. חצי חצי עירונית בינעירונית. העדפות: ביצועים - לאור המעבר התהומי מאטראז' לאיביזה, חשוב לי ממש שגם האוטו הזה ייסע טוב. גמישות המנוע והאחיזה המהודקת מעלים בי חיוך כל פעם מחדש 🙂 אמינות - האוטו לא הולך לנסוע הרבה, אז אני מצפה שיהיה אמין ולא ידרוש הרבה מעבר לטיפולים שוטפים. אבזור - באופן מפתיע, כמה פיצ'רים שהיו באטראז' מאוד חסרים באיזה, כמו Keyless והפעלת מגבים אוטומטית. אשמח שיהיה רכב מודרני ומאו…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -